Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Itt az ősz - újra itt a tájbringás népszerüsítő sorozat, ahova minden Virágot sok szeretettel várunk!
Szeptember 4 és október 9 között minden csütörtökön (kivéve szept 25, az EB hete), összesen 5 alkalommal, várjuk az érdeklődő és tapasztalt tájbringásokat Budapest környéki helyszíneken.
A találkozó pontos helye és a nap rendezőjének elérhetősége 4-5 nappal az esemény előtt kerül meghírdetésre. Rajt: kb 3 órával sötétedés előtt, a várható időjárás függvényében.
Az első alkalom szeptember 4-én f5 órakkor lesz az Olimpia szálló parkolójában (1121, Bp, Eötvös út 49-53-mal szemben)
Pályák: lesz hosszú technikás (10km légvonal /16km tekerve) és rövid könnyű (5km légvonal /8km tekerve).
Nevezési díj nincs, hála az önkéntes rendezőknek, s a támogatóknak.
Bukósisakról viszont minden résztvevőnek magának kell gondoskodnia. Sisak nélkül nem lehet rajthoz állni.
Biciklis térképtartó a helyszínen korlátozott számban kölcsönözhető lesz. A célban csomagmegörzést biztosítunk.
Gyertek minél többen! :-)
+++ +++ +++ +++ +++ +++
Emlékeztető KingA tavaszi élményeire
"Nagyon jól éreztem magam, és szuper, hogy minden csütörtökön alkalmam lesz egy jót bringázni, amihez az adja a motivációt, hogy pontokat kell megtalálnom az erdőben, és mérik az időmet. Mégse csak úgy összevissza a nagyvilágba... :-))"
Mivel idén is csak egy csapatot indítunk Száguldó Virágok színekben, így valószínű marad egy-két morzsa aki vállalkozna idegenlégiósként más csapatban indulni. Én sem indulok, de segítem a csapatomat, így nem megyek máshová tekerni. De szerintem nem reménytelen a dolog, mert szinte a teljes eddig induló gárda parkolópályára állt, teret adva az újaknak, kezdőknek. Tehát, ne add fel a reményt, talán egy-lét virág rajthoz áll még idén veletek.
Emlékszem, hogy tavaly részt vettetek a csillebérci 24 órás versenyen, gondolom idén sem lesz ez másképp.
A Kelly's Klub lányai nevében írok most, ugyanis mi is elhatároztuk, hogy összehozunk egy lánycsapatot, legyen végre öt induló ebben a kategóriában is. Nagyon alulreprezentált a női nem a 24 óráson... :) Erdőn-mezőn-versenyeken összefutottunk már néhányótokkal, innen jött az ötlet, hogy megkérdezünk Titeket, lenne-e kedve néhány Virágnak egy (természetesen nevében is) közös csapat indításához idén.
Mi jelenleg négyen vagyunk, és alapvetően nem a teljesítmény miatt indulunk, cél egyelőre 24 órán át folyamatosan pályán maradni és persze jól szórakozni. A tavalyi verseny ismeretében ez utóbbi mondjuk eleve garantált, az előbbiért viszont azért meg kell küzdeni. :D
Ha van közületek, akinek lenne kedve velünk jönni, írjon ide, a bikemagra vagy az e-mail címemre (szbj kukac sgmail pötty hu), és megejthetünk pár közös ismerkedő túrát. :)
Ma fél 6 körül feltekerünk a Fenyőgyöngyénél levő Francia bányához. Ott mászunk egy kicsit sziklát, aztán a tisztáson tüzet gyújtunk és szalonnát sütögetünk. Talán 10 körül gurulunk majd le.
Kéréssel fordulok hozzátok: A www.velo.hu főoldalán, jobb oldalon található egy körkérdés. Ha megtennétek, hogy válaszoltok erre a pár kérdésre, az segítség volna az újság szerkesztőinek, hogy olyan magazint tudjanak csinálni, ami tényleg érdekli a bringásokat.
ui: Ha egyéb megjegyzésetek (mi az, amit jónak találtok, mit hiányoltok stb.)van a honlappal vagy az újsággal kapcsolatban, akkor azokat írjátok meg nekem és továbbítom majd a leveleket.
Ez szép volt, köszi! Jól esik az ilyen forró agylágyulós, napernyős, jégkrémnyalós nyárban egy kicsit igazi gondolatokkal is foglalkozni egy pillanatra...
A szállított Virág ezúton is köszöni Virágfutárságodat:-)
A vértesboglári buli szerintem is fantasztikus volt, nem bántam, hogy kicsit több aszfalt volt, sár meg semmi! Jó iramban lehetett tekerni, ez a lényeg, nem mindegy, hogy merre?!:))))
Utána az ellátmány is remek volt és Eráék kulcsa is megkerült:-)))
Nagy sajnálatomra csak Virágszállítóként voltam jelen... ... s nem a szamócásban ;-)
De alább az intelem mely nem ugrott be verseny után a cukrászdában (s nem tudom, hogy lenne magyar fordítása), pedig a gyors statisztikai felmérés alapján a jelenlévő Virágok többségének szólt:
By the time you swear you're his, Shivering and sighing, And he vows his passion is Infinite, undying - Lady, make a note of this: One of you is lying.
Bizony, örülök hogy végre újra köztünk voltál, már nagyon hiányoltunk! És remélem hamarosan rendbejön a mancsod és nem csak futni, hanem tekerni is tudsz majd velünk!
Erával mi fantasztikusat bicikliztünk! Sajnálhatja aki kihagyta!
A Vértes gyönyörű, talaja ideális bringázásra (nem az az érzésed utána, hogy kétműszakot lenyomtál egy útépítő brigádban mint légkalapácsoló csávó...) vannak azért combos felfelék, de mindig jön utána egy jó kis nyújtózkodós lefelé (bár Erát nem bírtam rávenni, hogy elengedje a kormányt), az időjárás pedig egyszerűen TÖKÉLETES volt!!! Meg is beszéltük, hogy mikor a Jóisten a bringát teremtette, valami ilyesmi időjárást képzelhetett el hozzá... Napsütés, friss levegő, 20 fok!
Era beépített szamóca-detektorának hála... (több helyen nagyon szimatolt, de mindig kerítés volt köztünk és a gyümölcs között) egyszer viszont felordított: "Ott vannak!!!" És tényleg: ohne kerítés, elhajigáltuk a kerékpárjainkat és vagy 10 percig kétpofára tömtük a fényes, piros, zamatos szamócát! Versenyszellem vs. Strawberry Fields Forever 0-1... :-)))
Nekünk a pályakijelöléssel sem akadt gondunk, szép lassan, nézelődős tempóban haladva mindig megtaláltuk a kiszalagozott utat. Hja, kérem, aki a mezőny elején száguld mint a meszes, az magára vessen! :-)
A célban tök jó volt hogy olyan sok Virág gyűlt össze, meg az is, hogy utána - hagyományainkhoz hűen - elmentünk cukrászdázni!
Szuper kis nap volt, már be is írtam az eseményt a jövő évi "versenynaptáramba"!
Köszi a kérdést, igen le kedden, de abban a pillanatban nagyon visszakívántam, mert baromi erőtlennek és védtelennek éreztem a kezem. Hja kérem nyolc hét az nyolc hét... Holnap csavarkivétel, a doki azt mondta ugyan, hogy két hét múlva, de volt némi halvány esély a most péntekre, így bevetettem minden meggyőző képességemet, hogy mielőbb megszabadítson a fémektől. Kérdem tőle, hogy addig mi legyen ? Futhatok tovább ? Mindent lehet csinálni, mondja. Akkor bringázhatok ? Ja ? Na azt nem ! Így jobb ha minél előbb túl vagyok az egészen, de gondolom a holnapi operáció nem lesz egy méznyalás, tekintve, hogy helyi érzéstelenítésben végzik és három darab drótot húznak ki a csontból :(
Nevezés: Előnevezés nem kötelező - de nagyban segíti a Rendezőség munkáját.
Nevezési díj: Nincs - köszönet az önkéntes rendezők lelkesedésének!
Egyéb szolgáltatások: - Biciklis térképtartót korlátozott számban lehet kölcsönözni. - A Célban csomagmegörzést biztosítunk.
Biztonsági előírások: - Bukósisak használata kötelező. Akinek nincs sisakja, az nem kap térképet! - A pályák közúton is haladnak, ahol a KRESz előírásai kötelezőek!
További információk sandor_talas KUKAC yahoo.com
Mindenkit szeretettel várunk!
+++ +++ +++ +++ +++ +++
Nem tájbringás fórumozók véleményei
2008 KingA "Nagyon jól éreztem magam, és szuper, hogy minden csütörtökön alkalmam lesz egy jót bringázni, amihez az adja a motivációt, hogy pontokat kell megtalálnom az erdőben, és mérik az időmet. Mégse csak úgy összevissza a nagyvilágba... :-))"
2007 zfazék "Az év legjobb rendezvényei. [...] mindenkinek érdemes kipróbálni." pROF "Érdemes kipróbálni, szerintem nagyon érdekes és izgalmas!" phu "[...] nagyon tetszett a móka, ezen a héten is megyek, ha tudok."
Nevezés: Előnevezés nem kötelező - de nagyban segíti a Rendezőség munkáját.
Nevezési díj: Nincs - köszönet az önkéntes rendezők lelkesedésének!
Egyéb szolgáltatások: - Biciklis térképtartót korlátozott számban lehet kölcsönözni. - A Célban csomagmegörzést biztosítunk.
Biztonsági előírások: - Bukósisak használata kötelező. Akinek nincs sisakja, az nem kap térképet! - A pályák közúton is haladnak, ahol a KRESz előírásai kötelezőek!
További információk sandor_talas KUKAC yahoo.com
Mindenkit szeretettel várunk!
+++ +++ +++ +++ +++ +++
Nem tájbringás fórumozók véleményei
2008 KingA "Nagyon jól éreztem magam, és szuper, hogy minden csütörtökön alkalmam lesz egy jót bringázni, amihez az adja a motivációt, hogy pontokat kell megtalálnom az erdőben, és mérik az időmet. Mégse csak úgy összevissza a nagyvilágba... :-))"
2007 zfazék "Az év legjobb rendezvényei. [...] mindenkinek érdemes kipróbálni." pROF "Érdemes kipróbálni, szerintem nagyon érdekes és izgalmas!" phu "[...] nagyon tetszett a móka, ezen a héten is megyek, ha tudok."
Na, én felkészültem az idei Szívásvárad Maratonra!
Eltekertem a bringaboltba, hogy lecseréltessem a városban használt cobra-skin gumijaimat valamire, amivel holnap szétszedhetem a hegyeket!!! :-))
AnnMary-nek hála részt vettem egy "defektjavító" továbbképzésen, ugyanis én (!) s. k. cseréltem ki a gumikat!!! Nem telt bele másfél óra, már kész is volt! :-))))
Hacsak, nem szakad le az ég holnapig, akkor az új térképen megtartjuk a versenyt. A terep olyan részein megy a pálya, ahol azért kisebb-nagyobb esőzések után is tekerhetőek az utak.