Keresés

Részletes keresés

Ep128 Creative Commons License 2003.06.16 0 0 907
Részben épp most tákolom össze a következő frissülést az oldalhoz, (tehát nem ENNYI, és nincs több, hanem MÉG nem értem rá egyelőre többet kitenni! :-)) részben meg van egy "nemzetközi" oldal is itt:
http://www.mumm.ac.be/~cammejpm/enterprise.html
Hála Istennek (meg a sok-sok évi gyűjtögető életmódnak) pár ezer progi van itthon, tehát lesz mivel frissítenem még egy ideig... Csak (szabad) idő (!) kérdése! Igyexem!;-)
Előzmény: Seifer (906)
Seifer Creative Commons License 2003.06.15 0 0 906
Köszike! Máris marha jót nosztalgiázgattam :-)) Egy problémám van az emuval, mépedig, hogy a hangja rosszalkodik. Vagyis össze-vissza ugrál a zene, csak úgy nem szól, ahogy kéne. Amúgy vannak még jó oldalak, ahonnan lehet leszedni progikat? Mert vannak jók Garfield oldalán és Kiss László honlapján is, de nagyon sok mindent nem találtam meg, amikre még emlékszem régről.
egzo Creative Commons License 2003.06.15 0 0 905
Hát ez meg mi lett !? Szóval: az Enter helyett már van más
Előzmény: egzo (904)
egzo Creative Commons License 2003.06.15 0 0 904
Az entert felejtsd el :)
Előzmény: Seifer (903)
Seifer Creative Commons License 2003.06.15 0 0 903
Halihó!

Amióta netezgetek, azóta probálok lehetőséget találni arra, hogy újraélesszem régi gépemet, de általában nem sikerült (vagy nem volt jó az emulátor, vagy ha magát a gépet akartam összerakni, akkor kellett rádöbbennem, hogy nem műkszik...). Szóval most van ez az Enter nevű emum, ami dsk file-okat fogadna. Ilyesmit merre találok? És ha találtam, hogy indítom be? Csak Insert Disk image, és már megy is? Mert a parancssorral már nem nagyon tudok bűvészkedni. Ugyan 6 éves koromtól volt EP-m, de csak magnó volt hozzá és jó 8 éve nem is űltem már ilyen gép előtt, úgyhogy sajna már sokmindenre nem emlékszem :-((.
És mégegy kérdés: Ep128, a te oldaladon található progik hogyan indulnak? Mert ezeket a com-okat a windózom nem nagyon akarja futtatni...

Bocsi, ha nagyon amatőr vagyok, de csak szeretnék játszogatni egy kicsit a régi kedvenceimmel, és már nagyon szeretnék valami lehetőséget találni :-)
Köszi előre is a segítséget!

egzo Creative Commons License 2003.06.15 0 0 902
Többen is lettek hosszabb-rövidebb ideig játékfejlesztők. pl. Bali a (vele dolgoztam együtt, ha máshonnan nem a psychical destruction-ból ismerősnek kell lennie!) vagy Agsys kolléga...
Előzmény: Alsóbbrendű foslény (900)
vicroot.hu Creative Commons License 2003.06.12 0 0 901
És ha meg van a forras, nem tudnank osszehozni belole egy virtualis magnot tobb gephez?

Mert a legeneralast a tvc-hez, es primohoz szerintem meg tudnam csinalni bele (tvc-hez meg nincs kesz, de most gyartom, primohoz meg van mar algoritmus)

udv: Viktor

Előzmény: lgb (896)
Alsóbbrendű foslény Creative Commons License 2003.06.11 0 0 900
Ja, Ork az en vagyok. :)

Arra lennek kivancsi, hogy pl. ki lett (rajtam kivul) jatekfejleszto?

Ep128 Creative Commons License 2003.06.11 0 0 899
EDC-t ugye nem kell bemutatnom az emulátorral?:-))))
Szóval rajta van a témán erősen.
Zozonak is megvan az Ep-je, szereti, ha kérdezek valamit Enterprise-ügyben válaszol, tehát nem "zárkózott el", csak a meló és egy másik hobbija minimálisra csökkentette a "kapacitását". (Ami a nekem törpénő időnkénti segítségben nagyjából ki is merül.) :-(
Haluska Laci felhagyott tudtommal minden Ep-s témával sajna, Mészáros Gyulával együtt (!) dolgozik valahol... (Enterprise-osok másban (is?) összetartanak...) Utóbbihoz intéztem nem rég egy kérdést, de még nem jött válasz. (Mármint, hogy milye maradt, a régi szép időkből, és mi a terve vele, meg ha segítséget kérnénk, még elérhető-e a témában...)
Ork ugyebár szintén köztünk van, mint tudjuk, tehát ő sem "tűnt el"...
Kiss Lacinak eszelős jó Web-lapja van, tehát ő is maradt köztünk, még ha "ide" nem is nagyon jár...
BAM-ékről nem tudok semmit.
EGO már nem foglalkozik Ep-vel.
Szeile Sanyi (ha ideje engedi) még igen, neki segítség kéne néha, aki "lök rajta" ha elakad. De ő is köztünk van!:-) (eSzeS)
Magamat a világ minden kincséért sem sorolnám "közéjük", de régen van Ep-m és van egy honlapom.:-)
Más valaki?
Előzmény: Alsóbbrendű foslény (898)
Alsóbbrendű foslény Creative Commons License 2003.06.10 0 0 898
Mi van a regi nagy EP-s emberkekkel? Mit csinalnak ma?

Moonlight-rol tudok, valami sajat cege van es valami komoly programokat csinalnak.
Gyanyi mester is hasonlo.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!