Keresés

Részletes keresés

tasha Creative Commons License 2003.12.28 0 0 7
Szia Maggancs!

Akkor duplán gratula, gondolom régóta vártátok ezt a babát! :) Biztosan minden rendben lesz, ne pánikolj a megfázás miatt! Dolgozol vagy otthon vagy? Mert ha otthon, akkor pihenj sokat, idd a teát és vigyázz magadra, jobbulást!
A dokihoz bejelentkezem, de megmondom őszintén: nem vagyok híve a sok UH-nak. Azt hiszem ráérek az elsővel megvárni a 7. hetet, hogy szívhang legyen, mert tudom csak izgulnék ha nem látnánk. Ha meg baj lesz, az úgyis kiderül-sajnos ezt tudom :( Mi 2 éve elvesztettünk egy picit koraterhességben, szóval azért izgulok én is rendesen, de próbálok azért sokat mosolyogni is és pozitív lenni :)

t.

Előzmény: Maggancs (4)
mazsoka Creative Commons License 2003.12.28 0 0 6
Tasha!
Mindenfélét írtam, csak éppen, amit kérdeztél arra nem válaszoltam, most pótlom.
28 éves vagyok, kétszer voltam UH-on, kedden kell menni a következőre. Az első UH 5hetesen és 6 naposan volt, akkor látható volt a petezsák. A következő UH 6hetesen és 6 naposan volt ekkor már látható volt a picike és a szivecskéje pulzált. Már nagyon várom a következőt. Remélem te is mielőbb láthatod a kis gyönyörűségedet, akihez ezúton gratulálok. A pisilési tünet is ismerős a háló és a fürdő között minden konnektorba irányfényt tettem az állandó éjszakai járkálás miatt. Olyan vagyok, mint a macska, csak a látásom nem olyan jó még a sötétbe, de majd kialakul. Te hová jársz?
mazsoka Creative Commons License 2003.12.28 0 0 5
Maggancs!
Szia!!!!

Tasha!
Én is hasonlóan Maggancshoz Medlomb-ról jövök, mi már ismerjük egyást.
Nekem sem volt egyszerű, 6 inszemináció és 1 sikertelen lombik után, a második lombik által megvalósult minden álmom.
Ma vagyunk 8 héten túl és 2 naposak. Nekem émelygés, mellfeszülés és fáradékonyság a tünetem. Igaz kicsit meg vagyok ijedve, mert apró pöttyök jelentkeztek főleg a pocakomon, holnap jelentkezek az orvosnál, nehogy valami csúnya betegség legyen. Örülök, hogy írtál. Neked spontán sikerült a babácska?

Maggancs Creative Commons License 2003.12.28 0 0 4
Sziasztok, beköszönök én is:

a medlombról jövök, inszeminációval sikerült a kicsi, akivel ma töltjük a 8. hetet :)

Elég problémásak vagyunk, minden héten aggódom valamin, most épp egy meghülésen. Semmi komoly tünet nincs szerencsére, kis hőemelkedés (max 37.4-37.5), hapci és torokkaparás, de nekem most ennyi is elég hogy beparázzak :((
Remélem kinövöm mostmár ezt az aggódós időszakot.

Tasha! Gratulálok a kicsihez, az 5. héten már látszik a petezsákocska és az embriótelep is. Minél hamarabb jelentkezz be orvoshoz. Ha eddig nem volt hányingered, szerintem mázlista vagy, és már nem is nagyon lesz, nekem a 3. hét közepétől van.

tasha Creative Commons License 2003.12.28 0 0 3
talán holnaptól, vagy január elején többen leszünk! (sokan neteznek munkahelyről):)
Remélem sokan jönnek majd ide a medlombról és a felkészülősből is!!! :))
Előzmény: mazsoka (1)
tasha Creative Commons License 2003.12.28 0 0 2
Szia Mazsoka!
Mesélj magadról, te mennyi idős vagy, hogy érzed magad, voltál már UH-on?

Én ma vagyok 5 hét+1 napos, még nagyon az elején. Izgulok is rendesen :( Én egyelőre jól vagyok, kicsit fáradékonyabb a szokásosnál, de még semmi hányás, csak a pisitúrák meg az érzékenyebb mellek :) Orvosnál még nem voltam, nem szeretnék túl korán menni, mert úgysem látnánk a szívverést, tehát próbálok türelmesen várni még egy másfél hetet.

t.

Előzmény: mazsoka (0)
mazsoka Creative Commons License 2003.12.28 0 0 1
Sziasztok!
Én lelkesen nézegetem, hátha ír valaki, de gondolom most pihenéssel töltik sokan az idejüket, ami teljesen érthető!!!
Kellemes pihenést kívánok mindenkinek, aztán remélem hamar benépesül ez az oldal is.
mazsoka Creative Commons License 2003.12.27 0 0 0
Kedves Tasha!
Nagyon örülök, hogy rád találtam, nagyon jó ötlet!!!! Biztosan sokat tudunk segíteni egymásnak, ahogyan az előfordul más topicon, különösen az igen nehéz első harmadban.
tasha Creative Commons License 2003.12.27 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Arra gondoltam, hogy talán jó lenne egy ilyen topik is, ahol megbeszélhetnénk a sorstársakkal a pár hetes várandósság tüneteit, az első ultrahang eredményeket, stb, mielőtt átmerészkedünk az SZT-be :)
Remélem jó sokan leszünk :)

Tasha

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!