Keresés

Részletes keresés

oldman2 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 850

Belépőként mindenkinek egy hajlandóságot mutató nőt kéne hozni, aki benne van, hogy ha mindenki bepisil, ő is. Így korrekt lenne a buli. Persze  autópálya szélén felszedett "ismerőst" nem ér hozni. Na? Dinnye evő versennyel összekötve? Bünti annak, aki száraz marad?

Előzmény: peches13 (849)
peches13 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 849
Engem egyépként érdekelne a pipsitábor még nemtudom hogy de valahogy megszöknék.
peches13 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 848
Kösssz
Előzmény: Törölt nick (847)


Törölt nick Creative Commons License 2007.02.05 0 0 847
Itt már meg VAN a helyed, nyugodt lehetsz.
Ezt a mondatot pedig a számból vetted ki: "Viszont arról nem tettem le hogy egyszer azért találok magamnak egy játszópajtást. Természetesen leányt".
Előzmény: peches13 (846)
peches13 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 846

Sziasztok

 

Mivel én elég új vagyok a itt nálatok azthiszem illik nekem is bemutatkoznom.

Úgygondolom nálam gyerekkorban kezdődött az egész.

14 éves koromig elég sokszor bepisiltem éjszakánként.

Akkor még nagyon szégyeltem, és örültem hogy sikerült leszoknom róla.

Csak később lettem műkedvelő.

Ha csak tehettem és egyedűl voltam otthon, hogy aztán eltüntethessem a nyomokat mindíg bepisiltem. Mindenféle variáciot kiprobáltam.

Azután jött a katonaság és megnősültem ugyhogy feledésbe merűlt a dolog.

De történt egyszer hogy éjszaka ismét bepisiltem a feleségem mellett. Gondolhatjátok!!! Persze természetessen kinevetett. Ez akkor 20-on évesen nem esett valami jól de hamar elsiklottunk felette. Igaz hogy azóta sem pisiltem be éjszaka. Legalább is nem véletlen.

A második feleségemmel már sokkal jobb volt a hejzet.

Vele már lehetett pisilni, bár tulzásba ő sem vitte a dolgot.

Pisilt nekem bugyiba és én oda tehettem akezem. Mitne mond jak felemelő érzés.

Szeretkezés közben is kipróbáltuk, nekem tetszett neki kevésbé és én nem akartam erőltetni a dolgot.

Egyszer csak ennek a kapcsolatnak is vége szakadt.

Most van egy élettársam akivel nagyon jol megértjük egymást de a pisilés totál hiányzik a kapcsolatunkbol. Ö alapbol elzárkozik, igy hát nem is eröltetem.

Ez még rendjén is volna, csak azt nem értem ha valaki kiprobálta és saját bevallása szerint nem volt rossz, sőt még a fürdövizbe is belepisil minden lelkiismeretfurdalás nélkül akkor mi az akadály.

De úgy döntöttem ezért nem rughatok fel egy amugy jól működő kapcsolatot.

Viszont arról nem tettem le hogy egyszer azért találok magam nak egy játszopajtást. Természetessen leányt.

Annak viszont szívböl örülök, hogy rátok találtam és remélem lessz hejem köztetek.

ATTILA

 

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.05 0 0 845
Julie! Mi lett volna veled ha 1 szűk farmer lett volna rajtad és nem a népviselet, amibe 1ébbként sztem régen a lányok frankón belepisiltek, mert macerás lehet vele wcre menni.
Eszedbe sem jutott szólni, h álljon + a busz vhol; vagy élvezted, h kell.
Játszom a gondolattal és naon izgató- milyen lett volna akkor melletted utazni; vszínűleg észrevettem volna rajtad a tényt és lehet, hogy elkezdtelek volna csikizni, csak finoman.
Előzmény: Julie72 (843)
WetFun Creative Commons License 2007.02.05 0 0 844

Szia Julie72!

Csak azt szeretném kérdezni, hogy azóta volt e már hasonló élményed? Szóval keresed e az alkalmat, hogy bepisilhess?

Előzmény: Julie72 (843)
Julie72 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 843
Emlékszem rá, hogy még 1997. őszén valahol az Alföldön voltunk szerepelni a néptánccsoporttal. Mivel jó nagy hőség volt, megittam egy csomó üdítőt, talán másfél-két litert is.

Amikor indultunk hazafelé, már el kellett volna mennem WC-re, de szokás szerint hosszú sor állt a női mosdó előtt.

Majd kibírom, gondoltam. Hazafelé Pestig még nem volt különösebb gond, de mire a buszunk keresztülvergődött Pesten, már nagyon kellett pisilnem.

Mivel 60 km-re lakunk Pesttől, gondoltam, hogy valahogy csak ki fogom bírni hazáig.

Gödöllő környékén már majd összepisáltam magamat, előre-hátra hintáztam az ülésen, és az alsószoknyák is nagyon nyomták a hólyagom.

Az utolsó 10 kilométert már végigálltam, mert így nem szorított annyira. Persze keresztbe szorított lábakkal. Néhányan kérdezték is hogy mi bajom, de azt mondtam, hogy már unom a sok ülést.

Mikor megérkeztünk a falunk határába, már becsurrant egy kicsi.

Mikor végre megállt a busz, persze elsőnek szálltam ki. Ahogy egyik lábammal leléptem a földre, elindult a sárga folyam, már nem tudtam mit tenni. Elvonszoltam magam egy tujasor mögé, de lényegében akkor már mindegy volt. Összevissza pisiltem magam, csuromvizes lett nemcsak a bugyim, de a fehér pamutharisnyám is egészen a cipőmig, még az alsószoknyák némelyike is foltos lett.

Az volt a szerencsém, hogy már senki sem volt az utcákon, mert már késő éjszaka volt.

Így is marha nagy élmény volt csurom pisis bugyival és harisnyanadrággal hazagyalogolni…
WetFun Creative Commons License 2007.02.05 0 0 842
Csak a saját véleményemet hozzászólásomat mondhatom el. Strandon direkt figyelem az ilyen eseményeket nemre, korra való tekintet nélkül. Láttam már kislányokat többször is bepisilni, de erekcióm nem lett tőlük. Nem mondom, hogy nem néztem végig mert végignéztem, de nem izgultam rájuk, nem kívántam meg Őket. Inkább irigykedtem, mert ha Ők pisilnek be, a többiek nem olyan megbotránkozva nézik, mintha mondjuk Én pisilnék ugyanúgy 31 évesen. Szóval az érzést, a megkönnyebbülést irigyeltem tőlük "de jó neki, hogy túl van rajta és a meleg pisi csuroghat a bugyijában aztán végig a lábain". Ilyenkor én is keresem a megfelelő alkalmat, hogy kipréseljek magaból egy kis pisit. Érezni akararom amit Ő. Egyébként látványnak nem rossz, de semmi bűnös gondolat. Akiben mégis van, azt már ferde hajlamú, és levágatnám neki a szerszámát még a gondolatért is.
Előzmény: Törölt nick (838)
peches13 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 841

Azthiszem evvel is eggyet lehet érteni.

 

Előzmény: Törölt nick (839)
peches13 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 840

Szerintem ha direkt csinálja biztos izgato.

Azért mert izgat még nem feküdtél le vele.

Külömben sem kell mindenkinek tudni hogy ez téged vagy bárkit is izgat.

Szerintem nem kor hanem fejlettség, kinézet kérdése.

Pl. ha egy 5 éves kisgyerek bepisil engem nem izgat fel.

Külömbenis a jozan ész szabja a határokat

 

Előzmény: Törölt nick (838)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.05 0 0 839
Ezt valóban jó lett volna látni, még ha 13 volt is.
Úgy gondolom, attól, hogy vkinek az évei elszaladnak még nem törvényszerű, hogy ő annyi idős és hogy vmilyen hátrányba került a "fiatalabbakkal" szemben, sőt, érettebb, tapasztaltabb, megfontoltabb. Lehet 1 csaj 16, ha a dumája és a kisugárzása totál éretlenségről árulkodik akkor semmiképpen sem kívánom meg. Volt már olyan 15 éves csajom, aki olyan jelzéseket viselt magán és magában, hogy ő sokkal több.
Különválasztanám a szexet (pl dugás) és a látvány élményét, ha vkinek nagyon kell, vagy be is pisil. Adat szerűen nem tudnék állást foglalni, hogy mi az alsó korhatár, amikor már nem izgat fel a látvány.
Nálam mindig helyre kerülnek a dolgok, amikor dumálok a csajszival, mert jelzéseket sugároz, amiket megfelelö módon érzékelek és viszontjelzés formájában sugárzok vissza magamból.
Előzmény: Törölt nick (838)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.05 0 0 838

Amíg várunk Magdi történetére, gondoltam leírok egy IGAZ sztorit, hogy mindenki kedvére élvezkedjen rajta. Ezt még a volt bnőm mesélte, amikor még nem is tudta rólam, hogy felizgat a bepisilés.

 

Osztálykiránduláson voltak, és éppen császkálós-mászkálós szabadidejük volt a városban. Mikor letelt, találkoztak a megbeszélt helyen, ahol volt néhány nyilvános telefonfülke is, hogy mindenki haza tudjon szólni szüleinek, hogy még egyben van. Az osztályból az egyik lány is beállt egy fülkébe. Fehér gatya volt rajta, a többi ruhát nem tudom. A táskáját letette maga mellé. Egyszer csak látták a többiek, hogy valami folyik ki belőle. Gondolták, hogy valamit esteleg kiöntött, de azért gyanús volt nekik. Közelebb mentek megnézni mi történik. A lány éppen azt mondta anyjának a telefonba, hogy nem bírja tovább és bepisil. És pontosan ez történt. Telefonálás közben egyszerűen bepisilt a nadrágjába. A többiek elképedve nézték és persze kiröhögték. Mikor kijött a fülkéből megkérdezték, h mi történt. Azt válaszlta: "Bepisiltem....". Nekik ez nagyon vicces volt, gondolom a csajnak nem igazán, legalábbis vhogy azt vettem ki exem szavaiból, mikor mesélte.

 

Visszamentek a szállásra, átöltözött, a nadrágját kimosta vízben, a cipőit meg feltette a radiátorra száradni. Mivel csak egy cipője volt, azt kellett felvennie egész osztálykiránduláson.

 

Ez egy megtörtént eset, csak két baj van vele... 1. Én nem lehettem ott :((( 2. A lány 7-dikes volt. (mondjuk már hetedikben is vannak, akik eléggé fejlettek, és talán ez azért még nem pedofília. Bár én akkor kilencedikes voltam, szóval az még OK lett vlna, ha ráizgulok egy ilyen csajra, de pl aki 40 éves (én nem:) ahhoz már túl fiatal egy 13 éves.

 

Ha már itt tartunk.. hol van az alsó korhatár, ami felizgat titeket? Pl egy 12 éves lány bepisil....ez már izgató?

WetFun Creative Commons License 2007.02.04 0 0 837

Szia Gabriella! Ha kedvet kaptál, akkor ess rajta túl melegében! Az élményeket osszad meg velünk. Tátott szájjal olvassuk.

Üdv Tibi

Előzmény: gabriella28 (836)
gabriella28 Creative Commons License 2007.02.04 0 0 836

sziasztok most klasz a topik.  kedvet kaptam egy kis BEPISILÉSHEZ!

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.04 0 0 835
Pam! Inkább ne kapkodd el, szépen, részletesen tálald a történteket. Nemtom mondtam- e már, rajongója lettem a stílusodnak. Ha olvasok tőled vmit az néha a velőmig szokott hatolni. :)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.03 0 0 834
pamall! én is nagyon várom már a beszámolódat! Talán pont most engeded be az első cseppeket, miközben ezt írom.. Kár hogy nem vagyok ott... Irigyelem azokat a srácokat, akik esetleg meglátják..
zsanettka07 Creative Commons License 2007.02.03 0 0 833
Hogy sikerült a buli, Magdi?
pamall Creative Commons License 2007.02.03 0 0 832

Sziasztok!

 

Most indulunk. Sajnos borzasztóan fúj a szél, ezért változott a ruhatáram. Szorítsatok! Én is szorítom jó erősen, amíg bírom! :)

 

Pam

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.03 0 0 831
Emlékszem h az oviban voltak tartogatós lányok és a mozdulataik már akkor felkeltették az érdeklődésemet. Volt 1 csaj aki úgy játszott 1 asztalnál ülve kockákkal, meg stb, h 1ik kezét maga alá tette és eléggé előre dőlve kicsit hintázott előre- hátra.
Alsós koromban 1 velem 1 korú rokon csajjal néha ittunk sok viztet hogy kelljen. Vele aztán történtek balesetek is, mert ő nem ment el soha időben. Úgy tom h ő későb is tartogatos volt-még gyerekként, de nem játszottunk különösebben vele sem pisiset, mint ahogy én még senkivel sem.
Első félig szándékos bepisilésem oviban akkor volt, mikor 1szer rettenetesen kellett, de vmiért nem volt módom kikéretőzni és úgy próbáltam megoldani a dolgot h apránként beengedtem és közben fogtam is hogy ne menjen be az összes. Ez tulképp kellemes volt akkor nekem.
Igazi, szándékos bepisiléseket aztán tenager koromban végeztem.
Most már úgy vélem h a pisilés és bepisilés 1értelműen a szexszualitásnak 1 gyönyörű, intim és szerfölött izgató eleme, ha úgy tetszik tartozéka; de az is vad erővel vonz, ahogy Pamall csinálja mostanában, buliként. Idegen helyem és ismeretlen emberek előtt én is benne lennék ilyen játékban.
Jó hétvégét nektek!
Előzmény: WetFun (817)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.03 0 0 829
Hepphecc! Ez tényleg szép és szenvedélyes leírás. Has nyári szerelmes emlékeim vannak, de pisilés egyikben sem volt. :((
Előzmény: hepphecc (822)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.02 0 0 828
Hát Pam- lementem hídba :) sok sikert és jó szórit az akcióhoz!
gondolom már vas irod is a beszámolót.
Pusszy!
Előzmény: pamall (824)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.02 0 0 827
Hú, pamall! Ha most épp Pesten lennék, biztos egész este a 91-es uccsó 2 megállója között utaznék...Tényleg buszozni fogtok csurom pisisen? Az nagyon izgi lehet. Már én is sokszor gondoltam arra, hogy nyilvánosan is ki kéne próbálnom, de tól gyáva voltam hozzá.. talán majd egyszer rászánom magam, de az biztosan nagy élmény lesz. Szóval sok sikert a kis nedves kalandotokhoz, remélem sok érdekese élménnyel gazdagottok majd a barátnőddel. Próbáld rávenni, hogy ő is lépjen be a topicba, és ossza meg élményeit!
peches13 Creative Commons License 2007.02.02 0 0 826

Csodállak pamall nagyon belevalo teremtés lehetsz.

Én életemben ijenre vágytam de még sajnos nem jött össze.

Azért igyekszem.

Kellemes hétvégét.

Előzmény: pamall (825)
pamall Creative Commons License 2007.02.02 0 0 825
Ja, hogy ti se maradjatok ki az örömömből:

pamall Creative Commons License 2007.02.02 0 0 824
Halihó!

Nagyon jó a kedvem! Szerintem nektek köszönhetem, hogy egyre jobban hajt a vágy. Szeretnék olyan dolgokat is kipróbálni, amik néhány hete még eszembe sem jutottak. Nagyon reménykedve nézek a hétvége elé. A totális szervezés stádiumában vagyok. Ma este az összes ősöm elutazik, még a nagyi is. Üres lesz az egész lakás. Azt tervezzük a barátnőmmel (aki tökre ráizgult a dologra és nem gigi (813), de erről majd máskor), hogy szombat este elmegyünk egy buliba, ahol csak könnyű italokat iszunk, de abból jó sokat. Mivel a szüleim azt mondták - „Jányom, télen öltözzél rétegesen, mert különben baj lehet!” - megfogadom a tanácsukat. :)

Rétegesen fogok öltözni: Kezdésnek egy ezüstszürke tanga, fölé jön a kedvenc harisnyatartóm üvegszálas szürke harisnyával. Erre csipkés selyem francia bugyi (új szerzemény) és végül egy testhez simuló, meglehetősen rövid, sötétszürke ruha. Melltartót nem nagyon hordok, helyette csak kombinépántos topot. Legvégül - sajnos hideg van - a hosszú kabátom, ami nagyon fel van vágva. Ez olyan, hogy annyi látszik belőlem, amennyit akarok.

Szombat délelőttre tervezem a teljes alsó szőrtelenítést. (Ha valakit érdekel: nekem a Veet Duo Bikini nagyon bejött. Egy dobozban szőrtelenítő + szőrtelenítés utáni ápoló. Az ápoló nélkül elég sokat szenvedtem, mert 1-2 nap után pöttyös és viszketős lettem.) Előbb a nagyját le kell vágni – mondjuk a fater szakállvágójával (hi-hi-hi), azután kezdődhet a krémes kezelés. Ez már önmagában is felér egy előjátékkal.

Esti terveink, hogy addig tartogatjuk, ameddig csak bírjuk. Próbálunk néha egy-egy cseppet beengedni és úgy bulizni tovább enyhén nedvesen. Ha találunk normálisnak tűnő pasit (csak egyet), akkor valamelyikünk előadja a „juj, becsurrantam” darabot. Erre van remény, mert sok ismerős lesz, akit már eleve ismerünk, csak még soha nem került szóba a pisi téma velük.

Ha sikerül fiút szerezni, akkor nagyon gyorsan haza kell mennünk a becsurranás miatt és megkérjük, kísérjen el minket. Ha nem találunk olyat, akinek megcsillan valami a szemében, kettesben indulunk el. A kapun kilépve szabad folyást engedünk vágyainknak. :)

Innen még két megálló hazáig, amit csatakosan, átázva (nem elázva) akarunk megtenni. Remélem, lesznek elegen a 91-es buszon ahhoz, hogy izgi legyen a dolog.

Már ma este előkészítem a terepet. Készenlétbe helyezek néhány guriga papír kéztörlőt, behűtöm az italokat. Végre csak az enyém lehet a nappali. Már nagyon vártam erre, mert ott van a bőr kanapé és a bőr fotelek. A kövezett, fűtött padlót sem kell félteni, legfeljebb a szőnyeget kell eltüntetni. Így végre nem kell hülye zörgős nejlonokat teregetni mindenre.

Amikor hazaérünk, a jó melegben szeretnék mindent kipróbálni. Addig iszogatunk és tartogatjuk, amíg csak bírjuk. (Már látom magunkat lelki szemeimmel, milyen hülyén fogunk kinézni X lábakkal, begörnyedve. Szerintem elröhögjük magunkat és ennek hatására elszabadul a zuhatag.) Lánnyal még nem csináltam pisilősen. Nem tudom, milyen látvány, érzés és ízvilágú egy másik lány pisilés előtt, közben, után. Szerintem a barátnőmnek is ez lesz az első, ezért nagyon izgulunk.

Ha találunk megfelelő fiút, akkor szeretnénk előtte előadni egy kis műsort. Felizgatott „hepphecc” története, mert nagyon szeretnék egy srác ölébe ülni úgy, hogy mindketten ruhában vagyunk, és akkor bepisilni. Milyen lehet érezni azt, hogy másra is ráfolyik? Eddig csak néztük, illetve simogattuk egymást közben, de olyan még nem volt, hogy valakit ruhán keresztül lepisiljek.


Szóval, ezek a terveim. Szorítsatok, hogy legalább egy része összejöjjön. Cserébe szívesen beszámolok a történtekről.


Mindenkinek nagyon jó hétvégét, lazítsatok, engedjétek el magatokat! :)


Puszi: Pam
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.02 0 0 823
Gyönyörű, amit írtál. Irigylésre méltóak a barátnőid...
Amúgy nekem óvodáskorig visszanyúló emlékeim vannak arról, hogy érdekel, de a ráébredés ideje 13 éves koromban történt, amikor ugyebár masztizni is elkezdtem. Röviddel az első orgazmusom után a Balatonon családi nyaraláskor egy esti séta közben megláttam, hogy egy (valószínűleg részeg) német nő leguggolt pisilni az út szélén. Sokat nem láttam, mert nagyon sötét volt, de rájöttem, hogy ez jobban izgat, mint bármi más. Hát így kezdődött... A bepisilés már netes oldalak hatására kezdett el izgatni.
Előzmény: hepphecc (822)
hepphecc Creative Commons License 2007.02.01 0 0 822
Sziasztok kedves pisiskedők! Jómagam igazából  kamasz korom óta igen elhivatott vagyok a kérdésben, és nagyon sok
kellemes élményt szereztem magamnak, és okoztam másoknak ennek
révén. Azt hiszem egy kis rávezetés után sok embernek izgalmassá
válik, mert "nem szabad". Mármint a lakásnak pl nem az erre
rendszeresített helyén, ráadásul urambocsá' ruhában pisilni gyerek
korunk óta olyan dolognak számít, amit nem szabad csinálni. Az első
említésre méltó eset az volt, amikor -még igencsak zsenge kamasz
koromban- a barátnőmet sikerült úgy megnevettetnem, hogy rendesen
eláztatta magát. Én, mondanom sem kell, azonnal nekiestem, még
levetkőzni sem volt ideje, előszőr tisztára nyalogattam, majd
hatalmasat szeretkeztünk, úgy ahogy volt pisisen. Természetesen
ezeket a kellemes emlékeket később sokszor felidéztük, és
gondolhatjátok, hogy nem kellett mindég valami nagyon vicceset
kitalálnom hozzá, szerecsére ment anélkül is.

Aztán előfordult pl olyan is, hogy az éppen aktuális barátnőmmel
éjszaka a Normafánál ücsörögtünk egy padon. Forró nyári szellő,
előttünk az egész város, körülöttünk senki. Egy két italon is túlvoltunk
már, és egyszerűen nem bírtuk abbahagyni egymás izgatását. Kezek
játszanak mindenhol, nyalakodás-falakodás, amikor közli, hogy már
borzasztóan kell pisilnie. Én rögtön jeleztem, hogy ezért ugyan
mozdulnia sem kell, mégkevésbé abbahagynia, ami annyira jó
minkettőnknek. (Én persze már ettől úgy felizgultam, hogy nem bírtam
magammal) Kicsit később, mindvégig folytatva az egyre heveseb
pettinget, amikor éppen ismét a bugyijában volt a kezem,a fülembe
sutyorogta, hogy mostmár nem kéne ott nyulkálnom, mert ez már nem
vicc, ő tényleg bepisil. Én igyekezem félreérthetetlenül a tudtára adni,
hogy ez engem a legkevésbé sem zavarna, sőt! Ő erre kéjesen
csóválta a fejét, és már elindult volna pisilni, amikor néhány
simogatással ismét emlékeztettem, hogy az ölemben sokkal jobb most,
mint bárhol máshol. Imádtam az érzést, hogy persze semmiképpen
nem szeretné össszepisilni magát, hiszen ilyen kisgyerekkora óta soha
nem fordult elő vele, de már abbahagyni sem bírja, amiben éppen bene
vagyunk. Csodálatos volt, -miután egyik pillanatban megálljt
parancsolt, majd egy másikban meg kérte, hogy folytassam- amikor
kéjesen elnyöszörögte, félig már szinte síró hangon, hogy ő már el sem
tudja dönteni, hogy élvez, vagy pisil, csak azt tudja, hogy iszonyatosan
jó! Éreztem, előszőr csak a kezemmel, mejd kicsit később már a
combomon is, hogy pillanatról pillanatra jobban engedi el magát, és
közben szép lassan egy hatalmasat élvez. Elmondhatatlan érzés volt.
Nemcsak az , hogy teljesen sikerült átadnia magát a kéjnek, de az meg
méginkább, hogy azt éreztem: a szó szoros értelmében a karjaim
között olvadt el a gyönyörűségtől!! Azt, hogy ezután mi következett,
gondolom már szükségtelen részletezni. :-)
peches13 Creative Commons License 2007.02.01 0 0 821
Sajnos reményre semmi ok. Én is csak egy vagyok azon férfiak közül akik kedvelik a műfajt. Részem is volt már benne de sajnos nem elég.
Előzmény: Törölt nick (820)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.01 0 0 820

Foltszépségverseny.. ez érdekes! Szerintem jó ötlet, kiderül, kinek mi az ízlése..Úgyhogy én is bíztatok és bátorítok mindenkit, hogy küldje el a számára legszexibb foltot!

 

Szia Peches! Bár gondolom, férfi vagy, légy szíves, áruld el nekünk a nemed már most az elején, hogy senkinek ne kelljen találgatnia, és ne reménykedjünk mi, fiúk, hogy talán itt egy új csaj!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!