Múlt hétfőn sikerült vennem egy 94-es Xedos 6-ot. Eddig nem szerettem a japán kocsikat, de ez nagyon ott van a toppon. Ausztriából hoztam be, törött az eleje, de csak látvány a történet, még a hűtő, meg a klimahűtő se durrant ki. Viszont kellene hozzá két első lámpa, meg géptető. Nem tud valaki mazdabontót esetleg? Totál beleszerettem a kocsiba.
Sajnos az nem veszelyeztet!!! De ha egy uj autoba olhetem a penzt, amit a ceg keres, akkor nem akarom az APEH-nak adni!! :-)
Itt vannak az autom parameterei:
Hat igazsag szerint olyan 500e ft-os iranyarra gondoltam. Jo allapotban van es nagyon vigyaztam ra! Szeretem is, nem is az a baj! Ceges auto es le kellene cserelni, anyagi megfontolasbol! Mikor megvettem, ugy volt, hogy hosszu tavra veszem, de azota megvaltoztak az anyagi korulmenyek! :-)
A baratommal talaltunk egy fickot, aki lengescsillapitokat ujit fel. Azt mondta, hogy a negy db felujitasa kijon 60e Ft-bol. Es akkor marad a kapcsolasi lehetoseg is! :-)
Megjottek a kepek, de tenyleg dobtam a hatast!!!
Ugyanis hibasak! Mind a negy! Probald meg elkuldeni megegyszer! Nem hiszem, hogy a PrimPostaval lenne a gond, mivel eddig az osszes kep jol jott meg!
Szoval, hajra! Ha megjottek, mar teszem is ki az oldalra! :-)
Most hétvégén kitakaritottam a kocsit és a szönyeg alá nézve látom, hogy ráférne egy kis foltozás:(( Őszre meg kell csinálni mert megint állni fog benne a viz. Egy lelkiismeretes karosszériást kell találnom.
A képek postázva. Remélem jól sikerültek. Majd meglátjátok, ha Gangsta bir velük, és nem dobja meg a hátast:)
Annyi felé jártok, kezdelek irigyelni titeket. Rám is rámférne már egy kis kiruccanás. (meg borozgatás)
Na majd hétvégén.
Hát, történt veletek 1-2 dolog a napokban.Én Tokajon voltam(borozgattam!!!),hétfőn pedig felrakták az új hangtompit.Azóta sokkal csendesebb,és simább a járása az autónak!
Akashi:nekem elküldhetnéd a képeket,de ha felrakjátok a Mazda oldalra akkor nem olyan fontos!
Caris:egy kalappal az esküvőre+ jó nászutat :)
Majd jelentkezem 1 hét múlva,megyek a Szigetközbe...elvégre nyár van!
Hat azert van a karosszeria, hogy az torjon, ne pedig en :) (Ezert nem veszek motort.) Ugyan mar, ez csak egy targy, egy eszkoz, ami - milyen erdekes - a hasznalat soran hasznalodik.
Tenyleg, miert nem talaljak mar ki a bio-autot, ami magatol regeneralodik, ha megserul?:)
"Pigmy: ha igaz amit írtál, akkor nem te vagy a hibás, mivel a többiek nem használtak irányjelzőt."
SzaboZE, tudod az a baj, hogy ezt sehogy se tudom atharitani masra, mert en fordultam be a masik savbol, es nem a kanyarodobol, mert azt hittem, hogy a kanyarodo savban is parkolnak (mert ugye szoktak ilyet ebben a kedves varosban :). Nem figyeltem elegge, mert rutinbol vezettem (mint mindenki), kozben meg megzavart az utepites is a sarkon, es nem azt neztem, hogy elindul-e a sor eleje, es meg reggel volt, es meg almos is voltam, es kulonben is :))
Tudtok valamit arrol, hogy a Reiter F. utcai Mazda-szervizben hogy dolgoznak a karosszeriat illetoen? (jol-rosszul, normalis aron-dragan?) Es vajon lehet-e kapni a Mazda-nal matricat az auto oldalara, ami valoszinuleg gyari matrica, mert lattam mar masik ugyanilyen tipusokon is? De asszem inkabb megkerdezem oket.. :)
akashi: Ahogy SzaboZE is irta, kuldd el nekem a kepeket, es kiteszem oket a Mazda oldalra - ha Te is ugy gondolod!
Caris: Hat hogy is szoktak mondani:
"Kez- es labtorest!" - persze ezt nem kell komolyan venni! :-)
Meg nem tudom, hogy jovunk-e, mert nalunk a csaladban halaleset tortent, tehat igy eleg gazos a dolog! De meg nincs veszve semmi... Ha megyunk, akkor holnap talalkozunk.
Hi Caris, eljön a nagy nap! NE izgulj, minden oké lesz, majd mesélsz! Mi Kazincbarcikára megyünk a kollegám esküvőjére, aztán 18-án engem is elkap a gépszíj!
Nnna gyerekek. Fel van újitva a szerkezet. :))Sikerült gyári kardánkeresztet szereznem, és ki is cseréltem (nem gyári volt benne). Már nem ráz. Kapott 4 új gumit is, és a futómüvet is beállitottam. Szóval kezd összeállni a gép. Nagyon büszke vagyok rá. Ja és az én autómban is NGK gyertya van, mert a makarónizabálók szutyok Marellijével nem ment minden henger, pedig kompressziót is mértem, (11,5-12-12,5-12,8)Szóval csak japán cuccokat szabad venni.( na jó a gumi nem japán lett:)
A másik jóhirem, hogy sikerült fotókat csinálnom. Ha kiváncsiak vagytok a 323-as első modelljére szóljatok és elküldöm. Csak a rendszámot kell még átirnom a képen.
Andrassy uton sorban alltak az autok az ut szelen, en meg be jobbra a zold lampanal, kozben kiderult, hogy a sor elejen levo ket auto is jobbra akart menni, csakhat se index, se feklampa, en meg aszittem parkolnak. Aztan megmozdult az elso tereptargy, magyarul egyszerre ketten akartunk ugyanoda bekanyarodni, csakhat... :))
Ehh, ma sikeresen benyomtam a jobb hatso ajtomat, meg az elsot is picit... Tudtok valami korrekt karosszerialakatost+festot aki szepen meg tudja csinalni, meg persze normalis aron? Ja, metalszinu, csik alatt festeni kell valoszinuleg, es nem lenne rossz, ha passzolna a szin ;) Mi is van azzal a Mazda-muhellyel ahol lakatos is van?