Keresés

Részletes keresés

Revol-bit Creative Commons License 2016.10.23 -2 0 7049

"Ki is hozta a móri, teljesen képtelen, nonszensz, semmiből bizonyítékokat odaképzelő, szemétre való seggtörlőpapír ítéletet?"

Tudod, az a gond, hogy a bírák nem a semmiből képzelték oda a bizonyítékokat.

A nyomozók azok, akik bizonyítékokat szolgáltatnak az elitéltetéshez. Ebben az esetben is így volt, de ezt tetézte, hogy az egyikhez a kettő közül beépítettek egy kamu rabot is, akinek az nyilatkozta, hogy ó, miért is kellett hazavágnia azt a nyolc birkapásztort, mert ha nem tette volna, most kint lehetne. És ez a beszélgetés, egyebek mellett rögzítésre került, majd a bíróság elé. 

Előzmény: Törölt nick (7039)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7048

Nem tudom elképzelni, ki rajonghat TNT testekért és gyutacsokért.:)

Minden este megnézi őket lefekvés előtt, simogatja, babusgatja őket? Egy gyutacsot?

Előzmény: Estort (7041)
Estort Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7047

"Tipikus libsi gané stílus, már a TEK létrehozásakor is kötözködtek."

Minden ami erot képvisel vagy beavatkozàst cselekvést ad lehetové  az a kis kozmopolita kisebbséget végtelenul nyugtalanitja...

Ok csak cselekvésre, onvédelemre harcra képtelen tobbség kozott érzik jol magukat. 

Előzmény: herwest (7045)
Suba Jóska Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7046

Eltévedtek.  Írta a Bors!

Ha a fegyvert használta volna a férfi valahol, akkor biztos hatalmas erővel kezdik keresni! Nagyon helyesen.

Előzmény: Törölt nick (7043)
herwest Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7045

Kisebb harci különítménnyi páncélautó felvonulás az okkal köznevetség tárgya, ha eltévedtek ha nem, mert már amikor indultak el volt tévedve az, aki az indulásra parancsot adott.

Szerintem te hülye vagy. Nem lehet előre tudni milyen ellenállás várható. A régi szép időkben az amcsik kiküldték a bankrablókra a rendőröket, mint kiderült a bankrablók csigatáras AK-47-l és golyóálló mellénnyel voltak felszerelve, a rendőrök meg a szolgálati, forgótáras S&W-l. Na azóta van SWAT. Tipikus libsi gané stílus, már a TEK létrehozásakor is kötözködtek.

Estort Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7044

"Kisebb harci különítménnyi páncélautó felvonulás az okkal köznevetség tárgya, ha eltévedtek ha nem, mert már amikor indultak el volt tévedve az, aki az indulásra parancsot adott."

Ez a làtvànyos letartoztatàs lehetoséget adott ugyanakkor egyfajta "gyakorlatra"....Ugyan miért ne mennének tobb kocsival?  Nyilvàn vannak a résztvevok kozt akik még sohasem vettek részt ilyen akcioban mivel nagyon kicsi szerencsére a hasonlo robbantàsok szàma.....

Törölt nick Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7043

Ha attól tartanak felrobbantja az intézkedőket, esetleg EGY páncélkocsi biztosítás az esetleg oké, bár mint tudjuk operatív eszközökkel hárították el ezt, nem megostromolták a lakását pl.

Kisebb harci különítménnyi páncélautó felvonulás az okkal köznevetség tárgya, ha eltévedtek ha nem, mert már amikor indultak el volt tévedve az, aki az indulásra parancsot adott.

Előzmény: Suba Jóska (7038)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.23 -3 0 7042

igy igaz , de ez robbantott        konnyu ugy lesz a biroknak

Előzmény: Estort (7041)
Estort Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7041

Igazàbol nagyon sok fegyverrajongo van akik mindenféle lofegyvert eszkozt akarnak birtokolni akàr illegàlisan is és egymàs kozt cserélni venni eladni anélkul hogy ok maguk bàrkire is ràlonének....

Törölt nick Creative Commons License 2016.10.23 -3 0 7040

agyat kene vennunk apolonak , osszedobjuk a penzt es visszuk grazba agy atultetesre

Törölt nick Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7039

Ki is hozta a móri, teljesen képtelen, nonszensz, semmiből bizonyítékokat odaképzelő, szemétre való seggtörlőpapír ítéletet?

Segíts már...., egy frissen kinevezett vidéki kisbíró volt biztos.....janem.

Na ennyit a nagyságos Fővárosi Törvényszékről általában.

Biztos vannak korrekt preciz bírák is ott...

... bár ha valóban a köré kreált mesterséges politikai-média cirkusztól függetlenül, jogásszakmai szemmel lesz az itélet meghozva, akkor nagyon távol lesz attól az elevenen felnégyeléstől amit itt pár ezen élvezkedő nick elképzelt.

Én még azt sem tekinteném teljesen lehetetlennek, hogy a csóka olyan mértékben kattant, végül meg fogják állapítani, hogy nem büntethető, és simán 20perc alatt midnen nagy csinnadratta nélkül korlátlan ideig tartó kényszergyógykezelésre utalják.

Előzmény: gillotine (7026)
Suba Jóska Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7038

Azzal a nagy különbséggel, hogy a soproni férfi nem használta ezeket és nem is robbantotta fel az utcán.

De ezt nem értheted, ugyanis ahhoz gondolkodás kell, ami nálad hiánycikk!

Előzmény: Az ápoló (7024)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.23 -3 0 7037

nem vagy epeszu 

Előzmény: baculum (7036)
baculum Creative Commons License 2016.10.23 -2 0 7036

nem értesz magyarul?

Előzmény: Törölt nick (7035)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.23 -3 0 7035

szoval a felesege lovette le kennedyt    ?          

Előzmény: baculum (7032)
Estort Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7034

"Hol a tek felvétele a rengeteg bombáról, hol vannak a fényképek?

Bemondom, hogy bombapince és ennyi?"

Az ugy még nem ért véget...a képek befolyàsolhatnànak esetleg késobb egyes tanukat....

Előzmény: Törölt nick (7006)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.23 -3 0 7033

ezek csak a lipotmezon kerdesek

Előzmény: Az ápoló (7031)
baculum Creative Commons License 2016.10.23 -1 1 7032

pontosan úgy ahogyan leírtam :-)

Előzmény: Törölt nick (7030)
Az ápoló Creative Commons License 2016.10.23 0 1 7031

Csak a potenciális embert nem felhajtással gyűjtötték be. A kilométer már megvolt, minek ugráljunk némi fegyverért, lőszerért, TNT.ért:)

Pisztolyokat, puskákat, közel 400 éles lőszert, robbanóanyagokat, TNT testeket és gyutacsokat, időzítő szerkezetet és légvédelmi repeszgránátot is találtak egy 44 éves férfinál a rendőrök a férfi soproni lakásán és Sopron közeli házában

Hol volt az előzetes felderítés, DNS teszt, ami az előbbinél szükséges volt?

vették őrizetbe, ekkor járt a nyomozóhatóság a férfi lakásában és házában, ahol a fegyverarzenált rejtegette. 

Ott semmi veszély nem leselkedett a nyomingerekre? Vacsorameghívásra mentek?

Na, ezek az élet nagy kérdései:)

Előzmény: Törölt nick (7025)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.23 -3 0 7030

ezt hogy erted         viccnek csapnivalo

Előzmény: baculum (7028)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.23 -3 0 7029

remek hir           ritka amugy birosagi ugyekben          igaz viszont hogy ez egy konnyu ugy lesz         csak az a kerdes hogy tenyleges lesz e az eletfogytiglanmert amugy eletfogytiglan lesz              egyszeruen nem ertem az elkovetot          jogilag ugyanis epelmeju             a masik hogy miert maradt az orszagban       ez vegulis egy nagyon kicsi orszag , max a bakony vagy a bukk erdeiben volt eselye de ott se nagyon lehet evekig bujkalni           

Előzmény: gillotine (7026)
baculum Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7028

Kennedy fejét a saját felesége lőtte szét.

:-DDD

Előzmény: Törölt nick (7018)
Az ápoló Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7027

KB mint a Transzszibériai expresszen:)

-Miért álltunk meg?

-Mozdonyt cserélünk.

-Mire?

-Vodkára:)

Előzmény: Törölt nick (7025)
gillotine Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7026

Ezt elsô fokon a Fôvárosi Törvényszék fogja tárgyalni. Nem egy frissen kinevezett bíró a járáson.

Előzmény: Törölt nick (7019)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7025

Amikor az oroszok kivonultak minden fegyverzetet szuvenírekre cseréltek.

Nekik otthon is szarásig van. :)

A mikádók surranók kanálgépek ellepték a bolhapiacokat

A többi cucc pedig...

Előzmény: Az ápoló (7024)
Az ápoló Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7024

Egész fegyverarzenált találtak e egy soproni férfinál

Puskákat, pisztolyokat, dinamitot és légvédelmi gránátokat is rejtegetett egy férfi a lakásán és a Sopron melletti házában. Letartóztatták. Tovább »

forrás: Index.hu

Semmi TEK, semmi felvonulás, semmi anyudnsDNS?. Ejnye, fijjúk, eztet ellazsáltátok?

Törölt nick Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7023

És még valami.

Aki először öl, nem sétál oda nézegetni.

Ha csak nem tényleg totálisan elborult agyú de akkor látványosan annak kell lennie.

Vagy vérprofinak.

Én először 13 éves koromban öltem egy meglehetősen nagy kb 150 kilós disznót.

Ott volt egy nálamnál 5-6 szor nagyobb állat és el kellett vágnom a nyakát.

A nagyapám túlöntötte a pálinkás poharat, és csak én voltam férfi a családban, mert a többi férfi csak később tudott jönni

A nők a perzselést stb bevállalták de a gyilkolászást nekem szánták.

Megtettem és hetekig sokkban voltam tőle.

Nem hogy még ott nézegessem a művem többé vissza sem mentem aznap.

És ez nem életkorfüggő szerintem.

Azóta marhát birkát nyulat disznót szárnyast rutinszerűen és sablonos egykedvűséggel nyuvasztok ki.

Az ápoló Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7022

Én is merészeltem egy kérdést feltenni, nem mondtam meg mit csináljanak vagy ne csináljanak a nyomozók, csak kicsit elcsodálkozok ezen ügy néhány részletén.

Na, te is leszel itt minden, csak rendes ember nem:)) Sőt, büntetlenséget akaró ballibsi is!

Előzmény: Törölt nick (7019)
Az ápoló Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7021

Rendes emberek vótak, na!

Előzmény: Törölt nick (7016)
Az ápoló Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7020

Gyorsítva:)

Előzmény: Törölt nick (7014)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!