Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Szerintem nem kifogásolná az uBlock-ot, ha nem a Google tulajdona lenne a youtube is, meg a maga a gugli kereső... nem biztonsági megfontolások ezek, hanem pőre gazdasági érdekek.
A Chrome már eddig is kikapcsolta időnként az Adneusam és az Ublock origin reklámblokkolókat, de ma már nem is engedte, hogy visszakapcsoljam őket. Most beállítottam a Total Adblock - Ad Blockert. Egyelőre az ingyenes verziót. Gondolom, nem sokáig marad így.
Kérdésem, hogy van-e más ingyenes blokkoló, de ha nincs, akkor melyiket érdemes választanom a fizetősök közül?
Nem 30 éve, bár közben is akadtak problémák, amik a frissítések, elhanyagolás, kifutás és a lukak miatt most fokozottan szopódás. Miért lenne marhaság? Univerzum nagy részének problémás.
Mondjuk ez a Supermium láthatóan nem túl régi dolog, és világos, hogy csupa szép dolgot állít magáról, de valóban jó, megbízható stb. stb...? Volt idő már arra, hogy ez bizonyítást nyerjen?
Az persze pozitív, hogy win7-től win11-ig hirdeti magát, hogy OK. ezeken...
Én biztosan kipróbálnám, de rokont rávenni... nem tudom. A Firefox és az Opera használatára is sokáig tartott, és most, hogy ezeket már "jól belakta"...? :)
Régen használtam linuxot, főleg virtuális gépen, csak szórakozásból.
Végül is, vizsgáztam is ilyesmiből, de ott akkor inkább a Samba fájlkiszolgáló szerverek, meg az Apache szerverek voltak terítéken.
De a win annyira általános, és annyi jó program van rá... meg aztán kiöregedtem én már abból, hogy ne a legkényelmesebb megoldásokkal éljek. Papucs, tejeskávé... :)
Jó, hát egy két éve használtan vett gépet nem fogok kidobni csak azért, hogy win11-et használhassak rajta, jó az a win10, ami nem romlott el, ne javítsd meg.
Marad a win10, én így alkalmazkodom az MS-hez. Amíg frissülnek rá a böngészők, amit használok, és amíg van olyan - jó - böngésző, ami frissül rajta, addig maradhat.
Rokon win7-es gépén (a win10-win11 nem menne rajta használhatóan) ez a probléma, a Firefox-ból is a Firefox 115 ESR volt a legutolsó friss, márciusban az is leállt. Közben a gép maga még tökéletesen működik, arra tökéletes lenne, amire használja (levelezés, hírek olvasása, facebebook messenger, ).