A hozzászólások törlésekor a fórumszoftver szabványlevelet küld(het), amiben egyedül "a moderátor személyes megjegyzése" rovatra van befolyásunk, a többit kár is olvasni.
A levélben említett emilcím nem működik, ne írjatok rá.
Mindezeken nem tudunk változtatni, ne minket szidjatok! Illetve minket is lehet, de akkor sem tudunk.
Megvizsgáltuk a kérésedet és bár megalapozottnak találtuk a kérésedet, de a törlés túl nagy mivolta miatt meg a vita kezdetének megállapításának nehézségei miatt inkább bent hagyjuk a vitát mindenkinek okulásának végett.
T. Moderátorunk! Nem akarod az egész vitát törölni a Túrafelszerelés topikból? Mert így, a kiinduló hozzászólás nélkül olvasva, elég érthetetlen miért is kaptunk össze.
Igy van. Én is feltettem 1 kérdést GB-nek és a válaszából levettem, hogy nem teljesen százas az illető vagy szórakozik.
DE:
Itt és a tt-n többen is a direkt testi sértés különféle módozatait helyeztétek kilátásba GB-vel szemben, van aki nyiltan és van aki burkoltan tette ezt (pofonok stb.), ugye nem kell idézgetnem? ;) GB részéről ilyenek nem hangzottak el. Elvileg demokráciában, jogállamban akármicsodában élünk, így GB szavaira csak szavakkal lehet válaszolni. Ha ütsz, az már önbiráskodás, ami után ugye jön a jailhouse rock.
Kérdezem én: ha egyik nap megtalálják GB-t összeverve, vérbe fagyva egy híd alatt, és a zsernyákok elolvassák az itt leirtakat, kikből lesznek az első gyanúsitottak?
Illetve nem szerencsés olyasmiket idézni, felhozni ellene, amelyeket ő az életben tett, mondott, de itt nem irt le. Többek között azért sem, mert azokkal egy moderátor sem tud mit kezdeni.
Van itt pár meggondolatlan hsz. azt hiszem, please no flame a továbbiakban!
Szerintem ezt majd SK döntse el. Mindenesetre szerintem bunkó dolog úgy "beszólni" valakinek, hogy: 1: Kérted már segítségét a múltban és segítséget kaptál. 2. Élőben behúzott farokkal, bazsavigyorral az arcodon közelítesz a "beszólt" egyén felé. És ezt a 2 pontot most nem SK-ra értettem hanem magamra.
Nézd, ha valaki (SK) saját magát nevezi egy állatnak (iróniából, vagy bármi más okból), annak szerintem van annyi humorérzéke, intelligenciája, hogy egy ilyesmi beszólást helyiértékén kezeljen, pláne egy adok-kapok során (mert azért volt adok is, ne feledjük).
Egy durva hasonlattal, csak a példa kedvéért: ha valaki saját magának a "csontb*zi" nicket választja, ne csodálkozzon, ha előbb-utóbb valaki fenékbe akarja k**ni. ;-)
A lent említett kitiltás semmilyen formában nem kapcsolható halgatozoo topiktárshoz. A két nick nem hasonló, nem ugyanaz, sőt még nem is egy emberhez tartozik!
Úgy tudom, hogy hallgatózó kitiltása után eddig nem lett visszaengedve a teljesítménytúra topikba. Jelenleg pedig újból ír bele.
Szeretném megtudni, hogy ezek ismeretében hogyan segíthetnénk a munkátokat?
"Ezért a mai nap folyamán a törzsi tanács /értsd moderátorok/ arra a döntésre jutottak a zárt topikká válás elkerülése érdekében, hogy a Természetjáró klubból határozatlan időre kizárják túrázó. topiktársat.
Ezzel a vitákat lezártnak tekintjük.
Kérünk titeket ti is tegyetek így ezzel segítve a munkánkat.
Kérem GBrunoo azonnali kitiltását a természetjáró topikból.
Kérésemet az etikai szabályzat V. A MODERÁCIÓ/jogszabályi melléklet 9. pontja indokolja.
"Olyan nick használata, amely köthető egy - ideiglenes vagy végleges - tiltás alatt lévő másik felhasználói névhez, ugyancsak a mondott nick azonnali, végleges tiltását vonhatja maga után. "