köszi, ezt látom benne én is, hogy nagyon akart a tulaj, de nem eléggé, cserébe viszont szeretné látni a forintokat kamatostul, amit beleölt.. nehéz ügy egy e30 beszerzése :)
A kompóton 205/50 16 a téli, 225/45 17 a nyári. A 225-ös szerintem otthoni utakra nem való, vezeti a nyomvályú, többet kap a futómű. Én nagyrészt játszani használom és nagyon keveset, így lesz vagy 10.000 km is, mire ledarálom a 6 db 17-es gumit:), de ha skerült, nyáriban is áttérek a 205/50-re. Ha a kompót hétköznapi autó is lenne, már most ledobnám a 17-eseket, csak gyilkolja a kasztnit, futóművet, és a tapadást amúgy is a keverék jobban befolyásolja, mint a méret.
Akcióban mindkét méretből 120-150/szett áron egész jókat lehet venni, az autó fenntartásában pedig elenyésző többletköltséget jelent (a fogyasztás 7,5 ha vigyázok, 11-12 normálisan, a 4 liter különbség 16ft/km. A prémium gumi felára meg 1-2 ft/km... A szervízről, alkatrész igényről még nem tudok semmit, az M3-asnál az üzemanyagköltséggel vetekedett:))
Már csak annak drukkolok, hogy a fosfrancia Laguna hazavigyen, 5000km-t mentünk vele az elmúlt két hétben, 2000 még hátra van holnap estig. Egyelőre csak minimális hibával, időnként elmegy az alapjárat pár percre, de lehet, h az E10 benzin miatt:) E36-ban nem tudnék ennyit ülni, a hülye testhelyzet miatt :)
Boros bocskor vagy milyen rádióban volt hogy ez a nagypofáju megmondta,hogy rég nem bmw merci ellentét van.Én bevallom nagyon akartam egy w124-et .260 e vagy e260.Azt amelyik nem telirácsos. .Nem lett.
pontosan:) bár az e28 v8 ra azt mondtad elég nagy szívás, mondjuk Cápaferi az e12 be is bevarázsolta a v8-at, nem tudom nézted -e, pedig az e12 pont kisebb.
Épp a múlt hónapban néztem egy E34 530 V8-at. Nem mondanám gyári állapotúnak, de nem is volt egy lelakott példány. Egy-két karcolás kívül, egy-két kis hiányzó műanyag bizbasz belül, nem világító OBC...
Ment, mint a disznó, de semmi hangja sem volt. Egyszerűen nem volt hangja. Csak suhant. Ez kicsit csalódás volt nekem.
Egyébként összességében nagyon tetszett, jó kiállású autó volt, de nem lett vásárlás belőle. Pedig a fehér bőrbelső és az Avusblau külső a gyengém.
Nem beszéltem remegő lábakról, csak azt, hogy másfél év után is hatalmas élmény és ennél a súly/le aránynál mondom azt, hogy ennyi elég, a mai napig meg tud lepni :) Akkor ezek szerint mi beszéltünk is :)
m30b35-öt gyorsan ki tudtam autózni, ezt már azért annyira nem könnyű.