A térkép témához kapcsolódva: én a basecamp szoftvert használom és az openmapsről szedem a térképet..most akkor ez már nem jó? Úgy láttam - lehet nem jól - hogy december óta nem volt frissítés a turista verzióban. A Garmin GPS-ekre mi a legjobb térkép?
Konkrétan még semmi nem került a bizoccság elé, tehát én sem tudok semmit. De nagy az izzadtságszag, meg hát azok a nyavalyás verebek is csak mondják a magukét... :-)
Ahogy elnézem a ranglistákat, Te is rekordot döntöttél tegnap :-) Még -100-at senki nem produkált. Persze, tudom, szándékos volt! De különben köszi, ez az 5000 klub nagyon tetszik :-)
És ha már a játék a téma, még gyorsan hadd jegyezzem meg: a ranglisták kicsit átalakultak. Van egy TOP30-as lista, ahol mindenki a legjobb pontszámával szerepel, és létrejött az ötezresek klubja, ahova az ötezer pontot elért játékosok kerülnek fel. És nem Csuhás vezeti :) A másik két lista maradt hagyományos. Én a közeljövőben is csak ritkásan tudok fórum közelében lenni, de emailen elérhető vagyok, ha valami nem jól működne.
Nem, az éppen nincsen, viszont lyukat beszélni bárkinek a pocakjába, na azt nagyon tudunk! :-)
Sok mindenhez hozzásegített már ez a (korántsem mindig) jó adottság.
Volt hogy logisztikát oldottunk meg ez által (pl Makkoshotyka-Regéc viszonylatban), de a legtöbbet talán a Galyatetői kilátóba feljutás miatt koptattam a lepcsest, na azt már majdnem feladtam, de végül aztán szerencsém lett...
Be kell valljam, ebben a fordulóban volt olyan játékos, akinek drukkoltam. Csg65 az eddigi fordulókban mindig éppen csak, hogy lemaradt a dobogó tetejéről, így aztán amikor negyedik játékosként 4539 pontot ért el, azt gondoltam, végre neki is postázhatok egy kitűzőt. Ráadásul úgy, hogy egész nap, meg sem közelítették a többiek pontjai. Aztán az utolsó percekben hirtelen izgalmassá vált a játék: 20:45-kor megközelítette andrew85, 20:52-kor pedig leelőzte kbk 4719 ponttal. Sajnálom, hogy most sem jött össze, a nyertesnek pedig gratulálok!
Még egy különlegessége volt a játéknak: jzp2107 már este hatkor végzett vele :)
Ez az a néhány éve félbemaradt fejlesztésű béta verziós turistautak.hu térkép amit nem javasolt használni, egyrészt valamikor 2014-ben frissült utóljára az útvonalhálózata, a nagyobb baja az, hogy több úttipust nem jelenít meg.
Ezen a szakaszon ez durván látszik, mivel pld a kerékpár utak is hiányoznak rőla Keszthely - Hévíz között ezért nincs OKT csak néhány a levegőben lebegő kék sáv ikon. Mondhatnánk, hogy K. A. utolsó bosszúja :-(