Az Echoes of Pink Floyd nevű együttes topikja, ha igazán színvonalas tribute-re vágysz, itt... de méginkább a koncerteken a helyed. Koncertinformációk, kritikák és pszichedélikus társalgás.
(de ismerem - sajnos én magam nem voltam a koncerten, nem én írtam az ismertetőt, annak csak (nagy örömmel) a helyet adtam - és jómagam is befogadóként olvastam csupán. A legközelebbire viszont készülök, hacsak a családi program el nem sodor.)
Ezen a koncerten egyébként szerintem a Fat Old Sun volt a legtökéletesebb: olyan érzésem volt végig, mintha egy 2006-os Gilmour koncerten lennék. Ehhez a feelinghez szerintem GG és Gilmour egyre jobban hasonlító körvonalai is hozzájárultak :)
Egyébként én is nagyon régen hallgattam már ezt a lemezt és alig vártam koncert után vasárnap hajnalban hogy hazaérjek és felrakhassam a lemezt - szomszédok legnagyobb örömére gondolom :)
Fat Old Sun volt az AHM lemezről maga az AHM nem volt, de annak az elején mintha hegedű is szólna eddig ezt az oldalukat nem igen csillogtatták a fiúk.
Keep Floyding 2011-10-01 Budapest Bárka Színház Klub helysége
01 Arnold Layne 02 Astronomy Domine 03 Intelstellar Overdrive 04 Set the Controls for the Heart of the Sun 05 A Saucerful of Secrets 06 Cymbaline 07 Careful with That Axe, Eugene 08 Obscured by Clouds / When You're In 09 Fat Old Sun 10 One of These Days 11 Echoes 12 Mademoiselle Nobs
Nem voltam ott a 06.04-i idei ikonként kezelt bulin, de nekem a tegnap este az idei leges legjobb buli volt az biztos. Nekem mostantól ez az alap ha rólatok van szó!
A quadrofónia brutális volt.......... :-) Kicsit jobb oldalra kerültem de ott is élvezhető volt. S itt biza megcáfoltátok magatokat, mert ebben a részben volt 1972 utáni dallam szép számmal.
Előzetesen elhangzott, hogy most nem játszotok le teljes lemezt, és ez abban az értelemben igaz is, volt, hogy a Live At Pompei lemez dalai nem a lemezen veló elhangzás sorrendjében csendültek fel, de a ráadással bizony annak a lemeznek a repertoárja teljes lett :-)
Szóval csak felsőfokon tudok nyilatkozni a tegnapi éjszakáról :-) Gratulálok és köszönöm.
A sörsátorban sose látom mikor tellik meg, mert hát időben érkezem és elöl (relatíve) le is telepszem, amikor a húrokba csaptok már nem igen forgok hátra, mert elöl van az élmény :-)
Amúgy a sörsátor sztem speciális helyszin mert az emberek elsétálnak előtte és sokan ha jó a zene ott ragadnak. Huszonegy óra előtt pedig túl lelkesen járnak a pincérek és el is küldik a sátorból aki csak hallgatózik nézelődik. Bár lehet, hogy ezt rosszul gondolom.
Végül is mindegy mert autóval megyünk és jövünk, ha 22:00 akkor 22:00! Azért szokásunkhoz híven előbb ott leszünk, legfeljebb ha lehet kérdezek tőletek két három dolgot ami már régóta foglalkoztat. Addig az asszony majd iszogat és ettől remélhetőleg pszihodelikus állapotba kerül :-) Én meg mivel vezetek majd ezért hát csak a zenétől kerülök majd az állapotba bele fele :-)
Ja oda menjünk ahol a multkor is játszottatok a büfés részhez?
A Sörsátorban 10 órát mondtunk be.. Kb. akkor is fogunk kezdeni, de korábbra hirdetjük, mert egyszerűen nem jönnek az emberek időben. Sörsátort pl. mindig úgy hirdetjük, hogy kezdés pontban 19:30-kor.
Eddig max 10 percet késtünk, a sátor mégis 21:00-ra telik meg...
Egy biztos, szombaton mi 20:00-ig beállunk, utána várjuk, hogy véget érjen a másik koncert a másik teremben. Ez kb. 10-re várható, akkor belecsapunk.
Én dőre azt hittem a quadrofónia egy szám címe......... na mindegy, kösz al inket :-)
Várom a szombatot, pláne ha quadróban lesztek hallhatóak!!!!! 21:00?? A sörsátorban még 20:00-t mondtatok! Mindegy autóval megyünk :-) ha nem azzal mennénk akkor éjszakára is ott ragadnánk.