Ha a harmadik mondatodat úgy február körül olvasom,lehet,hogy most nem szenvednék a fekete autómmal.Egyszerűen nem tudom tisztán tartani.Soha többet fekete autó.
Én se vállaltam volna be látatlanban, de tudod mi hordjuk a nadrágot, az asszony meg dönt, aztán én is rábólintottam. Volt is para amíg meg nem jött a kocsi:), mert attól féltem, hogy nagyon sárga lesz, de jó ez a szín és megnyugodtam. Az SW-nek szerintem se állna jól.
Jó szín, tetszetős de merész. Gondolkodtam rajta 1-2 pillanatig, de nem tudtam elképzelni milyen lehet az SW ilyen színnel, mert vannak szinek, amik jól állnak az 5 ajtósnak, de az SW-nek már nem. Láttatlanba meg nem mertem bevállalni. :) De amúgy szép az 5 ajtósban!
A pistongray meg ilyen :-D A csiga viszi a házát..:-D
Lehet, hoyg egyszer a KIA betör hozzám, hogy letörölje ezt a képet. Ilyen tulajdonképpen nincs. Kiszaladtam a szerelők a műhelyből, hogy miként került KIA trélerre egészben?
Ehhez csak csatlakozni tudok!!! Az egyik leghálásabb szín! Előző autóm fekete volt! (soha többet sötét autót) Nagyon gyönyörű, de kb a mosótól 1 km-ig(rögtön poros, megfolyás stb...)
Inkább szürke mint kék. Bizonyos fényviszonyok mellett kékesnek látszik. Hálásszín, a por, kosz, kevésbé látszik rajta, nem úgy, mint a (volt) sötét kék Lanosomon.
Városi fogyasztása 6 ezer km után kezd csökkenni: legutóbbi mérés alapján 7,7 liter/100 km, az eddigi inkább 9 liter helyett.
Sokkal robbanékonyabb lett, úgy látszik ennyi kellett a bejáratáshoz.
Fényfüggő... van benne barnás, meg nevetni fgosz, még lilás árnyalat is, főleg borús időben... amúgy rettentően kosztűrő... apropó, megyek mostani... :)))
Napfényben gyönyörű kék, de szürkületben az autó is beszürkül. Egyébként gyönyörű, én is olyat rendeltem. A Kia óbudánál most egy kompass blue sw van kiállítva, és nagyon szép!
Ami zöldet én láttam, az olyan sötét, hogy majdnem fekete. Tudtommal csak egyfajta zöld van a Ceedből, szóval ez is ugyanaz lehetett. Pedig kinnt állt a napon, nem lehet ráfogni, hogy árnyékos helyen volt.
Én február óra szemezek vele. Év végén szerettem volna megvenni. Mikor voltam az SW nyílt napon, akkor magy hezitálás után döntöttem az SW mellett. Mivel a szállítási idő nagy, így meg tudtam rendelni is egyben, így lesz év végére meg.
Ami viszont fontosabb, hogy az nem csak egy simpla 1.4LX+, hanem a Te autód! És egy nagyon jó autó!
Én már december óta szemeztem az ótóval, aztán csak július végén rendeltem meg. De már pár nap múlva megmutatták (Nyíregyházán!), hogy Ő az, nem egész egy hét múlva már át is vettem. Persze az is igaz, hogy semmi csomag, csak egy szimpla 1.4LX+, volt belőle raktáron.