Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 884
<a href="http://http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9015211" target="_blank"></a>
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 883
Szia Pam!
Lehet h átírjuk a pszichológiát, lehet h a sok zzzzzzzzzzz embernek az a baja, amiről írtál? NACIFOLT!! yee, itt van a new therapy.
Ha megadatna h bepisilhetnék a betegeimmel együtt, lehet h elvégezném az orvosit :)
Nah, szal a szombati bulitokon naon édesek lehettetek; olvasni- kül tőled- tényleg akkora élmény, mint ahogy azt mások is jelezték.
Most asszem azzal fogok elaludni h végiggondolom hogy is lehetett és mit érezhettetek: iszogatás, iszogatás, aztán az a csodás érzés h egyre hobban kell és minez egy totális izgalmi állapotban, stb, stb...
Ez olyan mint egy fantasztikus történet: csak olvasni lehet, de hogy egyszer benne lehetek azt nem tom elképzelni.
Talán váratlanul egyszer valóra válik az álom, de az is lehet h újra kell születni hozzá.
Előzmény: pamall (878)
peches13 Creative Commons License 2007.02.07 0 0 882
Én már péntek óta nem tudom becsukni
Előzmény: oldman2 (881)


oldman2 Creative Commons License 2007.02.07 0 0 881
 Ez IGEN!... Tátva maradt a szám!
Előzmény: pamall (877)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 879
Egyelőre nem találok szavakat... Pam isteni vagy.
Előzmény: pamall (877)
pamall Creative Commons License 2007.02.07 0 0 878
Szia Two!

Nekem nagyon tetszik!

Nem is értem, hogy a pszichológusok miért olyan hülye kis lapokat mutogatnak a betegeknek. Mennyivel izgalmasabb lenne, ha mondjuk rendelésen a páciensnek (vagy az agykurkásznak) be kellene pisilnie és azt a foltot elemezgetnék.

Ennek még az az előnye is lenne, hogy idővel a folt változtatja az alakját. Olyan ez, mint amikor kiskoromban felmentem a tetőteraszunkra és hanyattfekve bámultam a felhőket.

Soha azóta olyan furcsa és szép dolgokat nem képzeltem el, mint akkor. Lehet, hogy ez most megváltozik? Ezentúl nacifoltokban fogok gyönyörködni?

Az már csak hab a tortán, hogy akkor nem értettem, mitől vannak a felhők és mi van mögöttük. Most viszont tudnám, hogy mitől vannak a foltok és hogy mi van mögöttük! :)

Pusz: Pam
Előzmény: Törölt nick (876)
pamall Creative Commons License 2007.02.07 0 0 877
Hát, megint itt vagyok.

Elsőként szeretném megköszönni mindenkinek a dicsérő szép szavakat. Az írásaim nem igazán tudatosak. Szerintem azért ilyenek, mert még a visszaemlékezés is élvezettel tölt el. Jó újra átélni gondolatban az eseményeket és valószínűleg ez az élvezet tükröződik mondataimban.


Tehát, folytatom a szombat estét.

Most, így utólag visszagondolva a történteket, valószínűleg szerencsés volt a véletlen „baleset”. Lehet, hogy különben nem mertük volna megtenni. Könnyű róla beszélni, elképzelni, de mikor helyzet van, a megvalósítás már nem biztos.

Szóval, szerencsésen, kicsit megszeppenve, de büszkén hazaértünk. Beléptünk a jó meleg lakásba és lehámoztuk kabátainkat. Itt a világosban alaposan megnéztük egymást. Hát, elég látványos volt az eredmény. Dorci farmerén leginkább a fenekénél és combjai hátulján virítottak a sötét foltok. Gondolom, a guggolós módszer miatt. Nekem gyakorlatilag az egész harisnyanacim tocsogott elől, hátul egyaránt. A cipőmből szó szerint önteni lehetett a belefolyt pisit. (Ezt gyorsan meg is tettem, majd kiöblítve rátettem a radiátorra száradni.) Második eresztésem - amikor én is lekuporodtam - hatására a ruhám alja is elázott. Még szerencse, hogy a kabátomat sikerült gyorsan felkapnom, mert különben az is áldozatul esett volna.

Dorci megkérdezte, hogy megsimogathatja-e az átázott részeket. Elég hülye kérdés volt, hiszen erre vártam már napok óta. Nagyon izgi volt érezni a forró kezeket a már hideg anyagon. Én sem álltam sokáig tétlenül, felfedezőútra indultam a nedvesség által kijelölt térképen.

Kicsit fázni kezdtem, ezért javasoltam, vegyünk fel valami szárazat. Segítettünk egymásnak kibújni az átázott göncökből. Mikor Dorci bugyiját vettem le, éreztem,hogy itt más nedvesség is van, nem csak az amit a pisi indokolna. Sűrű, csúszós, kellemes tapintású valami. Nem tudtam ellenállni és megpusziltam a nuniját. Ekkor nagyot sóhajtott, megrázkódott és újabb adag jött ki. Nagyon jó illatú és ízű dolog. Ez mi? – kérdeztem. „Elélveztem pisilés közben és most is.” – felelte. Meglepett a dolog, mert én is be szoktam nedvesedni, sőt szinte tocsogni szoktam, de ilyen mennyiségben még nem láttam a szerelemnedveket. Olyan intenzitással tört ki belőle, mintha egy fiú élvezett volna el. Azt hiszem, kicsit irigy is voltam rá. Mikor ezt elmondtam, azt felelte, hogy ne nagyon irigykedjek, mert ez a dolog eléggé megkeseríti az életét. Valószínűleg azért akarta kipróbálni a bepisilést is, mert már nagy gyakorlata volt a nedves foltok álcázásában. Többször előfordult, hogy a párja azt hitte, hogy bepisilt, pedig csak egy petting után élvezett el. Most legalább tényleg az a folt, aminek látszik.

Mivel én már a szőrkétlenítés óta teljesen felhúzott állapotban voltam - és ehhez jöttek a további élmények - már nem bírtam magammal. Olyan intenzitással nyúltam magamhoz, hogy az átázott tangám szinte teljesen eltűnt a vágatomban. Dorci előtt simogattam magam, majd feldugtam néhány ujjamat. Ekkor szerencsére Ő is bekapcsolódott. Teljesen levetkőztetett, puszilt, cirógatott és a nyelvével eljuttatott a csúcsra. Nem zavarta a pisiszag és az időnként még mindig előbukkanó cseppecskék.

Kielégülten rogytunk le a kanapéra. Pár perc pihegés után felöltöztünk és beszélgetni kezdtünk. Kiderült, hogy - sejtésemnek megfelelően - Dorci nem csinált még ilyet eddig. Most sem tette volna meg, de mikor meglátta a rajtam végigcsorgó folyamot, már Ő sem bírta visszatartani. Alapjában nagyon szégyenlős, ezért még kezdeményezni sem merte a bepisilős dolgot a barátjánál. Sokszor gondolt már rá, de megtenni eddig nem merte. Nagyon aranyos volt, amikor szinte tátott szájjal hallgatta az én élményeimet. Bár - mint azt tudjátok - nekem sem volt nagyon sok bepisilős fiúval dolgom, de azért a semminél mégis több. El is döntöttük, hogy most már mindenképpen össze kellene hozni egy olyan partit, ahol egy fiú igazából bevállalja a dolgot.

Amíg beszélgettünk, természetesen pótoltuk a hiányzó folyadékmennyiséget. Mivel szófogadó kislány vagyok – lásd: réteges öltözködés -, eszembe jutott, hogy naponta meg kell inni 2-3 liter valamit. (Ezek az „aranyigazságok” elsősorban a Nagyitól származnak. Mindenre tud egy-két intelmet, közmondást.) Dorci átváltott sörre - a fater nemrégiben szerzett be a nappaliba egy házi sörcsapolót - én maradtam a vodka-narancsnál. Lassan elkezdtük érezni az utánpótlás hatását. Versenyezni kezdtünk, ki bírja tovább. Az első egy óra szinte elröpült. Dumáltunk, filmet néztünk, jókat nevetgéltünk. Azután egyre többször helyezkedtünk. Keresztbe tettük a lábunkat, megemelgettük a fenekünket, stb. Végül eljött az a pillanat, amikor már szinte fájni kezdett a feszítés. Azt már korábban elhatároztuk, hogy egymás előtt fogunk bepisilni a nappali közepén, teljes díszkivilágításban.

Dorci megkért, hogy csak bugyi és egy vékony harisnya legyen rajtam, mert szeretné látni, ahogy egy másik lányból kijön. Mikor már nem bírtam tovább, eléálltam, levettem a szoknyámat és pisilni kezdtem. Megbabonázva térdelt előttem. A vékony anyag rátapadt a csupasz szeméremdombomra. A bugyi és a harisnya bemélyedt a vágatomba, így kétfelé osztva a sugarat. Ekkor két tenyeréből kelyhet formázva fogta fel a halványsárga zuhatagot. Még jöttek az utolsó cseppek, mikor Dorci sem bírta tovább. Terpeszbe állt – egy vékony, fehér Adidas melegítő volt rajta – és elengedte magát. Az első pillanatokban nem láttam semmit, csak a nadrágszárakon alul kicsorgó patakot, de néhány másodperc múlva megjelentek a foltok is. Ahol átnedvesedett az anyag, ott rögtön hozzá is tapadt a bőréhez. Az öléhez szorítottam az arcom és éreztem az engem is elérő forróságot. Lüktetve, össze-össze rándulva préselte ki magából az utolsó cseppeket. Úgy, ahogy voltunk, nedvesen, elázva (kicsit már belül is) átöleltük egymást és csókolózni kezdtünk. Közben kezeink a másik nedves punciját kényeztette. Így jutottunk el az immár második, fergeteges orgazmushoz.

Igazából nem is a fizikai tevékenység repített a mennyekbe, inkább a bepisilés látványa, a cuppogó, még meleg ruhák érzése.

Ruhástól ültünk be együtt a fürdőkádba. Nagyon sajnáltuk, hogy nincs legalább egy fiú is velünk. Eljutottunk ugyan a kielégültség állapotába, de mindketten vágytunk rá, hogy egy ágaskodó, lüktető szerszámot kényeztethessünk. Elképzeltük, amint az átázott ruhájából kihámozzuk, rajtahagyjuk az alsónaciját és nézzük, ahogy a vízben szép sárga folt lengi körbe. Jobb híján maradt a fantáziálás (és a vízálló vibrátor). :)

Hajnali ötkor, hulla fáradtan bújtunk ágyba. (Előtte még eltüntettük a nyomokat, mert az ördög nem alszik.) A fürdőszoba úgy nézett ki, mintha nagymosás lett volna. Ezt már nem lett volna nehéz kimagyarázni, ha valaki véletlenül előbb jön haza a tervezettnél. Ennek ellenére örültem, hogy nem toppant be senki váratlanul.

Mikor vasárnap reggel felébredtem, Dorci még aludt. Gyorsan ruhába bújtam és leszaladtam a kisközértbe friss péksütiért. Mire visszaértem, már a barátnőm is ébredezett. Reggeli közben nagyon nehezen indult meg a beszélgetés. Zavarban voltunk, nem tudtuk hogyan fogjunk hozzá, pedig helyre kellet tenni a dolgokat. „Bocsi, pisilnem kell” – mondtam és felálltam az asztaltól. Egymásra néztünk és kirobbant belőlünk a nevetés. Egy pillanat alatt minden a helyére került bennünk. Feloldódtak a görcsök, megint egymásra tudtunk nézni. Azon viháncoltunk, milyen lenne, ha állunk egy zsúfolt buszon és megszólalunk: „Bocsi, pisilnem kell”, és abban a pillanatban már jön is.

Még nem tudom, Dorcival lesz-e folytatás, de remélem igen. Ezek után már Ő is máshogy fog viselkedni – elsősorban a párjával – és bennem is sok minden megváltozott.

Fiúk! Ne féljetek, szükségem van rátok is! Nagyon jó érzés tudni, hogy nem vagyok egyedül a „perverziómmal” és mindent el fogok követni, hogy segítsek másoknak is belekóstolni az élet eme gyümölcsébe. Kár lenne kihagyni, mert izgi, kellemes, vad, ugyanakkor kiszolgáltatottá, védtelenné tesz. Egyszerre érzem magam megalázónak és megalázottnak. Ez a kettősség nekem gyönyört okoz!


Puszi mindenkinek: Pam
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 876
Szép naposidőt!
Ezek vicces foltok? Ezzel a munkámmal szeretnék nevezni a Foltszépségversenyre.
Ja, alig tudtam elállitani, hogy ne pisiljem teljesen össze magam :)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 875
Köszi, olvasom. Most nem tudok bővebben válaszolni, de majd meg lesz.
Előzmény: Alfrédi (871)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 872

Hú, Alfrédi! Te tényleg komoly szakember lehetsz! Én is régóta foglalkozom a témával és kutatom a titkait, de ennyire soha nem merültem bele. Izgatottan várom a folytatást (főleg, h női alanyról fog szólni!!)

 

Alfrédi Creative Commons License 2007.02.07 0 0 871

2.rész

Szóval,ott tartottam, hogy megmérem. Kerestem és találtam is egy üveg mérőedényt, ami 500ml-ig volt kalibrálva,gondoltam ez elég lesz. Megvártam még, hogy pisilnem kelljen,majd beleeresztettem: Leolvastam:úgy 430ml: Tehát a normál tartományba estem. Másnap kiváncsiságból kipróbáltam mi van. ha nagyon visszatartom, akkor mennyi lesz? Gondoltam, csak kicsivel lesz több. Tévedtem. Az 500ml-ig  beosztott, de szinültig kb.700ml-es edény csordultig megtelt, még mellé is folyt egy kicsit. Ejha,gondoltam jól túlteljesitettem a tankönyvi adatot. Vajon ez már nagyon soknak számit? Vagy még ennél is tudnék többet, ha nagyon akarnék? Kiváncsi voltam. De a leginkább az a kérdés izgatott fel,hogy mennyit tudna pisilni egy felnőtt nő, ha nagyon visszatartja??? Annyit, mint a tankönyv mond,vagy annyit mint én, vagy talán még.....húúú?! Mert akkor már kapizsgáltam, hogy annyira sokáig tudja valaki visszatartani,amennyire nagy a hólyagkapacitása. A kettő között egyenes arányosság van. OK. Igy elég a hólyagkapacitás ismerete.Rendben. Na de, hogy vegyek rá egy nőt,hogy üvegbe pisiljen, csak mert szeretném megmérni a......Nehéz ügy! Visszamentem hát az orvosi könyvesboltba, kiválasztottam a témával foglalkozó összes könyvet(csak 3 volt) és találtam még két, 300-400ml körüli számadatot. No ebből nem élünk meg, gondoltam. Meg amúgy is inkább a női és férfi hólyagkapacitás közötti különbség érdekelt volna. Aztán végül rátaláltam ilyenekre is,antikváriumokban és az orvosi levéltárban. Mindent elolvastam ami a kezembe került a témával kapcsolatban,15 év alatt legalább 1000 könyvet átböngésztem és valahogy boldogultam az idegen nyelvüekkel is. Kész szakember vált belőlem, de az eredeti kérdésemre még mindig nem kaptam meg a választ. Rengeteg számadattal találkoztam, ezek közül kb. 10 olyannal,amelyek a férfiak hólyagkapacitását itélik nagyobbnak,mondjuk 900/700 arányban,10 másik viszont a nőkéét tartotta többnek tudományos okfejtésekkel megerösitve. Egy nőgyógyászati könyvben pl. külön útalást találtam arra,hogy a nők hólyagjának befogadóképessége élettani körülmények között is meghaladhatja az 1000ml-t. Időközben már az enyém is meghaladta az 1000ml-t. Tudom, mert rendszeresen méricskéltem. 23 éves koromra elérte az 1500ml-t. Egy darabig el voltam telve magamtól. Aztán jött egy lány és az övét is én méricskélhettem. És nem hittem a szememnek.....

folyt..

Előzmény: Törölt nick (776)
hepphecc Creative Commons License 2007.02.07 0 0 870
Kedves Bogarak00! Ha valakit irigyelni lehet, az bizony én vagyok, bizony bizony csodálatos dolgok ezek!! :-)
Alfrédi Creative Commons License 2007.02.06 0 0 869

Szia two!  Azzal a kérdéssel hagytuk abba egy héttel ezelótt, hogy vajon a fiúk vagy a lányok tudják-e tovább visszatartani a pisilést.? Te amondó voltál, hogy a lányok kicsit kevésbé tudják, mert rövidebb a húgycsővük, de amúgy ez kevésbé nemtől, mint inkább egyéntől függ. Én azt mondtam, hogy ne irjuk le a lányokat, amivel még nem szeretném őket győztesnek kikiáltani. Csupán úgy érzem, hogy a mecs még nincs lefutva és ettől érdekes igazán. Hogy mire alapozom mindezt? A kutatásaimra,amiben az évek alatt elég messzire jutottam. Mindent persze sosem fogok tudni, mert olyan ez mint az űrkutatás..

8-9 éves korom körül kezdett a pisis dolgokon belül olyasni is érdekelni,hogy pl. a nagynénikém a kiránduláson még ménnyi ideig tudta volna visszatartani, ha akkor ott nem lett volna wc? 1óra vagy 2? Vagy még több? Hűha! Lehet,hogy estig is kibirta volna,ha nagyon-nagyon kénytelen lett volna? Figyelni kezdtem az időtartamokat a "pisilni kell"jelzéstől a wc-re jutásig. Anyunál előfordult hogy ez néha 1-2 óra is volt, de engem inkább más nénik érdekeltek.Már azt gondoltam ez lehet a maximum,mikor is robbant a bomba:5. osztályos koromban, 11 évesen egy osztálykiránduláson du. 1/2 4-kor Jútka néni mondta Agi néninek, hogy:"most már el kéne mennem wc-re,ha találok.." Csakhogy nem talált. Mindenki az erdőbe ment,de ő nem.Visszatartotta este 9-ig, mig hazaértünk. Figyeltem a vonaton sem ment. A trolin  fegyelmezettem keresztbe tette a lábát. És kibirta, tartogatta 5 1/2 órán át+amennyivel esetleg 1/2 4-előtt is már kellett neki. Szerettem volna látni megdőlni ezt a rekordot,de ez még sokáig nem következett be. A dolog viszont egyre izgalmasabbá vált. 8.os koromban elkezdtem behatóbban foglalkozni a pisi tartás/visszatartás élettani folyamataival,hogy minél többet megtudjak a dologról. Előszőr a tankönyveket,lexikonokat böngésztem,amiből csak pár sort tudtam meg. Majd elmentem az orvosi könyvesboltba és levettem a polcról egy urológiai tankönyvet, belelapoztam,olvasgattam. Azt hittem a fél könyv csak a pisilés folyamataival lesz tele,de tévedtem. Összesen kb. 2 oldal foglalkozott a vizeletkiüritéssel. Olvastam azonban néhány számadatot:Első vizelési inger felnőtteknél 200-300ml teltségnél jelentkezik...hólyag maximális kapacitása egészségeseknél 300-500ml...Mi ez az ml, gondoltam? Mindegy,majd kinyomozom.. Hazamentem, kideritettem, hogy az ml az milliliter, és 1000ml=1 liter. OK Tehát, mondjuk 300-500ml. az 3-5 deciliter. Tehát ennyi volna egy égeszséges felnőtt hólyagjának kapacitása:? És az enyém? -gondoltam akkor 14 évesen.

Folyt.

Előzmény: Törölt nick (774)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.06 0 0 868
Ugye ez is relatív: ha nem szabad, akkor kellemetlen, de ha nincs a "nem szabad" aspektus, akkor lehet akár élvezni is.
Előzmény: Törölt nick (867)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.06 0 0 866
Látod Pamall édes? talán én nyilvánítottam ki elsőnek h rajonganom kell a stílusodért s tapasztalhatod h mások is így érzik.
WetFun Creative Commons License 2007.02.06 0 0 865

Megpróbálok rövid lenni! Pazar kis történet. Írói vénád van. Olvasás közben olyan volt, mint ha végig veletek lettem volna. Csak, hogy tudd: Megtapsoltalak!

Üdv Tibi

Előzmény: pamall (859)
Alfrédi Creative Commons License 2007.02.06 0 0 864
Szivemből beszélsz.
Előzmény: Törölt nick (862)
Alfrédi Creative Commons License 2007.02.06 0 0 863
Szia pamall!   Vedd tudomásul,hogy nagyon megkedveltelek! Tele vagy élettel és ahogy irsz.....az olyan, hogy ötszőr kell elolvasni, mert nem birok magammal. Igazi ajándék vagy!! Szeretnék majd bővebben irni Neked, de most two-val szemben le kell rónom bizonyos "szakmai" adósságomat.     Szia. 
Előzmény: pamall (859)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.06 0 0 862

Kedves Pamall! Fantasztikus ahogyan és amiről írsz! És sztem mindenki így van ezzel itt. Már nagyon várjuk a folytatást! Én is úgy vagyok vele, mint two. Sokkal izgibb, ha előtte tartogatják a lányok, és csak utána engedik be, főleg úgy, ha nem is szeretnének bepisilni, de megtörténik a baleset.

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.06 0 0 861
A népviselethez lányoknak kevésbé dukál a csizma, még télen sem. Ha még is, akkor abból ki lehet önteni, bizony Holló koma.
Előzmény: Hetési Holló (858)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.06 0 0 860
Drága Pamall! Ez igen! két barátnő, akik bepisilnek; szép volt.
Ráadásul pont a nekem legjobban tetsző dolgok, ha vki csak úgy elengedi az nekem nem olyan izgi, mint ha sokáig tartogatja, aztán azért pisil be, mert tényleg nem bírja tovább- ahogy ti :)) Többnyire én is így pisilek be, iszom,iszom, iszom, pssssssssss.
Előzmény: pamall (859)
pamall Creative Commons License 2007.02.06 0 0 859
Nedves Barátaim!


Eltelt a hétvége. Nem pont úgy, ahogyan elterveztem, de nem panaszkodhatom.

Megpróbálom – tőlem telhetően – röviden összefoglalni.

Tehát, szombaton kicsit elaludtam. Már háromra járt az idő, mire bevetettem magam a fürdőszobába. Gyorsan felkentem a szőrkétlenítő habot. 10 perc múlva már teljesen csupaszon vizsgáltam az eredményt a tükörben. Zsupsz, be a fincsi, illatos fürdőkádba. Mivel a vízbe is szoktam pisilni, kicsit megemeltem a csípőmet, mert szeretem látni a sárga spriccelést. Pár perc pihi után alaposan lemostam magam. Nagyon jó érzés volt tusfürdőtől síkos kézzel simogatni a sima dombocskámat. Nagyon kevés választott el attól, hogy ott helyben elélvezzek, de tartogattam magam az estére.

Hajszárítás, testápoló, stb. Meztelenül beálltam a nagytükör elé. Nagyon elégedett voltam a látvánnyal. Mire mindennel végeztem, már öltözni kellett. Rettenetesen fújt a szél, ezért kicsit módosítottam a ruhatervemen. Nem mertem elindulni szoknyában, ezért a tangára pamut harisnyanadrág került. Kicsit sajnáltam, mert szeretem a harisnyatartós összeállítást. Az új franciabugyit természetesen nem hagytam ki a miniruhám alól, mert szerettem volna beavatni. Gyors, könnyű smink és már indulásra készen vártam a barátnőmet. Majdnem 6-kor futott be Dorci. (Megbeszéltem vele, és ezt a nevet engedte használni.) Ránéztem és a szeme furcsa csillogásából gondoltam, nem gondolta meg magát. Nagyon helyes volt. Lezserre vette a figurát. Hosszú ing, bő pulóver, világos farmer és sportos, de elegáns bakancsféle. Akkor lett minden egyértelmű, mikor letett egy sporttáskát. Azt mondta, „ezt itthagyom, mert ebben vannak a száraz ruháim”. Egy nagy puszival nyugtáztam bejelentését. 1-1 kupica Becherovka után elindultunk.

A buli olyan volt, mint szokott. Dorci találkozott egy régebbi pasijával, de ezen kívül semmi különös nem történt. Mindketten táncoltunk, hülyéskedtünk. Mikor egymásra néztünk, mindig elröhögtük magunkat. A srácok közül sajnos pont azok nem voltak ott, akik potenciális peertnerek (ez jó? most találtam ki) lehettek volna. Egész idő alatt iszogattunk. Én maradtam a Screwdriver-nél (vodka-narancslé-jég), Dorci pedig a Border Crossing-ot (tequila-kóla-citromlé-jég) szopogatta. Valahogy nem sikerült abba a hangulatba ringatóznom, hogy már a bulin becsurranjak. Olyanok voltunk, mint két lökött hamupipőke. Állandóan az óránkat néztük, mert – fiú kísérő hiányában – el kellett érnünk az utolsó buszt, ami 11 után néhány perccel jött. Az italok hatása nem maradt el. Az utolsó órában már mindketten összeszorított combokkal totyogtunk. Háromnegyedkor kabátolás és irány az utca.

Hiába volt az elhatározás, nem mertük megtenni a dolgot. Most ráfoghatnám az egészet az időjárásra, de az az igazság, hogy egyszerűen nem mertük megtenni. Megjött a busz, felszálltunk a hátsó peronra. Ha akartam volna, akkor sem tudtam volna leülni, mert szinte már szétpukkadtam a sok bennem lötyögő folyadéktól. Sápadtan, x-lábakkal kapaszkodtunk. Egymásra se mertünk nézni, mert ha elnevetjük magunkat, mindennek vége. Az első megállón már szerencsésen túljutottunk. Jött a „Vérhalom kanyar”, egy nagy döccenéssel. Ekkor nálam elszabadult a pokol. Már hiába szorítottam, megindult az aranyzuhatag. Másodpercek alatt pisis lett mindenem. Éreztem, ahogy átáznak a bugyik, végigfolyik a lábaimon, bele a cipőmbe, majd onnan a busz padlójára. Dorci észrevette a tócsát, elsápadva rámnézett és gyorsan elémállt, hogy az utasok ne vegyék észre. ((luv2pee (827) – ne sajnáld, nem az utolsó két megállóban történt. Hiába ingáztál volna, csak a nyomokat vehetted volna észre!)) Kinyílt az ajtó és szinte leugrottunk. Ekkor már Dorci sem bírta tovább. Összegörnyedt, kicsit terpesztve leguggolt és már ömlött is belőle az órák óta tartogatott pisi. Ekkor én is mellé guggoltam, és kieresztettem a maradékot. Megbabonázva néztük, ahogy gőzölögve egyesül a két kis patak, majd lassan eltűnik a járda szélén.

Felálltunk, egymásra mosolyogtunk és egymást átkarolva elindultunk haza. Még vagy 50 méteren keresztül helyes kis nedves lábnyomokat hagytunk magunk mögött.


Bocsi, mennem kell, még folytatom.

Pam
Hetési Holló Creative Commons License 2007.02.06 0 0 858
Télen meg a csizmába hazavitték, ami oda befolyt, nem? Stupid boy!
Előzmény: Törölt nick (845)
Hetési Holló Creative Commons License 2007.02.06 0 0 857

Gyönyörű!

Anyád-apád, barátod, férjed mit szólt hozzá?

Előzmény: Julie72 (843)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.06 0 0 856
Viszont arról én sem tettem le, hogy egyszer azért találok magamnak egy játszópajtást. Természetesen leányt és/vagy fiút.:)
Előzmény: Törölt nick (847)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.06 0 0 855

Itt egy viszonylag új video a youtube-ról, jó szórakozást!

http://www.youtube.com/watch?v=nKwMJg4mU1A

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.06 0 0 854

Felmerült itt már többdzör is a kédés, hogy hogyan lehet ráveni a lányokat a bepisilésre. Chateletem egy csajjal a bespisilésről. Ő még nem próbálta ki, és még nem is gonolt bele, h izgatja-e egyáltalán a dolog. De azt mondta, hogy van neki egy nagyon kedves barátja, akivel régebben szerelmesek voltak egymásba, de már nem, viszont most együtt élnek. Ő a legfontosabb az életében, és megkérdetem, bepisilne-e neki, ha megkérné rá. Azt mondta, hogy igen, és nem kelletlenkedve. Igaz, azt sem mondta, h nagy örömmel, de szívesen megtenné neki.

Na persze az nem mindig elég, ha mondjuk már 3 éve éve szerelemben élünk a csajjal! Ha nem igazán érdekli a bepisilés, de azért a kedvünkért megteszi, akkor lehet, h még ő is megkedveli később. De ha eleve undorodik tőle, akkor tényleg nem érdemes erőltetni, mert csak elrontjuk vele a kapcsolatot.

 

Volt barátnőmet, akivel viszonylag sokáig együttvoltam sajnos nem sikerült "rávennem". Ill. nem is próbáltam, mert még nem éreztem, hogy megtenné a kedvemért. Pedig nagyon szerettük egymást. Másfél évig voltunk együtt, de szerintem ha kihúztuk volna 2-ig, és végig oda lettünk volna egymásért, akkor 100%, hogy belement volna.

 

Szóval őt alapból nem izgatja a bepisilés, vagy legalábbis még nem jött rá, mivel mikor megtudta, h engem igen, akkor -igaz, nem botránkozot meg egy kicsit sem- nem mondta, h ő is így van vele. De vhogy úgy éreztem ki lehetne hozni belőle.

Egyszer mesélte, hogy régebben ő olyan volt (még oviban, meg alsóban talán), hogy mindenhova odapisilt (bepisilt). Ült az asztalnál otthon, bepisilt. Ezt mikor már rég kinőtte, egyszer átment hozzá a bnője. AZt mondta, h nem mer bepisilni a kádban, és szinte cikizte, h "na mi van, hangember vagy, nem mersz bepisilni?". Erre bnőm beállt a kádba (rajta egy barna rövidnadrág volt) és bepisilt. Sajnos csak ezután tudtam meg, hogy ez még 6-dikos korában történt. De azért még most is elképzelem a mostani külsejével, hogy áll a kádban és beengedi az egészet.

 

Erről a csajról (aki rávette, h pisiljen be) majd még később írok...

 

oldman2 Creative Commons License 2007.02.06 0 0 853
Ti még nem alszotok? Én a lányokra gondoltam a dinnyével, mivel a részeg lányokat nem szeretem/alternatív megoldás.../. Gyere ide a Fóti elágazáshoz, hogy rajzanak!
Előzmény: peches13 (852)
peches13 Creative Commons License 2007.02.06 0 0 852
Az autopálya mellől egyépként is régen kihaltak de a dinnyét szeretem
Előzmény: oldman2 (850)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.06 0 0 851
Yeeeee! Kedvencem a dinyhe. Ismerős nőt??... háát.. jó.
Előzmény: oldman2 (850)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!