Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

edyv6 Creative Commons License 2009.11.14 0 0 60
szia.ha minden jól megy akkor jövő héten rendelem meg,és kb február-ra lessz itt...
Előzmény: tothlaszlo41 (59)
tothlaszlo41 Creative Commons License 2009.11.13 0 0 59
Hy!
Olvastam a hozzászólásokat de nem volt egyértelmű hogy van már vkinek OPC-je vagy csak lesz?:)
edyv6 Creative Commons License 2009.11.05 0 0 58
kikapcsol a rádio,amint kiveszed a kulcsot...
Előzmény: fenderazigazi (56)
fenderazigazi Creative Commons License 2009.11.05 0 0 57

Bár már túlvagytok a téligumibeszerzésen...

Azért ezek a tesztek a kopásról nem adnak valós képet!

fenderazigazi Creative Commons License 2009.11.05 0 0 56

Ó Apukám!!

 

Köszi a megtisztelő bizalmat, de nem hiszem, hogy sokan örülnének, ha én politizálni kezdenék!!!:) Lenne egy-két radikális változtatási ötletem...:)

On.

Szóval nem tudom, hogy miért nem harapnak rá még, bár engem tényleg azzal bíztattak, hogy a 2010-es modellév lesz az enyém és pár software bug-ot már kiszednek.

Ne aggódjatok, mert ez minden kocsinál úgy van, hogy a bug fixing folyamatát a gyártás alatt végig futtatják és folyamatosan fogják update-olni a szervízben a kötelezőnél... ez van. Annyi programsor van, hogy nem végeznek vele a gyártás kezdetéig.

Az ablak tényleg gáz bár érdekes, hogy a Cruze-nál is ugyanez van és annak az elektronikája az Insignia olcsóbb alapjára épül!

Ami ott viszont nagyon jó: ha lekapcsolod a gyújtást, a rádió addíg szól, amíg ki nem nyitod az ajtót... ez, hogy van az Insigniában?

 

 

Előzmény: Eduscho34 (54)
edyv6 Creative Commons License 2009.11.05 0 0 55
Szia. jelentem az ablak itt sem működik..... Már tiszta Audi-s,és ez az amitől hánytam..
Előzmény: Eduscho34 (53)
Eduscho34 Creative Commons License 2009.11.05 0 0 54
Azért csak lesz rá megoldás!!! Ha kell én Rüsselsheimig megyek a megoldásért!!!:)))

Helyes!!! Ha tovább tart, akkor indulj az EU képviselő választáson, én rád szavazok! Akkor lesz időd is kijárni:)

(Csúnya leszek: ha csak ezt az egyet elintéznéd az eddigi Insignia tulajoknak, lehet, hogy többet elérnél, és tennél értünk, mint sok parkolópályás töltelék politikus ott Brüsszelben:P)

De tényleg bosszantó. Írtan Edynek is az ablakot, stb. Még a 90-es években amikor a Peugeotba rakattam riasztót, egy 10 centis drótot húztak a megfelelő biztosítékhoz, és felnyomta lecsukás után az összes ablakot...OK, most szoftverek vannak. De azt nem emberek írják? Nem lehet variálni? Olyan írtózatos nagy munka az illetékes szakembernek átpötyögni??

De akkor is szép és jó autó, és 2010 januárja után MINDEN TÖKÉLETES LESZ!!!!
Előzmény: fenderazigazi (51)
Eduscho34 Creative Commons License 2009.11.05 0 0 53
No, megnéztem az ajtó reteszelést. Gyújtás - config - járműbeállítások - elektromos ajtóreteszelés (a legalsó sor) - akkor jön az a bizonyos egy sor: "nincs ajtóreteszelés nyitott ajtónál", ekkor beállítod, hogy "ki", és akkor jelenik meg alatta: késleltetett ajtóreteszelés - és "be".

Ne vedd szószerint, mert emlékezetből írom, nincs most itthon az autó, de a sorrend ez.

Viszont én is kérdeznék valamit: nálad se működik gyújtás nélkül az ablak?
Ezt sem lehetett nálam állítani - sajnos!!!! Volt ott a szalonban egyí tizenakármilliós fullos Insignia, épp akkor vették át - és annál sem lehetett:(((( A német Insignia topicon pedig írják, hogy az újabb kézikönyvből már ki is vették a tízperces megjegyzést az ablakról (mármint, hogy gyújtás után addig működik).
Előzmény: edyv6 (47)
fenderazigazi Creative Commons License 2009.11.05 0 0 52

A fekete torpedó az majd az edy OPC-je lesz!!

A miénk inkább suhanó halottas kocsi!!:))) Csak vicc volt! Ez már nem vectra caravan!

Már csak szűk két hónap.....!!!!:(

Előzmény: Eduscho34 (46)
fenderazigazi Creative Commons License 2009.11.05 0 0 51

Eduscho34!

 

Úgy látszik mégiscsak kell a bejáratás az ecotec-nek!!:)

Ne beszélj már bolondokat! Nehogy már egy INSIGNIÁVAL SZÉGYELLNI KEZD MAGAD!!!! Az autó nem a motortól és a felszereltségektől jó!!!:)

A gumi biztosan jó választás a felni... az vicces lehetett... Nem csináltál pár képet, hogy néz ki a nagy kerékjárat a kicsi kerékkel, ráadásul feketén??

A szoftveres dolgoktól viszont én is aggódom, mert azt már az én vectrámnál sem tudták megmondani, hogy miért lehet az, hogy egy majdnem fullos kocsiban olyan fékelektronika van, amire TC+ESP is van ráírva, de a szoftver nem csinál TC-t csak ESP-t... Röviden, amíg enyenesen állnak a kerekek simán elpöröghetnek, viszont csak egy kicsit is kicsúszik oldalra már megfogja az ESP.... először nem hittem a szememnek, hogy vizes úton leszabályozásig pörgött állóhelyben a kerék...

Azért csak lesz rá megoldás!!! Ha kell én Rüsselsheimig megyek a megoldásért!!!:)))

Előzmény: Eduscho34 (46)
Eduscho34 Creative Commons License 2009.11.04 0 0 50
Szia Edyv!

Szomorú, hogy nálad is ez van, ill. a központban is. Én holnap akartam nekik telefonálni. De akkor nem fogok. Ugyanis eddig azzal vigasztaltam magam, hogy azért hiányzik sok menüpont, mert alapvetően Edition és úgy lettek hozzá rendelve az extrák. Már arra is gondoltam, hogy a srác először Cosmo-t állít be, akkor hátha rá tudja tenni. Nem tudom. Kimenni meg most nyűgös. Régebben évente többször is mentem, de most jó ideig nem tervezem:( Csak úgy kiugrani lutrira meg....kicsit Scheisse!

Te! A reteszelést valahol megtaláltam, de holnap meg kell néznbem, hogy hol. Valahol, ahol csak egy "sor" volt, ott ráklikkeltem, hogy "be" vagy "ki" valami, nem emlékszem, és akkor jelent meg alatta második sorban: ajtók reteszelése, vagy valami hasonló. Megnézem, és leírom.

A gumik terén megnyugtattál, köszi szépen!!:)
Előzmény: edyv6 (48)
Eduscho34 Creative Commons License 2009.11.04 0 0 49
Szomorú, hogy nálad is ez van, ill. a központban is. Én holnap akartam nekik telefonálni. De akkor nem fogok. Ugyanis eddig azzal vigasztaltam magam, hogy azért hiányzik sok menüpont, mert alapvetően Edition és úgy lettek hozzá rendelve az extrák. Már arra is gondoltam, hogy a srác először Cosmo-t állít be, akkor hátha rá tudja tenni. Nem tudom. Kimenni meg most nyűgös. Régebben évente többször is mentem, de most jó ideig nem tervezem:( Csak úgy kiugrani lutrira meg....kicsit Scheisse!

Te! A reteszelést valahol megtaláltam, de holnap meg kell néznbem, hogy hol. Valahol, ahol csak egy "sor" volt, ott ráklikkeltem, hogy "be" vagy "ki" valami, nem emlékszem, és akkor jelent meg alatta második sorban: ajtók reteszelése, vagy valami hasonló. Megnézem, és leírom.

A gumik terén megnyugtattál, köszi szépen!!:)
Előzmény: edyv6 (47)
edyv6 Creative Commons License 2009.11.04 0 0 48
amugy meg mi is Mchelin Pilot Alpin 3-at vettünk,előzöleg csak Michekin volt a Vectra-n is,és kibirt 5 telet,ugy hogy a kopása még 50% se,ráadásul nagyon jól teljesitett adott körülmények közt....
edyv6 Creative Commons License 2009.11.04 0 0 47

Nos mi is visszük Németországba a kocsit,pont a szoftver miatt,mert itthon még a GM Technikai vezetője sem tudja hogy mi fán terem a dolog,ezért felajánlották,hogy Frankfurt-ban megcsinálják,csak vigyük ki....Hát ez is lessz valamikor mostanába...

 

Amúgy nekünk az a gond hogy hiányzik 1 csomó menüpont a kis kijelzőröl,ami kéziköny és felszereltség szinten benne kéne legyen....

 

 

Itthon a szervízbe azzal próbáltak kifizetni,hogy biztos azért nincsenek a menüpontok,mert nincs benne az extra....Mire én: "bocsi az összes létező extra benne van kivéve állofütés,de nem az a menüpont hiányzik" Szóval ennyire a magyar szervizesek az Insigniárol...

 

 

Apropó,te megtaláltad,hogyan kell beállítani,hogy az ajtók zárodjanak,miután elindult a kocsi....?

Előzmény: Eduscho34 (46)
Eduscho34 Creative Commons License 2009.11.04 0 0 46
Hello Fender!

Kösz a biztatást, rám fér, bár az az igazság, hogy bizonyos mértékben már én is tapasztalom. Ezer km után egy kicsit megpörgettem, és láss csodát: megy ez a két tonna:) Meg az is csalóka, hogy túl jó a futóműve (vagy micsodája): városban még az asszonykám is (!) azon kapja magát, hogy 65-el megy... Márpedig ő...
Közben megvettem a téli gumikat is. Tanácsodat megfogadva Winter Contact 830-t szerettem volna: sehol az országban nem lesz december előtt!!! Akkor se biztos. Na, akkor UW 7+ a Goodyear-tól, de az is legalább 4 hét még:(
Így maradt a harmadik helyezett Michelin A3, állítólag ez is nagyon jó, és nem is kopik annyira. meglássssuk:)
De amikor cserélték le a kerekeket... az a 16-os felni....Még én is elnevettem magam. Basszus, milyen könnyű megszokni a szépet és jót! (Dísztárcsával már normálisabb)
Eszembe is jutottatok, láttam magam előtt, hogy a mini talin majd igyekeztek udvariasan dicsérni, miközben halk kuncogással nézitek...
Ja! Hibák. Észrevettem, hogy nem működött a fényszórómosó, szoftveres átvizsgálás után igen, csak a jobb első lötyög, állítólag majd cserélik. De a rádió sebességfüggő hangerejét, a tükrök kulccsal való behajtását és parkolásnál a lebillenését nem tudták megcsinálni. Szegény srác is csak nézte azt a laptopot, hogy most akkor hol és mit is kéne.
Rájöttem. Ki kéne menni Némethonba, talán ott.
Annak azonban örülök, hogy jó a Cruze is! (De azért ne mondd vissza azt a fekete TorpedóT!!!)
Előzmény: fenderazigazi (45)
fenderazigazi Creative Commons License 2009.11.04 0 0 45

Eduscho34!

A múlt héten többször is hosszabb távon mentem a feleségem Cruze-jával. És "kikormolás" után vettem észre, hogy mennyivel jobban megy!! Igazából nem értem, mert nem hiszem, hogy annyi "szoros illesztés" lett volna a motorban, ami mostanra kopott meg, de most szinte kicserélték benne a motort...

Lehet, hogy a Te kocsidnak is km kell és egy kis "kikormolás"...:) Menni fog az!!

Egyébként, ha a nagytudású HaPZi mester olvasná ezt a fórumot megírhatná, hogy mitől lesz ennyivel jobb az autó pár ezer km után!

Szép hetet!!

Előzmény: Eduscho34 (15)
edyv6 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 44
gyári opel alu,az alap cosmo felni
Előzmény: fenderazigazi (43)
fenderazigazi Creative Commons License 2009.10.28 0 0 43

Acélfelni vagy alu?

 

Előzmény: edyv6 (42)
edyv6 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 42
már megjöttek a 18-as felnik,már csak a gumikra várunk....
Előzmény: fenderazigazi (41)
fenderazigazi Creative Commons License 2009.10.28 0 0 41
Gumi témában mit léptek? Felnicsere, vagy marad a malomkő!!:)))
Előzmény: edyv6 (40)
edyv6 Creative Commons License 2009.10.27 0 0 40

szia.

 

én csak annyit akartam írni,hogy ezelött 1 pár évvel az OPEL-t nem a BMW 335i,vagy S4-es Audi-val hasonlitgaták össze,de ezekszerint mára ez már megváltozott....

Előzmény: fenderazigazi (35)
Eduscho34 Creative Commons License 2009.10.27 0 0 39
Köszönöm! Pont ez érdekelt. Ugyanis a Michelinnen gondolkodtam még, ill. a goodyear-on, de így tiszta. Megnézem a Contit. Köszi!


Mindkettőtöknek: http://www.motor-talk.de/forum/opel-insignia-b716.html

A "Winterreifen" résznél elég sokat írnak a lehetséges variációkról - és a több hónapos (!) várakozásról. A tietek alá pedig télen is tisztességes kerék kell! Hülyén néz ki egy fullos opc 16-os kerékkel. Persze ott a legtöbben az azonos méretű könnyűfém tárcsát gumival elv híve... No, azért veszek én acélfelnit. Itthon, a téli kátyúknak jó az:(
Előzmény: fenderazigazi (38)
fenderazigazi Creative Commons License 2009.10.27 0 0 38

Eduscho34!

Nekem most a Vectrán Continental contiwintercontact van fenn és eddig nagyon elégedett vagyok vele... egy kicsit talán zajos, de csak az én vájt fülemnek. Viszont előtt michelin volt fennt és nem egész két téli szezon alatt elfogyott teljesen rajta a profil. Lehet, hogy méteres hóban jobb, de én ha összeszámolom tavaly egy hétig mentem pár km-t havas úton a többit száraz vagy nedves úton. Szóval igazad van, mert az extrém körülményekből van a legkevesebb... Szóval szerintem a középút: tisztességesen viselkedjen hóban, de ne kelljen 1,5szezon után úgy ledobni, hogy addigra már rég szinte felnin jártam... Még szerencse, hogy egy kis hó esett és nagyon csúszkáltam. Megálltam és majdnem azt hittem, hogy lelopták a gumikat!:)))

A gumi ráadásul nem a meghajtás miatt kell leginkább, mert az ESP-vel már akár nyárival is elindulsz, hanem a megállás a közel 2tonnával..... oda nem árt!:)

 

A vezess. hu-n tényleg egy kicsit mazochista voltam, de köszi!!:))

 

Most jut nekem is eszembe, hogy akkor én januárban mit tegyek a kocsira, mert csak nem jöhetek ki a nyári gumikkal.... és ezekszerint csak tavasszal láthatom a kocsit teljes fényében....:((((((((

edy and adam!! Ti mit csináltatok! Komplett csere (felni és gumi) vagy találtatok valami őrült 20"-os téliket????

Előzmény: Eduscho34 (36)
Eduscho34 Creative Commons License 2009.10.27 0 0 37
"Tajga Jaguár" :::::::)))))))))) Zseniális:D Stílusos, találó, ötvözi a keleti és ny-i hagyományokat, stb. szerintem védesd le! Egyszer még sok rubelt kaszálsz vele:)
Előzmény: fenderazigazi (34)
Eduscho34 Creative Commons License 2009.10.27 0 0 36
Sziasztok!

A segítségeteket kérem! Itt az ideje a téli papucsok felrakásának, de csak most érkeztek meg a 16" felnik. Ígen, télre a 205/60x16 méret mellett döntöttem, ez a legkisebb, ami rátehető. Szerintem téliben nem jó a túl széles gumi. (Lehet, hogy ez már meghaladott álláspont, de én még így tudom)
A kérdésem: volt-e ilyen (vagy hasonló) téli gumitok, és mit, ill. melyiket javasoljátok jó szívvel? A saját tapasztalatnál nincs jobb!
Én az előzőn is valami tesztgyőztes gumit használtam, de ha esett egy picit az eső, már úgy kipörgött, hogy na... Jó, tudom: a félelmetes 123 LE-t nehéz volt kordában tartani, de akkor mi lesz most? Ez a mostani "szörnyeteg" már 140!

Edy megijesztettél ezzel a megcsúszással, pedig biztosan nem Barum volt rajta...

Fender: már korábban is írtam (csak visszatöröltem), amikor a C veki fórumon javasoltad az Insignia fórumokat, hogy a vezess.hu fóruma nagyon nem tetszik. Amilyen stílusban és állandó off témában folyik ott az "eszmecsere"??? Nekem esett rosszul, ahogy Neked válaszoltak... Semmi keresnivalód ott, szerintem. Hacsak nem vagy mazochista:P
fenderazigazi Creative Commons License 2009.10.27 0 0 35

Azért ezzel a kijelentéssel vigyázz!:)) Én is így gondolom és pláne neked jogod van így nyilatkozni, mert párhuzamosan meg volt (szegény) BMW és az Insignia is! De biztosan sokan köpködnének egy ilyen mondatot hallván...

Voltam a vezess.hu Insignia oldalán, ahol csak olyan írt akinek ilyen kocsija nincs és nem is lesz, csupa superb és VW pártiak és ott kb. ennyit írtak róla: "szar, kicsi!!!!! (belül kisebb, mint a régi Astra:)))), szarok a motorok stb..." szóval izlések és pofonok! Csak azt nem értem, hogy egy Insignia topic-ra miért olyanok írnak, akiket nem érdekel és csak fikázni mennek oda...

Én sem járok a Passat topicra fikázni, pedig hidd el tudnék órákig saját és legjobb barátom tapasztalatából olyat írni, hogy még az is eladná a VW Passat-ot, aki még meg sem vette!:)))

Nem értem az embereket! (bár nem is szándékom mindenkit megérteni!:)

szép napot!!

Előzmény: edyv6 (32)
fenderazigazi Creative Commons License 2009.10.27 0 0 34

Ne szabódj a környék miatt, mert nagyon is szép!! Ráadásul még Nyíregyházán, mikor a hulla tesztelte a 2,0T Insigniát, annyi fullos SUV-ot láttunk, hogy ilyet a nyugati végeken sem lehet látni!!:)

Az Insignia miatt pedig pláne ne szabódj!!! A lényeg, hogy amire te használod jó legyen!! Én sem rendeltem volna ilyen motort, ha nem mennék annyit és pláne hosszútávot néhol olyan utakon, ahol tényleg csak egy fél pillanatod van előzni egyébként órákig araszolhatsz egy pótos IFA után...:)) Ha most a szüleim vennének Insigniát biztosan azzal a motorral javasolnám én is!

Egyébként én azt az orosz tulajdonosi kört meg sem hallottam!:)))) Mindjárt elkezdik tajga jaguárnak hívni egyesek az Opelt!!

Hál istennek az orosz pénz sem büdös, ha van!:) Nézd meg a Chelsea-t... Azok sem usankában fociznak!!!:)))))

Előzmény: Eduscho34 (30)
edyv6 Creative Commons License 2009.10.26 0 0 33
:))))))))))))))))))))
Előzmény: Eduscho34 (30)
edyv6 Creative Commons License 2009.10.26 0 0 32
hát ez igen! azért ez nem semmi :),hogy azért ennyire közel van a Prémium szegmens csúcsához...
Előzmény: fenderazigazi (26)
Eduscho34 Creative Commons License 2009.10.26 0 0 31
Már értem, miért ilyen nehéz az Insignia!!! Titokban az oroszok csinálják...
Előzmény: fenderazigazi (26)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!