Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.11 0 0 904

Én is itt vagyok, és az oldalam is készül, remélem a beígért holnapi frissítés nem marad el... Addig is írok nektek egy igaz történetet, bár sajnos nem tudom olyan évezetesen előadni, mint kedves Pamallunk...(meg most sietek is..)

 

Erről a lányról már írtam régebben, ő az, aki rávette az exbnőmet, h pisiljen be a kádba.  Hívjuk őt Timinek.

 

Nyaranta egy négyes csapat (exbőm, Timi+öccse, exbnőm2) tartottak néhány pincebulit. Ekkor a lányok 10.-be jártak. Tudni kell Timiről, hogy néha vannak neki gondjai a vizeletvisszatartással, ezt tudták is róla a többiek. Nagyon jól szórakoztak, sokat nevettek, és Timi néha nem bírja a nevetést pisivel. Nem kellett neki pisilnije, de egyszerűen nem tudta visszatartani és a többiek csak nézték, miközben ő szépen bepisilt, de annyira, hogy a pad alatt, amin ült tiszta pisi lett a föld is. Teljesen elázott a világoskék halásznadrágja. De ő is csak röhögött rajta! Levette, felvett vmi férfi boxert, és kiakasztotta szárítani a gatyáját. 

 

Következő évben én is velük tartottam a pincebulin. Ott volt Timi is, de én féltem, ha megint be fog pisilni, feláll majd a farkam és lebukom, h felizgatott. A buli elején elmesélt egy sztorit Timi. Úgy mesélte, hogy végignevette az egészet, de azt mondta, nagyon rossz élmény volt. Nem tudom olyan színesen leírni, mivel ő is csak pár mondatban mondta el. Szóval az történt, hogy a koleszban, ahol lakik ment épp ment volna fürödni. Rajta volt egy fürdőköpney és semmi más. A barátnői meg elkezdték piszkálni, és beszorították egy sarokba. Ő meg -ahogy mesélte- nem tudja miért, egyszerűen bepisilt. És eléggé elázott rajta a fürdőköpeny is, és nagyon rossz érzés volt neki, legalábbis így adta nekünk elő.

 

És itt még nem is volt vége a bulinak. Majd folytatom...

 

Most nagyon azt tervezem, hogy valahogy fel kéne venni vele a kapcsolatot, de majd álnéven próbálkozom...sajnos ő nem bír engem...

 

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.11 0 0 903
Én élek és figyelek, mint mindig.:) Amúgy mostanában nálam ez háttérbe van szorulva, inkább a szex hagyományos formáira és szép férfi ismerőseimre vagyok ráindulva, mivel már régóta nem volt bennük részem.:)
Előzmény: Törölt nick (901)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.11 0 0 902
Szerintem egyértelműen megcsalás, ha egy másik emberrel közösen, előre megfontoltan, szexuális szándékból történik. És itt azon van a hangsúly, hogy másik emberrel és szexuális szándékból. Az más kérdés, hogy szerintem ez nem (annyira) elvetendő, ha az állandó partner soha nem tudja meg.


Törölt nick Creative Commons License 2007.02.10 0 0 901
Szia Pam!
Sztem akkor számít megcsalásnak a bepisilés vkivel, ha az emberkének otthon van pisis párja. Amúgy nem az, mert hát valahogy ki kell élni a szenvedéjünket és bepisilni lehetne egyedül is. Az igazán nem lehet bűn, hogy vki más is bepisil rajtam kívül.
Tényleg, hol vagytok kollégák? kiizzadjátok, vagy mi a vihar van?
Nagyon csipázom Trans- szex kolléganőt, de az újoncok élménybeszámolóit is nagy áhitattal várnám. At alapító ember is elveszett, vagy mi.
Nem fontos sokat írnotok, csak itt- ott egy- egy vélemény, vagy csak annyi, hogy éltek és figyeltek; Naaa :)
Előzmény: pamall (900)
pamall Creative Commons License 2007.02.10 0 0 900
Szia Bogarak00!

Tudom, hogy van párja, de én elsősorban bepisilős barátra gondoltam.

Tényleg, a bepisilés is megcsalásnak számít? Pld.:

- Hol voltál te Céda?
- Csak berohantam a szomszédhoz, mert nagyon kellett pisilnem és nem bírtam volna ki hazáig.
- És az miért tartott ilyen sokáig?
- Mert mégis becsurrant egy kicsit és azt szárogattam.
- Hiszi a piszi! Találj ki valami mást.
- Nem kitaláltam, nézd meg a ruhámat! Még mindig nedves.
- Ja, te tényleg bepisiltél. Bocsi, már azt hittem, megcsaltál!


Különben meg mi ez a nagy csend? Mindenki a hétfői feleltetésre készül?
Nekem speciel elég rettenetes, hogy a mai ragyogó, meleg időben itthon kellett gubbasztanom. Most is csak pár percre kaparintottam meg a gépet, utána mehetek vissza a könyveimhez. :(

Pusz: Pam
Előzmény: Törölt nick (897)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.10 0 0 899
Aszti, lebuktam :))
Amúgy van, igen. Korábban tán írtam is.
Csak arra gondoltam, hogy egy ilyen pisis beinduláshoz, mint amit Pamallék csináltak jó lenne néha vki elérhető távolságban.
Előzmény: Törölt nick (897)
zsanettka07 Creative Commons License 2007.02.09 0 0 898
Hány éves vagy Juli?
Előzmény: Julie72 (843)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.09 0 0 897
Two-nak már van párja.:)
Előzmény: pamall (893)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.08 0 0 896
Two által szabadalmaztatot pszicho-képecskék :))))):))))))))))):):):):):):)))))))))))))):):)))
Már készül a two- kód és bármelyőtök tudatalattija kielemezhető lesz. Csak egy deréktól lefele kép kell hozzá, meg némi általatok kiválasztot pszicho- folyadék.
Előzmény: pamall (893)
Qki Creative Commons License 2007.02.08 0 0 895

Kedves pamall !

 

Megnyugtattál - OK, minden rendben...

 

Nedves - sőt: (el)árasztó élményeket !

 

Puszi aaa... pofidra  ! ( maradjunk ennél...:)))))

 

 

Qki

Előzmény: pamall (893)
oldman2 Creative Commons License 2007.02.08 0 0 894
Fotót nem készítettetek?
Előzmény: pamall (893)
pamall Creative Commons License 2007.02.08 0 0 893
Halihó!

Kedves Sokan!

Nagyon köszönöm a sok-sok dicséretet. Nem is igen értem, mert - mint már mondtam - nem tettem mást, mint megpróbáltam, papírra (monitorra) vetni az érzéseimet.

Azért persze legyezgeti a hiúságomat. Szeretném a kritikákat megmutatni Anci néninek (kb. 185 éves magyartanárnőm), mert állandóan azzal piszkál, hogy mikor tanulok már meg összehozni egy rendes fogalmazást. Nem tudom, mit szólna hozzá.

Lehet, hogy a dolgozatok témaválasztásával van baj? :) Honnan tudja Ancika, hogy pld. Ady - akiről sok perverzió kiderült már - nem csurgatott be Szent Mihály útján nesztelen. Néhányszor már megpróbáltam reformokat vinni az órák anyagába, de midig
"felhívom apádat" lett a vége.


Kedves Qki!

A buszon NEM AKARATTAL történt meg a baleset. Mint írtam, megpróbáltam a végsőkig kitartani. Az utak állapota tehet mindenről! Ha nincs az az óriási kanyar, a száguldozó sofőr és a kátyú, akkor nincs zuhatag. Lehet, hogy néhány cseppecske - csak a Two által szabadalmaztatot pszicho-képecskék miatt - megszínezte volna a bugyimat és a harisnyanacimat, de nem ment volna a padlóra. Hidd el, engem is nagyon zavart a dolog, mert más pisisnek lenni és más csíkot húzni, mint a csiga. Természetesen mindig megpróbálok figyelni másokra. A repülős balesetemnél is azonnal lekaptam a csomagtartóból a takarót és magam alá tettem. Nem hagytam nyomokat. (Azóta van otthon egy gyönyörű British Airways-es plédem.) :)))


Two!

Ne add fel a reményt! Minden megtörténhet! Néhány éve én sem gondoltam, hogy ilyen megeshet velem. Néhány hónapja nem is reméltem, hogy barátokat találok egy fórumon. Néhány hete elképzelni sem tudtam az elmúlt hétvége eseményeit.
Amit itt a fórumon megtudtam rólad, az annyi, hogy helyes, nagyon nagy lélekkel megvert, szeretetrevágyó, aranyos srác vagy! Ilyen kitartással előbb-utóbb megtalálod a párodat!


Mindenkinek puszi: Pam
Qki Creative Commons License 2007.02.08 0 0 892

Hello luv2pee !

 

Örülök, hogy megértettél...

 

További jó pisilgetést - sok élvezetet mindenkinek ! :))))

 

Qki

Előzmény: Törölt nick (888)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.08 0 0 891

Kedves WetFun!

Örülök, hogy érdekel az oldalam! Igen, az emailcímemre kell írnod, ha jelentkezni szeretnél! És ez mindekinek szól! Jelezzétek nekem emailben, hogy tagok akartok lenni! ..mert ugye azok akatok lenni..?...

Előzmény: WetFun (890)
WetFun Creative Commons License 2007.02.08 0 0 890

Hali!

Engem érdekelne az oldalad, nagyon pozitív az erőfeszítésed, nagyra értékelem. Csak egy kérdés: az e-mail címedre kell írni egy levelet amiben szeretnék tagnak jelentkezni?

üdv Tibi

Előzmény: Törölt nick (888)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.08 0 0 889
Na ezt akkor nem kellett leírnom, mert véleményem ua, mint az előttem szólóé.
Köszi és hajrá mindenki!
Előzmény: Törölt nick (888)
Qki Creative Commons License 2007.02.08 0 0 887

Most itt sokan meg fogtok kövezni - de úgy kell nekem...:))))

 

Előrebocsátom: tisztelem és elfogadom bárki bármilyen élvezetét/perverzitását - sőt:

Őszintén kívánom, hogy mindenkinek legyen minél több orgazmusa - kedve szerint...

Magam a bepisilést nem művelem - bár el kell ismernem - van abban izgató  ha nagyon kell és nem lehet elengedni - nem is kevés. Az is igaz, hogy kéjes a pattanásig feszült "berendezés" érzete - ehhez járul még a kielégülés csapjának ( nekem a qkim :))))  izgalma, továbbá a nedvesedő/elázó (ruha) vagy más anyag dörzsölése - a leírásokból (is) tudhatjuk, hogy a lányok is így éreznek - csak a "csap kivitele" kissé más... :))))

Mindazonáltal én (és a párom) úgy vagyunk minden perverzitással - szinte mindent kipróbáltunk már - hogy azért ha az utólagos következmények (takarítás, mosás) meghaladnak egy bizonyos szintet - netán "jóvátehetetlen"/maradandó következmény adódna ( pl: el lehetne dobni a ruhát , a szőnyeget ) akkor inkább lemondunk az élvezetről.

Ez valószínűleg megalkuvás - sőt maradiság - és biztosan sokat vesztünk ezáltal.

Ha nektek jó - váljék egészségetekre.

 

DE: azért nem szeretnék olyan buszon utazni, ahol előtte/közben ti ilyen úton áldoztatok a kéj oltárán - amennyiben pl: nem szívesen lépnék bele a pisitekbe vagy ülnék le egy ilyen ülésre ( pl.: egy távolsági buszon - ahol ugye elindulás után eloltják a lámpát...)

Mindaddig tehát, amíg a "következmények felszámolása" csak a ti dolgotok - OK- tegyétek ! - ha meg otthon akkor meg aztán senkinek semmi köze hozzá -.

(Szerencsére buszvezető sem vagyok, mert egy ilyen eset után "hülyét kapnék...")

De ha már másokat is érint az ügy - előtte egy kicsit gondoljátok át a dolgot.

Csak ennyit szeretnék kérni tőletek - OK ?

Jó (ki- és be)pisilést - sok élvezetet ! :))))

 

Qki

bevmatmegvan Creative Commons License 2007.02.07 0 0 886
Hát, ilyekor nagyon szeretnék harmadik lenni.....
Iszonyat jó volt!
Köszi!
Előzmény: pamall (877)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 885
Wááááá! micsinátam :(
Van 1 "Izgat, ha pisilned kell?" c topic és annak a linkjét szerettem volna közreadni, csak balfasz voltam.
Amúgy, árulja el vki, hogyan kell linket idetenni, hogy csak rája kelljen katt. ??
Előzmény: Törölt nick (884)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 884
<a href="http://http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9015211" target="_blank"></a>
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 883
Szia Pam!
Lehet h átírjuk a pszichológiát, lehet h a sok zzzzzzzzzzz embernek az a baja, amiről írtál? NACIFOLT!! yee, itt van a new therapy.
Ha megadatna h bepisilhetnék a betegeimmel együtt, lehet h elvégezném az orvosit :)
Nah, szal a szombati bulitokon naon édesek lehettetek; olvasni- kül tőled- tényleg akkora élmény, mint ahogy azt mások is jelezték.
Most asszem azzal fogok elaludni h végiggondolom hogy is lehetett és mit érezhettetek: iszogatás, iszogatás, aztán az a csodás érzés h egyre hobban kell és minez egy totális izgalmi állapotban, stb, stb...
Ez olyan mint egy fantasztikus történet: csak olvasni lehet, de hogy egyszer benne lehetek azt nem tom elképzelni.
Talán váratlanul egyszer valóra válik az álom, de az is lehet h újra kell születni hozzá.
Előzmény: pamall (878)
peches13 Creative Commons License 2007.02.07 0 0 882
Én már péntek óta nem tudom becsukni
Előzmény: oldman2 (881)
oldman2 Creative Commons License 2007.02.07 0 0 881
 Ez IGEN!... Tátva maradt a szám!
Előzmény: pamall (877)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 879
Egyelőre nem találok szavakat... Pam isteni vagy.
Előzmény: pamall (877)
pamall Creative Commons License 2007.02.07 0 0 878
Szia Two!

Nekem nagyon tetszik!

Nem is értem, hogy a pszichológusok miért olyan hülye kis lapokat mutogatnak a betegeknek. Mennyivel izgalmasabb lenne, ha mondjuk rendelésen a páciensnek (vagy az agykurkásznak) be kellene pisilnie és azt a foltot elemezgetnék.

Ennek még az az előnye is lenne, hogy idővel a folt változtatja az alakját. Olyan ez, mint amikor kiskoromban felmentem a tetőteraszunkra és hanyattfekve bámultam a felhőket.

Soha azóta olyan furcsa és szép dolgokat nem képzeltem el, mint akkor. Lehet, hogy ez most megváltozik? Ezentúl nacifoltokban fogok gyönyörködni?

Az már csak hab a tortán, hogy akkor nem értettem, mitől vannak a felhők és mi van mögöttük. Most viszont tudnám, hogy mitől vannak a foltok és hogy mi van mögöttük! :)

Pusz: Pam
Előzmény: Törölt nick (876)
pamall Creative Commons License 2007.02.07 0 0 877
Hát, megint itt vagyok.

Elsőként szeretném megköszönni mindenkinek a dicsérő szép szavakat. Az írásaim nem igazán tudatosak. Szerintem azért ilyenek, mert még a visszaemlékezés is élvezettel tölt el. Jó újra átélni gondolatban az eseményeket és valószínűleg ez az élvezet tükröződik mondataimban.


Tehát, folytatom a szombat estét.

Most, így utólag visszagondolva a történteket, valószínűleg szerencsés volt a véletlen „baleset”. Lehet, hogy különben nem mertük volna megtenni. Könnyű róla beszélni, elképzelni, de mikor helyzet van, a megvalósítás már nem biztos.

Szóval, szerencsésen, kicsit megszeppenve, de büszkén hazaértünk. Beléptünk a jó meleg lakásba és lehámoztuk kabátainkat. Itt a világosban alaposan megnéztük egymást. Hát, elég látványos volt az eredmény. Dorci farmerén leginkább a fenekénél és combjai hátulján virítottak a sötét foltok. Gondolom, a guggolós módszer miatt. Nekem gyakorlatilag az egész harisnyanacim tocsogott elől, hátul egyaránt. A cipőmből szó szerint önteni lehetett a belefolyt pisit. (Ezt gyorsan meg is tettem, majd kiöblítve rátettem a radiátorra száradni.) Második eresztésem - amikor én is lekuporodtam - hatására a ruhám alja is elázott. Még szerencse, hogy a kabátomat sikerült gyorsan felkapnom, mert különben az is áldozatul esett volna.

Dorci megkérdezte, hogy megsimogathatja-e az átázott részeket. Elég hülye kérdés volt, hiszen erre vártam már napok óta. Nagyon izgi volt érezni a forró kezeket a már hideg anyagon. Én sem álltam sokáig tétlenül, felfedezőútra indultam a nedvesség által kijelölt térképen.

Kicsit fázni kezdtem, ezért javasoltam, vegyünk fel valami szárazat. Segítettünk egymásnak kibújni az átázott göncökből. Mikor Dorci bugyiját vettem le, éreztem,hogy itt más nedvesség is van, nem csak az amit a pisi indokolna. Sűrű, csúszós, kellemes tapintású valami. Nem tudtam ellenállni és megpusziltam a nuniját. Ekkor nagyot sóhajtott, megrázkódott és újabb adag jött ki. Nagyon jó illatú és ízű dolog. Ez mi? – kérdeztem. „Elélveztem pisilés közben és most is.” – felelte. Meglepett a dolog, mert én is be szoktam nedvesedni, sőt szinte tocsogni szoktam, de ilyen mennyiségben még nem láttam a szerelemnedveket. Olyan intenzitással tört ki belőle, mintha egy fiú élvezett volna el. Azt hiszem, kicsit irigy is voltam rá. Mikor ezt elmondtam, azt felelte, hogy ne nagyon irigykedjek, mert ez a dolog eléggé megkeseríti az életét. Valószínűleg azért akarta kipróbálni a bepisilést is, mert már nagy gyakorlata volt a nedves foltok álcázásában. Többször előfordult, hogy a párja azt hitte, hogy bepisilt, pedig csak egy petting után élvezett el. Most legalább tényleg az a folt, aminek látszik.

Mivel én már a szőrkétlenítés óta teljesen felhúzott állapotban voltam - és ehhez jöttek a további élmények - már nem bírtam magammal. Olyan intenzitással nyúltam magamhoz, hogy az átázott tangám szinte teljesen eltűnt a vágatomban. Dorci előtt simogattam magam, majd feldugtam néhány ujjamat. Ekkor szerencsére Ő is bekapcsolódott. Teljesen levetkőztetett, puszilt, cirógatott és a nyelvével eljuttatott a csúcsra. Nem zavarta a pisiszag és az időnként még mindig előbukkanó cseppecskék.

Kielégülten rogytunk le a kanapéra. Pár perc pihegés után felöltöztünk és beszélgetni kezdtünk. Kiderült, hogy - sejtésemnek megfelelően - Dorci nem csinált még ilyet eddig. Most sem tette volna meg, de mikor meglátta a rajtam végigcsorgó folyamot, már Ő sem bírta visszatartani. Alapjában nagyon szégyenlős, ezért még kezdeményezni sem merte a bepisilős dolgot a barátjánál. Sokszor gondolt már rá, de megtenni eddig nem merte. Nagyon aranyos volt, amikor szinte tátott szájjal hallgatta az én élményeimet. Bár - mint azt tudjátok - nekem sem volt nagyon sok bepisilős fiúval dolgom, de azért a semminél mégis több. El is döntöttük, hogy most már mindenképpen össze kellene hozni egy olyan partit, ahol egy fiú igazából bevállalja a dolgot.

Amíg beszélgettünk, természetesen pótoltuk a hiányzó folyadékmennyiséget. Mivel szófogadó kislány vagyok – lásd: réteges öltözködés -, eszembe jutott, hogy naponta meg kell inni 2-3 liter valamit. (Ezek az „aranyigazságok” elsősorban a Nagyitól származnak. Mindenre tud egy-két intelmet, közmondást.) Dorci átváltott sörre - a fater nemrégiben szerzett be a nappaliba egy házi sörcsapolót - én maradtam a vodka-narancsnál. Lassan elkezdtük érezni az utánpótlás hatását. Versenyezni kezdtünk, ki bírja tovább. Az első egy óra szinte elröpült. Dumáltunk, filmet néztünk, jókat nevetgéltünk. Azután egyre többször helyezkedtünk. Keresztbe tettük a lábunkat, megemelgettük a fenekünket, stb. Végül eljött az a pillanat, amikor már szinte fájni kezdett a feszítés. Azt már korábban elhatároztuk, hogy egymás előtt fogunk bepisilni a nappali közepén, teljes díszkivilágításban.

Dorci megkért, hogy csak bugyi és egy vékony harisnya legyen rajtam, mert szeretné látni, ahogy egy másik lányból kijön. Mikor már nem bírtam tovább, eléálltam, levettem a szoknyámat és pisilni kezdtem. Megbabonázva térdelt előttem. A vékony anyag rátapadt a csupasz szeméremdombomra. A bugyi és a harisnya bemélyedt a vágatomba, így kétfelé osztva a sugarat. Ekkor két tenyeréből kelyhet formázva fogta fel a halványsárga zuhatagot. Még jöttek az utolsó cseppek, mikor Dorci sem bírta tovább. Terpeszbe állt – egy vékony, fehér Adidas melegítő volt rajta – és elengedte magát. Az első pillanatokban nem láttam semmit, csak a nadrágszárakon alul kicsorgó patakot, de néhány másodperc múlva megjelentek a foltok is. Ahol átnedvesedett az anyag, ott rögtön hozzá is tapadt a bőréhez. Az öléhez szorítottam az arcom és éreztem az engem is elérő forróságot. Lüktetve, össze-össze rándulva préselte ki magából az utolsó cseppeket. Úgy, ahogy voltunk, nedvesen, elázva (kicsit már belül is) átöleltük egymást és csókolózni kezdtünk. Közben kezeink a másik nedves punciját kényeztette. Így jutottunk el az immár második, fergeteges orgazmushoz.

Igazából nem is a fizikai tevékenység repített a mennyekbe, inkább a bepisilés látványa, a cuppogó, még meleg ruhák érzése.

Ruhástól ültünk be együtt a fürdőkádba. Nagyon sajnáltuk, hogy nincs legalább egy fiú is velünk. Eljutottunk ugyan a kielégültség állapotába, de mindketten vágytunk rá, hogy egy ágaskodó, lüktető szerszámot kényeztethessünk. Elképzeltük, amint az átázott ruhájából kihámozzuk, rajtahagyjuk az alsónaciját és nézzük, ahogy a vízben szép sárga folt lengi körbe. Jobb híján maradt a fantáziálás (és a vízálló vibrátor). :)

Hajnali ötkor, hulla fáradtan bújtunk ágyba. (Előtte még eltüntettük a nyomokat, mert az ördög nem alszik.) A fürdőszoba úgy nézett ki, mintha nagymosás lett volna. Ezt már nem lett volna nehéz kimagyarázni, ha valaki véletlenül előbb jön haza a tervezettnél. Ennek ellenére örültem, hogy nem toppant be senki váratlanul.

Mikor vasárnap reggel felébredtem, Dorci még aludt. Gyorsan ruhába bújtam és leszaladtam a kisközértbe friss péksütiért. Mire visszaértem, már a barátnőm is ébredezett. Reggeli közben nagyon nehezen indult meg a beszélgetés. Zavarban voltunk, nem tudtuk hogyan fogjunk hozzá, pedig helyre kellet tenni a dolgokat. „Bocsi, pisilnem kell” – mondtam és felálltam az asztaltól. Egymásra néztünk és kirobbant belőlünk a nevetés. Egy pillanat alatt minden a helyére került bennünk. Feloldódtak a görcsök, megint egymásra tudtunk nézni. Azon viháncoltunk, milyen lenne, ha állunk egy zsúfolt buszon és megszólalunk: „Bocsi, pisilnem kell”, és abban a pillanatban már jön is.

Még nem tudom, Dorcival lesz-e folytatás, de remélem igen. Ezek után már Ő is máshogy fog viselkedni – elsősorban a párjával – és bennem is sok minden megváltozott.

Fiúk! Ne féljetek, szükségem van rátok is! Nagyon jó érzés tudni, hogy nem vagyok egyedül a „perverziómmal” és mindent el fogok követni, hogy segítsek másoknak is belekóstolni az élet eme gyümölcsébe. Kár lenne kihagyni, mert izgi, kellemes, vad, ugyanakkor kiszolgáltatottá, védtelenné tesz. Egyszerre érzem magam megalázónak és megalázottnak. Ez a kettősség nekem gyönyört okoz!


Puszi mindenkinek: Pam
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 876
Szép naposidőt!
Ezek vicces foltok? Ezzel a munkámmal szeretnék nevezni a Foltszépségversenyre.
Ja, alig tudtam elállitani, hogy ne pisiljem teljesen össze magam :)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 875
Köszi, olvasom. Most nem tudok bővebben válaszolni, de majd meg lesz.
Előzmény: Alfrédi (871)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 872

Hú, Alfrédi! Te tényleg komoly szakember lehetsz! Én is régóta foglalkozom a témával és kutatom a titkait, de ennyire soha nem merültem bele. Izgatottan várom a folytatást (főleg, h női alanyról fog szólni!!)

 

Alfrédi Creative Commons License 2007.02.07 0 0 871

2.rész

Szóval,ott tartottam, hogy megmérem. Kerestem és találtam is egy üveg mérőedényt, ami 500ml-ig volt kalibrálva,gondoltam ez elég lesz. Megvártam még, hogy pisilnem kelljen,majd beleeresztettem: Leolvastam:úgy 430ml: Tehát a normál tartományba estem. Másnap kiváncsiságból kipróbáltam mi van. ha nagyon visszatartom, akkor mennyi lesz? Gondoltam, csak kicsivel lesz több. Tévedtem. Az 500ml-ig  beosztott, de szinültig kb.700ml-es edény csordultig megtelt, még mellé is folyt egy kicsit. Ejha,gondoltam jól túlteljesitettem a tankönyvi adatot. Vajon ez már nagyon soknak számit? Vagy még ennél is tudnék többet, ha nagyon akarnék? Kiváncsi voltam. De a leginkább az a kérdés izgatott fel,hogy mennyit tudna pisilni egy felnőtt nő, ha nagyon visszatartja??? Annyit, mint a tankönyv mond,vagy annyit mint én, vagy talán még.....húúú?! Mert akkor már kapizsgáltam, hogy annyira sokáig tudja valaki visszatartani,amennyire nagy a hólyagkapacitása. A kettő között egyenes arányosság van. OK. Igy elég a hólyagkapacitás ismerete.Rendben. Na de, hogy vegyek rá egy nőt,hogy üvegbe pisiljen, csak mert szeretném megmérni a......Nehéz ügy! Visszamentem hát az orvosi könyvesboltba, kiválasztottam a témával foglalkozó összes könyvet(csak 3 volt) és találtam még két, 300-400ml körüli számadatot. No ebből nem élünk meg, gondoltam. Meg amúgy is inkább a női és férfi hólyagkapacitás közötti különbség érdekelt volna. Aztán végül rátaláltam ilyenekre is,antikváriumokban és az orvosi levéltárban. Mindent elolvastam ami a kezembe került a témával kapcsolatban,15 év alatt legalább 1000 könyvet átböngésztem és valahogy boldogultam az idegen nyelvüekkel is. Kész szakember vált belőlem, de az eredeti kérdésemre még mindig nem kaptam meg a választ. Rengeteg számadattal találkoztam, ezek közül kb. 10 olyannal,amelyek a férfiak hólyagkapacitását itélik nagyobbnak,mondjuk 900/700 arányban,10 másik viszont a nőkéét tartotta többnek tudományos okfejtésekkel megerösitve. Egy nőgyógyászati könyvben pl. külön útalást találtam arra,hogy a nők hólyagjának befogadóképessége élettani körülmények között is meghaladhatja az 1000ml-t. Időközben már az enyém is meghaladta az 1000ml-t. Tudom, mert rendszeresen méricskéltem. 23 éves koromra elérte az 1500ml-t. Egy darabig el voltam telve magamtól. Aztán jött egy lány és az övét is én méricskélhettem. És nem hittem a szememnek.....

folyt..

Előzmény: Törölt nick (776)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!