Magyar Óriás növendék bak nyulak eladók törzskönyvezett szülőktől! Vasárnap a monori börzén is megvásárolhatóak! Decemberi születésűek, vadas színűek 3,5-4 kg közöttiek!
sziasztok. majdnem magyar oriás nyul tartó lettem én is! de hiába beszéltem le még tegnap, hogy ma délelőtt megyek vásárólni, a tulaj inkább kiment vetni, és még csak egy telefont sem volt képes elengedni felém. családostól átmentünk vásárhelyre, a gyerekek most husvét előtt megkapták volna a nyuszit, de hatalmas csalodás volt nekik, és nekem is! ugyhogy elment a kedvem az egésztől. ha nem sikerül ezt a fajtát beszereznem, akkor nem erőltetem. zabfalóval beszéltem, segit szerezni másfajta oriásnyulat, igy azt tartok. nála biztosra tudom hogy amit beszélűnk, az ugy is lesz. talán később, ha elmulik ez a keserű érzés, probálok beszerezni egy párt. üdv.
Sziasztok...Szia Homokbőr.battai vagyok.még énis csak most kaparom össze az állományt,de itt 1 segítőkész csapatra leltél.(ír6om mindenki nevében.)minden "aktivista" talál magának nyufit,. PÁ
keresek,vennék óriás "kis" nyuszit,tartásra,tenyésztésre,Érdhez,Százhalombattához közel. kérlek ha közel laksz és van eladó nyuszid írj nekem erre a címre: felkerek@gmail.com
:D Arra bizony..! Kerkai, Fátrai, Solti...Kisvadász?:D:D Még beszéltünk is akkoriban mikor kerested a nyulakat....;) Szerintem a többit email-ben ...persze csak ha van kedved nosztalgiázni..:)