Hahó antybounty !
Tényleg így van! Az említett log-pí-pí-s osztálytársad nem 4 fiútestvér egyike ? Mert ha így van,akkor most volt éppen egy rövid ideig kollégám. De nem egyeztettünk középiskolát, most pedig már nincs itt.
mlipi
A MIGes nem vész el, csak átalakul. Nagy örömmel figyeltem meg, hogy MI(G) mindenütt ott vagyunk. Történt pedig a minap, hogy erős felindulásból elkövetett mobilteflontartozék-vásárlást akartam eszközölni, amikor is a bemutatóteremben (némi sorbanállás után) eljutottam a nyakkendősig. Ki is szolgált annak rendje és módja szerint, majd eccerre rákérdeztünk: Te nem a MIG-be jártál véletlenül? De! válaszoltuk mind2en. Jó élmény volt.
Kinek van még története a régmúltból? Tessen megosztani vélünk!
Na, nehogy mar az a szegyen erje oszulo fejemet, hogy szeretett topicom eltunik a fotablarol! Milyen szerencse, hogy nekem vasarnap is melo van, igy helyt tudok allni az otthon lustalkodo topic-tagok helyett... :-))
Szabikanak csak annyit, hogy maganmail megy. Kulonben meg eljenek a mernokok! Es a fizikafaktok! Es Seci! Es mindenki mas a topic-tagok kozul!
r_bendeguz: becserkesztem mar, de elegge gagyi. Pl a bolcseszkar kb fel eve nem kepes mekcsinalni maganak a lapokat. Az egyetem gepparkja a siralmasnal kicsit sokkal roszabb, pl win98 csak egyedi munkallomasokon van, az is csak a banyaszoknal :o(, sebaj az alberletben lesz teflon, a datanetnek van miskolci telefonszama is, ugyhogy sajna sajat kolcsegen, de itt leszek!!
antybounty: Szelmi mar nincs kb fel honapja... Izgisnek meg isgis lesz ez a mokusszak :o) majd meselk ha lekztem jarni oda!
Nem megy valaki Nemetorszagba? Kene pipadohany onnan, mert itthonra nem hozzak be :o(
ami nmike-t illeti, asszem o is 1992-1996 kozott logatta a labat a gimiban.
Talan meg egymas mellett is ultunk, mar ami az egeszseges tockosokat illeti. Ofo: Majzik - elmegyek szulni ket gyereket - Andrea (1992-3), Gadanecz - Vodku y Melankolu - Eva.
es ezt a valesznak is beirhatod, mert nem all jot magaert.
tyutyu,
huppá! Ezt megcsípted! Drakula.
Osztán a tanulással is foglalkozz majd. ;o) Kósza híreim szerint sok lyó program járja arrafelé, ami a biflázásban visszaveti a deákokat.
antybounty,
fülemilék landoltak, kifiléztem őket.
köszönettel
r_b.
Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!! Hová fogol járni? Kohómérnök-Anyagtudomány? :-) De télleg, hova?
PS, ha itt vagy, kérlek mondj valamit arról, hogy Te állítólag most a Matáv kék számokkal foglalkozol? Ott mi a zátverés? És hogy van a MIME? De főleg, hol vagy?
Jól mondod, nem a Kis-Gidófalvy Band volt a Dzserzsinszkij téren vendégszerepelni. :-)
Amúgy a céget ma OSZT-nek hívják....
Ja, még 1 moszkvai sztory:
Ugyanaznap, amikor a KGB székház előtt randalíroztunk, elmentünk a Puskin szoborhoz. Éppen 10 perccel maradtunk le egy elkeseredett taxisofőrről, aki kissé meggyújtotta magát, tiltakozva a nemtommi ellen... Állítólag, még hetekig téma volt, hogy Moszkvában ilyen történt.
Antibounty,
tudod-e hogy vmi gebasz van az origos (!) emilcimeddel... En mar teljesen belejottem Mr Mailer Daimon Hill replikaiba. Nezz ra a boxodra, egy pottyot huzzal ki gyorsan a @ utan.
Estha,
lattam kiber tablotokat. Nekem bejon a dizajn, de az is lehet, hogy a napszemuvegem nem szuri rendesen az UV-t. Make up rulej! ;D
Ki találta ki ezt a regisztrációs marhaságot, már egy hete szerettem, volna irni de csak most sikerult.
Bölény mit csinálsz te itt.
Ja egy 90-ben végzett vagyok, talán még emlékszel is.
OF: Selmeczi (rulez), nem tudja véletlenül valaki, hogy hazajött-e már?
Azok a jó kis Fizika faktok, voltunk vagy 4-en.
De sokat értettünk belőle.
Koko-, Hóos-, Takács-történeteket várok (közvetítve is jó, csak a forrást tessék megjelölni - archíválva lesz). Amennyiben valaki többet is ír egyszerre, látványos ENTERekkel válassza el a fejezeteket, valamint minden sztori elején jelöljétek meg, hogy kiről szól.
Köszöni a Valesz
Moszkva, 1988, L. mauzóleum. antybounty és kartácsai, mint jó magyar gimnazisták izgatottan a sorban. Egyik orosz apuka odalép a poszthoz, mutat neki vmit, őr elsápad, vigyázz, magyar csoport futólépés, indulj, őr kísér minket. Köv. őr, apuka mutat, őr sápad, ismét 10 méterrel közelebb L-hez a magyar csoport. Ez mé ismétlődött 5-ször, kb. 2 perc alatt jutottunk be a sötétbe (élmény u.a., mint Neked).
Később kiderült, hogy a papa a KGB ezredese volt, és az igazolványát mutogatta az őröknek. Mit mingyak, én is sápadtam volna.
Másik sztori, ugyanott, ugyanakkor: Néhányan orosztudorok állunk egy téren, egy nagy sárga ház exlőtt és lelkesen ám hangosan próbálunk rájönni, h. mit is jelenthet oroszul az a 3 betű: KGB. Orosz barátaink páni rémületbe sürgetnek, mennyünk innen, mennyünk innen.
Mint kiderült, a Dzserzsinszkij téren, a KGB székház előtt üvöltöztünk...
(Megfejtés: _K_omityét, _G_ászudarsztvennoj _B_ezopásznosztyi)