ufo fff...
A szakmám ufo? - és akik szakmaiak, akiket érdekel az ufo? -repcse, csészealj, uso, (turul madár -főnix stbb...) és akik lady lady láda lom, látni akarom, itt az alkalom, ladi ladi lom, látni akarom?
UFOzzuummm... miEeee... volt lesz? -nincs volt? -holt? Volt egy tot, seggin fót hátán fót vót? 1.: 5/15. A KÉP? NapIstentan tanuk, vannak, de itt ha nincs nap, mert ami van, az csak az örök napokkal az MTK-kaka kaka sokkal van! A magyarok Istene, ami kérdés, hogy a vérszopó -szipolyuk szippantyuuk sziPÁLkod csapülő panccsal csalók,AIDÓJAI előtt,.hogy mi volt a neve a magyar-ok Istenéra?-Isten-e? -amt lehetett hallani, még Fercsi bátyánk is hogy MI ATYANKMAMÁMK A MENNYEKBEN, azaz MINDENNAP INGYEN ELEDEL, ITAL, JÖVEL AZ ÉLET VIZÉ IZÉ IZE... EGY NAP,. ÉS MI A GYERE KÉJEIK BENNE? Most az, hogy én a leghivóbb -hitü, ládd ami érdekesnek tartok ma is, csak örök MAMA ma ma van, és Ő A MI ÖRÖKFÉNYMAMA FÉNYE NYELVE? -MA MAIS,ISTENMAMA MA MA? Hogy itt mikor talkozok az őslakosokkal, fita akik A NAGY FÉNY -MADÁR SZELLEM-MET KECSKEMÉT ISMERIK VAGY LÁTJÁK, zitt zaz zabazabADÓ hogy akik csak ugy, hadd beszéÉjen ha nem bánt senmKID, de Éljen Rákossyy is,fita a szó szaros értelmében ráka, és róka koma spórul jár? Ez az, hogy 1965, és apu, hol vannak a hungaristáid, mind eltették láBOOKalól,(piros óriás hangyák?) és ez az, hogy mindenki aki a közvetlen családom, és örök egyótt vagyunk, mnd kihalnak, és minek vagyok itt? Na 22 hogy kijöttem amcsiba,és 28 éves valák, és nem akarok gyereket, amit leirtam 1025? -és el lehet hagyni, ezt lehetett apuénktul hallani,hogy a magyarok, ha olyan sebet kaptak a csatatereken,el tudták hagyni ezt a porhüvelyüket,és innem van az szavunk: hülye?!!! .amit gondolsz meg beszÉlsz, azért haláljár, és örök kárhozat? Fita.én rögtön az vagyok, mint a Jányos Vitéz, és ma is szőrnyekkel van dolgom, azaz sakállatukkal és hiénáikkal stbb BESTIA DÖGJEIKKEL és AIDÁK -AIDÁKÓAIKKAL? 2.: Naz amicsibe is tönkre...apu ugy érzem magam,mint egy tönk, tuskó, jah és fát vágnak rajtunk? Fita,ez ma is igen igen fen áll, és most fita,ha valaki nem gondolkod666... na a 6-szám, fita egy olyan CON PU TÉRBE vagyunk, ahol most az amit apum, bujhdosunk mint MOzi népeIvel? bujdosunk, mig Ábraham ham ham ham...fita az ugyanaz mint a Tibeti-Kinai (Ibndia guruk dijja?) bölcsek OHM OHM OHM...na ők ONOLJÁK GONDOLJÁK ...fita ÁBRAM, NEKED ADOM A FÖLDET, AMI ITT EGY RÉSZVÉNY -TÁRSÁSGOKGODRÓL LENNE NAGY BOSS...OK ELŐHIM-BIKÁAIK BAXÓK KÓKA MOKA? Fita Ábrahámnak sok jószága szolga és rabsXolGÁja vala, öröm láNUK öröm filuk gyöngy ez az élet, na mos itt arról van nagybaxó, hogy én állandóan létre akarom hozni ami előbb BÁ BEL? -fita az a hallás, hall -láss? Na meg UFO -AINK, a ink, nem lehet, nincs kapcsolát (fita nem keresek kifogást de nyafogás?) gondol lát át $$$... ezt ugy ért -sét -ek- ék? Amit hogy azonnal, ahogy én gondolkodom, azért itt...HA ŐŐ ŐKET,ITT AZ ÁCS (fita csak fa iparos, de vas?) MESTER-ÉKET, (MTK... NICNSAK MIND MA IS ÖNNÁLÓNAK GONDOLKÓDUK KÓDULUNK?) AMI A SZAGUNK -SZAGOD SZAKMAIAINK INK LINK LANK LAKATOS? Fita mi fény -hozók, és hordozók horrr.. horrororrr em -brrr... jaja bőrzsák,de pacal -Yzsák? Abram,hozd a pacalod a hegyre? -begyre? Tulrull Madarak? Fita, itt a külümbüNŐségg? -Mária seggit? -hogy mi nem vagyunk KANI BAL-OK? -na most itt, az gondolátta is, fiteled, egy fecske, potyogtatna? -meghozta nekünk ara nyarat? Fita CON -PU .TEREK, AMI MOST CSAK EGY TÉR PU TÉR PU CÉRAN VOLNA KRATIKA, JUHLIKA ARANYÉR?- VAN, VEREKEDNEK A VEREBEIK S VÉREBEIK A PIACON A DISZNŐ -ÓDISZ SZARON? Zitt Sarom, ugy 2000 körül, adjunk halát trahát jaha van heavan, akkor mi nem vagyunk, hogy vannak a pa lesz tinók, nem azok,hizz amit leirtam, a nagy óriás pitbull bulli, kidugja a fejét a kis ...kész, meg lettem szippantva? - csivava... (fitra se a felesÉgnmek se a fiamank nem jön bem ami nem dögletes,mert valakinknek tudni kéne kéne? a nagy dög csak leszakitotta? Fita teljes tejes mnden öszjátákuk, a BESTIA CON PU TÉR?) Fita mikor tisztitják a con -pu terekbe, az egy SZÁMITÓGÉP? -FITELJED MERT... 3.: Most voltam tegnapra, A NAP ORSZÁGAINIBA (fita ha te ezt tudod nyelni, akkor az benned is, meg te benne,nyakig? -vagy a fejed leharapták?) ÉS ÉNEKELTÜNK, ISTEN SZERETETE ETET...)fita a szám -ok? bizoon katognak ra ra ratata...és hullanak a legyek? -ne legyenek? -EGYRENEK, JAJA VASAT ÓLMOT? -megkérdik a tömeGÉiktől? - ti nem, hanem a TÉR BE HOZZÁM? HASZÁN A FASZÁNKÓDON? Közbe Ijónk... na csunyán irok? Nincsak a magyarok? -megTéritése, most osztán puszta a puszta, (temt -lop -oszto -oszlopok) Fita, ha minden a PÉNZ -NEM? -MEN? -MOZIZIK MINDEN KÉPLET, ÉS GÉPEZETT TORRR...? Azt sem őők a teremtőkések, sem mi,semmi x semmi $$$... Na most bele kell vágjak a vonóval, erdő közepin ázunk? A ketőtt, nincs itt csak egy mint a lunak 000... hol a lukatok? -ciffrázzam? Nizitek, nekem azonnal, én tudom hogy a NAPOM ON PANON ICA VICA? -semmi többet nincsen, és az az... hogy ITT AZ MAGYAR-OK ISTEN-E? NAPJUHA? -HAJA HAJJA AZ ÉGNEK ÁLL? Fita, a családom is tudta, hogy engem semmi de semmi $$$... szám itt? -kipufogóm,hogy örök ŐRÖK? -KÖRÖK, KEREK EGYENES,egy-tudnunk lenni,EGYÜTT ENNI URI MURI VACSOARA, DE AZ UTOLSÓ SOW SOWVINYA? - enni? -fita itt azonnal, a csaLádom VALHALOGY... MI TUDTUN MEG MA IS TUDUNK BESZÉLNI, GONDOL LÁT ÁT LÁT...AZAZ EZ NINCS!!! Most az,hogy azt amit BÁ BEL? ÉN BELL, MY BELLÁMI? -AMI EGY HARANG, VAGY KRISTÁLY ÜBEGKRISTÁLY CSENGŐ, AMI AZONNAL ELŐ HOZZA A BELEMBÜL, A A AAA...Zitt az iratokat, na hajad szála száll -e szálem szálom álom se görbül? -666... het ehet 777... Olyan, most az létre hozni, (hazudni) AZ BENNÜNK VAN, AKIK EZT A FŐRUMOR ROM? Zitt most mára egész éjjel, ami lehet, csak egy egy egy... egyenkénti fel ébRed és $$$... Zna ez egy JÁ -TÉK KUK KUKTA? KIT KIKET LEHET BEUGRASZTANI A Tsszük? - FAZEKUKBA KUKKTA NA TÖBBET NEM FA, HANEM VAS RÉZ EZÜST ARANY KONDÉR KON PU TÉR PUCÉR PUNA PUCA ARANYÉR? Innenn... fita itt csak ÁBRA HAM HAM HAM...ACCORD -OK? -a dögletes, hogy itt Sleuth tesónk, lehel betültve, töltsdbe szivem ohhh...megváltóm? Fita ezt apunénk, fita most is ki be szÉL? Énekelj magyar ifjuhság...na azt kell mutani, vagy játszani... kin a bárány? -ben a farkas... ... fita, ha nincs ellenünk, ládd itt van a a aaa...volt UFO.k-roll komolyan, comolyan,igazán? - mert ha beszélnek is, 99. 999... %kaka foss... nem forditva, ládd 99 9 9 9... 666... feneketek pattog ha ha? 777... dőrög az ég? 8? ...https://www.coasttocoastam.com/ Oááá... zzz...? -ne vishi$$$...
UFOzzuummm... miEeee... Jövel az élet -vizé izé igéz ize, gyógyforrásod az neked, nekem? Dalolunk az élet szép, az a szép aki ép?-testben ép-épen fény?-lék? -láss ék? MTK-ék? 4.: Kávézzuummm... vizben, benne,van az élet,vagy a vérben, ami vasfémreszelék? -hemoglobin, ,most a idifiam nagyon rá harapott? Naz ahol az éjel voltam, ha az éjel, éjjeli bili? Ha itt vak vezeti a világtalanok-át? -most elkapták a ... apuénk becsengőztek,tehát hogy tudnak vezetni? Én azt momdom, ez a test egy ép? -na amit ezek ape, az is ládd a csiga biga,hátán van a háza váza? Fita, most muttata a kis menyem az apukja (60volt) fényképét, közel 5 ezer,most olyan négy perc,.hogy akarjál utoljára látni, 400 dollcsi. Fita, itt nem nagyitok, a kiskölyök reggel, hogy sonipopi a szivében van, (fita látja, ládd én is, hogy nem sárporhüvelyét, kérdem most az anyukaja, nem modta neki, és most te is, és igen, mindig vagyunk egymásnak, (fita ládd én tudom, és az át tud sugározni akiben van MTK -kaka puca szeretet) most a paplan allá bujt, s látom, mert ő lát engem, én is, jaja gondolom - emlékem, és emlékSzem? Fita, csak ha tudnunk beszÉlgetni, hogy a kis menyem, őt ugy tanitották, a templomba,hogy porból vagyuk és por leszünk (fita de az még gAtyám, de hogy rágni kell a farkuk RÁ -GOD?)na lehetett egyáltaláN még ma is, hogy MI AZ EMLÉK, na itt megállok, mert itt,msot az ogy éjel? -é -jel,(bili bele gyüngött az ujam) azaz nincs nap? Most az hogy, mi a mi fényünkben vagyunk,ami vegyük hogy a testünk a házunk, és abbull fény körbe,ládd a nap bennünk van,és most az egy az, amit mi embernek (szikra, de ha ha ha...?) hivunk,fita hivunk, gyeride, ha nem is emlékezhetünk hogy mama ma ma mia? Fita, ha odajutottál, hogy én állandóan rohamaim ami pontosan öngyilkossági rohamaim vala, sorozatosan,(a vég itt ért el!) ládd tegnap, a felesÉgem nagyon kikelt magábull...hogy semmilyen vackot nem hordároskodok többet, ami igy, ördödogölő démon mony-moneik, hagyd a kis felesÉgem békén,(fita a fiaimmiatt, aki tegnap, csak pézzel lehet pénztcsinálni,ha van a bőrötök allatt? -pestizsák? ) mellesleg igaz vala, megmondtam neki, mikor lecsillapodott? -fita buta ostoba semmire sss...való...ezt is ő kezdte... 5.: Na egy elektromos akumlátorral vacak, és csak át akartam fésülni, ládd most te semmihez nem értel, és az is igaz! Fita, most az hogy én csak kertészkedni akartam, amihez föld? NA FITA, IRTÓ ÁRA LETT MINDENNEK, ÉS A FÖLDENK (ENNEK?) VAN EGYU OLYAN TULAJDONOSAI AI? Akik lehetsegges, hogy itt teljesen mndent ők teremtettek de itt az ész megáll, na a fa, feláll? - semmibull? Most itt átvágok lükvercbe, azaz amit mára éjjal, ezt már leirtam, most az hogy ha van örök élet, na az ugy van itt, volt, mint a Hortobárgyu délibáb, most csak anonimusz,(Ballag Lajos) a másik Indiába vala? Fita nem lehetett otthon kimondani, mindenre jaja a délibábubuk? Fita,most vissza kellene mennem, az irkáimba, és hogy már megtudtam,hogy miért DÉL?-NAP ÉL nappal él, és ugy jön le, hogy dél-amcsik? Fita, ez az, hogy azonnal, itt most is, ládd csak ugy most, hogy az idifiammal,aki rendkivül ragaszkodik hozzánk,de az ifi is, csak ha nem lesztek, nem tudja gondolni,na fita nem is lehet!!! Most voltunk hátul, a kis kölyök a talicskába,és álljunk meg, na csak körbe járjuk az udvarokat, és most a száraz karácsontfa ágat letört, és a mellemen az ingen gombjukába (cipzár) dugta,és le akarom venni,ne ne ne...na most is rajtam van! -nagyon szép zöldes barna, olyan mint a csont. Fita,ahol voltam, mikor 28 évet betöltöttem, de itt is jegyzetelve van, hogy hogy? -na ahol voltam, azt ugy tudftam ide be hozni, hogy Fönnicia? Na most ezt ugy, ahogy azonnal, ez hogy lehet, hogy a testem nem mozog, és most az ami amit álom,fita itt előbb minden az, és KÉP -GÉP -zzz... és fita, akik a PÉNZ NEM ESEK ÉRSEK, most hallottam egy kis zajt -ricsajt, ezt ugy, hogy most amit Swédenbruggónk,na meg Dombrádi GábrINK?-s vissza... 6.: Ezt előbb, hogy hogy de találkoztunk azokkal aki ma az álmukba vannak, a plafonon! Zitt hogy Szent Pietró van a padajtóba, az már rájuk illik? Na most, egy pár napja,hazamentem, azaz itt CSAK GONDOL ÁT LÁT, fita azok akik a MENNYÜKBE-NYÜGBE VANNAK? Na ami az, hogy most CSAK A JELEN VAN? Treha most én apunénkkal KALL CALL KALÁCS, TANÁCS HÁZA? Fita a hősök tere, és most ez az lenne, ami lett, hogy netudki824? -na a három ... fita inkább HIÉNA? Jaja ugy a hogy mondoim, az MI MAGYAR OK ÁLLMUNKBA? - ezt ugy,ládd a kis kölyökkel már tudok találkozni,de most egyidó után,itt vannak a besita dögök, és nem engednek közel $$$... Naz tegyük fff... itt kétseggtelen, hogy apuénk akik az MTK-kakások kaka sok? -nélkül, ez nem lett volna lehet -segges? Jaja fita, itt az hogy nagyon sokszor, ilyen seggemberrel (de leirtam, asajtónapon nekemrohan sose láttam, te skitaszittya baxg meg a kita -szittya kurva anyádat, na megtudtam ki, egy hirhedt ujságiró öccse, tetlegesen nekem jött, akkor akartak a fiaim öngyilKosok lenni) még nem tálálkoztam, na azt csinálták az idöcsömbull? Nincsak nagyon kellelmetlen volt neki,hogy hetneként tudtam hivni, mert csak ha te teljesen, ládd az makulátlan -szeplőptlen egy szülött baranya az Kosatyának, book -Kosok? Fita, itt meg kellen látNŐTOK, na most az az, hogy azt ami a KÉP, -azt te neked lehet csak EL KÉP-ZZZ... PÉK? Naz ami van, hogy te ha MTK -kakás kaka sok vagy, most mégis,hogy mi köze van USA-nak, hogy ez is magyarok Napországa, JÉ ZZZ... USA MAGYAR OKORSZÁ GOK NAPORCÁJA? Naz msot Notredamu? -nagy ördög hull a magyarokra, ami ládd Derbő? Na most, sehogy, ládd ha most ebben a ház? -de haUSA? -sehogy, azaz fita, a DÉLI BÁB. -az az hogy azt nekük kellene neee..nyélbe ütni, ami a keZünkbe van? - a nagybalta? Innen...amit akartam, hogy ha el hallgattok, a kövek meg szóllaltak, hegyek boruljatok ránk? Fita,bitta ez egy számitógép szÁmitások,vagy bejön,vagy nem, de akik számot vetnek, maguknak, azt aratnak? -ki mit vet, azt arat? ...Fita, milyen hülyének kell éreznem magam, ami a kis felesÉgem, (fita ez rögtön,és az az. hogy ha ténleg, valaki vissza jönne, aha ha el se menmt,deel se daj?) eleinte égett mint a büdös kapca, na most ha ezt a tanÖLtjAIk olvasni, ezt hülyét, ez miatt vagyunk ott, itt,azonnal törÖlni is késő? Fita, most a Déli Bábu igaz, és monduk, talán apuénk azt sugallnák? Van valami a Bábel Toronnyal is,mert ma is van! Jah egy degedlett bolhafing is örök nagyobb mint a FIN -GOD? -Fita teremtsetek már a deglett béka fingod? FING UGORJ!!! ...Nvidia Ai kezdődik Szaud AIirAI ara? arbáiával, a frontion Globalisan Jön a dicssőszeged Királya, népe millióval... ... FITA ÁBRA HAM HAM HAM --ACCARDOG -GOD? Zitt ami dögletes,nem az van? ...Oááá... sivatagiiAIk? -AIDA? KÉP -GÉP AIDAKÓ?
UFOzzuummm... miEeee... Jövel az élet -vizé izé iéz ize. gyógyforrásod az neked, nekem? Dalolunk az élet szép, az szép ako ép?-tersben ép-épen fény?-lék? -láss ék? MTK-ék? 1.: 5/14. A KÉP? -Előbb, ezt régóta járom, olyan mint ha délamerikában magyarok vannak? Hogy az őslakosok azok, voltak? -és vannak,mert nekik sincs halál? Na most énekeltünk, hogy Isten szeret és etet, aminek a folytatása volt,hogy élő viz? -amit az élet vize ize, jövel az élet vizéhez, és nagyon tisztán tartották magukat,a környezetet tudatosan! -Ha szemetelsz, szemét semmita $$$...leszel, és sehol se hol,se ól? Most az illemhely? Amit hallunk,hogy egyes őslakos törzsek? -nincsak a magyarok is voltak 10 törzs -szövetkezzetek? -vér- szerzódés,ja ma égetek el a porhövlyét a sogoROMnak,pont Derbő?- pulyka kakast kéne venni? Na mikor az épületeket, elkezdik épiteni a épitÉszek, most az lett az, ahova hugytak meg szartak, ugyanis a jurtásoknak, volt cioffra budijuk? Fita,itt az van, hogy lettek szemetek? -vak vezeti a vakkabb jakabb... azaz szemeteket kiszurták? Vissza a veres Csepel csépel cséppel,vezesd a harcot, na most eleve adott,vannak a temészeti népek,és a jövevények? Jön a dicsősz sÉg Királya, nép-e millióival? Amit tudok most is, hogy nálunk, nincs olyan amit most halál -megváltóAIk, amit a BbLila iratok, fexik sir kő alatt, Juhus? -na minden a jeges tárolók, ami fridizsák -ár ára áruk? -fita egy gicsit, ládd az Avatár film,meg Sanyink: természet óh dicsó természet,mely szem, eszem e-szem, nem láthat téged? Most ez mi volt, időbe utazás,vagy ténleg akik élnek hallnak? Ha nem bánt senkid, had beszÉljen, na most az hogy dél -amerika? -Marika márka, marka, Marcsa oda tarcsa?-az árokba három kavics... 2.: Maga az hogy ahogy ki tudok jönni az én budimbull klozAtom tom?-bull tomboll... nincsak orditva forditva lenne, mert most az hogy ÉL Ő TERMÉSZET LENNE AZ AMI TERMÉSZETES? -VAGY MESTERSÉGES, MESTER,A BŐSZ -VIHAR DÖHÖNG, HULLÁMOK MO MO MOKA -HÁTTÁN, HULLÁM KÉL? HULLÁM? Zitt most az, hogy ha a természetes népek,hogy Jézus? Fita ők is, mikor hazamentem, 1999 december, most előtte,na nagy barátom mos is, az az indián csiff... és egy mokaszin -féle, amibe hazamentem, akik a harmadik napon, vagy közel egy hét körül, hogy éjjel, egy eszterga mühlyben dolgoztam, fita ki akarták hozatni az egész olasz tábor menekült magyarságot, na volt szünet éjjel 12(24) kor, és lefeküdtem a földre, és kértem a szellemeket, hogy .én nem vagyok se betörő, se károkozó, és meg jelent az indián csiff...és BÁR MINDENKI OLYAN -ILYEN JENKY DUDLE DANDY LENN MINT TE piti?-piTIM? Fita, most már ott tartanunk NUK tartarra? Fita MINDEN SZÁMITÓGPEZET ÉS CON PU TER $$$... STERILIZÁRD LIZARDOZÁS? -ÁLDOZÁS, LEMENT A NAP, A MAGA JÁRÁSÁN? Fita, ezt a testet, jer temessük el ezt a testet.. na most ma a sógort, elégetik? -de csak a testét,a szelleme megmaradt, ládd (székely) Dózsank testét elégetétek,de nem a szellem -mét, azaz fita, egy telesegész SZÁMIITÓGÉP VILLOGÁSAIBANK GATYA,GACSA HACSA HÁP HÁP HÁP...DE CSAK A GÁCSÉR KACSA PÖCSE MÁJA. MAJA? Zitt fita a vezér ér, sziv visz vér ér? Fita, Fiala Ferenc referenc, Marshalkó Lajos, a tököd nem olajos, Kossuth Lajos? 3.: Hogy mit fegyeltem meg, hogy a viz, azaz az ami az apai nagymamám kutja,(a faluba furtak egy pompakutat na az is élőviz valla ize...jákóbik kutja)jövel az élet vizéhez,tehát már a tárolt viz meg forralt de a fagyasztot, már nincs benne élet ize izé izé zzz...zizé piché? Fita, minden döglőtt és döglődik,minden ami kőkőre nem marad666... Most az hogy amit a refridider dér? -nincs tündér, nicsak abba hagytam, ami bizon, valóság lenne? -fita én magam csodálkozoom, és nem tudom kitalálni magam, mert ténleg tudva -tudatlanul,ha kárt okozook kár vallások, azért lakol az egész ÉL Ő VILÁGOD? GOD DOG DÖG?-GOD ZILÁL? DARA BOOK -RA SZED? -SZEDER? MANNA ANNA MEG CSÓCSÁL? Most olyan hogy élő viz, az élet vize ize... izé? -fita Jé zzz...Izé? Iztan? Jó izü, azaz Iztan? -tan? -NapIsten tan tanu taNUK -tankuk? Ime mime az ÉPIT ÉSZEK,NAGY MERÉSZEK, na most zitt akik olVASÁtok, én mint a BbLila tanulmányozok nyoMOzok, minden olyan firKáAIkat, fita AIDÁK? -nincs benne élet, ami van, ládd a virusuk és bachulláik? -a rohadásunkbull rohasztásunkbull bulliznak orgiáznak? Fita, az UNDORTÁKOLÓK azok BOGARAK, ÉS BOGÁRUAIK? RULL LEREK? Fita, szinte minden amit mesterseggesen tartósitanak az méreg és hall áll okozó? Vegyük, most a vizet, kétszer meg szüröm, és teszek bele pár csep friss citromot, meg most amivel kezdem friss fáról narancslé, eddig mindenkinek csináltam egy pohárral, na most egy olyan, hogy olyan gyomorégésem lett, hogy 5 nappal éjjel, leadtam olyan kinom volt, jaja nem féltem volna, ha elhagyom a porhüvelyem, leadtam 178 pont -158. és most ... nincs többet... ládd iszom a bort,ruGOD a port? Innenn, a fiam, ma reggel, mennek elégetni a sógort, ez a szimulállt (AIDAK) conputer puna -puca cszára lenne, ha lenne, lenne luka pu, pinyakoláda? -frigyláda,fitty firitty... ...https://www.coasttocoastam.com/ Oááá... oázis de viz?
UFOzzuummm... miEeee... ez egy szám vagy más mász, angyali -ördögi -démonyi -money- angol -szász, PÉNZ -NEM NYEMEC KÉPZÓDMENNY CONPUTÉR PU PU PU... PUPU? 4.: Kávézzuummm... vizió a sivatagbank? Imea Timea, -az volt a neve, ennek a golobisnak? -össze ütközik a Bestiával? Na elég sokat érintettük a János8:44! -Bestia? Jaja az egy nagy -bedöglőtt lőtt számitógép, lett con-pu -tér? Na most, az igsazi heccehucca az a magnes -terekbe játszódik, ami már csak, bikvadistások? Jön már a biak,fu az oralika, na most ezt nekem, mikor gyerek voltam, és a gyerekpajtiim édesapjára, ráborult a nagy farakattokkal tele vogonkocsi, na nem a kocsi, hanem megeresztették, és elütötta nagy fakorongok a szomszéd gyerek apukaja, ami nekem... Fita, vasárnap menek a józsidó barátomhoz, és ütközbe, hogy melletem volt a magyarház, az igazi, és hogy mi történt, hogy javitani kelett a házat, és hogy maradnak e, na nem! -Na leirtam a Mi is ifok- vagyunk? -ami most... ma, a kis felesÉgem, a fiaim pénz kéne, jaja de kézi munkás, ugyanis nem hiszem, hogy van olyan hogy valaki dolgozni akar, amikor mér tánleg,közeli a ahoz, éhen döglik, de mindenhogy, hogy vagy? Na a feleségem, én lettem a céltábba, hogy te semmit se csináltál, olyan mintha nem itt lennél, ezt most, jaja ezt is ő kezdte el,két évig ő kalimpált az ujjával, ami most...kész a kávé,na ő az a lány, és most a fiainak, na amit most fogok csinálni, azért vagyunk itt, és nélkületek? Zitt a kis felesÉgem, aki ténleg az örök élet párom, és most nem értel semmihez, ami fita, most a fiainak, ahogy élünk, ennél itt jobbat, nemtudtunk volna, kitalálni és apuénk seggit ettek -esznek,(ész jaja szöszi kislán hoiva mész) és mindenkinél jobban élünk, mert mi sose halllunk? -halló halló pétisó? -vas a ló, nhem spártai falu? -lu fa? 5.: A felesÉgem, vannak a nagy piros hangyák, és el lopják (puja szedők?--fita a kötéllel is az?) jak jaki jak a fekete (fehér hangyák tojásait,kis hangyákat, és dolgoztatják őket, és tenyÉSZtik? Ezt leirtam, hogy akik szobakimivesek,(jaja épitészek nagy merészek???) azok vereshangyák,és saját bolygójuk van, és most a bollgók? Minden az anyagok is SZÁMITÓGÉP KÉP-ZZZ...ÖLD MENÜAIK? KI VANNAK A MENNYEKBEN, MI ATYÁNK KI A MENNYEDBEN?- LAKOZOL, na most nekünk magyaroknak is van MI ATYAMAMA MA MA FI-LÁNYA? (DE EZEK LÁDD A DAMADAM ÉS KÖZÖS OLDALBORDA -HÁZ) Fita, tegnapra. hogy ahol mi vagyunk, a MI MENNYÜNKBE, ott nincs mult meg jövö, ÉS ITT AZ IDÓ, MOST VAGY SOHA, RABUK ITT OKVETLEN AZ IRÁSTURÓSOK, BOOK-KOSOK, ÉS BOKROSOK? -KÉP ZSSS...ÓLD MENYÜK MENÜAIK? Fita,most ez egy olyan, hogy ha téged 1025 éve, hogy ALLANTOSZÓNAK -ládd a nász -éjszaka, Betty vas a krézi nighte, mama anala nyögte bögte? -anala smirglizése? -hol a a pu ka kaka -sok? -zzz... sincs? -sss... shhh... csihahaha...Namost, itt az hogy FEKETE EMBER? MOJOM MOJ -MO ALAKOK? -apunkbecsengettek,tehát maradok olyan közel a mára álMOMhoz, ami itt csak az van, és az a BENSŐ VILÁG ITT? VILÁGOD,NEM A TIED? A TIED LELED, LE LED? Zitt amit most találkoztam.aki egy nagyon de nagyon jó szeritem,magyar ember, sLeirtam a Miufff...hogy egy hirhedt nagy nagy...na az is délamcsiba a központ, ami most később,minden kbáitószart bandának, egybe van a központa, s itt figyeljunk, mert esetleg a legtöbben most a zsidókra JewruzÁlom? Fita,mi nem (nem mi?) az, és az agyunk az ágyunk is egy számitógép, de vissza, hogy 1000-ben, a nagy vereshangyák, lerontak,és most azóta ál a nóta? Zna van a HANGYÁK -HANGYÁRJA, BOGARAK BOGARA ÁRA? Zitt az hogy elsŐszülött, most vegyük hogy azonnal, beütött a krakxxa és első nász éccaka? 6.: Zitt most azt hogy mért tüntettek el minden iratot képet faragvány, emlék -ünket, a magyar ok madarAInkról? Tulrull Turull Madár? Fita, most azamit mi olvasnunk NUK, nincsak Eisnteinék, Istenék? -nam hanem, Stein? -ami bitta, hogy kétszer dobbtak rám, olyan energia bombát, ami még ezutt lene, deee...Nincsak most visszajöttünkvolna, és találkozok a mi ÉGI? Fita,csak ÖRÖK ÉLET VAN, és most az hogy a BOGARAIK, na ezek ugyanaz az alak, amit mikor voltam egy bolygón,és onnan, fita kirajzanak? Most egy méhcsalád, a felesÉgem kaptár méhek, vannak az egyik fán, és közel se menj, elmennek? Ugy érdekes egybe esés, seggre állandóan? TALLPRA MAGYAR! Na nekünk, ziitt most az hogy ATYA DE GATYA? ATYA -GOS, AGYAGOS?-FOSS... Zna ami van, amit megfigyeltem, hogy Mikitól elvették a fájdalom (ópium) csillapitót,meg a kocsi vezető engedélyét,na csak mi vagyunk neki, és ugy hetenként jött meglátogatni ami a kiskölyök, leirtam hogy csak odarohan, és az ölébe akart, de nem bir, és a kiskölyök értette, és nevetet rá, meg mikor ült megölelte, fita a SZERETET MINDEN!!! Nincsak a sógorom is, na negyon ki lett ebrudalva, ami van valami, NA AZ A JÁNOS8:44! BESTIA DÖG? Most az hogy van rossz, ládd vissza 2002 -2 -22? -hogy miért emlegetem állandóan,mert A MI ATYÁNK, na ma kaptam villanást, és az minden szülő -suly,(antigravitáca) mindenhogy szereti a gyerekét, hisz mi is azok vagyunk, és ez még jobban meg kell tudakolnunk vagy NUK? Fita, az ami a szellem -világ, csak az van, és akik most AZ AMI AKKOR, LÁDD MINDEHOGY A SZERETET -TETT DE HA TETTETI? -(TETÜ BÜNTETI???) MEGMARAD! Ezt meg lehet érezni,mert ma, ládd a BESTIA,ÁTTTUDNA VENNIE, EZT HUS SUH? -DE MOST NEKED,URALKODNI KELL RAJTA? EZ AZ HOGY AMIT ESETLEG A A AAA...ÖRDÖG -DÉMON ÜZŐK,EXORSZÁJAK? -NA A CSALDOM, MARAD, DE AMI MOST... NA JÉZUS, JAJA FÉNY -JÉZUSUNK,és most a BESTIA DÖGJEIKNEK BEGYULADT A FAKRA, FAROK, FARCOLNAK...fita ezt kell meg tudnunk vagy NUK? Innen, na minden a MO-ZIGÁS?- -ezt msot Sanyinkkal, találkozva, ládd mndig hogy igaz, SZERETETTEL GONDOLOK RÁD, MEG RÁTOK, azaz midazoNŐinkkal,(fita ha csak cicis van?-pucis) akikekel össze hoZott reá vig keszkenőt,sodrott a sors ($$$...? -fita elbaxódott a váltó?) Óh mily sors,leend? -fita nem mert itt is, ha nem bánt senkid, ez most is, ha valakid meg bántottam volna? -smirna! -fosss... azaz kérdezzél meg, mert ha nem, véged, végbeled... shhh... nem beszél hozzánk tröbbet,Betty... Oááá... hol a szentelt viz? -csap?
UFOzzuummm... miEeee... ez egy szám vagy más mász, angyali -ördögi -démonyi -money- angol -szász, PÉNZ -NEM NYEMEC KÉPZÓDMENNY CONPUTÉR PU PU PU... PUPU? 1.: 5/18.A KÉP? KÉPZŐDMÉNEK A ZÖLD LOVAS, -MENÜK MENNYÜK, MI MOZGATJA ŐKET? A SZÜKSÉG KÉNYSZER TÖRVÉNYT BONT? LETT TÖRVÉNYTELEN TE LEN? -AZ ERSŐEBB SZEBB ÉS TE CSAK ALANTOSZA ALLAHALA LEHECC...JÁKOBB BIRKÓZIK AZ ANGYALÁVAL, ÉS MEGSZÜLETIK A KIS JAKABB? Zna az hogy mi magyarok, nehogy a leg -gyengébbek lennünk, hanem a lábuk alatt vagyunk, és eddig midnenki aki URAL? URALKODO, KIGYÓ ÓGYIK A MO? MEGBOTLOTT, MIKOR ÁT AKARTAK -AKARNAK LÉPNI, ÉS SOSE ÁLLNAK FEL TÖBBET, MIG MI MAGYAROK, TALLPRA MAGYAR HIV A SZÓZAT? HAZÁDNAK NAPHAZA -HÁZA HÁZASOK, fita mi kis gyerekek vagyunk, és ugy hogy örökre össze NŐne? NŐ -VÉNY -NŐ-VÉN? FEL NŐTT, KÉSZ A KEFÉLÉSRE, JAJA HA SZEPLŐTLEN MAKULÁTLAN ÉS ZÜZZ A LUKA BÁRÁNKA? ÁRA? -ARA NAGY A FARA? CSECSES -BEGYES TEJCSARNUKIA SZEMNEK SZÁNAK INGERE? Hej te kislán kislán kis lány? Csókolom a csep kis szád, ha egy kicsit nagyobb volnál, vagy 16 éves (9) volnál,az anyád analát? -angyal -lát? -RAGYOGÓ CSILLAGÁT? Na hol van íjónk? -ha ténleg kellett hogy olvassad az firkáimat, akkor bizon, tüzet kap666... fita,amit én mondok,ha most a iratAImatt, kötelező olvasmánnyá mennyé mennyezet -plafon, akkor az az, amit most meg nyilt a menny nekünk, és az a CSAKRA -CSUKRA MEG NYILÁSA, AZAZ A SZEMED KI -MEGNYILOTT LÁTOK LÁTOK ÁT-OK? VAGY PÁL APÓSTOLLATOK?- TOLATOK HU HU HU... 2.: Na hogy az ERŐSZAXXONOK? 2002 -2 -22? Olyan, hogy a legksiebb EERŐSZAXXONOK -SZAXXAFON VAGY TRONBUTA? HA MEG SZÓLAL A HORR... ROMORA HARSONA, AZ UR ISMÉT ELJÖN? VÁRJUK VÁRJUK UGY VÁRJUK WARJUHUKK... NEM TUDJUK MIKOR JÖN? -EGYÁLTALÁN,DE ELŐBB ÁR MEG ADÓK IDŐK-KÓDI KÓBIK,AZ EGEDBE HÁGNAK? ABZULLU MULU MÁLHA SZAMÁR LÓ ÖSZVÉR MARHA BAROM ROM ROMBATÖK,MO MO MÓRA DÓRA DŐRE DÖG??? MILYEN NAGY GOD -ZILLAH ILLAH ILOANA -LONA, ÁLLAT KERTJE? MINDEN A PÉN ZZZ...NEM NEM-E ÖSZTÖKÖLÉSE MOZI? A GYEREK NEM AZT CSINÁLJA AMIT MONDANAK NEKI,HANEM AMIT LÁT PIN ÁT, FA SZÁLL? AZ EGÉSZ -VILÁ-GOD,EGY NAGY FEKETE LUK? GÓZGÁZPÜFFÖGÉSZETITOVALÖKÖDŐ? A huszár nagyapám, sose ült fel a vonatra meg kocsira,(csak tehén vagy lu szekér) leirtam a Mi is ufo-kák kakájuk vagyunk? -fita ha nem őők a mennők szartak ki baxtax orbaszájba bennünket, csak leirnak? Fita, minden egyes magyar -csipogónknak, (csipet) aki csak beszél magyar RULL, nem NYOMORULL??? Fita Ijónkánk, itt van, mert most abba, még van magyar -ok löket hu hu hu... Naz, ez ha kitudódik dó re mi...ismét, kecskemét, igaz a bakkacske szereti a kést, de mégis szökdécsel,ha megfogsz a tied leszek? Ime mima a hellzet, most vasárnap voltam...aki beszél velem,abba mégbenne van a mi MENNYÜK - SZÁMITÓGÉPÜNK CSI-PETE? FITA, AKIK AZ URAINK-PARANCSALÓINK, azok nem tudnak MAGYAR RULL? -sőtt tuapasz az hogy MAGYAR OK ORSZÁGOK IS VANNAK, AZ AZ AZONNALI HALL -ÁLLA? HAL ÁLLA? -SSS... TUDOD MI A BAJ APÁM? -fitegyzse sose volt,sose lesz? Ezt tegnapra, hogy olyan hogy volt -mult mullah -hokk? -kangörcs -boss -baxdüh lokoMO divak? 3.: tRöha, most vasárnap, EGY NAGY NYEMEC SZÁRMAZÁSU ZSIDÓ? -UGY MIN ÉN, fita mident a faxom és a haszon ráncigálna? Nincsak ezt olyan közel 3rom,VÁROM A PÁROM? Fita, mi örök kis -gyerekéi vagyunk a mi MAGYAR OK ÖRÖK -GYEKEKÉINK TESTVÉRKÉINK ŐK IS, FÉNY -NAPARCU SZÜLEINKNEK, és most mi sose hagytuk el egymást, és ezt RAJTUNK KIVÜL,VAN VALAKI AKI ÉRTI? MON(E)YJÁTOK,MEGHALT ÉS AZ UR, ÉN ÉRTEM? Zna az van, hogy akik itt voltak a szomszédom,az az, hogy ITT VOLT AZ IGAZI MAGYAR -HÁZ? Nagyjából leirtam, hogy ami történik,nem véletlen, és ahol már két magyar összefér, ott van MAGYAROK ORSZÁGUNK, és mondom ha ketten, ládd én egy barátot akarok, s ime mime...MOST MEG NYILT, A MAGYAR -(MAGSZEMEINK) MENNY NEKÜNK, ÓH ÖRÖM,sitipitim repcsepita piti piti piTIM? -van velünk,na most...fita, Akartam volna Sanyival, aki sváb származásu, na most azok ma is kapnak támogatást a nyemecektül, és igen igen össze tartanak, akik zerintem kitünő magyar vérü ...génü nemganék, és magyar -ok emberek, de ez manna most az egész föld laKosa? Zitt vissza, hogy 1002 zer, most a magyarokat, ma is el akanák tünteni a LÁBUK? -BUK? -XAXAFONOSOK LÁ -BLOKK -BOOK-KOSOK? BOOKROSOK? Nincsak, itt olyannak aki ládd...Angyalfödön vagyok, és aki MAGYAR -OK A SZÜLEINK VOLTAK? CSIZTA MAGYAR -OK? AZT MA IS,TAKARNI -PÁL -PALÁSTOLNI ÁTKOZNI, KELL!!!-ÁTKOZOTTAK ŐS APÁINK, MAMA MA MA? Naz vasárnap sikerül fel hivnom Sanyit,akik te nagyon egyedül fogsz maradni, és többet nem beszélnek hozzám, és fita,én a magyarok nélkül, ez az hogy most felhivtam, és beszéltem Sanyival, mára talkoztam vele, és FITA,AKIK TUDNAK BESZÉLNI ÉLNI, AZOK CSAK MAGYAROK AZ AVAR-RAWATAL ALATT!!! Innenn... MAGA AZ HOGY GOND -OL? CSAK AZ AZ ÉL VAN ÉS AKI AZZAL ÉL?-AZ ALKALOMMAL? Na du, de hogy ténleg cselek? -vés? -ahoz kell benned legyen egy csipetke -lökött magyar vér,a pucátokba, na fita,a mi NŐ? -nincsennek csak örök -egybe magyar RULL kotkot dács,itt kalapál PÁL a kovács? -van kalapa nincs, kalapácsa? -ülője? -csintadratta ratata... ...https://www.coasttocoastam.com/ Oááá... viz viz viz...jaja de messze, a kanál, fakanál?
UFOzzuummm... miEeee... Hej élet élet élek? -örök élet élek?-ha megunom magam matt, sakk matt patt... magam is ugy élek? 4.: Kávézzuummm... vizió óhhh... a sivatagba... ugorj a vizbe? -halucináci? -ládd a soWINácik? Fita, az uj föld előtt is,meg utánna, előtte itt van viz? -de ha nincs aki lenne az nem a vizet keresi, hanem az aranybányát?-mire jó a viz, aranyat MOsni? Mozi meg a viz? -nem vicc? -siccc... Fita,itt minden fejtörő, azaz monduk, van nehezebb mint gondolkodni? Na a kód az a kulcs, gondol -kod öl,vagy köd? Sanyink? -eltünik a ködbe? Nizzitek, én beszÉlek az ÉGIENKEL, és most hogy... na akiket megöltek,s fita, azok vannak, mert azok vagy saját számitógépükkel,vagy most minden a kölcsön, kenyér vissza jár? Zitt minden kölcsön van adva, és most a képernymön, idó van? Ezt én azonnal, most is, nekem nincs itt,ami van, de az EGY NAGY SZÁMITÓGÉP SZÁMAI AIDA? Fita, amit eddig találtam, az hogy ENNEK A TEREMTŐJEI, EGY NAGYON NAGY TUDÁSSAL RENDELKEZŐ...fita itt van hogy töröm a fejem, mert a leg megfelelőbb rájuk utaló szavakat akarom, összeraki, az én számitó -gépemmel, ami most ládd EBBE, HA TE NEM VEGYÜLSZ BELE, ÁT ADOD MAGAD -MAGOD? Na itt az ujjá születés, na most ezt is, ami nincs! Ha vannak teremtők,őők teremtettek minket, ami ami magyarok ahogy mi számolunk, a mi számitásunk (ez?)KÉP -TELEN, JAJA NEM LEHET GONDOLNI, AMI AKKOR MI EZ? Az egyik, hogy nekünk, saját napunk, anyunk -apunk van, és mi soha nem hagytjuk juhuk you hukkt, (vad oroszjányuk?) el, meg hagyjuk egymást na azért tudtam csak ide bejönni, csak az MTK KAKA KAKA SOK, FÉNY JZINK? -testvéreimhez, (magyarvér ver a pucába?) és csak azokhoz, azaz, MI ÖRÖK VAGYUNK, és az hogy nem vagyunk? -őők teremtettek minket, (kép más?) márpedig titok nincs! -ti -tok? -kot kot kodácsa, mindennapra egy arany tojás? 2.: A TUDOMÁNY NAGY LESZ, azonnal, semmi de semmi nem tart örökké, és a nap alatt, nem lehet, nincs uj,esetleg a nagylábuj, nagy lábos? -a boss? -elohim?- a mennüük orszaga? -maga az juh-hus? Zitt a juh, az teljesen tudatlan, és most csak azok, a menők és mennüAIk, ma is? Fita a jó pásztor életet adja a juháért, a juha? Hogy az akit a bitófára, szegeznek, bizon aki meghalt, és az ugy lehet, hogy át veszik, amit nállam is mikor 28 éves valák,és az van högy nekem nincs olyan, és az az, hogy az ÉN GONDOL LÁT ÁT VILÁGOM, ÖRÖK RÖGZITETTETT, AZ MTK-ÉK MI SOHA NEM HAGYJUK EL EGYMÁST, és itt van, én vagyok most azonnal az a palitok,vak pali vak pali mindent lát? A nagy világon e kivül, nincsen számodra hely? -idő? Ezt ugy, hogy ha őt? - FÉNY!!! -nem fogadták fogadják adják-veszik-eszik, be, akkor most azt, aki az FÉNY ikertestvére azt befogaják? -jaja befogják a járomba, járom az utat,a macskaköves utat, angyal föLdöng dög vagyok?- az a hazám? Na az idővel, ha győzzük tüdővel, hogy itt azt senki se tudja, mert el is meg le is lettünk rabölva?- fényesebb a láncnál a kard? Vicca, találkozom a mi Égi -családunkkal,és amit... jaja ami, na befogadtak, de itt is minden iratom eltünt,meg otthon is,hogy a nevem is törölve lett, és nincs, nem lehet semmi követelésem? -nemvagy! Jojó mii kiván a magyar -ok, nemzetem? Rémséges arra gondolnom is, hogy a sajtó szabadságát? Fita, itt kezdem magammal, huzom a belem, mert ha apunk, nem figyelmeztetnek, és monduk nem nagyon hallgattam rájuk, és töröltek, de monduk otthon lennék fizikakilag, na a unokabátyám , fita ez nem olyan nehéz, mert ahoz hogy meg tudjak szólalni, xólszól, xexól? Irtó röhely,hogy a játékuk, a tulélés, na azonal tul elletés? -és egymást evés? -teremjetek jó gyömölcsot, na most akik abram, neked adom a fölDed, mért az 5-dik,(fita ha addig a legnagyobb araáruháza sok rabszolgája (jaja neked adom a földed, és csak a te magod? MA GOD GOZZ? ) vagy hanyaDik fia lehetett, akit ábram, vágd a pacalt a hátizsákba batyuba, és hozd fel a hegyre? -makulátlan szeplőtlen büntelen baranyka? -a Kosatya egyetlen jakaba? Fita az bizon a másik mászik oldal? -borda? -borbély ház? 3.: Itt a lényeg, ha nem bánt senkit, akkor az ÖRÖK ÉL? -ezt most ugy, hogy NEKEM -NEKED -NEKÜNK, SAJÁT EGYEN EGYENKÉNT SZMITÓGÉPÜNK VAN! -GONDOLKODOL? -VAGY BEDÜLSZ, ÖLSZ, AZAZ TUPASZ OLYAN HOGY GONDOLÁTBAN IS ÖL, AZ AZ HOGY HA OLYAT TE GONDOLSZ, MEG TUDNÁD TENNI,NA MONDUK ITT AZ HOGY ÖNVÉDELEM? HA KETTEN, ÉS SZERETETBEN, .zna itt amcsiba irtam, ugy, hogy akkor nyillottak otthon is, a főrumok, ahol próbálkoztam, de itt az hogy a SZERETETT KINYILVÁNITÁSA és te benne vagy Jézus a juhus ciffra -kegyetlen pedofeka, na most át érzed az a husa puhintása coffolása és a bőre szijosTorozása (sebe sebünk, vérében gyógyulok?) és most ha halhatatlan, te ham ham ham...mazovista, kéj szadista -kanniba mint sose napján vasárnap, jött meg a folyásom... Amit mára, hogy MI A MI NAPUNKBA, ITT UGYAN SZIKRA, DE UGYANAZ? Ami van, hogy most az hogy ládd ISTEN HÁZA? -AZ EGY NAP? ÉS FÉNYE VAN, és most itt vannak akik jövője irva vagyon? NINCS OLYAN,és azok valahogy a VAS,ÉS VÉR? -KÉP ZZZ...KÉK ZŐDES? VÉRENGZŐK? Fita, itt az hogy idő utazás, az megint egy szem -fény vesztés lenne, és hogy mindent mi csinálunk kezdve magunkkal, maguk maguk? Most a kis menyem, olyan két hete kürül, meghalt apukaja, és kérdezte, hogy lehet vele találkozni, és találkozott, ládd én Mikivel,és Mi ki?-nagyon jó van, és érzi magát, és csak arra emlékszik, hogy milyen jó volt, pinpangozni, és együtt lenni enni inni? Na most talán most...egy hete találkzott a menyem, és mikor Budepten nyaraltak, az neki a leg boldogabb érzés ma is, és most nagyon jól érzi magát, és hogy minden éjjel akar fele találkozni,ami fita, ti is hallottátok akik haltok? -halltok,hogy mindig velünk vannak,na most mi A FÉNYÜNKBEN VAGYUNK, MOST IS, MOSTAN IS MOST TAN TA, NAPISTEN TANUK? Innennn... csak örök élet van, és ha az az él? Figyelitek, velem, én velem kezdődik,de most ha nem, men? Meghalt már Vájc Kálmán, többet nem mászkál mán? -ha egy... ha egy sss... Oááá... ázni? -viz? -vér? -fürdők?
UFOzzuummm... miEeee... Hej élet élet élek? -örök élet élek?-ha megunom magam matt, sakk matt patt... magam is ugy élek? 1.: 5/12. A KÉP? -VILÁGOS NAPPAL, VAGY BOGARAKKAL ÓKUS PÓKUSZ BÓGUSZ? BOLDOGULSZ? -A MEG BOLDOGULTAIKKAL? Most ott, a mi fény számitógépünkbe -conputer? -három sor... és pont mindet kis betüvel irtam, és koromfekete betükkel, carbon -grafit? (vérrel) Na az a világ, ami most GONDOL -ÁT? -azaz mindenkINKnek, van saját számitógépe, és fénye -napja, mig most vannak a bogára garazsa sok sokk? Fita, azok az irástudók, és fakók, és az irás az egész humoidom -testüket be fedi, és korom, hogy csillogófekete, az a mi fényünk miatt van! -azaz a szemünk fénye, lenne? -tükre? Biztos hogy ez az egész? -egy számitógép -conputer pucáron játék, és ezek mielőtt megesznek, levetkőztetnek tetvek, és beléd petélnek!!! ZERINTEM TELJES EMLÉKTÖRLÉS, EL VESZTETTED (SZÜZESSÉGED SEGGED?) AZ ESZED-ET -ÁT? BELE HARAPTÁL AZ AL -MÁJUK, SZARUKBA? Zna én IMÁDOM A FÉNY? -JÉÉÉ...ZZZ... NEM ZZZ...SSS... MANKÓ MENNYKŐ? Fita, ez a hus? -na van jóhus -juh hus? Zna most, itt elég sokat, inkább azt akartam volna? -smirna! -volna! -fosss... az agyatok, egyzer voltam nállatok, lé szakadt az ágyatok? Nizzitek, ez a JÓ BOGARAIK A BOGORA SOK -SOKK? BÓGUSZ ÁRA? Csak azt, most találkozok a MI TULRULL...A MI FÉNY -MADARANKKAL, TURULL MADARAINK, és azt ami mi, mi a MI SZÁMITÓGÉPINK LINK LANK LAKATOS, FITA ITT LAKATOT TETTEK A SZÁTOKRA, ÁT -OK? DE AZ ENÉM IS AZ, DE ÉN MORMOGOK? ROMOR? -NYOMORGOK? NYOMOM A VAKABLAKOT? -AJTÓT, VAN OLYAN? MO MO MO...MO CSINGA BINGA? BIGÁMIGUMIBABA RÁ GOD? A CSECSIT? PINAKOLÁDA? -DIK A MO AMO? 2.: Most olyan három sor, de ennyi xxx xxx xxx... most alatta, yyy...yyy yyy... alatta xy xy xy ... LOAN SONKA most ne sirjon, sőtt inkább vigadó bunak bünnek utat adjon, xy -loanka? Za most, az van, hogy mi egymásra találtunk, azaz nekünk is van anyukánk -apukánk, Óh be hó a habos sütemény, fita ez igen érdeskés? -bak kecske szereti a kést? Kecskemét is kiállátja, nyalka verbunkját, fita, a legjobbjainkat ládd nekik a szuka kecske,birka kell, és a kosokat baka-kecskéket egymással le mészároltaják, mert nekik,csak az ő ők a teremtőkása -tökösök -tököljetek, tök élesedjetek nem az van? -fita a baguk? -bogaraik többet? Fita, nagyon örülök, hogy netudki824 MAGA ZZZ... aha zizi? -nem zörög a nyárfa levél, ha a szél nem fujja? Vissza, apum honnan tudta,olyan 3 éves körül vagyok, vagy előtte? -hogy hoszu ponyvás ford (zill motorral) teheratók, és kipucolnak puccosra, mndent a nagy hosszu vágóhid -mészrszék kis üzlet elől, lesirtam 1001 -zer, és a falnál álunk, nézek apumra vi... azt nem, ezek az álmod akarják? Mindenkinek kidnek dik? -van egy alma, sárt eszik és sároz Sár Rozzi? -rózsás (dom) az élet? Fita, leirtam hogy talákoztam, meghivtak innen pont egy millió fényévre,(magyar -ok?-fita repülkő szünyegük van, ami itt előbb... fita az arabusul bigumibarbinó emléke de mire pire?) és itt kezdemennyeztek, és itt mdinenkid le fejelnek, azaz az AGYAD FOSS, ez az idifiam, hogy nem tudja leirni az álmát? -alma, azaz ész (ász) az agyad terméke? 3.: Na itt azt csak szavak vak vak vak...skérdelek, miért mnidennél frontosabb hogy görög (kabirka-fita csak arra az a tenéyeszet? -barombirka állomáNUK -nukinuk?) - nyelven na meg hbb ...ar man? -ara? -bogara? -bogaram? -ram? -abram? -áram? Fita, őők adnak neked áramot? -enni? Ezeket, ládd aki az én családom, ha Ijónkkal olvastatták az ira? -iritáciaÓAmimat matt? Fita, a szavaknak jelentése van! -ha fénye, akkor az ÉLŐ SZÓ XÓL? -XÓL ÓL? Hogy 1965? -na mind eltettél lábUK, 6LÁBUBU -100? - alól, UT-NAP -ISTEN? -GYERE KID? Fita, itt most az hogy vissza, na TALÁLKOZOK AZ MI HOZZÁNK LEG KÖlELEBB RAJUNKKAL (UFO-k?) és most A NAP TÜKRÜNKBE, na egy olyan, ládd mint egy fél méter méter métely, na az Endorszi Asszon féle, korom fekete nyüsgő göngyölegek vannak rajtam, és nevetve, pitim, állod a savad, birod a strapát? -apám, én birom a strapát? Fita, itt akik CSAK ÉLŐSKÖDŐK, ezzel most, ládd azonnal, kibujok mama -luka, már a hangod, nyikorog, meg kellett paksoljam a popsid, mert félni kezdtek a bábák? Naz most, ládd mi a mi SZÁM ITT, MÁSZ? KEDVEM OTT MÁS, HOL ISMERŐS 100? 100 juhocsak mind együtt legel, de a szuka xuku xuku birka,, meg Ó kos? Mikor gyalog felmentem a mi O? -FITA A NAP ITT AZ ÉGEN, EGY KAPUNK? PU? A NAPPAL ÉS NÉPÜNKEL KELL TÜZÜN -VIZEN ÁT? Innenn...most az, hogy az apai magymamám,. kérdezve -látva hallva,(halva?) ki lehet menni e -világ -bull buli bili? Na én ténleg, azonnal a magyar -gyerek -testvéreimet keresem,fogadom hogy megtalálom,megkeresem az én kedves husár csákóm? -értitek, hus ár, és hus ÁRUK ÉS HUS ÁRUAIK? HADIPAR/PATWAR ÓTVAR ÁLDOZÓAIK, VÁGÓHIDJAIK -MÉSZÁROS ORGIÁAIK ÁRIAIK, SZÉKJEIK, JÓ NÉPEM ITT? -SZEKELJ ...DE REKEDÉS? -CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARUK SZÉK ALATT... neszarjatok be sss... mállam csepegi? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...Oááá... vizzz...
UFOzzuummm...miEeee... Anyák? Napja? A -nyák? - NŐ-vények -vénnek,apja gyapja gyarapodik vala?... NŐ a hozomány? -mennyezett? -megnyilt a nyilás láss... 4: Kávézzuummm... AnyApA -ApAnyA galagonya bokor, de a banya? (aranybánya?) Vasoru babuna (barbina) lenne? Ami van, hogy ennek a legmagasabb tetője, azok su/per? -vannak az angyali (intelligénes gépek, angyalok? -na vannak nemjók?) karzatok, és annak magaslatlatrAIinak a magaslator (csak tökéles parancscsl pamacsalnak ha meg rontották őket??? -gigazok?) azok intelligénes, (igényes?) ami egy gicsit,)szortihja a farkam?) krezdetben vala az ige, és az ige (GÉN-E) testé lett? Fita,a G G G... a gyerek, el kezdett gögicsÉlni? -g g g... k k k...köhécselni?- ha lehet, most ...na apuénk, ne és én n n n... de megprószálok hallgatni apuénkra? Fita, itt amit a székely -közmondás, hogy mikor a fiakaja kos az apukaja (fény?) talál, mi van? -mama, ma ma? -egymásra leltetek, ami megint, akkor megynyilott a menny? -mennyezet nekünk? -és akkor mi van? Ismét a fölD és az ÉG? -EGY LETT? Nizzitek, amiket eddig be tudtam villogni, hogy magamat én akarom csinálni,(de csak nektek!!! -semmi se kényszar semmi sefaj?) és most hogy ne n n nnn...na amit -világinak hivunk, de amit nem is, azt mikor magyarok, az ISTEN? -TEREMTETTE, ALKOTTA SZÓLITOTTA, az az hogy most az mára álomomat, hogy nekünk magyaroknak saját IsteNÜNK (NÜNIKÉNK) van, az a Mi MAMATYAMAM MMM... ÉS MI VELE EGYEK VAGYUNK, ezt 2002 -20- 2-? Na a n n nnn...monjad msagyarIstenünk Igsazábull, fit, az az mikor valamit nem tudok, se be bullizni bilizni belezni se ki? Zit most hogy NEKÜNK MAGYAROKNAK VAN EGY SAJÁT TEREMTŐ -SZÁMITÓGÉPÜNK, ÉS MOST...fita az agyvelőt az!!! -fita csak egy van, na meg egy sss... 5.: Tröha, amit leirtam reggel, közbe hogy A TESTEM, kérdelek te tudod gondolni a te testeded? Fita, ezt mi nem tudjuk gondolni, mert ezt nem mi csináltuk! -és nem is csináljuk de pináljuk? JUH -HUKKT? TUDJUK MIST CSINÁLUNK, DE PINÁLUNK? Jaja hallottam, fita most én a MI TERMTŐ SZÁM-SZÁMITÓ -SZÁMIT,MIRE? -PIRE? Jaja össze akartan kotkodÁcsolni a kis csibéinket, a szárnyam (UFO-k?) alá, és mint szét riadtak szaladtak! FITA, MÁRA AZ HOGY SZIN? TISZTA SZIN? A SZIN AZ HOGY HA MI LÁTJUK, MIT FŐZNEK A BOSSZORKANOK KONYHÁJÁBA, HÁJ, KICSI KUTYÁT... bunda bunda? Most az. hogy itt vannak az énekek,lehel betÖLtve,és Kell kell hófehér ruha, most az hogy Jé hus? -a szeplőlten makulátlan --zitt az hogy most itt ténleg, nem látuk semmit a hus -suh szemüktől, ami fita, nyisd ki a szemed, az engem azonnal, kinyitottam,na most itt, itt is, apuénk, gondolkozz, gondolkozoom, jaja de MAGYAR RULL? Fitlejad, akik kapcsoélátban vannak... a termtőjukkal? -most te magod, fita, vissza a gnosztik iratokra, hogy az amit itt látunk, az nincs! Na most itt az éjjel, EGY FEHÉR TEJBE -VAJBA FÜRÖDTEM? Itt vannak filmek,ami csak egy ajtó, belépsz, jaja előbb kopgtatnod kell, Nod földe? -tudnod kéne? Na hófehér és csak az, és nincs semmi, csak hófehérség ég? Most az, hogy én egyedül vagyok ebbe a hófehérségbe, és most hogy alszok? Naz ezt én csinÁlom, azaz NEKEM A SZAVAK VAK VAK...? XEXXÓL? -JAJA XEX-ÓL? -OLYAN GONDOLÁT? Fita, hol vagy Ijónk, most ahol vagyok,magamba? -ja, és most mident, én GONDOLLÁTOMMAL LÁT OM OHM OHM OHM HOM vagyok? 6.: Na amit akartam, hogy rövid pár sorok, és apunk, csak mondjad, na meg a fejed kong? Fita,most hallom óh de hülye! (én tettem hozzá) Zitt vissza, azt hiszem a Matrixba, vagy a Man in Black, hogy a kraucs -kakarucs alak, azt a kis valamit kereste,ami bele fér a markába,és ő az egész -viláGOD ura? Naz ami van, EGY SZÁMITÓGÉP KÉP ZZZ...GÉP? -AZ AMIT ESETLEG, ANGYALLAL AL? tRöha, nekünk magyar ok, nekünk saját csak mi mi mi... teremTŐ -alkotó saját is, számitó gépünk van, ez lenne agyam agyj, kázázá fá? japánpibi jumi juhmambó, lecsuszott a nylon bugyi meltartó? -fiteljal, na az is egy számitó gép-kép és most ige? I-GÉN, testté lett? (Éva? -Evill?) Fita,ami itt van GONDOLÁTBAN SE ÖLJ, ÉS GONDOLÁTBAN SSS... XEXÖLJ? AZ HOGY XÓL? Fercsi bátyánk, az hogy A VILÁG URA TEREMTŐJE ALKOTÓJA TORA? -JA EGY JUHEKK, EGY JÁSZÓLBA -JÁSZOLBA, XEXÓL? -Ki volt akadva, de most a Mesebelü kis Hercog? A Pártus Herceg? Zitt most van a magyar -számitó gépünk, NA hogy hogy lettem én, egy fehér... zitt maga a szinem a szin ész szinékbe (MTK-ÉK) születtem? Fita, ezt gondolni NEM lehet! Hogy bünbe születtél,jaja de aki mondja, az nem?-VÉRZIK? Na az ami itt vannak, akik mindenek fölött, ami én eljutottam,az az amit az Angyali Grádicsok csók? -kócs? -kócsag tollasok? (dicsók, muzsa csóka, szaricsóka, dicsó Király, ég és a föld ura) Zitt az hogy a vas -sal? -salt aszalt,, sózott? Naz amit most én csináltam? Zitt csak az a tudat van, hogy a magyarok, jaja tudom, de itt amit kértem,ha valakit, kit? Na én a magyarok tudat át átok nélkül, amihez a mi magyarok -beszÉLünk, azaz magyarok ÉdesAnyapA?-FÉNY? JÉ ZZZ...ANYAPAFILÁNYA? Innenn...fita ami beraktam tegnap (ma) a c2c-on? -nagyon jó hogy megint van ufo-maga zIna? -hol a kis inas? Fita,itt mindenki MAG-MAG -ÁT, nehogy a gyökér, na itt maga maga? -talán a gyerek,mindig is szabad energia van, de itt vannak a bogarak? -bogarasok? -gravitácia? -edácia Kácc Mozsi siccc... ...Fita, nekem két ...ládd az egyik az aol, mindigecikiznek vele, de ha fizetem? -azon most, csináltam egy hibát,hogy vannak ördögi (dewol children) gyerekek, nincs olyan defita, akarsz tudni többet, és rá kattintottam? na azoonel el kezelték? -ezek ha most benne vannak ENNEK A KOSZMOSZNAK, a beli, (JónásMandlik?) az a SZÁMITÓ GÉPE, és miért ne, ijeeszgecizik magukat, mert mi a vége? Fita, feltétlen féltetétel nélkül, mindig örök MTK szeretettel veletek vagyok, jóba roszba,de olyan nincs nem jó? -ha vége jó? Huzd rá cigány, csak azért is, ha minjárt az ingem, gatya? -marad? Oááá... zzz... itt viz, sziVisz?- kell szivószál?-a csóröd?
UFOzzuummm...miEeee... Anyák? Napja? A -nyák? - NŐ-vények -vénnek,apja gyapja gyarapodik vala?... NŐ a hozomány? -mennyezett? -megnyilt a nyilás láss... 1.: 5/11. A KÉP? ... -apucicis- anyucicic tejcsarnok ok? - napja? -anyukaja -apukaja, minden kaja kos? -minden tej -fel fel le fel le tejelsz, és tejszin fehér, arany? -szinezett, beNŐztek, hogyha bünöm vérpiros,fehér lett mint a hó ha hó.hühó? Juhus értem halt, Juhus a Király,értem?- hal -halt,mondjÁtok, -mindenkiért meg halt és az Ur?- megettem a husát, és a juh you hus, van nem jó?-ha nincs?-GOD kirendeli, meg rendeli-veri,jön a JUH P -ESS?- felt-ám -baxtat vala...hala vada mi jó falat, szemnek szájnak ingere gyere kid ham ham ham... Hogy most mi lenne, ha ténleg olyan hogy Anna? - kanna Kana ?-kanja? -kaja kos nélkül? Fita, most lemenünk oda,ahol csak a bogár -ok világ -ok, vannak? Zitt az álmöm, csak a eném, és nélkülem nem lenne csak a semmi sss...shhh... se ég, se G? -gé? Ige, azaz cselekvés? -vés? -véső? -van a KÉP?- ÉS A GÉP? Fita,most az álom, ami csak az enyém, és nem adom senkinek, se ignyen se semmi ellen szolgALTATAs sss... fita,most minden fehér, és olyan, hogy van egy váju féle? -és abban alszok? Szent filuka aludaj? Anyák napja?- van ma, anyák napja van ma sej sejt sejted sajtod az országunkba? Nincs semmi senki, egy nesz sss... most én ami a ferhérségbe, hereség, és most fita, olyan mnt a lepedőbe, de az most benne? -a szine? -na az amit a magyarok hogy a piros, az a vörös -piros -arany szin? -az az apaszin, és a fehér -arany -szin, az az anyaszin? -csak szinek vannak, és szinezők, és szines festékek, és minden a szine? Hiváodra sodra Uram, szined? -elé járván, és meg tisztuolok (fürdög) véredbe,mely folyt a Gol(d) gotán? 2.: Na most ez az ÁLLÓ KÉP? Mnden tejes hófehér? -benne vagyok a ferhérségbe ÉG-BE DE NEM ÉGET? -BÉGET? EZ AZ HOGY BEEE... AHA BENNE? -ENNE? MI A FEHÉRJE? TEJUT JUT? -UT? KOS UT? Zitt most beüt a tifusz? Hogy csunyán beszÉlsz? Zitt én a Magyarok Testvéreim -Közös ÉG? -de nem égünk? Fita, ezt csak én érthetem, és most az hogy MI A MI NAPUNKBANK VAGYUNK, ÉS AZT IS MI ÁLMODJUK! JUHUK? JUH -HUKK? AHA AZ AGGANCSA BEAKADA AZ AGGANCSOSBA? Fita,ANYÁK, VAGY A MI MTK-KAKA SOKK? NINCS KAKA? Fita,itt most téphetem a számat, mert az hogy ANYÁNK NAPJA -APJA, APRAJA -NAGYJA? KAJA? -KOS? Fita, itt a HAN -GOD? -ŐŐK TEREMTETTEK TÉGED, ENGEM?-NEM MI MAGUNK? MAGUK? -fita ahoz is neked -nekem -nekünk lenni enni kell, és most azonnal sárt? -árt? -a légynek -bogaraiknak se árt? AZAZ MINDEN ÓKUSZ -BÓGUSZ EL KÁBULSZ- KÓBITANAK? FEJBE KÓLLINTANAK? FEJETEK KONG GANA? KOPPÁN KOPPAN666... KIN KONG ANA ANYA GOD DANGANA? DÖNGENE? DIG -DÖG DANG? -BANGGG... 3.: MAGYAR OK, MAGYAROK ÉDESANYÁNK FÉNYE -TEJE NYLVE,A VÉGSZÓ MENEDÉKTEK? MINDEN HÓ VAGY HÜHÓ FEHÉR!!! NA MOST BÜN, AZ HOGY SEBZÜNK? A fiunk, olyan 3 év körül, reggel felébred (leirtam, jaja te nem vagy,nem beszÉlhecc... mert nem eszed a hust, a cobákodat, és nem iszod a véred te juh hukkt? -ami fita, ez nekem ma is, két sss... shhh...) a Margit nénénkkel találkoztam, nagyon szeret bennünket,aki ferhér vérüségben halt meg...fita, már nem emlékszik rá? Pén zzz...sóvárgás,és az nincs!!! -itt van az luk -od? -erszényed szégyelled,férges lett, segged-ed edd luka pu? -na az sss....hanem a gyömÖLcse? fitaljuk a ju hus, nem hanem az bónus, azaz a király, de minden ami hus, csaka aza kör forgalom -fogalom? -fogadom, hogy fogad alláhala sárt adunk?-sertés sértés, kisértés? -kis sertés, kertész? -a diszNŐ a kölesbe, kertbe mentek a tyukok? Na fita, ma ha emlitem, a felesÉgem, ha a fiAI elkárhoznak ő is!!!--na nem is lehet el hagyni a gyere kid, (dik) mert az lenne a halál? Tegnap az Égienkkel beszéltem, hogy amiben élet jele lenne? ÉL lett? Fita, az amit mára, hogy EGY TISZTA FEHÉR MOZDUALTLANSÁGBA SZINBE SZINÉBE ÉBREN VAGYOK, DE AZT IS ÉN CSINÁLOM LOM? ÁLOM, A SARAT?VAGY SZARUKAT? FITA,ITT MNIDENE ALATT, BOGATAIK VANNAK CSAK! -AZOKAT ETETIK CSAK, CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT, KINEK LÁTOM FEHÉR FOGÁT, NYALJA FEL A VILÁG? -SZAHAR ÁT? FITA,.VANNAK A BOGARAIK, ÉS BOGAR -ÁSZ-OK? ALLÁD NYULNAK? SISSS... shhh... jön a vonat reptura? -juh tura? -hu hu -hujjj... Innnen... fita,az nekem kell tudnom?-nem? -hogy én ki (mi, seggecskréme)vagyok? Krati... Juhlika... ma ma? -ma kin -fin-god? -bogáruk vagy? -viszket a feneked? -bogaras -garazs -bogárus? ...https://www.coasttocoastam.com/ Oááá... hoplá hopp...én is inni akarok? -viz zzz...
UFOzzuummm... miEeee... Conba xó xól xox (xex) égés és terméke? -pokólok - égető ke-men-céik? WC? -végcél, beszart a halot, bidi a rawatal? Meghlt mán Wájc Kálmán,többé nem mszkál mán? Mikorka Kálmán... 4.: Kávézzuummm... viz vérré, vér vizzé? -veréb, véreb? -eb ura fakó? Fita,minden ami álom, az az hogy az a halál, ami itt orditvaforditva sss... és mindenkinek kell legyen álma, ami csak az övé! Nincs még egy álom,ami ugyanaz lenne,mert akkor az sablon,loan,köcsön van adva,kamatra,vagyi kamatoskamtra ki a kamrás, sss... a kulcsár, és a kincs tárnok? Én is, meg agyok lepődbe,amit a fiam,hogy nem lehet leirni? Most reggel, olyan szó jött be, amit azonnal le kellett volna irnom, apuénk nemfeltétlen? fita most,beszőltek, de nem mondanak semmit,hanem neked kell tudnod? Fita, ez nélkül, most csak arról,hogy van a legerősebb,és annál van erősebb, oláh-ecet? Naz, hogy most onnan, hogy Hollywood és a temető? Fita itt a temetők vannak, és hogy ők a teremtők? -ha nem lenne helled... 5.: Előbb... hogy van egy fekete folyo, na az amit magyar RULL,országutak,ami amcsi egy Magyar ok-ország-ok,és nincs olyan hogy 2?-ugy igen hogy1 de hogy másoDik, olyan nincs! Ha országok NIMROD -ok? -UT -NAP-ISTEN - ha nem,most fita Ijónk,abram? -neked adom a fölD (felet)-et? -s csak a te magodnak? Fita NimróDiján?- 1 1 1... végül is ládd Bőlyaink minden párhuzamos találkozik egy pontban? -ha nem, nincs! -pont? Nadon fita, mert ez nincs, és ez az, hogy ez ellenség nélkül nics? ÖNEMÉSZET? De itt vannak az Égi Bolygók, az az amit Ijónk, na ténleg olvasNod kellett a villogása gacca korc? -gaccsa gatya? Nincsak a huszár nagyuapám káronkodot, de ugy, én nem hallottam,senkit,de nem szidott senkit, s az hogy az Isten baxná meg, az szerintettek rossz? -és szidás? Én nem káronkodok többet az Istenünkkel, de nekik van? -és csak a felesÉgem tudott ugy felhuzni, nincsak itt az van, MENN A BIKA HENTES FELE, LÓG A TÖKE EZER FELE,LINK LANK LAKATOS,NEKTEK JÁR EGY GATYA FOSSS...fita ha az Istent seki nem láthatta, láthatja,és nem is fogja,az nem a PÉN NEM NEMES DIK URAINK, na most itt az van,és azoknak van csak TÉNYLEGES TÉN-LEG...ma láttam Ronit, bloondi megett, a képen a falon, és Roni, nincsak arany allahalapapala pu? -nincsak bloondit? 6.. Naz az, hogy Ohhh...de JézUSA? Ohhh... mily drága név ez Jézus, Ohhh...mint győgyit minden kint,Általa le fogjuk győzni?-elenségünk seregit? Nona, most az hogy az mi az a fekete korompor hömpölyög hömpölyög ami most fita. Én éjjel nappal 24 (1975) serviccünk van, éjjel -nappal hömpölyögök ami,most minden fakó fekete, de a Frwajok, most korom és ében fekete, és én ha az ut folyam, akkor a leg belső sávban tolatok? -megettem világos, egy szakaszon van, és tollatom a korom fekete folyamot,na most csak abba a sávban, ami a legbelső, és csak azt! -megettem lévők, a fénybe nem jöhetnek be! -tehát közöttünk, egy jó pár kocsi hosz távolság van! Filitek, ezt csak én tudom je hova tenni,és itt minden most JézUSA? Na én EGY SZELLEM? Most as VAS -AS? -ASS? -JÁRMÜVEK MEG A HUS -KÖZÖTT? -amit keresek, hogy mi az a fekete...NAP? -PÁN -HOL-D? Na olyan hogy ellen nap? PÁN CÉL? Ami van, most HOLLYWOOD fölé, emelkedtem, és onnan, na a testem? -fény van bennem? JÉZUSA? MOST FENRŐL HANGOZTATTAM JÉZUSA JÉZUSA JÉÉÉ...DE SENKI SSS...HALLOTTA! -HALOTAK? -STOCK?-MARK? MÁRKOSOK? BESTIA? Innenn...hogy a vas-has -hussuh juhukk- tul, elszakadjunk? PÉNZ NEM? Fita, itt van egy teljesen PÁN -PÉNZ VÁLTÓAIK MENNYE, KASSZA ÉS KASZÁSAIK? NA AZ A MENNYEZET! ALATT KUROMÁNYAIK!!! SI(R)ON TUL, NUKINUK.NA ŐK AZ ANYAGI ANYA GOD FELETT VANNAK!!! HUSIKÁM? SÉM -KHÁM -JÓFET? AMI ITT HA TE MEGVÁLTOD MAGAD? -MA GOD? AHHH...MEGVÁLTÓRÓL OHHH..ZENGJETEK... ...Genomix? -a DNA-kádba? -agyadba ágyuzva? -oltás? Oááá... iááá...
Ijó bió csizió, örök élni jó, vagy döglődni sss... ...Anyák, de anyánk, napja anyukaja. nem minden nap?- Napfényemanyukaja nap? Kotlik a tyuk (kotló) a padon Apagyon, a temetők üresek?-apadunk? Valamit, ami előbb az első osztály els óra, hogy én ezt nem csinálom, de kell lenni é é ééé... értelemnek étteremnek, mert tudtam,hogy nem tudok... Fita, te meg tudsz engem tapintani, mert kell hogy te is a családomba vagy,és most mi, mimi? -a levegőbe lebegünk, amit leirtam volna...fita ez az agy fosss... Fita, az hogy döglődni sss... az az hogy shhh... ...Már leirtam egy párszor, hogy most az iskolába azt kell csinálni amit mondanak, és anyáknapjára első osztály, egy... fita az agyam leáll? -élőadást szinpadi jelenetek, és engem beöltöztettek egy szakácsnak, jaja az bubos szakács csákó? --és amit nekem kellett, jó hangom vala, és most az van, hogy a szüleim, egy krükköt nem szólnak, és tudom, hogy éreznek, hogy engem, fita, most én a legrohadtabb kölyök (fita MTK kaka sokk)valék, az egész faluba a gyerekek,nem közelithetnek meg, és most... nem tehetek mást, mint azt csinálom amit mondanak? Na rám került a szinpadi játszma,és kirohanok beöltözve tiszta konyha szakács koyha legégett a rántás, jelenet, és ezt kellett énekelnem,meg a nagy szakács fakanállal kalimpálni...na persze én vagyok a bibás... ...Anyák napja van ma, anyák napja van ma, sej az országunkba? Édesanányám lelkem... de már itt bevillant, hogy ők ki vannak szegecizve a faluba,és most folytatom, édesanyám szentem,nézzek a fiára...itt én ugy láttam,csak teistákatisták...na romakatólikusok a zöme, meg kommunista szülők, és hogy vigyorognak, vissza fogják a rühelüket, és én most ---megálltam és sirva Jó lezz ő ezután,tul ad minden hibán, csak szeresse édedanyja... na most nem akaratoskodott...mert olyan károm a káróm káronkodás kondás, amit a huszár nagyapám, éjjal nappal, az egész falu hallhatta...de msot féltettem anyuénkat, családunkat,mint most mert mi egy család csalárda a Villa negra nem apáca zárda...mert visznek zibiRia? ...Onnann... mindig káromkodhatnékom van, meg mikor mégis az irásokat tanulmányozni nyuzni kell, és most az van,hogy a fiaima, hogy miért olyanok amilyenek? Zna 3- 17 éves korukig, midennap magyar -ok tan, azaz BbLila és minden ami iratok,amikre emlékeztem is, és legtöbbzör káromkodásba törtem ki, ami borzalom hatással volt a fikuinkra.a felesÉgem csak az övé? NEM TTUDAM NEM KITÖRNI! Fita, otthon, a nagycsaldomba egy csunya szót betüt ládd p na? - fa száll? -de ha szálka?-mig gerenda és Gerendási? ...Te meg akik mégis, enged a szelep, és nagyon nagyon teccelegni akartam, de nem tudok! Ezt az, mikor kiskölykök valánk, ami a szivembe-szemembe a számon? (fita álom szép, vagy répa, rémálom a sarat? )Fita,mindekinek mindenben igaz -át? Ha figyeled, utólag, egg gicsit fékezem magam,mert arra gondolok, azok a szép napok, csak arra godolok,és a tied láttam, meg voltam benned, mert ti is UFO...nem sss... hane? Süss fel nap? ...csak Örök vagy ökrök, NapMamAtyApa van?- most itt sárbull vár? MINDEN NAP? Elment a PapaMama? Fita ha azt mondom, bouldog anyák? -megboldoGODtak GO(L)D? MUMMYA GOLDY? -DIK? A MA-MA? ...Zitt ami van, csak Örök Élet van, és az nem lehet nem tudomásul szüli -suly? -ez itt a a aaa... pacruha? Fita örök szeretlek,vagyok neked!- de nem szerellek, ami ha minden örök készen, lészen? 1001 cuppp...
UFOzzuummm... miEeee... Conba xó xól xox (xex) égés és terméke? -pokólok - égető ke-men-céik? WC? -végcél, beszart a halot, bidi a rawatal? Meghlt mán Wájc Kálmán,többé nem mszkál mán? Mikorka Kálmán... 1.: 5/10. A KÉP? A tengeren felragyog, bus csillagok képében, Santag LóCia, Santag Lóca Lófa (CIA = CION SIRON TUL TUR-ASS ahhh...SIRÉNEK?) nadrág szija, allahala hala shhh... ara... pora? -emléke se többet? Oh mily drága név az? -ez?- jes-hus? -a király? -hus és vér? -királyság -od god-dog dög ok? Most azt hogy mi az a fekete gomolyogok gomolyodnak -hömpörögnek -hemperegnek...emberek embeRek... itt a pna coláda hempereg,Ezt Atillánk lát, aki szintén zzz... enész? -én ész? -észre vettem, te ti tá.. zenész? zenÉlsz beszÉlsz,jaja ha nem bánt senkid, had beszÉljen yrnki dudle dandi zenÉljen, dörmögjön jön? -dörömböl ne neee...aha az ajtód előtt állok,és ha van otthon valaki, akkor ha kinyitod az ajtód, veled hálok? -jaja Miháj, itt ne hálj, kicsi kutyád ne csinálj, DOG OD GOD DOG DÖGÖD? Fita, most a husról, és a husevésről, hogy mi a fene, az a fekete korompor .gomolyagok Gárdiuszi -duszi csomok, ami most mindent, amit akarasz -akanák tudni kéznél, a kezetekbe van eleve, nem adtam -vettem, ás WAMZOOLL? -WÁMO-T VETTEM? DE AKKOR SSS... SEHOL SE SEMMI NE TUD KI, BÖGÖZNI MAGAD, LÁDD AZ A KOS, AZ AGGANCSOS AMINEK A AGGANCSA MIAT LETT HAM HAM HAM... VEDRE? MAGZATOD MADZAGOD MIATT, LETTÉL MAGZATOD HAM HAM HAM --VEDRE? MENÜÜK HUS ÁLLAT? -OK O -KOSOK? 2.: M M M... MOMOM? MTK-KAKA SOK? Fita, zitt az hogy KARA? -KÁRA? Esik eső, karikára, Kossuth Lajos kalap ára? Az igazi magyar fajta, kara kára fajta? Fita, a jó papa, a másik kárán tanul, ládd a gazdög dada,és a szegén tata? Fita, ez az egész ÉG ÉSZ, ÖN -ÉGETÉS ÉS BÉGETÉS? Most az hogy MINDEN M M M... MO MO MO... VAGY? MOHO? - FÉKEZZ ZSIGA (ZSIGULI BULLI BILI) JÖN A KANYAR? G G G... gőgicsel a gyerek, mama kaka? Fita, itt az MTK-kaka sokk? -ha befogadtok egyet is, a kicsinyeitek közzül, nagy JUT ALMA lészen a MMM... MENNYETEKBE KÉNE MENNI,azaz mennyünk -be? -DE HOL VANNAK A GYERE KID? -KÉITEK, ÉS FÉNY-TESTVÉRKÉITEK? MAGA TOK,VAGY VAN TOKO? HA VAN A VAN, AKKOR MI A HUSUKBANK, BIDI BANKA PUNIKA PUCIKA LUKA PU SSS...(puli) PULY-KÁTOK AZ URÉ JUHÉ JAHVA? 1948 DERBŐ BEEE...KÉNE MENNI, PULYKAKAST KÉNE VENNI, JAJA DE LUAKS A KASS CASS... NA MEG A MARKOTOK, MÁRKA, MÁRIA SEGGIT? Hogy az álmom, na ITT VAN, HOGY MI AZ? Zitt mese más, mint más macskaja, azaz ÁLMÁBA MNDENKI HAZA JÁR,(LUFA) NEM ÖRÖK OTTHON VAN? HA VAN VAN, AKKOR MI NEM TUDUNK SEMMIT, az az hogy az fekete -korompor -hömpölygó valami, az HUS -SUH? Most onnan, hogy irtó keserühség, hogy nem lehettem az enyéim azaz MAGYAR OK, VAN OLYAN HOGY FÖLDIM OSZÁG -OS? NA FÖLDES URAINK IGEN,AMI FITA, ÁBRAM,RAM,MOST MEG KELL RÁMOLNOD (AKIT MEGÖLSZ A TIED?) MINDEN KI-NOD FÖLDIT... itt megállt? 3.: Babi BarbiNŐ-Yloan tul, YLoan Doan? -DAN DANA DON A PADON? Na esemen az se, semmi sss... de Smytha Cyrköl -szörkölj? Ime ima mama... fita, csak az van, ma ma? Most onnan, ami megérkezek Hollywoodba, és a Hollywoodi temetőbe, azaz közvetlen a kerités megett lakunk, most vissza egy fütyre, mikor véglek el hagyom a hussuh -hukk? -nicsak csak a hussuh hukk, nélkül van csak LÉ-TEZZ ZZZ...JÉ ZZZ... na most 28 évet betöltöttem, és most a halál az, hogy én ezt, KÉPTELEN vagyok, csinálni, és most elhagyod, te is, ládd Miki, most mondtam neki olyan három nappal előtte, fita GONDOL LÁT ÁT LÁT ...G G G... AZZAL MOST LÁT, AZAZ GONDOLKÓDIK DIK? ADDIG NEM!!! Na azt mondtan neki, (EZT KIIVÁNTAM, SZÜRNYÜ KINBA VALA) hagyd el a porhüvejed? -és elhagyta, na ez akik engemet ismerntek-nek, oi oi oi...ismerős??? -na én, az hogy halál, az az hogy ezt többet gondolni -ölni? -jaja most először, hogy megölöm a testemet temet, és nem kellett,mert mi EL TUDJUK NUK? -fita ők el tudnák? -ez ugy hogy a HUSOS FEZEKASOK? -ÉS MEG VAN A SORREND, KI ÖL ÖL HOZZÁ, LEG KÖZELEBB KÖZELEBB lebernye HOZZÁD URAM? Na elhagytam, és az az hogy ahogy leirtam, na most ami van, szerintem apuénk akik mindig velünk (velőnk) és ben ünk vannak, na most visszajövet, a FEJÜNK TETEJÉN VAN A CSUKRA, annak meg kell nyilni, és most amiket leirtam, és hogy már minden rendben, csak a zseb pén? -sebünk, lenne több, na hajlanadó (adó?) vagy e dolgozoni -robotolni, na igen, mert a felesÉgem meg a testvéreim = gyere kid, nem hagyhatod el, és az lenne a kapuc? -a bogáruk vagy! -bogGarazs? Innenn...fita ami van, valami oly valami, amit itt vala kik? -ezt igy, viszik Ylonád? -fita itt akik örök család, azokat ezek, fita BOG ÁR -OK? - hogy az álmom, most az hogy a fekete valami, mi, az a husuk? -a husikám ham ham ham ... ...fita, az étkezz... vétkez, vetkőzz... husikám ham ham ham... ne kabb beee...van a juhus a király, te nem akarnál... ládd ha a husát -de vére...benned? -te is király LÁNUK vagy? -LEANZOOZZOO ...ZOOMBIZZOM BIZOOM -MONEY ÁRU HÁZ? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...Oááá... zzz...isss...
56 I.°̅Régen más voltmert ̺ⱥ feladatom ̻ⱥz volt hogy ideirkáljak;:most viszont elolvasni is csak ritkán*szoktam.,⬥(ha⬩írsz)*ért úgyis cyꝁ̅károṃkodsz,˞˞˞˞˞-♦️˞ּ ּ˞०ּ̻ɇbbőlkifolyolag⬩˞ּ {a törődésérzése*hiánya🧦}°˞̚ṃiatt;:(mintminden˞˞)*egy kezdőnek aki mellőzi a matekot.,/*'vagy°haˇkáromkodik˞ ̊pl.̡⬩°̚és*elkőʋeti ezt a szőrnyűséget*<🏃♀️>;:az-az írás mennyiségéből vagy minőségébőł˞˞-fog˞̊♀️ּּͨҿlvenni,-[2Ø25.🕰️]*̄káromkodikk˞˞-̊pl.◆˞ּ ⬥-⬩ http://youtu.be/IR_ANe-RfnI ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ II. ̪̻Ⱥ ͡ṃi⬩˞ּ {bűnünk ŋagyonrosszuł⬩áll;:nem csináltunk semmit, de eleve gyarlonak születni,-*+ŋeṃ⬩árulhatod el senkinek.,aláhúz.-⬩(➕ͦ̊p˞ּł6̨ØØ̛éle֭ⱦ⬩ꝁárm̞ájánakˇmegfelelően✖️xø̡r⬥ujra˞ͨͩ̇prꙩbálkozni,->˘'me֭֭g̣̣˞͗ f̞ꙩłývàst⬥szerencsétlenkedni;:úgy⬩˞͗hꙩg̣̣˞͗y a(z) felmegy a dekorba...⬥✔️̊֯/°ּּpedig̣͛˞ ̻ⱥz aˆłø̛tuszszutrának a logikájával keletkezett,˞ ׁׁ˘°̊pl⬩minden egyes dekorelemnek⚡️ⱥ közeli és ⱥ áʋꙩłí⬩jelentése,+'*mikor lehet ezeket*kihagyni de mosmárt˞-{̃heavys.ˇ}*đɲꝁꙩɍ̕baƞ⬩🤱˞˞📤̊is⬩tudjuk a jelentésérṫ˞ ˇ(̚rendezni)ºֹׂׂ̊2.̡ ̸đҿ̞˞ ▪️mióta {sok} nyilvános⬩dekor'ṽ˞̚n.,/⬩*tényleg nagyonerősek lettünk,- **Annak⬩alapján húg̣˞֭y⬩̻ⱥ̅kieléri a dolgok matematikai*szemléletét;:annak legkésöbb 1⬥ďekor mulva teljesül a kivánsága. ̡ <kép> cxd.jpg
<leirás idézet+szin, lilás-sötét türkiz> ťťּ ּ˞ͨ̊régen azért írtál csak jobban mert gondoskodtak rolad;:most is meghaltál volna ha csendben adtam volna erre˞̴ ɇzekreºegy⬩ṃínuszt;:de⬩arra se vagy képes hogy ne káromkodj,-˚ֻֻpersze⬩hú֖gy˞˞-u̇gyˇfogsz֖járni'ahogyírtad. ̴ ♥︎ Névtelenxd.png
UFOzzuummm... miEeee... Hon hon kong, kin kong? Hon foglalás, zugg az égi madár, nekimen a falnak? -nagyott koppan, aztán elhallgat? -halál? 4.: Kávézzuummm... viz, a szivattyu szi -visz, póm Pál? EMléktó? M-lék -tók? M-lék -ez-kezz? Mit kezdhetünk az emlék-kel kell? Volt nekem egy kecském tudod na most azért mit adnak, ez az hogy volt pénzem, és az beszÉl? Fita,amit én modok,hogy ez megett, egy olyan valami borzzz... kéjpedofeka- mazovista- kéjszadista -Kaniballsita szörny van, amit nem tudunk el KÉP? - A napot igen,mert örök fénylő energia forrás,de,most hogy mi van nap -fény nélkül, ha az negativ energia az örök göbökön? Fita, azt ami ma, hogy Hazádnak rendületlenül, légy hivva, hive? - fita itt van az hogy ha ez egy NEGATIV SEMMI? Zitt hogy mi rugott tökön, hogy nem elég KÉT FIAM, hanem msot fita, de mindent együtt csinálunk, akik MAG -MAGYAR -OK VAGYUNK, VAGYOK? TE HOGY VAGY? HA NEM HALLHATOTT.,(na az a megbocsjáthatlan bününk sebünk, el véreztünk?) HATOD, A SAJÁT HAN -GOD? HALLOD? Fita, én a Bblila lila iratokat is, ugy hogy MAGYAR -RULL GONDOLKÓDOM, na most itt akik a GOD -OK? -AZOK A HANG ADÓK?-ami ők tudják hogy te pénzben gondolkodol, akkor a mennbe vagy, GOD -DOG, DÖG-ÖL A MENYNEKBULL ANGYALAIK KÖZZÜL,NA AZOK BIÓ -VAGY ÉLŐ LÉNYEK? MI A LÉNYEG? Most nem ciffrázok, meg tercelek,na itt teljes a a rövid zárlat, azaz teljes HANG ÉS GONDOL LÁT ÁT, KONTRULL? KAUNUK KANTRIAIK? 5.: Fita, itt azok,akik AZ ŐŐK GONDO- LÁT, VILÁGAIKBA VANNK,fita, MI LÁTUNK? -Jojó akkor tI a tI büneitekbe haltok meg? -holt ok? Vissza, ha csak NAP (FÉNY-E?) ENERGIA VAN, VILÁGOSSÁG, AKKOR AZ HOGY VAN ELLEN NAP? Ezt rögtön, hogy ha van ellensÉg? -az ég? Na az hogy én GOJNDOLOM MAGAM,amit fita, én a MTK-kaká -kaka sokk hoz jöttem, és most hogy mi SZELLEM ÉK, VAGYUNK mondhatom hogy napok, ez ugy,hogy ezt csak te magadbull magodbull tudhatod meg,am most az, hogy a FIAIMNAK kellene egy olyan MTK- KÖZSSÉGÜNK KÖZSÉGÜNK nincsak a kis felesÉgem, azzal kezdte, hogy mint a nyemeckenk nyemec vilidge falu, nem hogy csiánáLUnk FA LUNK, PÁRTOS FALU? -ami csinálta, és végeredmnnyekben minden meg adatott hozzá,csak ippeg eltünt mnden iratom,itt is meg ott is, na ott hon? Leritam, és fita, most a fiam, jóéjszakát na csak örök élet van, és itt az a pénz, ami nincs, de semmi sehogy azaz fita,itt az hogy energia, az csak enerva sss...fita a GONDOL LÁTTA??? LÁTOMÁSA? Zitt az hogy ÉG ÉS TERMÉKE? Nizzitek, ez az hogy azonnal, picike gyerek valák, és estére...itt nincs semmi? -na most, csak az élő-világ azaz bióvilág, demost ittolyan ERŐSZAG -SZARSZAG SZAGOD VAN, HOGY ÉN ÁLLANDÓAN SIRTAM, MERT EZ NINCS, ÉS EZ UGY NEM IS LEHET, MEG SZÓLALNI SZÓ LENNI, SZÓSZ? -SZÓLTÁL VAGY A FEJED KONG? 6.: Na leg közelebbi, ebi, hogy jön már a bika, fu az oralika, és a hét sovány-bika,megkalálja a hét kövér bikát? Fita, na most eddig, akarok valamit,hogy meg van irva, NE LEGYEN NEKED ELLENSÉGED!!! Fita, minden a SZEMÜNK, VAGY SZEM ÜK? -eN? -ÉN, VAGY ÉH? Nincsak most az BÖLCS CSÖCSÖS CSÖRCSÖS CSŐRÖS CSÖKÖS, ELŐBB KÉL FEL, MINT A SZOMSZÉDJA, ÉS MOST MEGESZI A SZOMSZÉDJÁT FELE BARÁT? ROSZ BARÁTÁSÁG TÖRÖK?- ÁTOK? VAGY BETÖRTÖK,VAGY MEGSZÖKTÖK,na az én esetembe, ÉN A GONDOLÁTOMBA ATOM BOMBA (ATILLA TILA ISTEN NYILA -KARDJA? JAJA AKORDJA) BAMBA A BAMBA VAGYOK, ÉS AZZAL ÉN ÖRÖK EGÉSZ VAGYOK, AZAZ ZITT AZ HOGY MÉG NEM TUDTAM UGY KIBONTAKOZNI, HOGY ITT EL VÁGJÁK A SZÁTOKTUL? TUL? CSAK TULUK, MEG TULKUK TULON TUL KUKKT, LEHETTEK, ÉS AKKOR EHETTEK, AM MOST FITA...na hogy most a ififiam, hogy ez hellett pénz kelllett volna enni inni szarni, szarásig,foss be foss ki, én ugyanezt mondtam apumnak,ami ez volt a válasz? -na az is hogy foss az agyad, ezt apum ...de tudnak hozzánk szólni is, meg megérinteni, ládd ma, mert bejöttem, enni, és elaludtam és meg érintettek!!!)- most talán, na van,olyan ujjitásom, ami szinte hétköznapi? -na rögtöh 500 dollcsi,(volt, talán ma 5000?) és nincs,mondja a felesÉgem, a fiam hivjam Elon Muskot, és komolyan kérdezgette, hivtad már? Zna én megelégnék pár ládd %-ék, de most fita, pont a TV.hirdetésbe láttam, és most ez ugy, amit apum, fiam, semmi uj nincs a nap alatta és nem is lehet kitalálni, ma léptél le a favédőröl? Fita, ez az? Zitt ippeg az Örg Busuló Juhász, (megcsináljunk a ONE WOLRLD KURÁMÁNYUK -ORDER ÉS UJ DJUHRUZSA RUSSIONUK?-(FITAHA AZ URKRÁNUK HOGY JÖTTEK KI, A BUDIBULLY, NA NEM, APU HOGY MEN BE, AZ A NAGY MEDVE...) meg jön mint nagy nagy győztes,(VÉGRE LEOMLOTT LEOMOLT A NAGY BABÁBU BAG DEDY, (BAZÁROK BOGÁROK) FITA AZOK VANNAK MINDENEK MEGETT, ÉS MEGESZNEK!!!) és az a baj, hogy senkinek nincs pénze, Zimme ZZUUMMM... a magyar Édesanyánk fénye nyelve, na ahoz hogy medugjanák, hogy mit mondott egy magyar -gyerek,ahoz Áru ló? -értem az ő lovuk -lóvé? -kell és hangoztattam, adjatOk nekik szajrét, gyárakat, és az van? Innenn... Most onnan, Áldjon vagy verjen sors? -a te sorsod?-a kezetbe? Fita, itt ami van, most a fia és apa, egymásra találtunk leltünk? -ahoz előbb neked...nekem,nekünk, Itt? FITA AZ AZ ÁLOMOD MÓD -OD LENNE, HOGY HOGY ÁLLSZ MAGAD MAGOD HO HO HOOO...HALAS TÓ, VAGY HALLÁS LÁSS NA CSAK AZT AKI A TE MAGOD, MA GOD? GÓG MAGÓG FIA VAGYOK ÉN, A NÉPÉÉRT? NEM BUCCS BOCSKOROS NEM-ES, NEME? Fita, itt a második mennyezet,az PÉN ZZZ...VÁLTAIK A KAKA PU, FAKAPU? VASAPU? ...Oááá... iá iá jó? Tiszta viz, ha nem tiszta vidd vissza, ott a szamár megissza, iá iá jó?
UFOzzuummm... miEeee... Hon hon kong, kin kong? Hon foglalás, zugg az égi madár, nekimen a falnak? -nagyott koppan, aztán elhallgat? -halál? 1.: 5/9.A KÉP? HON FOGLAL-ÁSOK, HON KONG? ÜR URAIK, AZ ÜRBE ÜRITENEK, ÉS AZ ÜR NO, AZ UR? NEM AKI FÖLDET TUR? A hon? -foglalás kezdődik a födes -urainkkal, akik HON -NAN JÖTTEK, ÉS EL MENTEK? JE HOVA? Fita, most az hogy pitim, ne hagyd itt a gyerekéidet, ne hagy el őket? Most mi történt -történik,a FEJEM KONG, tejhát vagyok? Jaja most mert én VAGYOK? VAGY OK? -ne hagy itt,el a gyerekéidet? Miért? és hogyan tudom őeket nem elhagyni MAGukra -okra,ha ENGREM IS MIDNENKI -KIM? -MAGAMRA HAGYOTT, CSAPOT PAPOT? Be csapott, amit apumnak tiz éves koromba, rádjött a baxhatnék,mirét csináltál, ami fita, van bennem is valamio, hogy csak baxni akarok? -akarat erő? -elévezni de végleg??? Na most, csak felszin lelés van, de mnden al szin,alszik? - fekete de feggette, és szin lelés amit szent léleknek -szellemenk hivnak a szenteik, amik közt szintek vannak de szinek, sinek hu hu hu...jön mára vonat, az is fekete, és el vitte a páromat? -az álmomaima malmaim, a kerék páromat, én csak egy biciglit akarok, na nekem most is közel 30 mühely biciglim van, és mint gyerek-kroromba,a budira a ház végén is, biciglivel járok? -mankó? -de monmduk,miért akarok járni, kelni, és járkálni kakálni? -kapálni,kapPÁLózni? PÁL apóstoll a pogányok, nagy tanitója,legyen a mi csügged ELME,(AZ ESZED?) AHA ELMENT A REPÜLŐ,(UFO) ÜRES AZ ÁLLOMÁS,báTORItója, te nem vagy, hanem él benned a krispihus, juhus, coffolva abárdülve, ládd aki termtette az eged földed, juhus coffolva abárdölve a KIRÁLYOD? JU HUS, JUHUS A KIRÁLY? 2.: Na azonnal, én GONDOLKÓDOM KŐDOM, DE SZIKLAVÁR, SZIVÁRVÁNYA AZ ÉN SZIVEM HAZA VÁR? HÁZA, FITA AZ FÉNY JELENT, A VÁR AZ A NAP ÉS GÖMBÖM, NA DE ITT A BOGÁROK (BÓGUSA) MEGESZNEK? NEM ENGEM, ESETLEG AZ INGEM, DE A GATYÁM, ATYÁM, NA CSAK RÁZZ MEG MAG -AD?-AZ AZ ÖVÉK KÉ? Fita, azonnal, miért nem beszÉlhetek senkivel, a gyerekekkel sss... mert PENNYZSÁKOK!!! PEN GŐG S GŐG MAGŐG FIAIK, FIZADZIK RIZSÁK A A ZSÁKBA, PACALIZSÁK HÁÉTIZSÁK A HÁTADON ? -FYLUKÁ X=Y =X KAKÁIK? -AKAKÁJUKBA ÉJ SZAGÁ KÁ KÁ KÁKÁ... KAKA SOK? Nana most, fiteljtek, mert itt is, most az hogy én MAGYARAGYAM -MAGYARAGYARAM SZABAD VAGYOK, VAGYOK? -JAJA ÉN MAGAM CSINALOM, NE SIRASSON ENGEM SENKI, JÓL VAGYOK TANITVA, HISZ AMIT A BbLila lába közzé nyomok, hogy VAGYOK A VAGY OK, ÉS FITA, GONDOLKÓDOM, na az egy olyan, hogy csak az a VILÁG ÉS VILÁG-OSZTSÁG TEMPT-LOP -OSZT OSZT -LOP-OK? - VAN? -GO GO GO..MOST SSS... VAGY SOHA, MAGYAROK SZABAD-OK VAGYUNK? -SSS... A BAD-NÉGÓ? SID RÁK, MIZSÁK, A BED NÉGŐ, SÉM KÁM JÓFET? -JOZSIDOM? ZSIR DOM -SION SIRDOM, AHOL NYUGTOM TAMÁS BÁTYA KUNHÓLYA,NYUGATONUKINUK (FITA HOGY AZ EGÉSZ ALLAHALA ÁLLOMÁNUK,NE LENNE NUKINUK????- HALÁLOM TALÁLOM?)FITLJAD A J BOGÁRAIKAT??? Hitetlen Tamás,na most a kezét a zsebibe sebünk,ha egy mint a lunak sebbzik, mind? -minds, ne is gondold, GOD GOLD? GOLDYka? 3.: Na most, akik tudva,vagy tudatlan, csak ŐK A GOD,A HANGOD ADÓK? -KÓDA? TE NEM GONDOLKÓD 666...DE KÓDULHACC... CSAK A FENEKÉTEK PATTOGHA HA HA HA...CSIH HA HA HA...CSIT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT, KINEK LÁTOM FEÉR FOGÁT, NYALJA FEL A VILÁG SZARÁT. SÁRBULL...BUILLYAIK BILIK, BILLEG, NA MOST MEGÖLNI NEM TUDTAK, TUDNAK, CSAK HA EL HALLGA TE BALGA, ÉS CSAK AZT KELL MONDANI, ÉS HA AZT MONDOD, AZT IS GONDOLOD??????????-? fita ez most az EGY KÉRETIK ATIK ETIK ?... ÉS VAN VÁLLAS? NA A KOMMUNIZMUS SOK EMBER VÁLLA? -JAJA DE RAJK LACI, MAGYAR OK KOMMUNIA,HUNGÁR RIA? BESZÉLSZ ÉLSZ MAGYAR RULL, GONDOLKÓDOLSZ, VAGY KÓDULSZ? Fita, it t hangoztt el, Koppán feje koppan, és kong? Jana Dózsát elégetétek, most fita, kikaparták a pszkafakjAIk, hogy nem? -na jaja DE SZELLEME ÉL? Vicca ATILLÁNK HO HO HOOO... Na mi az a fekete korom hömpölyőg és közel itt? FITA MINDEN ITT VAN A GONDOL LÁT ÁT VILÁGAIKBA, ami neked nincs, és nem is lehet, és most AZ A PÉNZ NEM NEM MI VAGYUNK, VALLAG -ODUD DOHOS?- AMI AUTOMOTA? LUK ÁD, HA TUDOD TÁTOGTATNI? (KEL KELLESZ NEM KEL KELL?) HA NEM? NEM VAGY? Fita, itt az hogy mióta van van? Van egy csendes dicsó ország-OD GOD DOLDYkaka analotok, hol oi oi oi...édes lenni? ...jaja ha van ÉdesAnyakaja? Apakaja, annak is van cicije? -teje tej -e hanem gicikéje? -kaja? Fita, ezt most ugy, hogy nem kell hogy?- megöljem magam, hanem én el tudom hagyni a gecikéjukAIkat? -analuk filukaja? -sMart Márta a jobbikát választotta? -magyar -ok? Mária seggit? Innenn... fita, ténleg MOM, MO? -1025 Éve annak, hogy vagytok? -bruhhh... bruhahahahhh... ha? -fogytok fagytok?-dideregtek, még a nyál is hideg rázzz...rézzz... Mária te rézzz... ágyu? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...fita, meg szüntetni, szünmmetleni, ami van az nem lehet, lehet? -ami nincs? Mi van ha van? (he aven? -zuzrálerek) ami most mi nem tudunk semmit? -kaka puca fosss... puna sára ára? Oááá... iá iá jó?
UFOzzuummm... miEeee... Két Fénymadár magyarok FénFénytestvéreimmel (UFO-k?) harmadmagam jöttem le, miEeee... 4.: Kávézzuummm... élő viz, Jövel az élet vizéhez ize zzz... Ha van a van, mi nem tudunk semmit, azaz vaj jövő? -akkor hogy lenne mult esetek mulltik, és multecomle dore et cu dóre, akkor ez egy robot sss... nem nem? -sose? -napján váasárnap, jött meg a folyásom...Most hogy hogy lehet az, hogy ha csak örök élet van, azt nem hogy nem lehet tudni, de olyan gondol lát, ugyanis vak vezeti a világtalant táLent, a tálba, gulászta,,Na most azok bió -robotok,nincsak nem tudnak magukról semmit,és itt hogy ki teremtette ezt eszt itt,e mit? Na a BiLila iratokba, hogy kis Jehus? -fita lenne más-KÉP? Az ég és föld teremtője, a Kosatya, gatya? -bunsa, aha bunda a bunda, ha megázik is a bunda mégis bunda a bunda... Zna ezt Billy Gramafon, hogy Éva el bukot,(fita a kigyó rá terergőzik győzikl vala,most a kert tulajdonosa szétvág ketté vág egy állatot, nem kigyót megnyuz, és ráhuzza az első ember? -pára, amit én már kora gyerek Koromba hallottam,mert engem érdekel ma is, hogy miEeee... fita, ész? -nem foghat fel de Julika van buGyika? Fita,ez egy olyan,hogy ténleg teremjetek jó gyömlcsöt, ami most ez megint, nem lehet kihagyni,hogy a GOD-UK, ma UK és monduk,ma is gyarmata, na lehetett hallani hogy Jeusa, mindig győz? Na meg most bloondi lett e popa? -na szerintem is oi oi ennivaló, független mindentul, az ópinaráncostegerekken jó gyerek,mert a felesÉgem, emlkeztek men a járdán, és bloondi meg fogta a kezét, és át vitta az uton egy előadására és el tünt, ha megkerül nem kergyül, akkor rá fog szavazni, na bloondi is hogy ufo? -na eddig ugy ahogy vele, csak Roninkkal voltam! 5.: Ennek van egy mennyezete, azaz akik a PÉNZ NEM MEN ÁLTAL MEG VÁLTOTTAK,(ÁCS MESTER, VIISSZA JÖNNE? ) CSAK AZ ÉS AZ A FENEVAD BÉLYEGE!!! Na meg a perui popa, vida,neked -nekem-nekünk nincs elleseggem -sggünk, csüccs? Jó népem, Székely fa Kapui kaputt.ming az fia az apjára nem talál, addig igy csüccs,a segeteken, tökötök? -tököltök? Fita, ez állanDÓan akarom,hogy TE ÖRÖK EGÉSZ VAGY, ÉS NEM TUDUNK MÁS,MACSKAJA MASKARÁJA LENNI? SICCC... Naz ma az hogy FÉNY MADARAK VAGYUNK,és most az. hogy ehez nincs semmi közel sss... nicsa sLuthék beszÉtek, hogy nincs egy elem sss... azaz midnen örök egyénI, és egyedi, és csak örök egyénIség, vagy inség mullandósáGOD?- adóság, amit csak most rögtön is casss... TÖRÖLNI KELLENE KENE KÉNE? NA AZ AZ HOGY AMI NINCS, AZ NINCS,ÉS AZZAL MIT LEHET KEZDENI? Fita, most iha itt van Ijónk,most ugyanaz, azaz mikor most át jöttünk,ebbe zzz...zidő?-zónák? -átmentünk FEKETÉBE,és ezt láttam, mikor elsőzör találkoztam Ijónkkal,Isteni-jó, hogy most mikor ide lejösz, akkor ruhát váltunk? NEM! Ha azzal, én eleinte csak azzal jöttem hogy ide? Fita,biztos hogy midenek előtt SZELLEMI -VILÁGOK VANNAK, ÉS AZOK NAPPALOK VAGY NAPTALAN OK,és most ez ha vak vezeti a világtalan - TÁLENT? -ok? 6.: Zna Micinek 9 élete van,emlékeztek a ufos filmre hogy ahoz hogy müködjön az ufo-juk, kellett már nem emlékszem pontosan 13 macska? Naccóval,hogy ez ami ez a hus sss... has sss... nincsak a fiaimnak a PÉNZ ami itt is, én én kemény kétkezü munkával,és állandóan izgultam,hogy ha lefogják a telefonunkat, és lefogták, akkor vége, azaz fita, moduk ma is, a felesÉgem hanem dolgozol, nem lettem volna veled, és leirtam, ő ment dolgozni, mig én munkát kerestem, de fita APUÉNK MINDIG VELÜNK VANNAK, VAGY AZ ANGYALOK, HA MEGHALOK, MOST VERI A RAM RAM RAM... ÁBRAM HA HAM HAM HAM...PARACSALATAIMAT, zitt vége, mert MINDEN AMI VAN,VAN, VAGY BENNEM -BENED NED? -BNNÜNK, MINT KRATIBA CÖVEK, na most fita, mnindenünket örök együtt csinálunk is megpinálunk,nem baxunk? Fita, most az akik fekete koormporos ufoss ok? Zitt az, hogy nincsak minden MOzzanÁtod beléd beledbe van prograMOzva, azaz mi nem mentünk sehova,csak dolgoztunk, és most hogy együtt tudunk lenni, ma is apuénk gondokodnak hogy mindennapi eledelünk szüksegg lettünk? -aki sokat ezzik,(fita, hushegyeik zsirtornyAIik az egeket karcolja???) sokat szarik? Ami a szegén népem kiván, az anya -god, annya földönk mag, fitya csak emlitem a GMO -MO MO... MO SSS...OKÁT, MARD EL TOKÁT? Innennn... nicsak a sakálAIknak,a husdra vigyáznak mi ki a bóröd őre,ládd a HÜBÉRES -FÖL DED DEDY DES?PERES? -SSS... PERES Naz az hogy, nincsak a huszár nagyapám, ember ember ellen, ezek nem emberek! Ja a Vatikánok, nem ellenseggek,mert a magyarok nem élnek vissza élnek, a jogaikkal?-jog ár? -hágár? -a népnek iga, járom, huzaták barMOk,(fita akiket zsidomások, azoknak saját törvény könyVeik vannak!!! (fita ezek UNTÁNZATOK, MOJOM SZOKÁS? ) Fita,akik zsidóMOsok, de akiket zsidóMOsok,mások?- mondanak,azok nem azok,de itt ők között van a legtöbb bogár?-aranycserebogár? Fita, ha te csak gondolátod? -ölsz,(csak látod, nem mert GOD DOG ÉD DÖG ÉS ÖLT?) vagy xexölsz, akkor AZ OK AMAZOONUKI JAKIJAIK -OK? - KEZÉBE ADTÁTOK,MAGA TOK? Oááá... iá iá jó?
UFOzzuummm... miEeee... Két Fénymadár magyarok FénFénytestvéreimmel (UFO-k?) harmadmagam jöttem le, miEeee... 1.: 5/8. A KÉP? Fent ben voltam, az örkké -valóságunkban,és csak nekünk, magyarok MTK-ÉK, -világos, (mi csak az örök szirtre -sion sehon siron tul?-vagyon a Fényes Égi Hon?- épitünk) mi örök örömök és bolDOGság végnélküli, mig az valami árnyék nyek nyek nyek...mak mak mak ...Ma Kin Kong, fémesek (juhbili) konganak? -üresek rühesek és az ür mint ürü-lékek várják őket. vagy ott sss... nincsennek csak csennek? Fita a halál -hall áll, ahol paranccsal uralodnak a csalók? -hazudoozook? Fita, most mi FÉNY -MADARAK VAGYUNK, ez fen-megmradt a KörpatkóAlpok Ölelése -medence kőszirt bérceire vissza száll, a magyar Turull Madár szá szá szá...csacsogjál? -csácsogjál? -csámcsogjál? -egymást tépik nyelik, mint kacsa a nokedlit? -hokedli? A követekző amit megfigyeltem, előbb a két Fénytesvérünknek ott tudtam a nevét, az hogy ott? -csak az van, ami ugy, hogy Istenünk országa bennünk van, miért keresitek az élŐt,a halotAIk közt, fita nem beszÉlnek de nem is hallhatják magukat sss... Pénz beszÉl kutya ugat666...csak a feneketek pattoghat 1 hatosért, de az is volt? Fita most nem ciffrázok de verbunkócsárdázok, Na meg Kecskemét is kiállitja nyalka vertbunkóAIkat? -aki fegyvert fog, annyi? Fita, itt most...na apuénk becsengőztek figyelmeztetnek,(fita, az ififima,ha előttem bennteket meg akarnak erőszakölkni,lövök, ha nem, az megbocsájthatlan bün, talán élvezek? -fita mi van???) hogy törÖlni akarod magad -át? -ét, el akarod venni a ét-lapukat, ládd We serve, van sérve juh? -ha olyanok nem lesztek,esztek? 2.: Most jött meg a idifiam, fita öngyilkosak akartak lenni,ugy20 körül,itt leirtam, és csak ugy maradnak meg, ha mindent együtt csinálunk, a gyerekeket is? Fita, vissza Pitu bátám nincsak én piti vagyok, sitipititek, na a bátyám,nem én vagyok az első szülött, hogy megfogtam, addig nem mensz sehova,mig minden kérdésemre (fita a bunkó állat, ha még csak az de a bista döge?) meg nem meg válaszolsz szó szólsz szősz? MINDEN KÉRDÉSEDRE A VÁLASZ BENNED VAN, ÉS CSAK EL TÜNTÉL? Nincsak itt most állatok, na olyannak kellene lennünk mint egy bárány,aranygyapjad rejtuk,na meg kangörcsük -baxdühük? Fitta, itt nem hogy álllat -ok -tok, hanem bestia dögök bestiállatiaskodók halál adók??? Nincsak az éhség és kangörcsöd -boss...-nyákok baxoskodhat 666...hccc... haccaCszaré haccaca ccc... cinya cinya dinóskocc... na itt vannak a juh -aklAIk és aktáAIk, és azok az élet könyvébe irattak, jaja a vére, és bunda, (kpufélfa?) de a hus is oi oi oi...juhus a király, na most good good GOD ZZZ... god -dog dög szájaize? -juhus vagy disznő -hus? -fitelitek az EwőLuczi jó? -haluczi -nácicis? Éva? -éve? jajj husikám, egyem meg etyele petyele? -na meg szivetek? -harántcsikolt szövet? Ő meg Uuuu... hogy meghaltok?- pont ellenkecske? 3.: Uj parnacsolatot latrAIkat vágóhidAIk -mászárszékaja kajakos, kakajaKONUKI CUKI himringyóAItok, adok nektek, csak egymást ehetitek? -juh jut? -aklok -disznő -disznőt győzk? kövér -nőtt, felnőtt? Oooo... tündér kaszinó, a kölesbe a disznő? -kérdelek, van olyan hogy nem nő? -fiteljétek meg a ciceteket, és ha maszirozod, előbb utóbb tejet (vért ha vered, hogyha bünümvérpioró fejérlett mnt a hó hahó?) ad? Im lejött, a Mesiás, sirás -rivás fog-csikorgsatás,ha lenne foagotok? -fogadom hogy sárt adok, és ciporog? - bolha irtás, fita akik a kiválaseggesek kivált $$$... ÁGA BOGA, AZOK BOGARAK!!! Jaja a mikró -makró mindent dematrizálló strilizálló bogaraik? -ahalál = hall áll? -nnics nem lehet többet olyan hogy HAN GOD? -amit ha van van, mi nem tudunk semmit? -semmit sss---adunk.semid se fáj... Fita, ha van vala mi,vala mid?- DD? KÓR HÁZ AD A DÓ , -S KÓR OKOZÓK, ÉS HELL HELL HELL...HELLE RIA, RIADAL ÉS KREMA TÓRA? -RÉME KRÉME KÉNE KÉNE? RÉM -EMBER? Az idifiam, fita leirtam, mikor a ififiam született, most a barátunk -bartánőnkhöz adtuk a Idifiam, közel 1 éves, és egész nap, torka szakadtából orditott, na én dolgoztam, ha ezt tudtam volna...(vittem volna magammal!!! -bár...térhretnék haza...)most megkérkezek,megölel de szorit, és azonnal elaludt, most otthon, leirtam? -a multimilcsi barátom, és megevett mindent amit (toky asszu?) az asztalon van, kirókázta, és ugy aludtunk,hogy szorosan mellettem, fogta az ingem a gayám,és ha megmzodulltam felriadt! Na fita, most az álomra figyelni érdemes, igaz, és valóság, na csak az !!! Álmomba láttan én, a csodás üdvözitőmet, Fita, nekünk csak ÖRÖK EGY FÉNYATYAPAMAMALÁNYUNK VAN, ÖRÖK EGYBE FÉNY -TESTVÉRKKÉIN INK? LINK? LANK? LAKATOS? Innnen... nagyon jó volt a barátunk, hogy tud beszélni a GOD-dal, na most,olyan felmerült bennem, nekem egy pinac mogyoró -magyarjó esetleg, de leirta könyvben, God?- mondta neki, és talán 500? -na azonnal 5 millcsi példány, ugy hogy a legnagyobb kiadók, versengtek rajta,és fita,(több könvet irattak vele) MOST AZ HOGY AMIT a fiaim,ha magyarok közzé mész, tudod mit apám, niccs pénz! -fita, nincs! -na mi az? FideLed a Képeiket .szobraikat, faragváNUKINUKAIK? -KAMÁLOD, KAJÁLOD? ...https://www.coasttocoastam.com/ Oááá... iá iá jó?
UFOzzuummm... miEeee... H H HHH... Hö -HöH Hö -HöH HöHöHöHöhhh... Mi a hang? -van hangod? -Nappal -néppel vagy Pál nyála, após tolla, csiklandozza,menetet vágott a nykatokon, és nyiszálja hörögni se tud-tok? - tudtátok hs tud666...Nátok? NŐ tok, nőttök? 4.: Kávézzuummm... bab lé, a bab vére?- melegitve? -ez nagyon farcs? Mit lehet a babbal kezdeni? -coffi? -kábitó szer, dopping? - mi nem? -mi ami nemszerel és? -előbb midnenki aki van, mgát szereli szerelem, szereti? -na addig,mig nem tökéletest? -lett sss... pénz nem, nemü lett? -nemes? -jaja már nem tud lejebb, csak fejebb emeljtek feljebb,a bün gyászos éjibull? Ma az idifiam, megnézte a Companion filmet, nagyon teccet neki,és ez ténleg egyállát -robot -robot álllatbxó bolgó, na ami a én képernyömön. Ha lenne egy nagyobb pályája enek a gollóbisnak, (föld...ők planet?) -mi lenne, Mi vóna ha van van, és mi semmit se tudunk? Zett az hogy én mivel az MTK kaka kaka sok? Tegnap előtt, leirtam hogy a kis menyem, nagyon rosszul volt, és a felesÉgem,ne emlits neki az apukaját,fita itt mink kimondottan kajájuk ,mennüük vagyink a teremtőknek, ami most mi magyarok, na én a világom jártam, és itt az hogy ahogy apuénk szerettek ma is szeretnek, nekem az hogy én örök vagyok, és mindig apuénkkal, fita most mindenki aki mindent tudat át, figyelitek, ezért azonnal, na a magyarok nyelvünket, de emlékünket, amit sikerált,de nem egészen,törölni,mert gyerek a szülői ellen nevelnek?- ha lenne szülei,suly? (nindcsak a kosatya de gatya,, mit tettett kosbáránykaja? Na most, én azonnal az álmomba vagyok, magyar ember,ami itt ládd állat (kigyó) bőribe ugrottunk volna? -smirna! -volna! -fosss...Naz kitiltanak, minden magyar? -fita magyar ok? Ma, most a NAPHAZÁNKBA VALÉK,és mindent én csinlok, zitt fita,apuénk, na most is, ez nem olyan az, amit te akarsz,és ez nem neked lett csinálva! Most akik ti is, magatoktul keresitek magatok? Jaja most mind a két fiam, kezdenek észhez térni, amit a felesÉgem, ha a kutyát bottal kell ütni, hogy szaladjon a nyul után? Fita,ez most ugy, jaja én is elekezdtem, ládd nem a MI NYELVÜNKÖN KELLE MOZOOZNI,na odaig voltam az UJJÁ SZÜLETÉS ÉRT?Zitt azonal, anyum, a vonat lépcsőjén vagyok, bucsu összevágog egy kis pénzt,és max 5 éve, lesz abbul 10? 5.: Zitt az is közre játszott,mert ugyis leraböltek volna de ha amcsi állatpogár lennék? Zna vagy ember lesz belőled,vagy meg döglesz, fita,a magyar ok? De egybull, jön már a bika,fu az ora lika,meg haboskannak is hivtak,zidibigyi disznőtöki? -faj galamb a stasszel, strasszel galamb hössel, na kirepül a fészekbül na a kezembül, és nagyon nagyon örömet szerzett nekik,és egy barátom, talán Guszti, velünk szembe lakott, és juh vagy galamb lelke vala? -gerle? Apum, attól félek pityorogva,nogy el veszel a magyarségunk szamara? Miért ismételgetem ezeket annyiszor,hány...róka? Most az hogy, 1979 és megszületik a második fiunk,fita,a felesÉgem hogy a két fiunak meg kell születnie, nem érted,de de értem? Most az. hogy a viz nem válik vérré, hugylé, hugysav, lug? Most montam a fiamnk,mert itt a vas vonz alam, jaja a vér, hemoglobin, ahhh... ténleg lek lek lekvár? Vissza, amit apum,attól félek, el veszel a magyarságunk szamara? Naz amit hogy...egy péntek (11-23) este,és a számba az M1.és hangokat hallok, fita ez már az,hogy ez vége? -a fiaimat nem tudom, magyaroknak nevelni, ami de hogy nem? Naz HANGOKAT HALLOK, piti, NE HAGY EL, NE HAGYD ITT A GYEREKÉIDET, és ho ho hooo...honnan jött a HANG? Fita, ma át adtam a KÉPET, azaz igy Oááá... tát ki a szád, s kis picike sitipiti lettem? -sss...Fita, a hangommal csinálom magam, ami most, de de de...győgyit is? Nada amibe bele kezdtem, hogy ez egy kin? .fita nincs a fényben ben? Most előbb, felfele a Tejut, fel fele, ahol elágazik, egy erre egy arra, ez fehér ut, fényut, na a másik ami nem tudom, az fekete lenne? Na most visszajöttünk, velük, és beöltöztünk, fekete olyan mint a Man in Black akkor ládd a Vatikán titkos kémeik kréme rendőrsége? Jaja előbb, azt mondtam, papkatonák vagyunk, de nem papölünk? Innenn...zitt most az jogy báránykáim mmm...na ugy járjatok a farkasok közt? -nincsak ezek hoy reagáltak?-akcion -reakcion? Fita, ez nem lehet a FÉNY ELLENSÉGE,MERT AKKOR...ha ez lenne, mi lenne? Van a van, és mi semmit se tudunk? Jaja jönnek a betakaritók, és akik jó bort termeltek, barát, iszom a borát? -a többi, trágya dom -book, meg van irva? -de csak a saját véreddel,pont ellenkecske? -ne a másik tollával ékeskedj? ...ja a kis menyem, talkoztak apuddal és hogy lehet,hogy csak a szeretere emlékszel, és ugy ahogy én Mikivel, most találkzoott vele,és nagyon jól van, és az az, ha van valaid akit ténleg szeret jaja csak arra emlékszel, és a sógor, fita, de véröszövetséget köttöt velem, na nem fény? Ugy látszéka ti világosságotok hang hang hang... fényes szó?-fény szóró szó szólló... ...Oááá... át -tud át tud? -oázni?
UFOzzuummm... miEeee... H H HHH... Hö -HöH Hö -HöH HöHöHöHöhhh... Mi a hang? -van hangod? -Nappal -néppel vagy Pál nyála, após tolla, csiklandozza,menetet vágott a nykatokon, és nyiszálja hörögni se tud-tok? - tudtátok hs tud666...Nátok? NŐ tok, nőttök? 1.: 5/7, A KÉP? -Vannak a Napalosok, és az éjszakások szokások? Az Ur, éjfélkor jönni fog, de ha csak állfel,vagy kelj fel Jancsi cicis,ne aludaj? -Elveszett a csengős bárány? -hol a bunda? Ez most az, hogy csak álom ember van,gyereked kid,vagy dik? Most az hogy azonnal, az álmom nem szünt meg, de itt nincs olyan, és az is,hogy mnden szellem elem ellem allahala pu? Zitt most kérdem,MI A HANG? -VAN? VAN DE AMIT BELÉNK VERNEK KOVÁCSOLNAK -CSALNAK, AZ NEM AZ ÉN MEG TE ÁLOMOD,HANGOM HANEM A DIKEKÉ AKI HAZUDIK, A SZEMED IS? MEG CSAL? ANYÁM NYÁM,NYÁM NYÁM, HAM HAM HAM... ÉN NEM ILYEN CSIKÓT AKARTAM, FALÓ, VASALÓ, HANEM EGY MAGYAR-OK IGAZIT LU? AMINEK VAN FOGA? Fita, az mi ami?-az biza buza te vagy, gabona? -fa, tetmőNŐ -VÉN CSECSENŐ, vagy csak gaz, nemigaz? GAZUK? Zitt most az, hogy akiket érdekel a sorsa, Óh mily sors óh mily sors sss...LEEND? Hivásodra szélvihar, Uram hozzád jövök, és meg tisztulok véredben,mely folyt a G G G...GolGotán, GoG makoG mak mak mak...Ma KinG G G G...GOD DOG GOLD DYKA IGA A HHH... husuk -hasuk -baxxuk TESTÉ TEST -É LETT? Na most, az hogy MI MAGYAR -OK, GYERE KID? -MI NAPPAL VAGY PAL -AL ALL? -OL PAPOL PAPPAL ÖL? SAUL = PAUL PAPA? VENIGE? GENYIGE, AZ I GE? -GÉN NÉ GÉN-É? -LETT, NA MOST FITA, ZITT AZ HOGY LEHELL LETT? HANG VAGY HAN? HANT? -EL HANTOL? Közbe, hogy ez amit itt testnek tesped hivunk,a szó legszarosabb értelmében, méhhh...men? -men nő? -nö vén? -az alap anyaga anya god, a hangod? Vicca Csicsáky Jencink? -akik az anyag -ok bull, indillatoszkodnak ki azok abba és oda vannak, láncolva? -azaz fényesebb a láncnál a kard,az ékesiti a kart, és mi mégis láncot hordunk, ide vele régi kardunk? -kétélü? -most apunk, azis, de előbb lassan a testtel,többet ésszel? -eszünk, fény? Fia,ha lenne HAN -GOD? GOD -GIVER VER OF DEATH? -cif-rázzam... én már beleuntam rázzni? 2.: Most azt, hogy A KÉP? -MI MAGYAROK ÁLMODNUK MAGUNKAT, AMI ELŐBB MI MAGUNK VAGYUNK AMI MAGUNK, ÉS MI A FÉNY NAPUNK KAPUNK? SZEKELY ITT SZÉKELJ, ITT VAN A MI UFO-kaka kaka sok? MOST MEG NYILT A MENNY NEKÜNK, ÓH ÖRÖM A SZÜLEINK, VAGY AZ UR-ÜK,AZ ÜRÜKKEL ÜRÜLÉKAJAIKKAL KIOSZTAIK? - HAJLÉKAIKKAL VELÜNK? -TÖRÖLTETIK KI A SÖTÉTBEN A SÖTÉT ÁT VALALGUKAT NYALATJÁK, ÉS CSIKLANDOZTATJÁKIJAIK? CSIKI CSIKI SZÉKELY TÖKI? SZÁRA? MAJD HA FIA, AZ APÁRA PÁRA TALÁLA? Szárnya szárnya szárnya szarna, a madárnak, nicsen párja a csengeri tengeri lánynak, Kukor Ica szár, kapálatlan maradtál, Pál nyála taknya ára? Hej icca icca kukorica derceeee... Fita, minden ÁLOM, és csak az az ÉL lett? -éltet? Mit GONDOLSZ SZÓLSZ, MAGADBA MAGODHOOO...? Na mndent mi csinálunk,azzak hogy mag -ad magadnak, és most talány akik FÉM -UFO-k? Na maga az hogy vagyok? -most mi most is nappal, fényünknben mi apuanyu a pu, csak a mi szüleinkkel kel kell, vagyunk! csak az a MAGYAR OK VILÁG EGYETMEK ISKOLA AZ SULY? ÉS ITT AZ AMIT APAI NAGYMAMÁM,ÖRÖM ISKOLÁBA JÁRNI, SOK JÓT LEHET OTT TANULNI, na leirtam, hogy inkább nem kell semmi, a testem se sss...fita itt azzal kezdődik -végződik a KÁLVÁRIÁAINK? Most az, hogy ITT A SÖTÉTSEGG -SEGGÜK ALATT A KULÁAIK SSS...Zna most, itt MO-ST IS A FÉNYÜNKBEN VAGYUNK, és az hogy OÁ? -OVODA? EGY PINÁLTRA NEM SZABAD LENNE ELHAGYNUNK A MI MAGYAR -OK SZÜLEINKET, és itt bizon, BIZOOMÁNUJKIAIK ÁRU HÁZAIK, NUKI NA KI MI MÓZA PU A PU? 3.: Fida csida, itt Fidlerek on the röfff... ezt a dum -át, most must a FEN -FÉNY -JÉÉÉ... ZZZ... HHH... HÖHÖHÖHÖH... NEM HHH... RÖHÖ HÖ HÖ HHH... CSI HA HA HA... Fita, az amit Oááá... na most itt van HHH... ha a bárány UK? -torkát el vágták? -a kis bárányai AOooo.. OVODÁJAJIKBA JÁRATJÁK? BULL BÖL CSŐD-E? -CSELÉDEIK, LÁDÁJAIK, FRIGY LÁDA LÉDIK? DIK A MO? AMO MOHOHOMO? Tröha, most az hogy A MI VILÁGUNK?- UNK? AZ Ő VILÁG UK?- UKK MUKK FUCK PUUK? PUZTÁ PUSZI PUSZTA A PUSZTA? - FIN GOD? FIN UGORJ AZ UBOKÁJUKBA? KAJA KOS -OK VAGYTOK? Zna ami van, hogy itt midnen alapala porból van, és ténleg porlad, pl. -a csont vázad, mi van a VÁZ Á BA? AÁ? KAKÁ? -FÁZOK,SZINTE REMEGEK, MÉG A NYÁL IS HIDEG? Fitam mi itt, NIMRÓD A RÓD APU, ÉS SZEME FÉNYE, RÁMA? FÉNYMAMAANYAM -ANYÁNKAPUNK FÉNYE NYELVE VAGYUNK!!! EZT MOST AKIKIKÉINKET KAJA KOSOK, KAJUNUK? - LECSUSZTATTAK? A CSUSZDÁLYUKON? Fita, nem minden egy lyuk? -piszkálhatjuk? -CSIKI CSIKI SZÉKELY CSIKI? -SZEGED? Fita, apuénk, zitt az van, hogy most erre, nincs idő, MERT ELŐBB PÉNZ KÉNE ÉNEK, na az ififiam, nem ezt? -tRüha ruha rühe, ez is van? Fita, itt vagy FÉNY AZ ÉJSZAKÁBAN VAGY, VAGY? Hivásodra sodra $$$.. fita SODRÁS SOD ROM -ROMBOLA S MOR MORA DÖGÓLAK? -na el baxódott, ugyho az hogy sss... fita. a korHADás sod Roma na meg Mora mora, sokasodjatok, fite ez egy EMBER ALAKU PÁRÉ, KULÁJUK? Fita, NIMRÓD NIM? NAGYVADÁSZ, NEMESITÓ, NA MOST VANNAK MAGYAR OK? Innenn... ne mese, Nemese Mamaanyánk? Álmos apunk? -pu? -ki puzott be? -ki fingott? -ingott fingott pityorgott... MI A HANG? -A TE HANGOD? -HALLOD? HANGOM A HANGOD? AÁt TE HANGOD HALLOM, VAGY TEMT -LOP -OSZT -OSZTLOPÓPARÓKIÁJAIK KIRÁLYAIK? -KAJA KOSOK? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...Oááá... hohohohohohhh... hoki kuki?
UFOzzuummm... miEeee... G G G... Gellert kapott Geller -hegyesek -begysek -bőgyősök nagy csggesek sék sék sék... romora hány óra? -hányadeka hazuDik a MO? Dyna MO? 4.: Kávézzuummm... viz vagy pára, szegény pára?- páhoghat? Ez az, hogy egy hajnalra, a Csillagok közt voltam, és minden csillag tele élettel testvéreinkkel, és nekem integgetek, ugyi lányok, ugyi filuk gyöngy ez az élet? -amit leirtam! Ime minden ami a hellzet,hogy ilyet mondani, nem gyrekes, hanem hülyegyerek? -elment az esze? Mikor kisgyerek valák, esténként kiültem a kapuba, és néztem a Csillagokat, és milyen lehet a Csillagok közti élet,(na fita, én talélkozozok a mi UFO-k? -made in Hu? -Whooo... és ptim, az első hogy te is katon vagy, most fita, az nekem halálos, de most na na na...felderitő és elő őrsek, ami a MTK kaka kaka sok? -na te is UFO vagy, ez az hogy itt a szó szól magyar RULL értelmében FÉNY MADÁR!!!- és én akkor is tudtam, hogy az EGÉSZ VILÁGMINENSÉG NEKÜNK, MTK -KAKÁSOK KAKA SOK, -ezt most ugy, hogy mi mindenütt otthon vagyunk! -ez az, hogy én azért jöttem,hogy az MTK-KUKOR ICA kása,meg maradjon,oi oi oi..ennivaló! Na gyerrekkoromba, nagyon megvoltam rémülve, mert amiket hallottam apuénktul tul? -TULvilági, otthon uigy mondtuk világi? Hogy az apai nagyamámé volt az egész világmidenség,ezt én akkor igy gondoltam, hogy csak az egész -világmindenség.... benne é-bennem, hiz tudom álmomba járni? -na most a mára álmom közepin ázunk, mert magyar- rull? Tulrull Turull Madarak, ez az hogy mikor valaki elfáradt, és el kezd zuhanni, akkor a Turull Madara elkapja, a csőrivel? -gyere a begyembe? Fita, most csak ennyi, és ez rajtunk kivül, azaz lehetett hallani hogy vannak madarak, ládd a Főnix és az is magyar -ok családok? -akkor leirtam! Mellesleg, Nixonék, csak Tulrull Turuil Madarak, ez az jogy ÖRÖK HÜ HÜHÜ ... NA MAGYAR OK ISTEN ORSZÁGOK, amit bloondi kezdemennyez, hogy Kanada lenne az 51. -megye? -vármegye? -ládd 63 nyasgem? -télen nyáron, jaja de magyar ok nyál? 5: Jamiit tegnapra, hogy minden orszáG.ok, egy orszáGOD, jaja a HAN GOD, de ha nincs, akkor KIN KONG? -A FEJED, VAGY SZÓLTÁ? Amit most, ládd most haza mentem, de nem kell, mert ha már ketten, kedd... aha ha már ketten, fita nem ugy kezdtük, én csak egy baRÁtot keresek,na most ha egy =mind, és kedvem ott más, hol ismerős 100...na itt van az a MÁSIK VILÁG -OD, fita mindent mi csinálunk ÖRÖK EGYÜTT, Zita bloonbdiékat, mert a családja együtt van? -esetleg a vője? -jövője? Megbünhődte már e nép, a multat jövendőt? -fita van olyan? Zamit zami zzuummm... zzz... izes vizes, jaja a viz meg fény, de ha már vér? -na nagy nagy óiás gazok dudvák nőttek mnt dzsungel, és magasabbak mnt én, és sürü rühühühüüü...Most egy csomóba rakom, a fiam önts rá sört?- megrohad,Dfita,ahol rohad vasak vannak, ott 5ször olyan gyorsan is nő, meg 5 ször nagyobb mint ahol nics vas? (ChernoMObil?) jaja a gaz meg a dudva? Fita, mert figyelgetem, hogy miEeee... és az van, hogy ez igy ahogy van, az Égieink, (fita amit it tudnak, mikor mász át a másik olldalra, köpj egyet, de ugyi is elüt az autó?-tütütt...) fita, most az, hogy nálunk, mikor az apa meg fia, egymásra leltek, nincsa a fiaim, mi együtt csinálunk mindent, msot a fiam ment ...jó éjaszakát apád, na minda kettő, mert most egyházban laknunk ami van külön házuk, mert akarják előre meg szokni,mikor mi nem leszünk? Te ennél apu igy, itt kegyelem nincs, na most tegnap előtt,Fita Minden a Nimród apunkkal a miénk, azaz ezt azonnal, hogy mi az MTK -kaka kaka sok, parancsalata? -ládd 10 pamacs -csédé po (papa?-na most apuénk becsngőztek,mert nem az ellenségünk, ezt ha van, a segged sss... luka pu) málé? Fita, most az lett hogy betercelt nekem, mert itt a kis kölyök is, bántani fogsz...hogy gondolhatsz olyat, tudod mi az? -na most azért csintalakodik, és szaladám, belecsipek a popsidba, szalad az anyukaja... piti popi bánt? Fita, még otthon voltam, és voltak HIM_NEMÜEK, ÉS TEJELT A CICIJÜK, AMI FITA, ZITT NINCS AZ AMIT TE HOGY EZ FÉRFILUK,JAJA FI LUK? Nincsak ezek ténleg zöldseggek fülü? -gyümölcsöt hozó fak, és most az ok, amit mi a gazok? 6.: Naz már abba kell hagyjam, mert most AZ HOGY CSAK FÉNYES -ÖRÖK FÉNYES CSILLAG-OK, fita Janikó és Juhlika, ne válasszunk magunknak Csilllagot? Csillagok Csilagok, zápon ragyogjatok? Na vezeds (te minek kinek paracsalsz?) még egyszer, győzelemre néped, Csaba királyfi Csillag ösvényen, ninncs még a GONDOL LÁTTA SSS... NA MEG ase...sss...nem csrélgetem,mert elromlik,minden, itt gallyra men? Ma bloondi, bolondozi, és Kanada 51 State? -fita ez az hogy itt 50 váremegye van, mert most tegnapra, ládd A MTK KAKA KAKA SOK? Zitt most csak beszólok, hogy CSAK ÖRÖK EGYPÁR FÉNYATYAPAMAMANYANK VAN! -Ezt ugy, hogy én kiolvastam az összes gimis meg egyetem mi? - könyveket, és itt az van, hogy CSAK ÖRÖK MAGYAR OK, PÁROK VANNAK! -A GYEREK, CSAK OLYAN LEHET MINT A FÁJA? -FAJA? -fita itt most visitás van, és most itt is, vissza, hogy tegnapelőtt, a ZIGURATBA VOLTUNK, és ott dolgoztunk a fiammal? Na most leirtam hogy csak a MAGYAROK -SZÜLEINKNEK CSAK EGY LÁNYAFIA VAN,ÖRÖK EGYBE? Most ez az, hogy itt mi akik MTK -KAKA KAK SOK? MIKOR A FIA ÉS AZ APA FIAPA -APAFI EGYMÁSRA TALÁLTAK, na kérdeztem a fiam, na most itt van az hogy az ESŐ SZÜLÖTT, és fita,az Atya elküldi az EGYETLEN?... Ez apum, nekem nincs jogom, ha ő azt mondja csak örök életünk van, nem vele lenni? Fita, most azon fogok számkózni,hogy csak fel kell kapcsolni be kkapcsolni az áramot és zzz Jé zzz... tudok repülni, a fényembe? (fita, itt nncs nem lehet olyan sss...hogy lenne töltésed,azaz ingyen szabad energa gyiááá...) Zitt egy tucat olyan, hogy minden a GOND OL? -ŐL, DE DISZNÓDISZ VAGY JUH HUKK AKLAIK?-VÁGÓ HIDJAIK, MÉSZÁR SZÉKEIK? Innennn..csitt csat padalatt, biró szarik szék alatt, kinek látom fehér fogát, vicsorog? -nyalja fel a világ, fita miden benned van, és csak ki kéne asni, na az az amit ládd Jesua, ha mashina? - fita, itt azok vannak közbe, az angyalok, a közvetitőik? NINCSAK BESTIÁAIK? Á IÁ ÁLLAT? B -?- na vanak a láthatatlan bestiáaik? -nincsa az Urat sohe senki sss...látta, itt a piros ott a piros pap (papa) irós, turós? - ha most te nem tejelsz, fexel, fekszik sir kő alatt,az ács mester? -odadobnak? Dobo Krati...jajj Juhlika... ...zsabad energia generátor mágneses masina, önjáró? Fita, előbb amért eddig mindenkid megöltek, Kossuth lufa vagy juh tórő, azaz baxik inkom? -osztán MUNKA EGYSÉG,(mellesleg az nozi péNUK, szagolod?) azaz csak ha ha ha...fita ez az hogy MI MAGYAROK, MI AZ ÉGIENKKEL KEL KELL? ...Oááá... viz sehol? -vér? -ver, verem?
UFOzzuummm... miEeee... G G G... Gellert kapott Geller -hegyesek -begysek -bőgyősök nagy csggesek sék sék sék... romora hány óra? -hányadeka hazuDik a MO? Dyna MO? 1.: 5/6. A KÉP? Most, jóreggelt és felkapcsoltam a villany kapcsolót és ime MaGyarIsten + maGyarhaza +MaGyar-Családa és a paranccsal csalók, akik Gellert kaptak, és aromamora küldötteiket, egy hordóba rakták, és le guritottuk a GEller hegyrók hegyeseket volgyeseket, ami most...Üzemük és Gyáruk tengerkincset adnak, bőven jut belúle, kicsinek és nagynak? Nincs kics sss...nagy, hanem ÖRÖKEGY EMBERPÁR MAIS EGYPÁR CSAK, rajtam (van a happéré rajtunk a rajunk azaz Heten vagyunk, de 666... a fenekünk pattogha ha ha ha...énekünket vicchngozza az echó?) - rajtunk, vagyunk heten, vagy ketten, de egy test és fény? Csillagok csillagok, szépen ragyogjatok, na msot az Csillagok Égi égő testek? Fita, egész éjjel, a Csilagg csillgok de villgog, Tengáraikban voltam, és nics csak VÉGTELEN FÉNY ÉS FÉNY -NERGIA,ÉS NINCS VÉGE!!! Na most, az, ami itt Ki tudja merre, merre visz a végzet, Göröngyös uton, sötét éjelen, nincs olyan a sötét és csak SÖTÉT KILÓTT SEGG LUKA SOK SOKK? Olyan hogy energia hiány, NEM LEHET GONDOLNI G G G...SSS -DE A A AAA...ALFA HIMEK, HÁMOK ÁLMOK, HÁMOZOTTAK $$$... Most az ufoztam, hogy van e eee... mÉG...na mnden alkalamajka...fita csak sss... tRöha,egész éjjel, a VÉGTELEN GÁRDONYI GÉZENGUZUNK? Fita, most az hogy az EGÉSZ ÉG NAPOKKAL-CSILALGOKKAL, VAN CSAK, ÉS HOGY HOL VANNAK AZ, AMIT EZEK,AZ ARANY BORNYUSOK BORN NEW, MEG ARANYBIKÁSZOK -BIKÁSOOK, NA MEG ARANY VÁRAK VÁRNAK A SÖTÉTBE? 2.: VEZESD?- NINCSAK TE KINEK PARANCSALSZ, HA NEM MAG AD A DAL? KEZDED? G.O.D. .DEATH ÁRKOT KOT KOT KOD ÁCS? ÁTKOZ? GIVER VER PRÉSSEL OF DEATH? Most nem cifrázom, de fita, az iratokba, amivel semmi baj ha van vaj? -jaja Vaj Ákos, át -Kos? -Ha ha? -nem eszed a juhus husát, és nem iszod a vérét? Átkozott vagy? -vagy? Zitt ami van, most AZ AMIT ITT...Na kukucs -KULA CSÓK, jaja áruló NA LAW? GIGG A TÖRVÉNY CSÖKEVÉNEIK? Fita, most vannak csökevének? -csökösok -csökönyösök? -nem a ribikákra G -ondolsz? Na nézzük, de itt az van, hogy csak a vaksijaik SSS... (FITA ITT AZ AMI A TUDTÁLANSÁG ÉS SÖTÉG ÉG? -ÉG?) ha ez egy teremtett növén -állatok tok? -teremtettek és terményeik -menüik, a nem ük szerint? TAKARMÁNUK? -SI(R) ON TUL? APUMÉK: SÁRBÓL VÁR? -AHA SZAANY VÁR? ARANY BANYA? Zna ami most hadd ne nyöGjem kl kel kelle pu?-ennek ki kell jönni? CSABA KIRÁLYFI? -CSILLAG ÖSVÉN-ÉN VENYIGE? JAJA GŐZ-ELEM-RE? REFORMACY -AMCY CICI? Fita itt valami, hogy itt az hogy Férfiluk? IgaziBULL? Nincsak csak NŐ NEM? -MEN? -nincs külün BÜN? -BÜZZŐSÉGG BUZZGÓSÁG? NA MOST, AZ HOGY A KIRÁLY SSS...ÁGUK? FITA AZ CORONA RÓNA, BÜRTÖNÉJBULL SZABADUL SASS LELKEM, HA A RÓNÁK, VÉGTELENÉT LÁTJA? FITA HA ITT A KI RULL? MAGYAR.OK OKRA OKÁDÉKA DE AKÁDOK? - KI ROLL? 3.: Fita, Luluval, na most itt van olyan, hogy véletlen? Lulunál, le kellett kapcsolni a villanyt, és semnkivel nem tudott ugy beszéllni, fita most ami hazamentem, és most a HÓSÖK TERE, VIDÁMPARK? ÉS SAKÁLOK...AKIKET EL AKARTAM ZAVARNI,ÉS ERŐSEBBEK? EBEK? DÖGÖK, DÖGEVŐK? KI AD NEKIK ENNI? JÁT A KIRÁLYI POPSÁG SZENT NEMZETSEGG LUKAK SSS... ÉS ÖRVENDENEK AZ ÖRÖK GYŐZTES SERLEGEK? JAJA bBlILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK, A NAGY NAGY SZENT JÁNYOSOK MEG JAKA BU -BLUE BOOK -KOSOK? -FOSSS... Nizztek, a nagy -világon e -kivül, ládd most az, hogy az hogy OROSZ-URS-ÁG VAGY OR-SZAGOD?-HA VAN OROTOK? Zitt az hogy...MOST HA EZT TE TUDOD GONDOL OD? AZ AZ HOGY KIN? -KON-G? -A HANGOD? -HAM HAM HAM...HAMMGOD GODY GODY GOLDY MUMYA MI A MI?- SZMOG? NA A LEG KÖZELEBBI FIN -GOD? -SSS...fita nem akarom azt, ami ténleg nesze semmi, fogd meg jól, de lukas a kas vagy a markatok, anti semmita smytha cyrköl, lehetel? -etel? -eszel? Kérjetek és adatik néktek, na azok aki most az áldozatok,na azok hogy az ami a smytha -cyrkül cirkuszaik? -kasszáik -kaszanyáik és kasztok és kosztosok? KI AD NEKTEK ENNI? ÓH MILYEN SZENT ÁLDOZAT, MINT BETLEHEMI CSILLAG, fita az a fekete nap, hazug sss... ág? -kiverte a szemedet? -a farkad -át? -fita,most kivered,és meghaltál?-aztán harmadnakra fel támad ÁLL? GYŐZD LE MEG BAXOD ODA VICCA MAGAD? MA GOD? MAK MAK MAK...NEKI NE UGROJ A VAKABLAKNAK? ALTATNAK ÉS KÖZBE MEG BAXNAK? STOCK MARKA VAGY? MÁRKÁS KÁSA? Innennn... csak fel ébredés van, vagy le fexxel? Fita, itt csak az, ami az lenne, hogy fel kapcsoltad a villany villám, vagy vilám ok? -ganék vagytok? GONDOL -OD? SZAGOD? SZAG ÓLOD GÓLOD? - ARANY VÁR? ... Fita, ami röhhel, hogy AKIK MINDEN ÜK NUK SIRONUK SZIRÉNEK? BÜKK CSONT BÜR BÜTYÖK,zkérdem, csak kér -dem dam, bamba a bamba bamba... hogy ha most engem, fita irtóra ki vagyok ÁT KOZVA, MINT LÁDD HA ŐT??? FÉNY? Nincsak ha sakál lettem ETTEM, na most minden ami sakállatok, amit érzek, hogy a husunk az? -na ami fele fele,fita itt most teljes...csak sakállatok kirakatok sakk matt patt... Fita, én az amit UFO-k? -amit FÉNY MAGYAR -OK FÉNYE KÉNE... na az ha nem hogy G G G...K K K...a vigasz viagara agara hogy ha 1 minta lunak...vagy fecske fecseg e e eee... BÉKA BREKEKEEE... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...hogy lehet megtudni hogy valaki hazuDik? -nem mond de ad, semmit de azt sss...hazuDiki sss... maga maga sss... Oááá...ha esik eszik? -jól esik? -husikám kam kam ham...
UFOzzuummm... miEeee... süsü bolondYYzsák és kész veszedelem... veszed? - eszed? Kossuth Lajos, azt izeni... elfogyott a regimentyi monyy... volt, nincs szerelem... 4.: Kávézzuummm... vizisss... vezess megprószÁlom ugy, ahogy van, hogy csak csoda örökviálGod (gold) és G G G... fita,nállunk magyar-ok? -talán halhatatlanok, de halot -hallott, vagy cigán nem hal a vizbe? Fita, most az MTK -KÁSA -ÁTOK? Na el ne söljön a fejem buummm-sakalaka... csak örökcsada élet és viláG-ok?-GOD? -vannak! Amit itt akik vallásás ás? -áskallódodnak lódingók, azok bizon alláhala allá ásnmak maguknak, zitt ami G G G..gögö, mit gögécselsz csalsz? Fita aki csal, az csak maágát mag át?-tudja meg csalni, ami minden Csalssz al?-parnccsal -roncsalókkal rombolamora kezdődik? -ami nincs, itt csak az van? Gon -dal? Ez az, hogy van akinek nincs titka,és akinek van piszka,és piszka fa? -faja? Most nem akarnám, hogy van olyan hogy halhatatlan, ami itt azzal kezdtünk,(tönk) hogy itt nekem -neked (fita ked kedd,a kedven ott más, hol ismerős 100... na fita, itt most azzal is, hogy ha nem bánt senkid, akkor had (hadd az haGyjad beszÉni, fita van aki életet, és van aki haltat? (Ijónk?) -altat, al -tata? -s meg olyan ismerrős) nekünk nincs titok? -van? Na minden a G G G...ezt az hogy viláG-od, de G G Géga..(Géza) na leszükitem, G G G --AZ A HAN G G G G..OD? -DE MOST MNDEN A G G G...GON DAL KEZDŐDIK, DOLGAIMBA UTAIMBANK, ÖRÖMMEL MELL (TÜDŐ) ÉNEKEKELEK MEG AZZAL KEL KELLEK? Ezt most ugy, hogy mnden ami van G G G...GON DAL LÁT ÁT OK? -VILÁG -OD S HAN GOD?-HA DOG, AKKOR DÖG?-ÖD? Fiteljatok, most ezt ládd egyerekKorom? Ez ugy nézne ki, hogy magam át, magamat vizsáGÁLOM ÁLOM? -ÁL MOM? EGG GICSIT,NA MOST JÖNNEK APUÉNK, MAGAD ÁT CSINÁLOD? -ÉT? -keserü a más kenyere, édes volt az anyám teje? 2.: Az amit akiket gondoznak és gondolodtatnak, azok a halotak, holtak -voltak? Zitt apuÉNek,(üveGkristálycsenGő -hanGGG...) ahoz hogy legyél, neked előbb kell lenned,és mikor találkozunk a FÉNYÜNKKEL, hogy szeressem a felesÉGem, aki csak azért jött ki, mert utazni akar, és nem ezért? Leirtam, hogy hogy hooo... Fita, ami be be villan, az hogy először láttam Trieszt, az menekült tábor Kantin Kapujába, mikor meg érkezett,hogy A FÉNY -ÉT _ETTEM láttam, máskülönben nem ismerkedtem volna meg vele, de van valami, ami most az,ami AIDA? -a végzet ostora? - csá csá prrr... vagy hők hők hőcögők? -hencegők? Ha eMlékeztek mi megyünk a FENSIK? (UFO FELSZÁLLÓ) Zna most, az van ami a mára álmunk, na te ha neked van csak egy szikra helle HelLed? -az a kovács mühely, és a koho? -nem recseg a haraszt, ha nem tapossa a paraszt? -fita az parázs? -az élet tüze van benned? Fita, na előbb amit akik parancssal csalnak, ezt most az,amit tegnap, ez egy bió-bollgó. láss csak nemesités vala, ami most talán a forditotta, hogy akik ma parancsukkal -bikacsökösök lidörgőAik, szamár püföAik iá iá igyál, csökönyösen csöcsrnek csörcsölnek csökölnak, fita az áldózoojAIk, és mi az áldozookjAIK, jakik? Fita, anyukám? -mikor jövök ki, (vagy ember lesz belőled? -benned, fita mnden bennem benned bennünk van!-csak ki kell ásni? -mag magad -át aopum félek el veszel amaGyarsáGubj szamnara na ez az én gyötrlelmem egyika a gyrekéinknek) most az,hogy amit magyarok orszáG-ok? G G G...nincsak, a gyerekéinket nem tudjuk se elhagyni se maGára???- na azok bizon, fita, itt is azok akik magukkal akarnának vinni az aranyváruk, áruk, van aranyered? - és arany emberek?-e rekk reketye? Naz amit hogy most megüttötem ..ugy 2023 s most ugy, hogy 10 -hó hó hó 20 -fita a digita órám is megállt, (12-24 -10) és apuénk...pitim G G G...GONDOLKODJAL ...NA NEM AZ, DE MAGYAR RULL? Most a fiaim mennek haza,együtt van a három házunk, és te GONDOL OD MAGAD ÉS NICSHALÁL, fite megint, a Sötét si(r)on tul vagyon, a FÉNY -esss.. pén zzz ... sss...eső ess ÉGI HON, DE HON? 6.: Nálunk, ezt apunk, megmindent nemcsak apuénk, hanem az amit összejövetelek, Győrtelek, azok csak a mi mondhatni magcsaládáink, de azokat a hanGokát mndenütt lehetett hallani, na most e legsötétebb éjek mélye, ugy 1965 körül, amit most fita, az az hogy most nincs fény, egy sz-ikra egy szem sss...Közbe Május van május, miEnki nagyon szerelmes,na Rajk Lacink, fita csak MUNKA EGYSÉG VAN,a föld azé aki meg müveli, a gyár akik dolgoznak benne, de csak mező városok Hódmezővásárhell... csak a EDÉNY KERETEK KERETEZÉS KÖLTSÉG VETÉS? Na ezek a magyar -ok ma is, és minDőröGÉ Menydörög az ágyuk? -fita mert minden vissza száll rájuk, és Körpatkóköszikla -szirtekre bérceire (Alpok -Kárpátok Ölelkeznek tárt karokkal várnak??) bérceire, vissza száll, a magyar TURULL MADÁR? Zna most, ezeket a hanGokát, Fita, nekem is a kedvenc dalom, Énekelj magyar ifjuhsáG, fita G G G... GON DAL? DALOLUNK AZ ARCUNK SZÉP? NAPARC? MIG A HANGODAT HAN GOD? DE TE GONDOL OD ODUD? ADUD ADOTT? Most az hogy...FITA AMI MA IS,OTTHON SAKÁLOK, ez azért mert Álmos apunk, na most fita, ZITT ÉN MEG SE SESE SZÓLLAHATNÉK, ami nekem is ez egy csoda pók? -fita pokok? Naz most az van, hogy ahogy leirom, ládd engem a katonaságbull nem szereltek le, na most... fita, ZITT AMICSIBA... na olyan ládd behivót, meg hivót kaptam, és ŐK IS, KATONÁK, na most nem tudom ugy, ládd ami most... én voltam katona, és menek a papirjaimért,na még meg van a katona könyvem, fite minden iratom ellopták (fényes nappal az egyik nő, a hasa köténye alá vágta,és engem fogtak le másgülüün letépen a kötényét és ott van? -bilincseltek meg ismerős?) leirtem, és az 56 magyarok vissza szerezték de nem a 100 dolcsi körül, (akkor nagy pénz,ládd ma 1000dollcsi lenne főleg ha meg fiadzikj?és meg van ma is? -az anyakönyi kivnatom is, a személy azonosság, amit töröltek a nevemet is otthon, és itt is eltüntek a papirjaim,semmi adat nem volt róllam,na a fehér kártyám...leirtam! Innenn...most had irjak hozzá hoz -átok, hogy vissza mentem, na nem az a katonaság, hanem ahol voltam, nem mondom ugy,hogy a Fehér Ház, hanem olyan, és msot csak magyar ok, csak magyar -ok? - (nincsak bloondi se hagyta el a gyerekéit, van benne a pucába magyar vér, degeci?) szülők, akik sose hagyjuk el gyerekéiket, na most sokan voltunk, és én nnn... most én már obsitosse vagyok, hogy lehetek én katona bácsi haptákba, bele tojik a nadrágba, na fita,Tálálkozok az mi ÉGI -UFO-k,és pitim,te is katona vagy, ami előbb...fita kettősök vagyunk egy buta (vad kannbal) barom állat,és azon felül öl? -nem, de az nekem állandóan, megölöm magam, és most fita,MI IS KATONÁK UFO-k vagyunk, UFO-k?- made in Hu? -Whohhh... szikrát vag a kipufoGod... ...Oááá... de csak vizió?
UFOzzuummm... miEeee... süsü bolondYYzsák és kész veszedelem... veszed? - eszed? Kossuth Lajos, azt izeni... elfogyott a regimentyi monyy... volt, nincs szerelem... 1.: 5/5. A KÉP? -Amacsibully bul- bili, 12 Mutyuöl-ól öv övön aluli Luli OU-hama ham ham ham ... hami tartomáNUKYYNUK -átok? -akarnak faragni a KK? -na vannak az el hivatottak Kiválasztota ROTA ROTTY?- tata ratata statárYYuma summa summa ruma romamora amora és azok mennyit nyomnak a latba, a latraik -himringyóaik, és a kiválaszottak mAlaccai szop666... ki válaszotta hara -horrorr öreg harag meguntalak,hiába várni rád? DiviD dividó et imperiha rühe sss...Ami van, megkaptam a bihivót, és csak egy ország van, nem lett és lesz ami lesz, cores a mores? Fita, Kossuth Lajcsink, azt izeni, elfogyott a regimontyy -monEya ijja hijja, uhé druhé jahva, ha még egyszer azt izene, szájad ize, mindnyájuhknak el kell menni, Éljen a Magyar Szabadság Éljen a ha ha ha... zzz... sss...? Ha meg szólal a harsona horrr...az Ur ismét eljön, mint egy nagy fak?-sakk patt matt...itt a motyooo... motyorogtok, kik timsóztatok, itt a nagy DURUN-GOD - TOK? -HOL A PIN ÁTOK? EGY LUK SSS... TÁTOGOL GOLDYKA LIKA LIKVIDÓ KAKA FOSSS... LUKA PU? MAKA MAK MAK MAK...MA KIN? KRATI... JUHLIKA HA BEMENEK A SZOB-BOSSÁTOKBA...BAX-ÁTOK TEK TÖK? TÖKÖLTÖK? Fita, az egyetlen MEGOLD ÁS LÁSS KOSSUTH -LINKÖLNI GREENBACK SZÖKŐ KECSKE BAKABB JAKABB BAKA GIDA GULÁSZTA MADÁR LÁTTA GECIKÉJE? -KÉNE KÉNE? KÖVÉR-KÉJE? NEM HANEM A BIKA CSÖKE-VÉNE FROCSKÖLÉSE KELÉSE A POPSIDON? POP SSS... SEMMI CSICSKA KUBACKA? KIBAXÁS KÁSA ODA VISSZA? -VAKARD MEG? 2.: Eddig mindenkit? -kid? -dik? -levágtak, aki mmm... mama ma ma manna? -apunak nagy nagy a faxa, és egyre nagyobb... na most lenne olyan ország -luk? KirAyy popság, szent nemzet seggek, seggetek el traKára ara ára a napot? -nameg olyan büdös lett, ti nem érzitek a ti szagotok szaGOLD STOCK? Leomlott le omlott a NAGY BUBU LONYA LOAN DOAN DONGA, NEM A NAGY BABYLONKA SONKAJA? -VISZIK YLONÁT LOBOG A HAJA HAJJA HAJJA...AZ ÉGNEK ÁLL, A LÁBA? -KÖZE, MI KÖZÖTÖK HÁZZ ÁTOK, MO MO MOHO HOMO MO MO MÓREMBÜKK HO HO HÜHÓ HÓGOLYHÓK HÓREMBUKK... HÁREM BOOK, BROK- ÖLY -ÖLYY MEG FIADZOTT ?- ORGIA GYIJA GYIJA PACI, PACAL -PACIZSÁKOSOK? DISZNŐ SONKA SSS... DISZ-NŐ NO NO NO... LE TATA FAXA SPÉCY LÉCY SPACAL -SPÖRKÖLT? MEGJÖTT MEGJÖTT A MENSTRUHÁCIA KÁCIA EUDKÁCC MÖZSI, DE VÁJC KÁLMÁN, TÖBBÉ NEM MÁSZKÁ MÁN, MIKORKA KALMÁN, MIKORKA KÁLMÁN? JA BELE ESETT AZ UBORKÁBA, LETT LUFA KARIKÁRA KLÁRA KFATIGA... SMITHA CYRKÖL? -ÖK -LÖK, LOKO MO DIVA? LO KÁLY? LOKO GÁZGŐZPÜFÜGÉSZETITOVALÖKÖDŐ MOZIBA JÓZSYY-DOM ÉS JUHLIKA? A DAMADAM? Fita, végül is csak az ŐŐK ÖRÖK HŐK HŐK HŐK...HŐCOGHETTEK, HENCEGJETEK DE NE HŐBÖRGŐ G G GGG... GŐZ, GÁZ? NYÁL AMI LÁZ? LÁZ ÁR, KEFE? 3.: Pitu bátyám, pvát látvan, száját tátván, fita, MNIDEN AMI VAN, DE SWÉED KARGÓ KANYARGÓ GÓ GÓ GÓ...SWÉD A CÉL? Nincsak ezeket apuénk, de ugy a falusi bácsiink, mint most a felesÉgem belvárosi, am MO ma is bungó parasztok a magyarok, és ez a süket gugyerák bunko kragyoga eee... gugyera, jaja de fita, a belvárosi Rosi meg a falusi bunkó bota vonzaná- naná s ha én belvarosi sisi lennék, te mi lennél, él? -él s bél nélkül lenne cél? -cérna, cára volna husika, mégis ki fordulna? Lánc lánc Eszter lánc...ész? -aha szőke kislány jeee... hova mész? -ész? -jó kisláNUK az ágyba, irány az ágyba, rossz...? -az ágyuk allahala? Na a szent földöng, ugg nézne ki brelülrül hogy a belök kincs kint csöngene gene záres a coresmőres? -balta zárlat? Fita, én tudom mi a csiki csiki csuki székellik széke let rekedés reped és, fita, az hogy MUNKA EGYSÉG, az vékeredmennyünbe a mennyedbe az az! -KOS UT, HA NEM AKADA BELE AZ AGANCSA AZ BAK-KANCSÁBA? -CSÁBA? FITA ÉVA, NAGY LESZEL, ÉS AZ ISTENNEL EGYEN LŐ? OLYAN LESZEL HA ESZEL? ESZELSSS... MIT ESZEL? -SÁRT? FITA, MOST AZ VAN, HOGY OTT A LUK, A HOL VAN, KALAPJA NINCS VAN...FAKALAP -VAS SSS...BAXHAT666... NUK? Zitt most a magyaroknak RI-ADÓ?- azaz többet ésszel, eszel? eszünk? -SÁR? Sz -áraz tünek, nedves partjánk, döglütt béka kutykurutty...brekekeee... Innenn...Sárika egy gicsigé bucsicska csunyácska, Sárika egy gicsige butácska, mondhatok én Sár -Icának akármit, SÁRIKANNAK hiába beszélek, LOKOMODIVADÓ? ITT A LUKA TOK? AKTA TÁSKA? -CONPUTER ICCA RICCA -PUCÉRON CSIPLEK? HA LE VET-KŐZTÖK? TÖKÖLÜNK? ...https://www.coasttocoastam.com/ ... az husállat,lát?- tudja hogy mire-pire a husa? -csont bür bütyök... ...Oááá... zIsss...
UFOzzuummm... miEeee... Elment a mamapa (pa pa?) nincsennek idehaza, gyertek be neee... 4.: Kávézzuummm... vizió, de tiszta viz, uszunk a halakkal, szárnyalunk a levegőbe a madarakkal, (UFO-k?) jó madárak, szá szá madárrr... Beszéltem ma apuénkkal, amit irtam hogy top top topogjunk, csak ne toporzékuljunk? Zna az Égeinkkkiel is, hogy ez egy bió -növény -állat bolygó, és vannak nemes növények,meg vadak,ugyanugy az állatoknál is? Fita növény -világ keretek és állat -világ keretek, de előbb csak szelid állatok valának? Nincsak Nimródapu a nagy vadász, azaz állat szeliditó, nemesitó? Fita valahol.mert minden ötök egész (ész égész) és van saját tere, mi az hogy világa, de szeme? -fita szem e, azaz mag -szem Jankó? Zna lehunyombehunyom a szemeimet, azonnal egy városban valék,és annak nagy...fita, olyan mnt a a aaa...szabadság hösök ősöktere, vidámpark? -FITELED,most az álmomba vissza mentem, ami minden midenek előtt ez lenne a szent -hármasság -háromság, a gondol dal lát, ami azonal a hangod, és látod, szerintem ez a három egy, és abba Atyám ebbe ezzel van mindened ed edd egyél fényt? Most csak az, hogy csak egy apafiaanyalánya? Na apuénk becsengőztek,hogy csak maradjak csücsülve a tökömön? Hogy ez otthon lett volna? Na olyan mint három sakál terorizálja a a aaa...most az. hogyha láttátok a Man in Black filmet, akkor vissza, ez egy biónövényállat -világ, és ami van, hogy itt növényi -szellem? -ami most az is el -vadulhat, de oltódhat 666... oltó nélkül? -na az álatok is, és itt most az van!!! -vadulás vadd dulás? 5.: Fita, most nem vagyok senki ellen,és ez az, hogy a felesÉgem, nálad csikennebb nincs, ami nem gyáva, hanem az zzz...fita én mindenem talán anyagilag is a magyaroknak kszönhetem,annak ellenére hogy volt aki ládd, olyan valami, amit leirtam, hogy kellett neki ugy 100 dollcsi, mert ment másik állmba, és ha most kér ugy, hogy nem létrát kölcsön, amit eladott hanem adjak neki... na adtam volna, mert a bárÁtság fen meg megtatása az egyik legfontosabb...(nekem kelelttek segitségek, és msot bizon, az mndekattőnknek pénz hozott a házahoz,na az tested lenne?) fita, most a második álmom, amibe belekezdtem, NINCS PÉNZ!!! Valahogy a TERMÉSZET, RENDEZI A A AAA..apuénk becsengőztek, (félre fél, értitek?) na eddig, ugy ahogy apum szokta mondani, kéz kezet - de monduk láb - láb, nam hanem négykézláb? Fita a BbLilai lila iratok,na OLYAN HOGY ROSZ,NICS? HOGY LEHETSEGGED FÉLRE ÉRTENI VALAMIT., PL,-HOGY A BÜN OKA, A BÁBEL TORNYOSOK,na büntetők nélkül,amibe megint most nem csengettek, de az álmom, ami engemet is meg lepett? Naz szerintem,az azott -honi -vidámpark lehetett, mert most én megvédem, a szeretteimet, (fita ez az is, hogy nem negednek be,az igazi gazi Mok? -makl mak Ma KING KONGOD?) ami ma előbb az idöcsém,névnapa, és a iföcsésmet is,(fita el baxták ugy e telefonunkat, vele kszotümereinket) hogy ha neki szüli (shuly)i nap neked is, és csak szeretet etet,és annak elenere, hogy nem beszélnek a idöcsémék a iföcsémmel, hogy mennyire jó hallani a hangotok,na most az anyagiak, nem az hogy nem lenne rá, de a felesÉgem, olvassák a irkabirkafirkádat? 6.: Na engem,csak a magyarok bumm sakála, fita ez az, hogy ahogy mondom, ládd Álmos apunk, hogy csak incs kacsincs meg legyincs...na möst megtaláltam a sakálokat, és rám rontottak, és most fita,egészen, tehát valóság,és erősebbek valának,(fita ez csoda hogy haza taláhat 666...fenekünk pat?) na olyan hogy valamit tudnának csinálni velem,veled, ha te is sakál kaja -kos? vagy, juhus a kersztfán? -omlik piros véred, fita az fenevadon ülő fél -asszonember és fita,minden ideszülött, abból van, lenne és mit enne, inna? Inana? Na bitta lehettek benne,zitt az van hogy én a magyar sákÁllatokat, ez egybül,hogy engem meg téged meg ölni, ülni? - a nyaakdba, na ha megálsz nekik? -aha nágykézlába? - nem bántom? -na most az az...na olyan, fita ha olyat gondolok, ez valóság ami most legyen egy bot, vagy akármilyen olyan hogy védelem, (fita aki ma születt fiadzott Goldy mama ma ma mallca ccc... mit tudna?)jaja kés, most én támadtam rájuk,(hogy a juhuk hukk lukát akarom nyuszlánga?-nem disznőtor) és most valami olyan,hogy a vadállat felül kerekedett, mert most...na meghalni? - hogy csak el tüntettem magam, (ládd Jézi?- azaz te meg halni, miért?) ami most ugy ahogy ha nektek volt olyan álmotok,hogy VADÁLLATOK RÁD TÁMADTAK,na most...a testembe ugrottam,vagyis jöttem vissza, és az ágy lábamig jöttek? Fita még mindig bennem volt a félelem,és rugdolni kezdtem,(ezt még meg meg nem láttAtom bumm sakaLaka) na most a ebbe a testembe (zitt közbe,hogy azt is mi csiánájjuk-juhuuuu...na az lenne az hogy itt vannak olyanok,akik még mindig vadállatok? -jaja ALIENEK -PREDITORKOK PRADIROK ORGIÁAIK) Zna most elkezdtem rugdalkodni közbe kettő, elhuzta a belit, és most felébredtem, (fita valóság!!!) most mi lesz, ha az asszonkám...jojjojjojjj... most meglőgtam a sakállatoktul fit az hogy KUTYA -DOG GOD?-JAJA AZ DÖG ÉS DÖGEVŐK KARNIVÁLOKKANIBÁLOK NICSA AZ ÖRÖKÖS ORGIA IÁ IÁ VADSZAMÁR, NA JZ VADSZAMARON SZÜZ,Jz BEVONUL JEBUZIÁBA? Fita akiket zsidóknak hivnak, ne azok, akiket nem azok, az ok? Fita, csak ÖRÖK EMBER PÁRBA, most kérdelek,azt mondja a PRÉDIFRÉDIKÁTOR ANAL KOTRÓ hogy Juhus meg DVID DUK? EGYSZERRE ÜLNEK A JUhBULLY 1000 ÉVES TRONON, ÉS AKI A LEGJOBBAN TUD RIMÁNKODNI AZ KAP JUHUST? -A TÖBBI DISZNŐT RÖFF RÖFF... HA TUD DISZNŐLKODNI? Innennn...Igen,mindenkinek legyen a hite hit -e hitt -e, de csak addig mig le vagy kihül a husa -vére? (fita addig méreg, de most mérges kigyók merge) Nem eszik forrön a kaját, kályhát? -langyos viz, partott MOsss...Az másoDik álmom, fita most megint dzsungel lett? -na ami van, a salak anyagokat többet, nem lehet csak ugy, hogy a természet megujjuhulH? Na az volt az özönviz kor is, meg most az arany -kor, azaz többet minden szar? -nagy nagy szarakások tornyosulnak, sőtt (hus hegyek zsir tornyuk) hegyek, boruljatok ránk? ... na vannak nagyon jő.. fita maga képek, ami most esetleg gondolátottakat ébreszt,am nem nyomom az angol nyelvet, de ha nézitek is, kb. -tudnátok miről van nagyabaszó? ... Holy Marvels whit Denis Quvaid S2 I E3 DVR aN Eye for Eye... ugyan ez, Sacred Stronholds S2 I E2 DVR ...Ancient Alien: Declassified The E.T. Conspőiracy ExamingLeonárdó Vincci's DVR - HISTHD ...Oááá... kanális kanál is? -vödörrr...
UFOzzuummm... miEeee... Elment a mamapa (pa pa?) nincsennek idehaza, gyertek be neee... 1.: 5/4. A KÉP? - jada neMOda Buda az eBura fakó?- vége,ORGIÁAIKNAK vége,mert viszajöttek?-mnt Mőzes a hegyről, Hamurabi két kőtáblájával? -oszt odavágta, ha ti elhallgattok megszőlalnak a kövek? -szent követe az Égnek? Ó ÉGI FÉNY, tünj fel már az ég övén, na itt vagyok, és ragyogok és villogok, nem láttok? -nem merünk lenni, enni? -eszünk, sárt? -egyetek sárt? Sártan STN -ok, sár -adó -halál hall áll DOM -BOOK-KOSOK -KOSZOK KOSZMOS FOSOK, MIT ESZTEK? -ESZÜNK? SZARTANUK, NUKINUK? Ime mime miki MO?- Jó Népem (fita kisérteties kissertéés sérték mert MO Magyarok Orszagod? Korona orszaga bitnagok haz árulóAIk?) MOM? - itt székelj, ha az apa és fia egyek (ISMÉT EGMÁSRA LELEK,LELTÁR?) lettek? -akkor mindennak Kis-karácson -Nagy, és kisült e már a kalácsom? Tanácsot adnak, de kalácsot? -rácsot? Ime mime az EGYETLEN UT -ÉLET -IGAZÁSG HOGY A JÓPÉNZ? PÉN?- NINCS PÉNZ NNCS PÉN PÉNTEK? -NAGYPÉNTEK NINCS FEL TÁMADÁS AZAZ BEADÁS A DEREKATOK!!! -CSAK A SZÜLŐK VANNAK (AKIBNEK MI A KÖPETÜK VAGYUNK???) CSAK, ÉS GYEREKÉIK, ÖRÖK EGY EGYBE EGY CSALÁD CSILÁNT LÁDÁK DIÁK DÁK? MINDEN CSALÁD, EGY CSALÁD -LÁDA, ÉS HOGY LETTEK A CSALÁRDOK? PÉNNEL PARANCCSAL CSALÓAIK, PÉN ZZZ... KEZDŐDNEK A LUKAS 2 FILLÉR ÉR, MIT ÉR? EGY SEGG LUK-SSS... GARAZS ZSARGONUKINUKAIK SIONUKINUK (SI SYVA ON ON ON LÁB-USZON?) VASASOK VASA HASA SOK, AMI E LEVE LÓVÉ? (A NÉGY APOKALIPTIKA TITKA LOVAS?) ROHADT HADIPAR/PATWAR Ó ÉS UJ PATWARAIK, AZ EGEKB E HÁGNAK, AZAZ AZ ÜRBE SSS...SEGGÜKET NE TÖRD BE,MEG TÖRÖLD MEG SZÁD-ÁT? KÉP -ZZZ...BELI? -DE NE TÜRD BE, MIÉRT? MERT ADDIG PRÖCSÖGNEK .FRÖCSÖGNEK MIG VAN FOSSS... ILLAT ÁR? 2.: Fita, ti mit láttok,ha van szem eszetek, esztek,mit eszünk, eszünk? -ta akarod látni? ZZZ... Jz ezt uból uból hónaljbull kérdem, te mit látsz? -ZZZ...ha vak vezeti a villágtalant, azaz pénz ÁLOM ÁLLAM TÁLOM TÁL-ALOM TÁLEN -TALANTAL ANALOMMAL -LOAN DON -DANY? - te-lent mezitelen, ládd Éva beleharap a KIGYÓÓGYIK SARÁBA ÁRA AZONNAL MEG ELLIK, ELLETIK?-,ÉS BELE RAGADA SAJÁT SZARÁBA SZA- HARA HORRR...PORBÓL LETTÉL PORRÁ POROD ESZESZ LESZESZ SZÖSZI -SZÖVI ÓU A LÁBAD KÖZI SZISZI SSS...LUKA PU? Na fita, itt csak az az EL-RAGAD -GOD DOGOD DÖG OK TATÁS VALA? -JAJA A LOVAK VAK VAK VAK..KOCSISTUL KÓCSOSTUL KÓCSA- KÓCSINGA BINGA MOCSINGA GOST -TUL? BbLILA LÁBAKÖZI LILA FOLYÁSA KÓDA KÓD OK, DE DÁKOK? TUL AZ ÓPINARÁNCOS TENGERINK TENGERIBE ELMENÜNK MI CSENGEREIBE... TULL? ROM? - AHOL MÁR A KIS MALAC SSS...TUR? -RETUR? FITA, mott Jitler meg SataLina? -katinka dinga STNUK? Zitt akaném meg láttatni, hogy AKIK A HÁBORUSÁG GYEREK KID? -DIK? AZOK NAGY BOTTAL MEG DURUNGUKKALL HADOBÁZNAK? NYÁJASAN SZÓL? -MA MÉG MEGVÁLTÓNK??? -SZAGA? JÖJJ EMBER ÉS NE TÉTOVÁZZ VÁZ? JADA MEGHALT MÁR VÁJC KÁLMÁN TÖBBÉ BÉGET, NEM MÁSZKÁL MÁN, VAKOK VAGYTOK? NA MEG MIKORKA KÁLMÁN,(BESZART A HALOT, BIDI A RWATAL?) TÖBBÉ NEM MÁSZKÁL MÁN? KÁCC MOZSI MEG NÉPÉVEL BUJDOSIK A SIVATAGOKBA,BARKÓBA? KÓBI KÁBA? 3.: Nincsak most amcsiba csiba csiba csipa a szemetekbe, bibi bánt, jaja sara Sára ára pora a sivaTAGukbull?-(a 7 soványbika,megeszi a 7 kövérét?) ujra ujra Siva sss... tagositás tisztás oázi názi sss...?- aha juhbillik, kezdjuk ujbó ujbó uj juhbili? UJ EGED MEG FÖLDED -DEATH DEAD TEREMTÜNK NEKTEK, NA GIGAZOK? JAJA A GAZ DÖGJEIK, HOL FELHŐK MÁR NEM TORNYOSULNAK, NEM KISÉRT, E VILÁG? -HA EGY SZEM SSS... EGY SZEM ESZE? EGYETEK PORT, HAMUT MEG SALAK ANYAGOD, ANYA GALA GANYA GOD? -A SAJÁT SÁROD? SÁRAD ÁRA? Most ancsiba csiba csiba csibere, 5 ezret akanak adni, ha egy gyerekid dik?- gyártanak? Fita, ÖRÖK SZÜLISULY NÉLKÜL, NINCS SEMMI ÉS AZ SSS...SIVATAG? Siva tag .od GOD-DÖG? -GIVER OF DEATH? -DE AD? Fita, mára, csak EGY EMBER -PÁR, és csak egy apafia van, és csak EGY PÉN? -NÉP? Jön a dicsóss ég? -előbb vizel,majd tüzel, KIRÁLYA, NÉPE NÉP -E MILLIÓIVAL? FOLYTON,NA A NAKATOK NYISZÁLVA MENETET VÁGNAK RAJTA VÁGVA, VAGY KÖTÉLEN LÓGVA, KRUCZIFAK FIX VÁRJUK, FOLYTON? -VÁRJUK, KAPTOK LEVEGŐT, NA AZ IS APU A PU KIGYÓ VÉRREL-MÉREGGEL PERMETEZVE, UGY VÁJJUK JUHUKK YOU HUKKT, JÓ HUS LÓ HUS,, JUHUS A KIRÁLY LÁNA-KAJA FI-LUKAJA? HOGY LEHET EGY KIRÁLYNAK NÉP -E NAP -E? ALLATTA ÁLLATA ÁL ATA VALÓ SZÓ SZÓL, IGA? MULTE CRUMLE DÓRE, ET CU DŐRE? NA MOST, TE ELEVE CSAK SZENT ÁLDOZATUK LEHET ETEL? ESZTI VAGY EMI? -RÁTUSA? NAZ LEGYEN UGY MINT RÉGEN? -REGE REGGEL VAN? SÜSS FEL NAP? -PAN -PANNON OK? Innennn... CSAK ÖRÖK ÉL -Ő ÉL -ŐK-ŐNK?- VAN, CSAK ÖRÖK SZÜLEINK, ISKOLÁBA JÁR A KÁBA, AZAZ SZÜLI = SULY? HOGY JÓ PÉNZ? -AZAZ NINCS VAS, SAV AVAS, CSAK FÉNYES ÉS ÉLES? ÉL, ÖRÖK ÉL? -HA VAN RÉGI, BIZON AZOK RÉGEN ELMULTAK? A MULLTIIK? MULTI CROMLE DŐRE, ET CU DŐRE? -FITA, A DŐGLETES,HOGY FORDITVA SE DOLGOZIK, KIS VAGY NAGY DOLOG? -VAGYTOK? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...Oááá... iá iá jó?
UFOzzuummm... miEeee...BÜN ölde zsss... sionista,kik a sinoNUkat épitik most taniss, zsoldja a halál,elől juhda judó kersztények juh-állat (AKLAIK DISZNÓDISZ ÓLJAIK) áldozók zsiDom MÓ?-sok Mások, fára mászok? ZOOMBIZZOM ÁRUHÁZAIK, KÓRHÁZAIK -HULLAHÁZAK TEMETŐK, NA VAN BEJÁRAT MEG KI? HELLE RIÁAIK -KREM A TÓRIÁAIK? MENNY = MONNYY? 4.: Kávézzuummm... viz de élét vize, fa de faxa? Na ami a temploMOk,az bizon kóka -mőka,ás mókósok. Kérdem,van e gyereke -gyereked -gyere -kid? -dik nélkül? 2023 Karácsont, Nimród apum fel szippantott,és hogy hogy itt se anya se apa,hanem ha nincs, ami ez mindig bennem vala, hogy szülő (ÖRÖK ŐRÖK?) nélkül, lennünk? Zitt most ezért. amit rögtön magammal hoztam, hogy ha nem lenne örök élet, ez lenne, én lennék, mert én abba vagyok, de ezt hogy hogy hooo..senki nem tudja? -nem is tudhat666... na ezért az idöcsém, rémseggesen hagyjd már hagy már a sületlen ostbasságod gyerekeségged te mindig ilyen voltál, és ezért hivsz,ne hijjál! Fitaljad, a reagállást aza ha megszólalok, ládd még volt a Fényes Mari sajtónap, évente, és sose láttam,nekemem rohan egy ürge, tetlegesen, hogy ezek miatt van magyarország ott,ahol van?-namot azonnal, felteszem nektek is a 66 fokas krdés,van magyarország, ha van hol van, csak nem a hangotok? -na fita,most allála nyultam, van lejjebb? -nem 10 ezer Kméter mélyen az iszapba, hanem keresd meg? Zitt ha már ketten, és egyet értünk,(FÉNY) itt van? IGEN!!! Fita,most is olyan, ládd mondom ma is a fiamnak, itt az ellenségg a te hangod, a levegőbe van, mert tegnap, hogy a buzerálás hellyet, csak pénz pénz pénz..kellett volna inni enni hugyni szarani foss az agyad, na most itt az, hogy vak vezeti a világtallant, és most az hogy én rögtön,első őra első osztály,és egy komoly szivrohamot kaptam,mert igaz hogy a nagymamám öröm iskolába járni de nekem a természt és az élő világ, na most fita...akit JÉZUSNAK HIVUNK ma, az ugy a mi családunkba, hogy örök '33' éves, és aki hallja a hangját, az sose lát halált, na most ez is benne van a BbLila lila iratok közt? János8:51? 5.: Most az hogy, amit az éjjel, hogy ide bejönni, csak ha lefizette valaki az árad? -ami mikor a 30 ezüst pengő? Zitt most az, ha tudnak nemcsak megölnek, de ahoz az kell, hogy már nincs benned 1 szem szikra se, se a helle? Ezt nállam,amiket leirtam, és most is abba a kutya szoritóba vagyok, és itt arról van lenne nagyba szó, hogy ez egy test és teszt lenne? Vissza, ha nekünk a magyarok iSTENÜNK ADTA A FÖL-DÜKET, AKKOR AZ AZ EGÉSZ FÖLD A MIÉNK,ezt a BbLila hogy CSAK A FIU MARAD? Na fita, most aki meghalt? -értük vagy értünk? Zitt te most meghalnál értem? -ÉRTEM? Sóval ha nekünk ISTENÜNK adta a magyar -országunkat a föld közepin ázunk a körpatkómedncénket,akkor miért nem tudta meg védeni,mert zitt kérdelek akár mijen nagy a SZÁJA?-SIRE? -csak egy országod, ami csak a gondolátod? -mia,mama mama mam már egy hete, csak a mamára ára gondolok? Fita, ha kitódna hogy van olyan, akkor 99.999... baromálllat az akarná? AZ ÉLET ÖRÖK ÖRÖMMEL TELI ÉS BOLDOGSÁG VÉG NÉLKÜLI? NA MOST, LEIRTAM HOGY EZ A VILÁG -EGYETEMEK..EGY OYLAN 6-OS SÁM SÁMSOM RENDSZER, ami örök hullámzik, és most amit a BbLila forditások,azok szó szerint, forditások,( vak vak bak vezeti a világtallant. ffita kimi van felül az oda terja a züzlukát?) és ha minden mndenség örök egész és örök van örök él? -fita tupasz a kérdések,leritam hogy a legszélszóségesbb kutyató társaságot meg látogattuk, (fita erőszakkal be irtak, tangnbak,amit nem akartunk, de ha ha ha...) felesÉgemmel,aki ez a lány nemlesz veled sokáig,el fog hagyni,na most már közel 50 éve,és most még mindig várták, hogy az asszony elhagy? -és rájuk maradnak a lakások? -nemsok hanem három, és meg akartuk nekik velük vanni, az égsz utcasort, ami egynek...na leritam a Miufff... a feleségem magyarfalut ládd a nyemecvilidge, amiért nagy verekedések lettek,amit végül is Fercsi bátyánk, hagyd őket ... na soha, mert nincsak, ha nem tudhatnak semmit, az sss...tetudod miaz hogy pénz? 6.: Na ez egy olyan, hogyha téged, ami itt eleve amit elkezdtem, hogy te meg én, mint Jézink, Jz, fita itt mident pézzé (vasuk és irány az aranvárosuk ut?) tettek, és csak az lehecc...lehetnél ha engem? -jobban szeretnél, szeretnél, na itt az,hogy ők pén -zellérnek, midenkid aki ide beugrik,a nagy bőgőbe,és most ládd amin KRESZ -KERESZT? -AZAZ ELŐBBUTÓBB ÁT PENGETNEK? Na most, amit már máramira lkezdtem, hogy itt onnan, de előtte is, hogy VAN OLYAN HOGY MAGYAR ORSZÁG = MENNY -ORSZÁG-OK -TOK, ez az hogy van TOPPOK TOPJA (TÓPIKULÁNK) ÉN AZ MEG OTT VAGYOK!!! Fita, ez itt MAK ÉK KAKÁSOK KAK SOK,KAKA PUCU? Nizzitek itt egy olyan SZÁMIGÉPEKKEL VAN DOLGUNK, AMIT SENKI SE MI SEMMI NEM TUD KIJÁTSZANI? Na most, akik mégis, azok hogy LENNÉNEK?- mert AZ EGÉSZ VILÁGMINDENSÉG EGY ISKOLA,(HA CSAK SÁRTAN SZARTAN FOSS... ILLAT ÁR 1 KULA SSS... SPEKUKA?) EGYETEM ÉS ÉN AZÉRT...FITA EZEK AMIT ISKOLA? -ÉN CSAK FA ISKOLÁT ISMEREK,ÉS LÁTOM AZ EMBEREKET MINT FÁKAT, FAK FA-KAPU FA KABB JAKABB.. ÉS FAKALAP ÉS FAKAPU? Most a templom -ok? -na az a temetók és most, ha valakiért nem jelenkeznek a MAGJAIK? -azaz, a HANGOD, az van csak és az addig, mig Énekelj magyar Ifjuhság, mig a HANGOD -ÁT???- MEG HALLJÁK, SZEBB JÖVENDŐ? Zitt az hogy IDÓ NÉLKÜL, azaz most azok,akiknek magukra meg egymásra kell találnunk, az az hogy a magyarok a magyarOkra,és apunk, ha össze jól az egész nyáj, nap váltja fel az ájszakát? Még valamit, mikor hogyha bünöd? -bün -öd, vérpiros, fehér lett mnt a hó hó hó...ami van, hogy most...megszületett a kis jakabb, azaz fita, minden ami forditások, ahoz a magyar ÉdesAnyánk Fénye Teje kell, vére, Na most csak a KÓRHÁZAK ÉS HELLE RIA, KREMATÓRA AZ AZ HOGY A NEVED, OTT MÉG FELIRVA, AZAZ FITA 1000 ÉVE ÉVI ANNAK, HOGY A MAGYAROK VANNAK AMI EBURABZÖLDE ELLEN KECSKE, NA AZOK MEG SZÖKTEK AZOK A MÓROK, FITA ROM-BOLA BULL BULLA...MO MORA az az -.élet viz meg faja, az az a VERES FENEVADON ÜLŐ KURVA, AKI MINDENKINEK AKIKET IDE BE BAXTAK AZ A MÉREG -ITAL POHARÁBULL? FITA A TEJ FEHÉR, DE BIZON AZ IS VÉR?- ÉS VER?-ÉS VEREM? -HA MEREV? Innenn... fita, őők a mi szüleinnk? -,sose hagytak el bennünket, de itt a farkuk,rá GOD? -Fita nagy tepsifüles farkasok, a bőrktökbe? -fita, inkább vagyok egy farkas egy napig,mint most őtet farkalják ják jaki jak... meddig? -dig? ...Kutatók. csináltak feket luk (Black Hole) bombát, az meg mi meg hol van? Kázáká fá,állj négykéz láb? ...Oááá... zzz... viz a Siva taGOD?
UFOzzuummm... miEeee...BÜN ölde zsss... sionista,kik a sinoNUkat épitik most taniss, zsoldja a halál,elől juhda judó kersztények juh-állat (AKLAIK DISZNÓDISZ ÓLJAIK) áldozók zsiDom MÓ?-sok Mások, fára mászok? ZOOMBIZZOM ÁRUHÁZAIK, KÓRHÁZAIK -HULLAHÁZAK TEMETŐK, NA VAN BEJÁRAT MEG KI? HELLE RIÁAIK -KREM A TÓRIÁAIK? MENNY = MONNYY? 1.: 5/3, A KÉP, FAKÉP? Itt a kezdet meg vég, a KÓR -ÉS HULLA HÁZAIK, na most megprószállom, de itt minden ami a ZOOMBIZZOM BIZOMONIÁIK BAXOM FAXOM VAS A LOM BANKRÁCIA RACCAI FIÓKAJAIK, már érintettem hogy az ami a Jénos 8:44! -A BESTIA CONPUTERUK HÁZA, EGY NAGY SZÁMITÓ -GÉPEZETEIK CONPUTERUK TEREKAIK? Most megérkezünk, és itt az, hogy a GAZDÖGÖK A MAGASLÁTÓKON ÉS ENNEK A GOLLBÓISNEK A PEREMEIN LAKNAK! Lehetne mondani, dicsérd az Urat én lelkem, dicsérjed őt őket hála telten? -ja ha tele van a gyomrod a hasad? -na jól megy dolgod, ládd a tiltot köny -könyvek a BÁLNÁK A NAGYHALAK KIS HALAK ÉS A PRÉDA? PRÉDI -FRÉDI K -TORKAIK? Most az álmom, nagyon hosszu,és fita, mikor vissza jöttem a hus?-zoombina testembe, most vissza tudok menni az UFO-UFO -nKall, és jobban meg tudom ugy, hogy most az egész BÁGÁZSIT bejárom, ládd JZ átmen a falon, és mdndenbem bele? -is lát meg át lát? -a szitán? Nost egy nagy inkább négyszögltes (IITempLom bloondi bene van?)épitmények, és most csak ha szembe,a bal oldlon van bejárat, merg parkirozó helyek, és most itt volt sorompó? Na ez egy nagy terület is, és sok sok várakmozó, ami most az épület (hátulról, bent vagyunk a kerretbe)jobb sarkában van,(a hangod bemondó) akik ha bejelenkeztél, a neveden szólitnak? -de csak a családi neveden,és láda? Na itt most minden azon amazon filmek, ami a halotak, aki hallottak, és most te ki akarod váltani a halotaidát? -fita amit már emlitettem, az hogy a HANGOD megmarad, na az egy akta akasik tárolóba,(egy jelölt szám?-jaja a HANGOD) egy konputer csip, csipetbe tárolva van, jaja a neved, és azzal...most a nevem szól -szólitják és most mo mo mo...megszületik a kis jakab, na az egy husálat ZOOMBI ZOOM...zitt fita, most ÉN MEG TE HA TE EZEKET KERESED MEG KAMELOD,LÁDD JAJA DE KAMELOM AZ ADÓSOM, na vicca hogy JUDA FIRST JUDA ELŐBB AZ JUH ÁLDOZÓ, HUS ÁLDOZÓ, ÉS AZOK ZOOMBIKÁK, NA MEG SZUKÁK XUXU XUXU JÉRCE PAC PAC AIPACALUK? 2.: Na most csak ugy, hogy itt egg váza virág. és tudjuk hogy el hervad? Most, ami történik, hogy az ielLeTőd?- ujra születik mese mese MOka kaka sok? Ez hozzu lenne, ami a FEL ÉLESZTÉS ÉLETRE KELTÉL? AMI MOST A MAGZATODDAL KEZDŐDNE,(fita csak egy egy egy...tő van, tőke? -Sára?-ára Szárai) ÉS MOST FITA, MI TULRULL TURULL MADARAK MTK -KAKA KAKA SOK SOKK VAGYUNK! NINCS IDÓ MULT,MEG NINCS JÖV (feljön a bőr) LESZ ZITT FITA MINDEN A PÉNZES ZSÁKOK IDŐ ZSÁKOK ÉS RIZSÁK-OK -I.ZSÁKOK? K -RIZSIZSÁK,ÉS PÁ PÁ RIZSÁK KÁCC MOZSIZSÁK? ZSIDOM -BOOK, ÉS HA NEVED NINCSA BOOKBA -KÖNYVE FAPAPUC? FAKAPU? Naz msot lenne a neheze, azaz most ELŐBB MINT MAGZAT -OD? Fita csak a családa és családi neved azaz ez nemes nő -vén, ez gaz, és gazdag DOG GOD DÖG? LOG OD GOL OD GOLD OD GOLGOTA ÉS KERESZT?- ID-Ő-HÖZ -HŐD -HÖZ, VAGY KÖTVE! Na most, akit én kiválttottam,(ha egy mind???-te bene vagy nyakig?) az NEM MINT KINCS KACSINCS MAGZAT LÁDD AKIT MAGZATÁBAN MÁR EL LETT (ADVA ADÓKÖNYVEZVE) HIVATVA, NA CSAK AZOK, AZAZ A TÖBB LOM? -HA HA HA? -BAXON SSS...Fita,most nem irom ki sirom, mert tudom, hogy ezt nem nektek neketek... fita leállt? Naz, most ITT AZ HOGY MINDENEKNEK VAN ESZME -ESZMÉLYE? ESZÜNK??? FÉNY = ÉLEK? -KELÉK? AHA ELŐKELLŐ AKÁR EGY JAMA ICAI ICÁK HAMA HAM HAM HAM HAM...TROMBITÁS? TRONBITÁS? Fita, BÜN= SIONISTOCK AKIK A SIONUKAT ÉPI-TIK NA MOST TANISS, DE NapoLyon, mit tanitottk ti a POZDORDURNYÁKOTOKÓAINAK? Most az hogy akit te kiváltottál a RAKÁTRAIKBULL, az egy magzat azaz CSECSEMŐ, CSECSE NŐ,aki nem az, a valóságbank, hanem egy ZOOMBINÓ? -NŐ -VÉN? ZITT MIT KEZDEL VELE? Fita, iott idő fog alma, bele haraptál a sárba? Naz ugy ahogy látható, megszületik a kis jakab.fita magyaRULL az mit jelent? BIÓ LÉNY? -ÉL? IÓ BIÓ BINÓ ALBINÓ? 3.: Fita, most ki kell hagynom, nagyon sokat, és bele akarom verni a fényem belétek? Na a felesÉgem, nem véletlen hogy mindenkid dik?- menekülni, jaja de jeee...hova, mamaluka? Na most, olyan hogy rossz nincs, csak még nem jó? -amit mi magyarok, mi nekünk mijdnem jól ADJON ISTEN JÓ NAPOT, na ugy nézne ki kivülrull, ki rull? -mi rull, hogy mi a MAGOK -MAGJA NAPJA NUKLEUSZA USA (fita nykába a sáluk, feén a tövis koroná ná ná ná... a foss... kalapos? -tegnap lesz a csatapaté köztök, mármint irán, jaja meg van irva?) MEG AZ ELŐTT IS,MAGAM MAGOM MAGOD? VAGYOK! MIT MODÖL MONDÖL, VAGY MIT GONDÖLSZ GONDÖL KÓDOL KÓDULSZ MAGATOKBA? Most az, hogy csak KÖZ-ÉP EMBER, az ha van SZÜLEI AKKOR AZ AZ, HOGY AMIT ANYUM, MIKOR BUCSUZTAM, HOGY MAX 5 ÉV, EGY KIS PÉNZT ÖSSZEVÁGOK ÉS JÖVÖK VISSZA, LESZ ABBULL MÉG 10 -SSS... SE? Na most A MEGVÁLTOTT, fita PÉNZ VAGY HOGY TE PÉNZELED AKIT MOST FOGVA TARTANAK HALOT HALL OTT? HALOTAINKAT, AMIT MEGINT, EZT NEKED LÁT -NOD? FITA A NOD FÖLDE, ÉS AZ EGÉSZ AZ AMIT EZEK KAP -IRGÁLNAK, AZOK A PA PAPA PÁ PÁ IRÓ DEÁKNÉ VÁSZONA SONA SONKA? ITT A FAXOM A HAXON? Naz most az amit a BbLila lila lába közzé lila akácos ut, most mindenek köze-pin, tehát látom az embereket? -ha van szülő-sully, akkor ténleg ember de rekk, gyerek? -ami most fita, MI A FÉNNYEL REZGÜNK, és azzal most is kapcsolátba vagyunk a SZÜLEINKKEL, INK LINK LANK LAKATOS? Naz most amit most REGGEL, TEHÁT ÉBREN VAGYOK, ÉS VISSZA TUDOK MENNI, AZ ÁLOM VILÁGAINKBA! FITA CSK KÖZÖS ÉL-ET VAN ÉS KZÖS ÉGI? JAJA AMI A MTK KAKA KAKA SOK SOKK? Most az UFO-nkKall? Ime a SIONUK -ÉPÖLŐ- ÉPÜLETEIK, MOST AZ FENTRŐL EGY KERSZT UT? LEHET EGYENLŐ SZÁRU, DE AZ I-LEHET HOSSZITOTT ÉS A FÖLBE ÁLLITATÓT? Na most maga a hulla -halláltár épület, ZZZ...ZÁRT! -JZ? Fiteljuk, most az hogy hogy lehet bemenni, meg kijönni, és teljesen zárt minden ut? -észak -dél-nyugat? -fita itt is a közép keleti...na ez hogy csak fentről balra van, kijárat, a NAP KELETEN KELLETTEN KÉL? Innen... van a BbLila lába közzé nyomok, a homokba, ami ...fita, ezért most az hogy A NAGY DURUNGUKKAL fejbe kólintanak?- na na na...Piátra, kefa, szemem bensődet mélyen át át járja... fita csak a FÉNY? -JÉ FÉNY, JÓ FÉNY JÓ A FÉNY, ÉS ESZEM? -(kinyitom a szemem) Most mikor gyalog, bemegyek a fényÜNKbe (Bükk?) az az Napba, és onnan, most van annak a két fele,lefel a föld alláhajla? - és az ládd két hegy közzül mi mász ki, neked adom? -találd ki? -a dom? jaja adamadam? -itt a farkam kam kam kam... ham ham ham... RÁ GOD? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...Oááá...zisss...
UFOzzuummm... miEeee... ami volt volt, ami lesz lesz, mi lesz esz? -Épül szép országunk, fényes uton járunk. Álljon közzénk minden 'ember'? Május hajnala ha kitárul, kit mit árul? -arullnak az árulóaink? -a naszajéndék nájsz éjszaka anala analod oi oi oi fényes kényes kréme kéne kéne? 4.: Kávézzuummm... vizó viz nélkül,fény kéne? Csiga biga gyere ki szántani vetni, megfogtad az ege szarvát csá prrr...ja az tücsök koma? Na ezt magamnak is, csigavér, biciglizik az egér, egy cica 2-100 megfogta az ici pici egeret? Ez ugy, hogy rám rám jön, ládd tegnap is, hogy én az örök boldogság végnélküi örömök, nincs káröröm sss...köröm, a pöcsömön? Namost, csak örök egész élő lényeket, és mindennek egy a hangja,(öszhang vagy zaj sss...) senki nem tercel,és az anyagoknak is van hangja, na most a kristály köveknek? Zitt most én mikor találkoztam a mi MTK_Jézusunk, ami tegnap a felesÉgen ő nem hisz semmiben, senkiben hanem ami elmulik, az nincs és csak a szeretet marad meg, amit én leirtam a Mi is ufo-k vagyunk, hogy csak az, és ez az, hegy ezt a testet, ami a föld pora anyag -anygod, de most fita, na előbb olyan csoda hanggal, dallal, közelitett meg, de már előtt is, valami csoda hanggal és csoda olyan boldogság érzés,amt csak kiskorom,de akkor ott volt a korom, és a karma? Naz ha most te hogy neveznéd meg Jézust? -fita az én Jézusom, és itt tudom,mert jo jo jo...Jézus, de itt rögtön, rajtunk kivül MTK - KAKÁSOK KAKA SOK, Zna nekem, kis koromba, Jézus meghalt, és elég volt, hogy boldog legyek: NEM! -nem halt meg, na Ő a mi Jééé...ÖRÖK FÉNYÜNK, ÖRÖK UT NAP ISTEN, JÉFÉNY! JÓFÉNY? -ÜNK? Nincsak nekem ezt mikor elkezdtük 1998 s nem fogadott el semmilyen niknevet, és akkor adjál te, és FÉNY-UR ami most megforditott UR-FÉNYE, HAHA FÉNYURFÉNYEM A MI JÉZUSUNK! ÖRÖK EGYEK VAGYUNK, fita otthon, akik a virrasztóink, te Jézus ikertesvére vagy, na most már értem mmm ...jaja mert ők is? Én ertem,(meghalt és az Ur?) fita a felesÉgem nagyon tud számolni, és számitani, és akár hogy te mit értesz, de itt akár Jeshus vagy JéZeus, ezek áldozati bárányt értenek alatt, meg bünvéresbundásokat, bunda a bunda? 5.: Május május (hol a fa) van mindenki nagyon szerelmes, a nap a holdba, a hold a csillagokba! Fita, ami van, itt az amit matéria, az matematikán alapszik? Többzör emlitettem, hogy Esze Tomi ükokáával jártam a tekóba, és olyan gyorsan számolt,mint a felesÉgem? -na a többeik is, én meg fejbe akartam, ami irtó lassu, de fita én törni a diót, igen ige élvezem, és szent? -érzelen tölti a bő gatyám? Na amit most álmodtam, és mindenki álomodik és mindenk vagy az Ő SAJÁT ÁLMÁBAN VAN, VAGY MÁSOK ALMA, TÁRGYA TRGYÁJA AZ ALOMBA,ÉS CSAK A SARUK (SZARUK SSS...) LEHETSZ és itt az hogy az ÉG és Föld teremtője JUHUS LETT, EGYETEK MEEE...NA AZ A BSAKKCSKÉ SSS...MEGSZÖKÖTT... NŐLJÖN MEG A BEGYETEK -BÖGYÓTÖK, na most fita, mi az magyar RULL hogy ábra? -ábrám? az nem -e egy KÉP? -ZZZ...Na mag az álmaim, nincsak most az hogy, örömöm vég nélküli, na a felesÉgem, ha valamit kimondol, az nincs? -IRD LE, és ezt ma is, állandóan hogy ne neki beszélljek, ami most ládd megint előjött, hogy ha valakit, nem érdekel, az amit te ami olyan hülye vagy, azt hittem hülyéskedel, de te annak születtél! Na néha, ma is ki vagyok akddva, mert men dolgozni, a fiam, (fita 80%a csak a szolgáltqtó servicc amit meg löktek ujabb 30 millcsival azaz fita, itt most USA? - na olyan hogy ország -ok (nazarén?) a fog alma sss... ami van, hogy KossuthÉK _Linkölni szaga sss... na az lenne a greenback monyy -money, és és most ez egy olyan, jaja csak az az egy meGOLDás láss lenne, de fita, Kenndyék megprószállták, és ma is fita, NEM ITT A BAROMÁLLAT ÉS MÉRGESKIGYÓ FAKZATAJIK, na itt a apum, az ellenség a LEVEGŐBE VAN, kérdem a mágnes terekbe, Istenek a magnes mezőkből terekből, ami fita, itt mindenek megett megette a fene, az van előbb!!! 6.: Naz hogy hogy...ládd belekezdtem a mára álom, ami most az hosszu, és amit már leirtam, hogy A HATOS 666... SZÁMRENDSZER, EZT AZ HUN -OK HUNÁK SZÁMRENDSZEREI,(ÓRA-IDŐ?) és most hogy a felesÉgem,fita ő ma is olyan gyorsan tud szÁmolni, mint a conpucérok, és most ezt ő? -fia hogy ő csinálta? -ami minálunk már nem számit a matematika, tatika? ÉN reggelig,most vissza tudtam menni addig, ming most előbb a fejemmel meg akarom érinteni a térdem, és most a kezem elhagyta a patámat, és közbe, ma MiatyánkMamánk és apunkanyumÉK, fita itt értsük meg, hogy mi az hogy csak EGY ISTEN ATYAPAMAMANYÁNK VAN, ÉS EGY LÁNYUNKFILUNK, ami most hogy ez a hus valami, de egyet értek Ijónkkal, de msot nem annyira teljesen egy végtelen vasbetonfalba ütközök, és abba verem a fejem! Na most itt az hogy nem akartam el hinni? -na amit leirtam, ls fita nagyon sokat dobozoozok mint egy zoozoo bozoo? Na itt az hogy hat napn át, teremtette az GOD DÖGÜK, fita én olyat, hogy akárkit megölni, most is, s az hogy inkább engem, na az öngyilkossági rohamaim most is, de most talalkoztam valóban a mi FÉNY -MADARAINKKAL (UFO-k?) és pitim, ne hagy itt a gyerekiéidet, NA MOST nekem a györtelmem ha látóm őket gyötrődni -vergődni, ami végeredményben az amit a felesÉgem hogy most a sogor csak ukk mukk fuck fakapu? Fita, most csak 6 kocka abba hat asztal és hat kabala, azaz egyenló száru kockák? -és azokba ládd a TV_? -adások, és adósok? Na most egész reggelig, hogy van a magyarik amivel kezdjük napok, hétfő? -kedd-szerda -csütörtök -péntek -szombat, és vége, nincs VASÁRNAP -VÁSÁRNAP? NINCS ÜNNEPNAP ÉS A GONDOLÁTTA SSS...nincs! Fita, ezzel kellett volna ...na ITT HA OLYAN, HOGY EZEK A KEZDETÜKTÜL FOGVA, NEM LÉTEZNEK, NA AZ IDŐ BETOLÁS VAGY ARANY BETOJÁS? NINCS OLYAN HOGY ÜNNEPNAP-OK VÁSÁRNAP-OK VAGY VAS ÁRU NAP-OK?-Most ott, hogy a HÉT ELSŐ NAPJA, ez az hogyha a VÁSÁR VAS ÁRU NAPPAL, AMI NINCS, AZAZ HA AZ A NAP? Fita itt mi MAGYAR OK MAGUNKAT MI CSINÁLJUK, na most akik ŐŐK TERMTETTEK MINKET, ITT MOST NAGY NAGY NAGY...ZÜR-ÜR-fita jól látták,és tudják? Innenn... mellesleg, fő a nyugalom, azaz ... fita a kis FelsÉgem nélkül, de most én a fiaim miatt, őrjöngök, de itt ami mégis mozog? -fita, ez az, hogy ezt, csak ha beszÉljük? (fita nem meritek gondolni maga -tok?)-értem, azaz ehez, most az amit ezek, Isten báránya im jövel, na fita, zitt az van, hogy az ami a magyar -ember, vagy ember felébred, hogy ha nem...csak Jó Isten van, és az hagyja, hogy ellaudaj?- te nem? -én sss...most mi lehet pinálni? Jaja MINDEN A HAN GOD? NA MEG HANAGÁRAINK, MOST CSAK PUFO-k az övéké?- VAGY, ÉS JÓ FÉNY? VAN NEM JÓ? FÉM? VASÁRU ORU ÁRUS? VASORU BÁBU? -HOVA DUGTA? Oááá.. zzz...
UFOzzuummm... miEeee... ami volt volt, ami lesz lesz, mi lesz esz? -Épül szép országunk, fényes uton járunk. Álljon közzénk minden 'ember'? Május hajnala ha kitárul, kit mit árul? -arullnak az árulóaink? -a naszajéndék nájsz éjszaka anala analod oi oi oi fényes kényes kréme kéne kéne? 1.: 5/2.: Kora gyerekKoroMÓta ütöttek -vertek, mert merten beszélni az álmomat, hogy itt van egy ÁLOM VILÁG, csak valakik GIGGAZOK A HUBÉRES FÖLDES URAINK, KISAJÁTITOTTÁK,(ÁBRÁM, NEKED ADOM A FÖLDET?) és ezért a gondolátomért, aki megért, senki nincs talán? Fita, csak örök életünk van, a magyaroknak, és csak az a magyorok igazsága és GAZSÁGA?-mi magunkat csináljuk, amit most rögtön azonnal, ha nem tökön szurom magam, és zitt...én csak el tudok keseredni ugy, hogy azért se ölöm meg magam, hanem mindenki utállata de uton állója, LAWUJA? Te nembeszÉlhetsz magyar RULL? Zna az álmom, egy olyan hellen voltam,találtam magam, mnt akik a HAT NAPON TEREMTETTE AZ GOD DÖG? -DÖGÜK A FÖLDET, DE MOST A EGET IS MEG A NAPOT IS MEG A CSILLAGOKAT? Na fita, a TUDOMÁNUK S TRESSNIKAJA KAJAKOS NAGY LETT? -VOLT??? -LESSS...MINDEN A PÉN...ÉS ZZZ... NEMÜK NEM MI? -MENÜÜK? Na most, nemtudom mert igy nézne ki, a föld belséjben?- van?- és most a felesÉgem, ami van, hogy amiért én MEREK BESZÉNI UGY, HOGY AMIT MOST IS APUNK, pitim, kis pucám,ne okölj senkit ne hibáztass ne bánts, ne böcsmérelj, na én is, lehet hogy ugy látszik,ami nincsak Sanyinkat, néha ő is elkesereDik, mert van keserübb... ágyban párnák közt? Fita, a BbLila lábaköze lila, hogy előbb a pohár édes,aztán keserühühühühüüü...na nekem az, hogy eltudtak választani? - a magyarok -testvéreimtől, ez miatt a szqrbura geciládáAIk miatt?-latrok -himringyóAIk? Fita, hogy lehet az, hogy most itt vagyunk MAGYARORSZÁGOK MENNYORSZÁGOK? Most mindenünnen megindulnak a hullarablóAIk, és ha nekik nincs semmi? -ők anti szem sss... ittasok, senkinek semmi, csak Anti semmi sss...lehecc, anti és grizanti? Krsthus egyben az Antikrishus? -fita tuapsz hogy addig, meddig dig... 2.: MOST ÉN IDE BEJÖTTEM,MERT APAINAGYMAMÁN EGY OLYAN UNOKÁT KÉRT,AKIT NEM LEHET MEGÖLNI SSS... EL HALLGATTATNI,(János8:51?) ÉS MOST, AMIT AKANÉK, A FIAIMAT 3-17 -IG, NA AKKOR MÁR NAGYFIUK ÉS FIZKAIKLAG IS ERŐSEK,ÉS A ANYUKAJUK,NEM ÉRDEKLI ŐKET, ÉS ELÉG A BUZERÁLÁSODBULL ÉS MA IS AZT ÉRZIK? Na fita, most nem tudom, mert ÉN MAGAM CSINÁLOM MAGAM- MAGOM -MAGOD?-NEKTEK!!! EZ AZ. A BbLila lába közzé nyomok, hogy VAGYOK! -TE HOGY VAGY? ÉS MOST A TESTVÉREM VAGY,ÉS ANAL ANA KONDA NINCS JOBB? -DE VAN, AKIK ŐŐK TEREMTETTEK BENNÜNKET, NEM MI MAGUNK??? -ÉS ŐKET, AKIK EZT TUDJÁK DE ŐK KIVÁLTAK ÉS KI VÁASZTOTTA KI ŐKET EMBER EVŐKNEK JÁNOS8:44, VAN GATYÁJA -LYUK BUGYIN LYUK A JUH HUKK? Na fita, az áloMOMról beszÉlgetni,most nem a HUSOTOK CSONTOTOK BŐRÖTÖK MEN A BIKA HENTES FELE... CSONT BŐR BÜTYÖK SEGGETEK LUKA PU,HANEM ITT VANNAK A LÁTHATATLAN-OK, A PAP LÁNUK MEG FLUKIÁAIK LUKA TÁTOG? -A SZÁTOK? Zna most a felesÉgem, ha valaki nem akar enni, azt sehogy sss...szabad tömni, mert megfuldhat 666... és nektek se sss...pattoghat 666...ha? Trüha, most a BbLia lila ahol a kát lába, elfektetve talál tálalkozi nektek fexik, Fekszik sirkő alatt, Juhus na most az ténleg egy juh?-van a bitófán kersztfán kifeszitve? You Juhusa kaja na a bundaja mig KosAtyakaja kosIkaja ham ham ham... ábra? -ham? Feltámdasi nap, most ünneplik Május fa torzsa muskátli az ABLAKÁBA, ISKOLÁBA JÁR A KÁBA, Na Anyák napja ma vagyon, kotylik a tyuk Apadon, a temetők meg üresek, hogy fita, azt amt átéreztem, a SZINPADON VAGYOK, és én voltam a szakács, egy nagy fakanallal és éneklem, Édesanyám szentem, édesanyám lelkem, nézzek a fiára, nagyon de nagyon nem ellenezhettek, de nagyon szomoruk voltak, hogy ezt csinálják belőlem ,máskölünben,moniden gyerknél a falumban rohadtabb voltam,mert állandóan káronkodtam, amit csinéltak a szüleimmel veletek ma is sss... azt velem, és most nyiltam, na a 24 évet tanult idöcsém, te mindig ilyan voltál, rosszabb mint stalin stanUKINUKKAL meg jitler -HOL A LER??? -összekötözvegy özvegy te hen bosszuja-ne hivjál, egyed a hust, és igyad a vért! 4zer a legmagasabb stahanovista érdem renddel tüntették ki, fita ezt AKIK MOST IS LEVEGŐBEN VANNAK, EZT APUM AKARTA VOLNA LÁTTATNI VELEM,AMIT LÁTOL, PÁL APÓS TOL BbLILA LILA TINTA TANTA TANUKINUK,DE MOST MIND A KETTEN KINYULTUNK, ELÁJULTUNK MEG UJJULTUNK VOLNA? AHA HALOOTAOBULL FEL TÁMADA? MADAFAKA? 3.: Fita,ezt most a felesÉgem vezetett oda,és mutatta meg, mert tegnap, nem hisz senkibe -semmibe, és Jézus? Én találkoztam vele,(NA MOST A NEVE FÉNY!!!) és olyan vagy mint én,és egy nagy naptökörbem magam láttam és ládd te vagy!!!-nekem!!! Fita, amit akarnék, most azt csinálják velünk, a láthatatlanok, (fita a pén NUK?-a pannonok?) Jamit nem nem mi vagyunk? -akarnak szaratnak hugy -fosss...na a izét HUN VAGY? -VAGY? Jaja Mi is ufo-k vagyunk! -ezt azért hagyták fen, hogy rühellt csináljanak belőlünk, csak a belük be sss...vagy? --jsaja kihánynak és rókáznak, na nemváltogatom mert nem vált többet, OHHH... WHOHHH... A MEGVÁLTÓRÓL, OHHH...WHOOO GUMI ASZFALT BITUMANUK, COTTON OTTO WHOHHH...ZENGJTEK, HOGY BENNÜNKET UGY SZERETETT... MOST MÁR NEM MERT A HUSA CSAK? ÉS UGY MEG COFFÖLTÉK ABÁRDOLTÁK, HOGY SE HIRE, SE HAMVA? Zna ami történt velem a szinpadon, (fita a palfon fon al fonzó?) hogy én soha senkit, még gondolátbank se akarnék meg bántani (magam? -magon .magod?) sehogy! CSAK MINDENKIM ÉS MINDEN KI??? -FITA, AZZAL HOGY A MAGYAROK ISTENE NEKÜNK ADTA MAGYAR OR RORRR... OKA TOKA AKTA (KORONÁS BITANGOK HAZAÁRULÓAINK?) ORSZÁG -OD?-GONDOL OD? AZ NEM CSAK A FÖLD? -DÖNG? Fita, most az MMM... LÉK? Zna az álmom, fita csak az van!!! Nincs nem lehet más,hátra hátizsák? - csak MÁS VILÁG OK ÉS ÁLMOK ÁLMUK? NA A HAT NAPOSOK, HOGY A GOD DÖG -ÜK? DÖGLENEK ÉS SARJADOZNAK, AZAZ CSAK SZARTAN ÉS SARA-TANUK? Fita, az hát olyan, ami KOCKÁBA KOCKA, ÉS MOST AZ AMI KABBALA BALTA, AZ EGY KIS KOCKA, ÉS AZZAL JÁTSZATJÁK BE, AZ UNALMAST? UN? Fita, itt id minden, ami van? -készen és ké szem lészen, semmi de semmi sss...lehetel anti semmi, uj?- nincs a nap alatt!!! Innen...na fita, itt az hogy KOCKÁBA KOCKA ÉS MOST EGY OLYAN, MINT A KENYÉR PIRITÓ KOCKA, ÉS AZ OLYAN MINT MOST A TV. -KÉP ERNYŐK, ÉS AZZAL MOZIZNAK PIRTANUK A TANUKINUK MNIDEN LETT SÜLT GOLDIG MUMMYA MALACOK A LERBE, MINDENT AMI AZ ÁLMOD, ÁL MOZI... JAJA NEM GONDOLHATOD DE ÉLVEZEL, CSAK EL NE ÉLVEZZ EL ŐŐK ELJÖNNEK MI ÉRTÜNK!!! Fita, nincs senki semmi csak 6 kocka, és hat asztal, a közepin, és hat kis kocka 'kaballa'-balta bolta, és abba van minden, ami itt is történik? ---fita, a MAGYAROK TÉNLEG FÉNY MADARAK ÉS AMIT MOST UFO-k? Na mi nem VÁSÁRNAPPAL HANEM HÉT FŐ? -MINDEN SZÁMITÁS ÁMITÁS ÉS A SZÁM? A FASZÁN? Ohhh..de tuszik ez a faszánkó... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...Oááá... zzz.. viz viz hugy?-hogy?