Keresés

Részletes keresés

EXcAt Creative Commons License 2005.08.23 0 0 6363

Tudom én, hogy nem rágcsáló, ettől függetlenül, pusztán szórakozásból szívesen beleharap a kábelbe, ezt már észrevettem. Ha másért nem, hát azért, mert megpróbálja elvinni onnan :) - és mivel persze nem sikerül, ezért tovább rángatja. Aminek én szorgalmsan nem örülök. (Nem beszélve aról, amikor az áram altt levő tápkábleekkel teszi ezt, amikor még ráadásul az életét is féltem... őrült egy jószág! :) )

De akkor ezek szerint nincs megoldás, csak a sasszem :-/

ja, a pisi szagtalanítással kapcsolatban ha jól rémlik valami macskáknak való tablettát emlegettek... de én még nem találkoztam ilynenel.

Lavender Creative Commons License 2005.08.23 0 0 6362
Ja, és még a fürdetés: mi még sose fürdettünk (Ida 3 múlt, Morfi 2) és köszönik így is jól vannak és nem büdösebbek, mint fürdetett társaik :-)) Nem tesszük főleg azért, mert a mi kettőnk utálja a vizet...
Lavender Creative Commons License 2005.08.23 0 0 6361

A görény kikéri magának, nem rágcsáló, hanem vérszomjas fenevad, igenis! Komoly ragadozó! Nem él holmi kábelekkel, azok teljes biztonságban vannak tőle, én legalábis még nem hallottam ilyan göriről, amelyik kábelt rágott volna, többiek, javítsatok ki, ha tévedek!

Pisiszag enyhítőről még sose hallottam, de ha van ilyen, hát az engem is nagyon érdekel, mert Morf, hiába ivartalanított, olyanokat pisil, hogy beájulunk tőle, hiába a szagelnyelő méregdrága alom...

Lupus, megnyugtattál farok-ügyben, akkor nem görcsölök rá a témára, majd télire lesz megint szép vastag bundás farkincája, addig meg továbbra is csak vékonyfarkú fenevadnak hívjuk :-))

Greylupus Creative Commons License 2005.08.23 0 0 6360

Szia:)

Örülök, hogy sikerült a picinek gazdit találni és üdvözlünk a görisek között:)

Kábelek: a görények általában nem rágják a kábeleket (kivétel persze az én Matyim:). Két dolgot tehetsz meg, ha látod, hogy rágja.

1. Kábeldobozba fekteted a kábeleket és akkor azt nem fogja rágni.

2. Megpróbálod beszórni valami csípős dologgal a kábelt (lehet kapni ilyen keserűbors spray-t) vagy csípőspaprikával szórod be. De mondom, a görények kb 3-4 %-s rágcsál meg ilyen dolgokat.

Pisilés: mit adsz neki enni? Mert akár az is okozhatja az erős pisi, széklet és bundaszagot.

Fürdetés: igen, lehet kapni görényes sampont, de nagyon ritka, nagyon drága és tudtommal csak Budapesten kapható. A fürdetést cicasamponnal is elvégezheted. Azt viszont tudnod kell, hogy lehetőleg olyan ritkán fürdesd a görit, amilyen ritkán csak tudod (nálunk évente kétszer van fürdetés). Minél sűrűbben fürdeted, annál szagosabb lesz a göri. Ez azért van, mert ahogy megfürdeted, a bőrük olajos rétege megbomlik és ezt azzal kompezálják, hogy még több faggyút termelnek, hogy kompenzálják a bőr kiszáradását - ez a faggyú okozza a szagot.. Így minél többet fürdeted, annál szagosabb lesz a görid (még ha rögtön fürdetés után úgy is érzed, hogy hm.... milyen jó illatú a görim:)

Egy jól tartott, egészségesen táplált görinek nincs büdös szaga. (kivétel az ivaros hímeknek, de az a szag viszont csak és kizárólag ivartalanítással tüntethető el - NEM A BÜZMIRIGY KIVÉTELÉVEL és nem fürdetéssel:)

Előzmény: EXcAt (6359)
EXcAt Creative Commons License 2005.08.23 0 0 6359

Sziasztok :)

Először is örömmel tudatom, hogy sikerült a leányzónak szerető gazdit találni, egy hasonlóan állatbolond ismerősömnél, mint amilyen én is vagyok. (Vasárnap sétáltaltatás közben - amikor épp egy békával folytatott komoly harcot Félix - találkoztunk össze és egyből beleszeretett, mondcván, hogy neki is kell egy ilyen! :) ) Szóval ez a kérdés megoldódott, mindenki nagy örömére.

No akkor magunkról is néhány szót. :)

Félix szintén 10 hetes vadas színű göri - Sziszi tesója - és egy őrületes roszcsont. Igazából ebbe a görényvásárlásba teljesen tudatlanul ugrottam bele, úgy hogy 3 héttel ezelőtt a piacon amolyan meglátni és megszeretni érzés volt, amikor belepillantotam egy kis ládikába. Meg kellett vennem! :) persze a feleségem nagy tiltakozására :D Szerencsére azonban a két gyerek egyből mellémállt - ami nem is volt kétséges - és így eldöntötté vált a kérdés. Félix - illetve akkor még névtelen göri - hazajött velünk.

A megismerkedésünk nem volt túl felhőtlen, mert úgy beleharapott az ujjamba, hogy hazáig folyattam a vérem. Ezzel együtt nagyon örültem neki :) Hazavittem, aztán autóztam 100km-t kecskemétig, hogy vegyek valami ktercet, meg minden extrát, hogy jól érezze magát. Persze a sok "extra" nagyrészéről időközben kiderült, hogy vagy felesleges, vagy használhatatlan, de ki tudta ezt így akkor? :)

A kezdeti kissé ijedtebb hozzáállás óta a gyerekek is rájöttek, hogyan lehet és kell bánni vele, így mindenki nagy örömét leli benne. (Még az asszony is, ő szokott leginkább játszani vele :) )

Egyébként a franc se gondolta, hogy ilyen egy rosszaság ez a jószág! :) Már a 2. nap reggelén azzal kezdtem a napot, hogy az összes földön álló virágot körbekerítettem ráccsal, a padlón levő díszítésül szolgáló tárgyakat, áttelepítettem egyel magsabb régióba, az összes nyílást, ahová nem akarom, hogy bemásszon eldugaszoltam, a szekrény ajtókat zárhatóvá varázsoltam.... áááá.. egy őrület! :D

komoly küzfelmet vívtunk a ketrecben levő alomtálca használatáért. Kb. 10 napig sikeresen elértem nála, hogy bárhová végezte a dolgát csak épp oda nem. Ezt voltaképp sikernek könyveltem el, mert már csak azt kellett megreformálnom benne, hogy pont ellenkezőleg tegyen, mint addig :9 Ezt végül is azzal a módszerrel értem el, hogy az égvilágon mindehová ronygokat, elhasználódott pólókat tetem, amiben láthatóan jól érezte magát. Az egyedüli szabad terület a kajás tálka és az alomálca volt. Némi józan gondolkodás után szerncsére az utóbbit választotta és használja azóta is problémamentesen. (Eltekintve attól, hogy néha rájön arra, hogy milyen eszméletlenül jó dolog is az alomtálca tartalmát kikaprani és beteríteni vele az egész ketrecet. :))

A házban lakó 4 macska örült a legkevéséb az új jövevénynek, habár lassanként már ők is kezdik elfogadni az, hogy egy ilyen izgő - mozgó, pattogó, makogó izé ott rohangál a lakásban. Egy darabig nagy érdeklődéssel figyelik, de amikor egy hirtelen mozdualttal ráveti magát az egyikre, akkor valamiért nem értékelik a baráti közeledését :) Ezzel együtt javul a helyzet, mert már nem menekülnek el, ha 1 m-nél közelebb kerül hozzájuk.

Jelenleg egyetlen dolog van, amivel nem jutottam dűlőre - és ötletem sincs, mit tehetnék - és ebben nagyon örülnék, ha valami segítséget kaphatnék tőletek... Nagy hobbim a Hi-Fi, ami azzal jár, hogy egy csomó elég drága kábel fut ide - oda a lakásban. Még eddig sikeresen felügyeltm a kábelrágcsáló pillanatait, de nem érzem igazán biztonságban a dolgot és némiképp a szívroham kerülget, amikor azt látom, hogy a 100e Ft-os kábelt szagolgatja épp... Van valami megoldás, hogy leszoktassam erről, vagy vegyek sok szívgyógyszert és legyek résen, amikor szabadon kószál? :)

Még 1-2 kérdés. Elég büdi a pisije ennek a jószágnak még így is hogy macskaalomra végzi a dolgát. Hallottam olyasmiről hogy van valami tabletta, amivel lehet ezen segíteni. Tudtok erről valamit?

Aztán a következő kérdés... fürdetés. Érdemes? Van olyan kimondottan göriknek való sampon, balzsam, akármi amit célszerű használni?

No egyelőre ennyi :) bocs ha túl hosszú és uncsi volt :)

Réka2 Creative Commons License 2005.08.22 0 0 6358

Hát ha tényleg ez a helyzet, akkor igen, ördögi kör. :(

Már régebben mi is foglalkoztunk ezzel, mert a csincsillákat is "kegyetlenül" tartják, de reméltem, hogy a görényeknél ez azért jobb helyzetben van.

A csincsilla is a prémtenyészet miatt haszonállat..., mi is ezzel a dologgal próbáltunk érvelni, de ezt a részét, hogy lakásban haszonállat nem tartható, hát bevallom, erről nem tudtam. A fene, jól kitalálták ezt a kereskedők. Másrészt akkor nem lehetne egy szabványt kitalálni erre is (csincsilláknál elvileg már úton van a határozat, de ha igaz is, még évek kérdése), hogy kereskedésben is csak megfelelő méretű ketrecben lehessen tartani? Vagy csak én vagyok ilyen naív, hogy valakit is érdekelhet?

A zöldség lehet valami hatással a székletükre? Tegnap megettek egy rakat paradicsomot meg paprikát, és ma agyon van pisilve az alom, és a székletük is hígabb a színe is világosabb.

Előzmény: Greylupus (6356)
2toth Creative Commons License 2005.08.22 0 0 6357
Hétvégén vidéken voltunk. A két gézengúz kitombolhatta magát:

Greylupus Creative Commons License 2005.08.22 0 0 6356
Ezen már másik fórumon beszélgetünk egy ideje.
Sajnos nincs sehol leírva, hogy hogyan kell tartani, etetni egy vadászgörényt, így igazándiból nem tudsz mire hivatkozni.
Van egy olyan görisek körében terjengő "külvárosi legenda", hogy vadászgörényt nem lehet tartani állatkereskedésben. Ez abból indult ki, hogy a haszonállatokat nem lehet állatkereskedésben árulni. A prémgörény haszonállatnak van nyilvántartva. A vadászgörény pedig nincs elkülönítve a prémgörénytől. Így amennyiben erre hivatkoztok, hogy a görény nem értékesíthető állatkereskedésben, mivel haszonállat, akkor mi is szabálysértést követünk el, mert haszonállat nem tarthatól lakásban..
Ördögi kör, mi?:(
Előzmény: Réka2 (6351)
Greylupus Creative Commons License 2005.08.22 0 0 6355
Nálunk Lui is ilyen. Az egész görény nagyon szép, de a farka... arról jobb nem is beszélni..
"természetesen" Matyinak a farkán is jó hosszú, dús szőr van.:D
Ha a Ferretone-ról beszélsz, amit itt mondtam, az sajnos a farok kopaszodásra nem igazán jó.

Sok oka lehet, hogy a farkuk csupasz, de simán be is kopaszodhat. A neten próbáltunk utánaolvasni, de főleg az ivartalanított hímeknél gyakran előfordul, hogy tavasszal, nyáron lekopaszodik a farkuk, aztán télen visszanő rá a szőr.
De ha Krisz erre jár, neki van valami spéci kencéje, ami javított a farok kopaszságán:)
Előzmény: Lavender (6353)
2toth Creative Commons License 2005.08.22 0 0 6354
Úgy látom a kukát minden görény szereti. Michellék is előszeretettel másznak bele a fürdőszobaiba, ha véletlenül nyitva marad az ajtó. A konyhaiba nem tudnak, mert a tetejére nehezékeket tettünk. Nem valami szép látvány, de legalább nem tépik apró cafatokra a szemeteszacsit.
Előzmény: 5httlpr (6345)
Lavender Creative Commons License 2005.08.22 0 0 6353
Morfomnak vészesen csupaszodik a farka, de közben meg a többi helyen mindenhol gyönyörű a bundija, a fene érti ezt! Mindenesetre valaki mintha írt volna "szőrjavító" vitaminról, mi is volt az és hol lehet kapni? előre is köszi...
eidos Creative Commons License 2005.08.22 0 0 6352
Sziasztok! Szerintetek mennyi idő kell a göriknek ahhoz, hogy együtt aludjanak? Mert ha Büdi kéredzkedik be Szuzi mellé, akkor a kisasszony kikosarazza, és ez fordítva is így működik. Pedig amúgy tényleg naon szeretik egymást. Most lehet, hogy kis sértődés és utálat tör ki rajtuk, mert egy hétre kórházba kell mennem, és nem lesz, aki kiengedje őket. Tiszta lelkifuri vagyok, de nincs mit tenni, az a két rosszcsont csak nekem fogad szót. Remélem, azért a kis lelkük nem sérül nagyot, én meg majd alkudozom egy sort a dokival, hogy mielőbb hazaengedjen, hiszen két síró csemete vár haza... Előbb utóbb kénytelen lesz engedni a lelki terrornak. De sajna a műtétemet nem halaszthatom tovább, már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna lennie, de addig nem voltam hajlandó bevonulni, míg Büdinek nem szerzek havert. Így kissé nyugodtabb vagyok. A kajára visszatérve, ami nekem nagyon bevált, az az Immunovet nevű vitaminpor, amit Büdi műtétje után vettem, a doki javasolta, 1020 ft. volt az Anivetben, a tájékoztató külön kiemeli, hogy segít az egyoldalú táplálás okozta problémák megoldásában is, így tehát a válogatós kis görik is mindent megkapnak, ami jár nekik. Reggelente kb. egy kávéskanálnyit teszek a husijukra, így mindkettőnek jut. Szuzi eléggé lerobbant állapotban került hozzám 3 hete, hát most meg lehet nézni.. Szia mindenkinek, kórház után jövök!
Réka2 Creative Commons License 2005.08.22 0 0 6351

Tudtok olyan törvényről, ami a görények tartásáról szól?

azért kérdezem, mert a napokban a Camponában lévő állatkereskedésben láttam három görit, egy terráriumban tartva. :( Kb. 50*50 alapterületű helyen.

5httlpr Creative Commons License 2005.08.22 0 0 6350

Nálunk a reggeli ágyazásban való "segítség" fajul nagy hancurba. Ő egyengeti ki az ágytakarót, esetenként fel is rázza a párnákat (szétugrálja).

A régi ketrecénél 1 hétig lehetett biztonságosan bezárni utána huzallal volt befeszítve az ajtó ez kb. 3 hét volt mire megtanulta kinyitni. Utána széttépte (2 rácsot leszedett), és most kutya kenelje van. Meglepő ezt nem akarja kinyitni.

Nálunk gond, és lefogás nélkül lehet fület takarítani, körmöt vágni

Nagyon találékonyak, mindig van olyan hely amit ők előbb megtalálnak mint mi.

Dönci mostanában keveset aktív lehet, h az idő megviseli. Van valakinek vmi ötlete?

Előzmény: 4Hópihe (6347)
Jaspis Creative Commons License 2005.08.22 0 0 6349
Külön ketrecben vannak, így az etetés is külön van. Csak arra kell figyelni, hogy utána kivegyük a tálakat, hogy a maradékot nehogy benyalja Zizi. Hétvégén cicatej és száraz szokott lenni a reggeli, azt a konyhában szervírozzuk nekik. A cicatejet annyira szereti mindkettő, hogy egyszerre dugják a fejüket a tálba. :) A szárazból meg Zizi eszik eőször, aztán mikor napközben alszik, Marcipán is tesz egy tiszteletkört arra. Legfeljebb után kell tölteni neki a tányért :D
Előzmény: Mauglii (6320)
4Hópihe Creative Commons License 2005.08.22 0 0 6348

nemcsak csámcsog bennt hanem ki is hordja a motyot,igy most igyekzünk ha ki van engedve csak üres zacsival bélelni a kukát, de az is izgi, addig büvölni mig egy széléröl leválasztja a zsacsit és alá bujik. ha nagy a csend akkor a kukában keressük.

:o)

Előzmény: Greylupus (6346)
4Hópihe Creative Commons License 2005.08.22 0 0 6347

a mosogató alatti szekrényben van. ott is marad, nemsokáig lesz látogatható hacsak addig meg nem tanulja az ajtot kivülröl is kinyitni.

az elözölako beépitett konyhaiszekrényénél ugy tünik divatos volt, a hátsó oldallap hiánya,és a fal és szekrény közötti résen bemászik onnan már  a képek is mutatják,hogyan cserkészi be...ahogy felujitunk sorra szünnek meg a lehetöségek,persze egészen ujakat fedez fel....

most olyan helyre is beugrik, ahonnan tudja,hogy kiugrani már nem tud, de nem adja fel.igy a kislányom tudja onnan kibányászni,mert más már nem fér hozzá.

tegnap rendeske volt igy délután 4-10ig kinnt rohangált.annyira kidöglött,hogy félálmában rögzités nélkül tudtunk neki fület puceválni...

baromi jó szinész..

:o) ugy tünt felfogta,hogy a ketrecajtót nem lehet büntetlenül nyitogatni.igy se vasaló se homokzsák nem kellett. és örvendeztünk.

erre hajnalban matatás,persze kotorja a virágot..udvariasan csendben,hogy senkit ne ébresszen fel...kisleánykám megmozdult, akkor hurá. neki indult,hogy felugorjon az ágyra hozzá, de máshonnan közelitette,igy sikertelen lett a felugrása fordult jobbra a bevált modszerhez folyamodva és akkor vette észre a tágranyilt erkélyajtót.mint a szélvész álomkövek ide-oda,ugrott a leánykám utána,hogy elkapja..

gondolom csak alkalmi önfegyelem,ha nem látja senki akkor elindul a tiltott helyekre..

tegnap ilyen átölelö pocizioval esett neki a bokámnak bübájos volt,én meg felemeletem a lábam és csüngött rajta ugy himbáltam.

bármiben meglátják a játékot.

Előzmény: 5httlpr (6345)
Greylupus Creative Commons License 2005.08.22 0 0 6346

Nekünk is ilyen volt a kukánk:) De vagy benne ült mindig Lui, vagy simán felborította és a tartalom között "csámcsogott":)

Ezért tértünk át a konyhaszekrény belső felére felerősíthető kukára - azt viszont Matyi tanulta meg kinyitni, úgyhogy csöbörből vödörbe kerültünk:D

Előzmény: 4Hópihe (6338)
5httlpr Creative Commons License 2005.08.22 0 0 6345

Nagyon találóak a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hová teszitek a kukát, h ne "lakjon" benne állandóan?

Dönci eddig csak arra jött rá, h ha megnyomja a pedált (pontosabban ráugrik) akkor felemelkedik, de mire bele mászna addigra ismét lecsukódik. Nem adja fel próbálkozig, és megsértődik, ha esetleg kinevetem, de nem tudom megállni néha...

Ez van.

Előzmény: 4Hópihe (6338)
5httlpr Creative Commons License 2005.08.22 0 0 6344

Nagyon édes ez a sorozat.

Egyszer nekem is sikerült lef.-ni így.

Előzmény: 2toth (6332)
5httlpr Creative Commons License 2005.08.22 0 0 6343

Szia!

Nekem ivaros fiam van, 6 hetesen került hozzánk. A férjemet a hozzánk kerülése másnapján megharapta, rögtön le lett reagálva (orr koppintás). Azóta egyáltalán nem harap. Ha lefogadsz egy tanácsot (nem akarom ráderöltetni, csak annyit kérek gondold át) következetesen kell velük foglalkozni, ami annyit tesz, ha valamit nem engettél meg először akkor másodszorra sem szabad megengedni. Amit viszont nem reagálsz le először, azt úgy veszi mintha megengedted volna.

Ez nem csak görényes tapasztalat, hanem kutyás is.

Próbáld rávenni a Tesódat, hogy ne adja fel NAGYON SOK ÖRÖMÖT jelent egy ilyen kis rosszcsont. Ha nem megoldható próbáld (szerintem) inkább magadhoz venni jobb ha többen vannak, én is szeretnék a fiacskámhoz társat.

Ha nagyon nem találsz MÁS megoldást (igaz pesti vagyok) beválalom a csajszit.

Megadom a számom: 20/2186710

Előzmény: EXcAt (6339)
Réka2 Creative Commons License 2005.08.21 0 0 6342

Mostanában kicsit elmaradozom a képekkel...

Ezt a bújót egy hete csináltam nekik ,azóta ez a zsáner

ketten is szoktak benne aludni, ami azért is fura, merthogy egyedül is alig tudnak belemászni!

Réka2 Creative Commons License 2005.08.21 0 0 6341

Mennyi idős a tesód? Mert ha még "kicsi", akkor jobban megmarad benne a harapás okozta negatív élmény, gondolom én persze.

Mi két kis fiatalka görivel kezdtünk egyszerre bele a göritartásba, így a szelidítés, harapásról leszoktatás kétszer olyan nehéz, és már mind a ketten túl vannak a három hónapos koron. Nem tudom, hogy meddig lehet őket még egyáltalán nyúzni a leszoktatással, de azért mi már haladunk. Egy görivel meg még könnyebb, mert csak rád tud figyelni igazán, ez is az én véleményem.

Ha mégsem tudod rábeszélni a testvéred, hogy tartsa meg, és ne adja fel, akkor Te is tehetsz egy próbát, igazán semmit sem veszítesz, max kapsz két édes görit, akik csodákra képesek együtt! :)

Ha mégsem sikerül, és nem tudsz kettővel bánni, még mindig ráérsz gazdit keresni neki. Vagy folyamatosan hirdeted, de gondoskodsz is róla.

Előzmény: EXcAt (6339)
Elö-Nyugdijas Creative Commons License 2005.08.20 0 0 6340

Kedves EXcAt!

Én is 10 hetesen vettem a görcsömet ,és kb 3-4 hétbe telt mire megszokott és nem harapott meg,de addig elég sokszor lett véres a kezem.Szerintem az nem megoldás ,hogy kidobja mert megharapta, erről le lehet szoktatni.Sok türelem kell,meg rengeteget foglalkozni és játszani vele.Igaz én az első héten kesztyübe voltam. Mond meg az öcsédnek,hogy nem kell egyből feladni! Sok sikert hozzá!

EXcAt Creative Commons License 2005.08.20 0 0 6339

Sziasztok

Tudom, hogy nem idevaló, de mivel tényleg sürget az idő , ide is beírom, hátha itt több lehetséges gazdit találok.

Sürgősen gazdát kellene találni egy kb. 10 hetes, vadas színű, nőstény vadászgörinek. A gond az, hogy az öcsémet megharapta és erre elege lett belőle. Azt mondta vagy kidobja, vagy gazdát találok neki. Én sajnos nem merem itthonra bevállalni, mert már van egy (ennek a testvére) görényem és még az ő nevelésével is vannak gondjaim. Szóval kettőt nem merek itthon tartani. De azt se szeretném, hogy kidobja a mezőre, úgyhogy sürgősen gazdit kellene találnom neki.

Hódmezővásárhelyen lakom, tehát lehetőleg a környékről várnék érdeklődőt...

mail, vagy telefon: 30/9-434-243

4Hópihe Creative Commons License 2005.08.20 0 0 6338

sikerült kifigyelni,hogyan cserkészi be a kukát.

ha most adnánk nevet neki bizonyára kukamanó lenne.

:o))

hátulról közeliti

.

körbejárja majd felugrik

.

bekukkant

.

és amennyire lehetséges belebujik.

4Hópihe Creative Commons License 2005.08.19 0 0 6337

könyörögtünk neki,hogy ásitozzon, ásitottunk mellé korusban mi is,

de nem akart összejönni. a fotomasin egészen más poziciohoz lett elöszedve,de megérzi a galád,hogy mit tervezünk és nem mindig hajlandó fotogénnek lenni...

amikor pl a lencsében turj a  magát csak a farka látszik ki még sosem sikerült elkapni....

Előzmény: 2toth (6336)
2toth Creative Commons License 2005.08.19 0 0 6336
Majd megpróbálok viszonyítási alapot is fényképezni melléjük. Csak ugye görényt fényképezni magában is nehéz.
A mai ébredezős képek csak éppen hogy sikerültek, mert egyedül voltam. Azt sem láttam, mit fényképezek, csak találomra próbáltam belőni az irányt.

8-ból egy, nem is olyan rossz arány. Fő probléma az szokott nálunk lenni, hogy a digitális gépnek elég nagy a reakció ideje. Mire a lenyomás után végre el is sül, addigra a görény már régen be is fejezte. Ami jól sikerült az olyan volt, hogy elöbb nyomtam a gombot, mint ahogy el kezdett ásítani. (Nem tudatosan, így jött össze.)
Előzmény: 4Hópihe (6335)
4Hópihe Creative Commons License 2005.08.19 0 0 6335

csodás példány a fehérbundáju.(jegesmaci)

ha tudsz célirányosan fotozni a felborzot farkincája mellé tegyél egy gyufásdobozt mértékadónak légyszives.

:o))

ma mi is probáltunk ásitós képet. 8ásitásból egy ráment a képsarkára igy volt mit méretezni))

Előzmény: 2toth (6332)
2toth Creative Commons License 2005.08.19 0 0 6334
Önkéntes elvonulás a gőzőlő helyre:

Már forr a kamillájuk. Azt hittem, hogy meggyógyultak, de Pupi az elöbb megint tüsszögni kezdett. Ezért megint jön a kellemes kúra.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!