Tavaly a Bobcat-emet hirdettem meg, mert az anyagiak szarul jöttek ki. Amikor jött rá a vevő, akkor meg éppen egy kis lélegzetvételhez jutottam, és végül maradt a Bobcat.
Hat, nekem mas a velemenyem az ilyen eladasi visszalepestol.
Sztem tulontul koruljarod az esemenyeket, s az elado inkabb elall az eladastol, nehogy a kukacos vevovel kesobb gondja legyen,> mert nem tokeletes az auto.
Ha vki el akarja adni es jo az auto, akkor, -ha fajo szivvel is, -de megvalik tole. Nehez autot eladni, s ha van ra konkret vevo, nem csak olyan aki erdeklodott 1x telefonon, akkor azt meg kell becsulni. Itt csak a vevo lephet vissza, elado nem igazan, >hogy rossz kezekbe kerul a joszag es sajnalnam...AAA
Jo kocsikat keresel, de biztos, hogy 1-2 szazassal tobbert fogsz megallapodni majd egynel, mint ami a celzott.
Azert bizakodj, lesz megfelelo, de tenyleg ki kell varni.
A jó autóknak megkérik az árát is, ami általában a piaci átlagár fölött van. Még a mai világban is, amikor nehéz autót eladni. Persze az olcsó autó a drága autó, de ez mindig csak a vásárlás utáni szervízlátogatások alkalmával tudatosul a vevőben.
Eléggé le van szűkítve célcsoport (pontosabban modell)
Jól meggondoljuk, és törelmesek is vagyunk (még).
Volt már kétszer is, hogy "oké, ezt megvesszük", mire kiderült, hogy hát inkább mégse adják el, vagy kellett apának a kocsi. Persze ilyenkor egy hétig nem lehet őket elérni, nem merik elmondani, hogy a szóbeli megállapodás ellenére mégsem adják oda. Mire beleélem magam az új helyzetbe, addigra kiderül, hogy koppanás van. Az egyik esetben már félig el is adtuk a mostani kocsinkat, "le is foglalózták", de szerencsére úgy egyeztünk meg, hogy akkor adjuk el, ha mi meg tudjuk venni az Audit, egyébként meg vissza a foglaló neki, és semmis az egész.
Viszont ezek szerint jó kocsikat sikerül kiválasztani, mert nem akarnak tőlük mindenáron megszabadulni. Olyannyira, hogy végül el sem adják...
Egyébként egész jól követed az eseményeket, már rég volt róla szó, hogy kocsit akarunk venni...
A ventillátor a középkonzol mögött van, a kesztyűtartó kiszerelése után férsz hozzá. Nekem már az is ciripelt. Teli volt porral. Kitisztítottam, újrakentem a tengelyt és a cirip-cirip megszünt.
Ezt csak hallgatózással lehet kideríteni. Biztos valami műanyag cidrizik, de valóban idegesítő az ilyesmi. Nekem a műszerfal teteje púposodott fel a nyári melegtől, és hozzáér a szélvédőhöz. Alapjáraton nagyon kellemes hallgatni.... :-( Így visszanyomni nem tudom, a kiszerelésében meg nincs gyakorlatom.
Valaki kell a csomagtartoba, s addig nem johet ki, amig meg nem mondja, mitol ered a zaj. Potkerek felol nem johet? Vagy a jobb hatso oldalon a vegfoktol? Ventillator?
Az autóm viccelődik megint... Figyeljetek: Bal kanyar mindegy milyen, erős, enyhe, emelkedőre vagy sem...mind egy... de csak bla kanyar... és enyhe nyöszörgő hang hátulról.... még pedig jobb hátulja kalaptartó sarok... torony szilent csere volt azt hittük az... de nem... minnél hidegebb van annál erősebb a hang... és csak bal kanyar amikor jobb oldalra terelődik a súly... futómű rendben! Valami kárpit, feszítő nem is tudom milyen hang...nagyon bizarr... :) mindenre kivi vagyok...