Tisztázott, teljesen egyértelmű az egész. Ez az az eset, amikor a saját szemeteknek sem akartok hinni.
Gázából éppen Haifát akarták bombázni (nem semmi távolság amúgy), be is jelentették, el is indultak a rakéták, a többit pedig meg lehet tekinteni a közzétett videón,
Ez méretes f...g. Aludd ki magadat. Idehaza, de szerte Európában is a ballibsik azok, akik fényesre nyalják a terrorista palasztinokat. Ébresztő. Pont azok, akik imádják a nyugat eliszlámosítását is.
az a gondolat erősödött meg bennem, hogy akik Ny. Európa eliszlamiziálása kapcsán kisírják a szemüket, lelkesen tapsolnak annak, hogy az iszlamisták a tengerbe fojtanák egész Izraelt.
éjjel érkeztünk haza Ciprusról, kimaradt a fórum sokáig, mert csak egy teló volt nálam.
így elolvasva az utolsó hsz-eket, az a gondolat erősödött meg bennem, hogy akik Ny. Európa eliszlamiziálása kapcsán kisírják a szemüket, lelkesen tapsolnak annak, hogy az iszlamisták a tengerbe fojtanák egész Izraelt.
az egyetlen civilizált népség arrafelé.
én velük vagyok, akkor is, ha nagyon tudom sajnálni az ártatlan, szenvedő palesztin civileket.
Hagyni kéne ezt a rózsaszín vágyálmot, hogy kiirtják a Hamaszt aztán béke és bódogság. Maradni kéne a realitások talaján. Egészen biztosan tele van Hamasz terroristával a délre húzódott civil közösség. És jó eséllyel nem csak Gázában vannak olyanok, akik bármikor képesek terrorcselekményeket végrehajtani itt-ott.