Ha nem szellemként, akkor ugyan hogy, feltámad? Még rosszabb... Vagy esetleg esz vmi nagy visszaemlékezés egys rakás régi szereplővel, akik egy része már esetleg nem is él? Kihagytam volna...
Lehet hgy Bandi csak beiratkozni, meg vmi előzetes tájékoztatásért ment Londonba, mivel a londoni egyetem budapesti kirendeltségére fog járni, és a vizsgákra is Londonba kell mennie... Mondjuk egyszerűbb lett volna, ha eleve a pesti egyetemre megy, de végülis ígyalakult...
Zsoltot csak benn tartották, mintha előzetesben lenne, aztán egyszer csak kiengedték...
Azért nem véletlenül engedték ki, hanem mert a halottnak hitt Krisz a messze távolból elküldte Nórának, hogy hol találja a memória kártyát, vagy talán, hogy kérje el Ruditól erre már nem emlékszem pontosan, amivel Halleréket börtönbe lehet juttatni... Cserébe engedték ki Zsoltot, akit pont ezért az árulásért vertek meg úgy a börtönben, hogy mindkét lába eltört... Nórára pedig Haller, akinek az egész bandából egyedül sikerült megszöknie, rátört mikor Emíliánál ebédelt, és egy nagyon nevetséges jelenet végén rájuk gyujtotta Emília lakását.... Aztán mikor az egész bagázs Nórához költözött, ott is rájuk tört, túszul ejtve őket, és végül Rudinak sikerült leszerelni, és átadni a rendőröknek...
Elhangzott valamikor, hogy Bandi Londonban van? Én még ott tartok, hogy Luca miatt végül is úgy döntött, nem megy ki, hanem Budapesten a londoni egyetem által akkreditált helyi képzést kezdi el, vagy valami ilyesmi (mindegy, hogy ilyen létezik-e a valóságban). Bandi mondta is, hogy Miki tök jó fej, mert ezt is elintézte neki.
Nekem az a furcsa, hogy mindig Miki "tömegszállásán" találkoznak, szinte soha nincsenek kettesben, hol Balázs, hol Bandi fut be. Bár Bandi állítólag Londonban van (nem is értem, hiszen Mikitől tudjuk, hogy egy pesti kurzusra jár).
Miért nem Miki megy Szonjához, az ő lakása alkalmasabb lenne a légyottra? Ja, hogy akkor nem 10 lépést kellene megtenniük az irodából?
Csak nehogy valamiért Gergő ezt a fegyvert is meg akarja szerezni, és ezen szórakozzanak napokig. Bár ha eltűnik, akkor Miki tudni fogja, hogy csak Szonja vagy Balázs árulhatta el a létezését... Amúgy én azt hittem, hogy Szonjának már rég van kulcsa a lakáshoz, de mivel mindig csönget vagy kopog, ha be akar menni, ezek szerint tényleg nincs. Furcsa, tekintve a Miki és közte fennálló "különleges" kapcsolatot.
Ami Zsoltot illeti, Ádám azzal zsarolta, ha jól emlékszem, hogy feljelenti illegális fegyvertartás miatt. Ezek szerint valamikor előkerült a fegyverkereskedelem is, de az érdekes az volt, hogy nem tudni ítéletről, Zsoltot csak benn tartották, mintha előzetesben lenne, aztán egyszer csak kiengedték...
Szerintem Miki ezzel a fegyver témával éppen Szonjáék lebuktatását készíti elő! A lány nem szokott olyan gyakran nála aludni, hogy feltétlenül tudnia kellene egy elrejtett pisztolyról és amikor ott tartózkodik, akkor sincs egyedül, hogy rátámadna bárki is. Ez egy "csali", amivel Miki horgára fognak akadni! Ha nem így lenne, hanem bejönne az "ördögi bosszú", akkor Mikit nem fogják tovább Berényinek hívni és a sorozatnak sem lesz semmi értelme, ha nem lesz Berényi Kft.
Tizenkét marcona álarcos TEK-es lerohanja Miklós lakását, Miklóst földre teperik, jól megtapossák, majd bilincsbe verve elvezetik a ház lakóinak sorfala előtt:-)
Igen nagyon valószínű, hogy azzal a revolverrel még lesz vmi, főleg hogy Szonja és így valszeg Gergő is tudni fog róla... A lány talán pont azért meséli el Öcsinek, hogy vigyázzon, ne menjen a közelükbe... Elvileg Szonjának nincs kulcsa (másképp végképp hihetetlen, hogy el akarta csenni Mikiét), szóval Gergő álkulccsal ment be, vajon az új zárat is ki tudná nyitni?
Mellesleg Zsolt nem fegyvertartásért, hanem nagybani fegyverkereskedelemért került börtönbe, az azért kicsit súlyosabb... Persze rejtegetni se illik egy fegyvert pláne nem csőre töltve, mert gondolom Miki nem a betörő előtt akar vacakolni a tárral...
Nem is beszélve arról, hogy Miki illegálisan szerezhette be, és gondolom fegyvertartási engedélye sincs. Ezért ha bárki ellen használja (ő vagy más a lakásból), akár egyébként jogos önvédelemből is, komoly bajba kerülhet az előbb mondottak miatt. Zsolt is hasonló okok miatt került börtönbe, még akkor is, ha ő magát adta föl.
Szonja inkább illik Blamázshoz, mint egy Miklós kaliberű vén faszhoz. (Ugyanígy Attila csajozás is... brrr!)
Ahol fegyver van, az előbb-utóbb elsül, pláne egy ilyen sorozatban.
Évának ez a haj sokkal jobban áll, mint az egyenes - régen is mindig göndör volt - csak a festéket mossa le a szeméről. A repedtfazékhangú némbert pedig szintén írja bele Gizmógizi a regényébe valami kellemetlen történéssel.
Szilárdnak Darwin-díj, vagy inkább a szüleinek, akik nem tanították meg neki, hogy ne egyen meg akármit. Az áfonya és az ebszőlő nem is hasonlít, színre sem, meg az előbbinek matt a felülete, nem fényes...
Aliznak meg teljesen igaza van, ideje lenne elkezdeni neki élni, nem újra belemenni egy gyerekkel a mókuskerékbe...
Igen, és mikor kijött a folyosóra elégedetten mosolygott... Lehet, hogy nem bánta volna, ha a fiú tovább megy... Utána már nagyon nem szivesen bájolgott Mikivel... :P
"Alíz egyelőre nem szeretne gyereksírást, gondolom ő is szivesebben süttetné a hasát vmi egzotikus helyen.. :D"
És persze okos Alizka ahelyett, hogy közölné a férjével, hogy szeretne 1-2 évig csak kettesben élni vele és csak utána szülni, inkább hallgatni fog, majd összeveszni vele :D
Na ez az affair a fiatalok közt nem tartott túl soká, de utána eléggé zavartan viselkedtek, szerencsére Miki senkivel és semmivel kapcsolatban nem gyanakszik semmire... :D Erről a pisztolyról Szonja is tudni fog? Ennek nem biztos, hogy jó vége lesz főleg, ha elmondja a bosszúszomjas öccsének, aki képes belopózni éjjel a hálóba, és a saját pisztolyával lőni főbe azt az aljas szemét Berényit...
Szegény Gizi tényleg mindent megtett, Laci igazságtalan, hogy rá haragszik... Mellesleg annyira rossz volt Éva frizuja? Nem szokványos, de legalább érdekes...
Szilárdka biztos beevett vmi mérges bogyót... Azért az erdő rejt veszélyeket is főleg azoknak, akik nem ismerik.. Azért reméljük, nem komoly a dolog... Alíz egyelőre nem szeretne gyereksírást, gondolom ő is szivesebben süttetné a hasát vmi egzotikus helyen.. :D
Inkább öngyilkos lett... Úgy tudom ő nem ivott, de a férje halálra szekálta.. De sztem nem annyira a hűtlensége, mint az erőszakossága volt a probléma. Pali említette egyszer, mikor az apja azzal gyötörte, hogy lépjen a nyondokaiba, hogy az anyjuk is azért menekült a halálba, mert ráeröltette az akaratát...
Csirkefater az Évával között házassága előtt nem sokkal nagyban smárolt Klavgyijával. Meg Szaxilóri vagy Cápali is elköpte egykor, hogy az örege az ő anyjukat is csalta fűvel-fával, utóbbi - nem emlékszek már, melyik volt - vagy azért lett öngyilkos, vagy ezért piált annyira, hogy halálos autóbalesetben végezte.
Ennyire jól nem megy a KisSzék, hogy abból még Natasa is fenntartsa magát!
Ha jól tudom Natasa fizette az alaptőkét, azért csak jut neki is a bevételből... Gondolom, Kriszéknél se ingyen lakott, és amúgy is olcsó helyet keres... Ami az igazi baromság, hogy pont most eladták az anyja lakását... Be kellett volna költöznie, és egy két szobát kiadni fiataloknak...