Keresés

Részletes keresés

fan_fan Creative Commons License 2007.02.19 0 0 943

Részegen ? Meghívlak X városba kilátástalan munkanélkülinek, a pszichikai zavaroktól garantáltan ágybavizelsz, minden szexuális töltet nélkül.

Moderátoroknak: Ez nem politikai bejegyzés volt.

Előzmény: Törölt nick (942)
gangbang78 Creative Commons License 2007.02.19 0 0 941
Legkirályabb, ha a csaj kontrollvesztve, részegen összehugyozza magát :-)
Előzmény: Törölt nick (940)
gangbang78 Creative Commons License 2007.02.18 0 0 939

Hányós sztorim rengeteg van, de bepisálós csak 1...:-)

 

Semmi extra, a bige csúnyán elázott, úgy támogattam ki, térdre esve okádott a csészébe, utána beájult és összehugyozta magát, jókora folt lett a trendi naciján :-)

 

Muszáj volt tisztába rakni...

Előzmény: zsanettka07 (937)


zsanettka07 Creative Commons License 2007.02.18 0 0 938
zsanettka07 Creative Commons License 2007.02.18 0 0 937

Gangbag, meséld el

 

Alfrédi, ezeket a nettről másoltam, nem az én sztorijaim. Kérlek továbbítsd őket Twonek, ő imádja ezeket

gangbang78 Creative Commons License 2007.02.18 0 0 936
Volt már olyan, hogy egy seggrészeg bula összehugyozta magát, beájulván a WC-fülkébe...
Alfrédi Creative Commons License 2007.02.18 0 0 935

    two él!....és üzeni, hogy a moderátorok letiltották nem tudja meddig, de visszajön és bepótól mindent, viszont mi addig is cseveghetnénk ám...!

 

 

    Miért, lehet, hogy még visszaengednek?    (nem értek hozzá)

 Vársz még egy kicsit és azútán.......     .......   ?

Alfrédi Creative Commons License 2007.02.17 0 0 934

 Szia Drága Zsani!

Segits kérlek,mert valamit nem értek. Ezeket a történetek olyan ismerősek nekem, mintha már olvastam volna valahol, nekem úgy rémlik..

 

 Amúgy Téged megbüntettek azért, mert bepisiltél kicsi korodban? Akkor az nagyon rosszúl eshetett neked.. Nem szabad.....,mármint nem szabad egy kicsi gyereket bántani vagy megverni csak azért, mert bepisil!  Erről ő nem tehet, hiszen ő még pici.

Óóó, hát nem kell pityeregn, no!!  Nincsen semmi baj!  Nekünk bátran elmondhatod, ha bepisiltél, nem fogunk megszidni vagy megdorgálni érte. Meséld el bátran, mondd el mi a szivedet nyomja! Nincsen mitől félned.  No, csak bátran....... 

Előzmény: zsanettka07 (933)
zsanettka07 Creative Commons License 2007.02.17 0 0 933
Ágyamban fekszem.
Pityergek.
Megszidtak, mert bepisiltem.
Most benne kell ülnöm, ez büntetésem.
S amúgy félek a sötétben.


 
zsanettka07 Creative Commons License 2007.02.17 0 0 932

Szia Kati!
Mással is már megtörtént hogy „berottyantott“ pl. velem is. Mivel épp babát várok valahogy ide keverettem a fórumra, és a Te storydat is elolvastam. Látam hogy sokan eddig nem reagáltak pedig biztos vagyok benne hogy nem csak 2 vagyunk akik hozzászolhatnának a témához. Én szlovákiai vagyok és kb. 1,5 évvel ezelőtt a munkából 1 hónapig Budapesten voltam. Egyik este egy uzleti partyn voltam ahol mindenfélit ittun ettünk, ami tobb mint valószinű nem tett jót a gyomromnak vagy inkább a hasamnak. Másnap reggel munka előtt nem volt időm WC-re menni, picit elaludtam, ami végül nagy hiba volt, az utcán erős hasfájás kapott el, a várost még nem ismertem annyira hogy tudtam volna hol találok „menedéket“, lent a metróba a WC nem működött. Az irodám 8 megállóra volt, az utat ahogy úgy végig szenvadtem de amikor jottem fel a lépcsön megtörtént az amit talán soha nem felejtek el, az előző napi vacsora hasmenés formájában a bugyimba ment. Azt a megalázó érzést és szégyent a legnagyobb ellenségemnek se kivánom. Szoknya volt rajtam, azt hogy hogy néztem ki inkább nem részletezem. Mivel mukába így nem mehettem, a következő metróval vissza kellet mennem a lakásra. Az emberek a metróba megbámultak, még hozzá teszem hogy le „ugye“ nem ülhettem, tehát a 8 megállót végig áltam. Az valami pokoli volt, a szag elég gyorsan terjedt, és kis idő múlva mindenki számára világos volt hogy tőlem jött. Ott áltam 26 évesen egy kosztümben teljessen osszecsinálva. Amint kiszáltam elsírtam magam. Az nap beteget jelentettem. Az eset nem kis lelki traumát okozott de azóta már túltedtem magam rajta.

Üdvözlettel,
Andrea

zsanettka07 Creative Commons License 2007.02.17 0 0 931
Szasztok!
Valóban megesett már mással is ilyen "baleset" Sajnos velem is.
Tavaly májusban történt. Egész napom ügyek intézésvel, rohangálással telt és gondolni sem tudtam a WC-re nemhogy elmenni.Nyílvános WC-be egyébként sem megyek.Délután mielőtt haza indultam volna, elmentem a lányomért az óvodába. A kocsiban az úton már nagyon kellett pisilni. Az oviból hazafelé dugóba kerültünk, ami nem tett jót a helyzetemnek.A combjaimat összeszorítva vezettem. Amikor végre megindult a sor éreztem,hogy melegszik a bugyim.De ez kb.2 másodpercig tartott. Egy kevés becsorgott.
Amikor a házunk előtti parkolóba értünk már szinte biztos voltam benne,hogy be fogok pisilni.Keresztbe rakott lábakkal vettem ki a gyereket a gyerekülésből és összeszorított lábakkal elindultam a lift felé.A kislányom látta a járásomat és Meg is kérdezte, hogy:"anya pisilni kell"? Csak annyit mondtam,hogy nagyon. A liftre várni kellett és éreztem, hogy a nyomás egyre nagyobb.A liftben már "táncoltam"és amikor kiszálltunk a lépcsőházban nem tudtam tovább tartani.A lányom előtt bepisiltem. Életemben először fenőttként 28-évesen.Senkinek nem kívánom azt az érzést. Nagyon roszz volt azt érezni, hogy akaratom ellenére pisilek, látni,hogy terpesztett lábaim között folyik a lépcsőház padlójára.Majd bepisilve hazamenni.
zsanettka07 Creative Commons License 2007.02.17 0 0 930
Sziasztol, Kati a nevem, szeretnek inditani egy uj temat ahova olyan lanyok, nok irnanak akikkel mar megtortent az hogy bepisiltek vagy bekakiltak utazas kozben vagy mas nyilvanos helyen. Velem ez sajnos megtortent, 19 eves lany vagyok, egyetemista, mar regota keresek olyan forumot ahova mas lanyok is irhatnanak de eddig sajnos nem talaltam.
Mult evben majusban tortent a dolog amikor az egyetemrol hazafele jottem busszal, vizsgat csinaltam azon a nap. 2 nappal azelott nem voltam WC-en es azt hiszem a stressz "jo" hatassal volt ram. Mar a vizsga alatt is elegge fajt a hasam, de nem volt semmi gond. Aztan amikor megindultam a buszmegallora jelentekzni kezdett az inger. Sajnos WC-re nem mehettem mivel a buszomat el kellett ernem, es amugy sem kedvelem a nyilvanos WC-t. Ez eleg nagy hiba volt, a buszban mar nagyon kellet a fajdalomtol fogtam a hasam az egesz uton a bekakilastol csak az ulles valasztott el. Meg sikerult kiszalnom de par lepes utan teljessen osszekakaltam magam. Elsotetedett a szemem elott es azt hittem elsulok a szegyentol. Ez eletem legszornyubb pillanata volt, ekkora szegyent es megalazast soha nem ereztem. A megallo tele volt emberekkel, nehany fiatal elkezdett hangossan nevetni. Mivel meleg volt egy bluzt meg vilagos vekony nadragot viseltem amin keresztul az egesz balesetem nagyon jol lathato volt mindenki szamara. Maig nem tudtam feldolgozni a tortenteket. Han van itt valaki akivel hasonlo tortent hat irjon.
Udvozlettel Kati
oldman2 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 929
 Köszi az infót!!!
Előzmény: LesWam (928)
LesWam Creative Commons License 2007.02.15 0 0 928
Írj neki e-mailt. Kattints rá a nickjére.
(Többet nem merek írni ebben az őrült világban, mert még engem is leszednek...)
Előzmény: oldman2 (927)
oldman2 Creative Commons License 2007.02.15 0 0 927
Hello luv2pee ! Hogy jelentkezzek tagnak?
Előzmény: Törölt nick (911)
Alfrédi Creative Commons License 2007.02.15 0 0 926

 Nem politizálunk, nem!  Nem és nem! Bár two már bőségesen rászolgált, hogy kinevezzék őt minimum, a: pisi -ügyekért felelős tárcanélküli miniszterré!

 Sose tudni..érdemes vele jóban lenni..     Jút eszembe...  Visszadugtátok már azt az izét...??

Alfrédi Creative Commons License 2007.02.15 0 0 925

 Szia Pam!    Az igazság az, hogy rosszat sejtek.. Az előzményekről annyit tudok, hogy leszedtek néhány írást, amiért aztán two tegnap irt egy heves hangvételű levelet bizonyos(maradjunk annyiban, hogy politikai)szinezettel, amire én reagáltam úgy, hogy nem vitatkoztam vele. Mindkettőt leszedték. De most megigérjük, hogy soha többé... és, hogy jók leszünk(úgye two) és bűnbocsánatot kérünk....

 De most two-t dugjátok vissza a konnektorba!  Ok srácok...

Előzmény: pamall (923)
Alfrédi Creative Commons License 2007.02.15 0 0 924
 two! Ha sikeresen partot értél, okvetlen adj életjelet valamilyen formában pl. fényjelzésekkel: S.O.S. !!!Vagy próbálj tüzet gyújtani stb. -hogy a nyomodra bukkanjunk !!
pamall Creative Commons License 2007.02.15 0 0 923
Hová tűntek a levelek és miért?
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.13 0 0 916
Bár, ez inkább kipisilés.
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.13 0 0 915
Bazi jó!
Előzmény: Alfrédi (914)
Alfrédi Creative Commons License 2007.02.13 0 0 914

 Szia luv2pee!

 Igazán örülök, hogy érdekel a sztorim. Mielőtt folytatom, annyit előrebocsájtanék, hogy Viki ma már (sajnos?.) nem az én barátnőm. A városligeti kalandunk útán nem sokkal, -vagyis úgy két éve- szakítottunk.Ez volt első és útolsó közös bepisilésünk a szabadban. Vikivel való megismerkedésem tőrténetéről még írok később, de most menjünk vissza a Hősök-Terére!

 Ott hagytam tehát abba,hogy már közeledtünk lázasan tettünk választott szinhelye felé azzal a tudattal, hogy olyat fogunk tenni, amit eddig még sohasem. Izgultunk is ám rendesen, meg még plusz hecceltük is egymást, hogy pl. mi lesz, ha észreveszik és kinevetnek vagy... Érdekes módon én voltam az aki inkább parázni kezdett, ő ezzel szemben -vagy éppen ezért- egyre inkább élvezni kezdte a szitut.(Az mindig feldobta, ha félősnek látott.)

 Beértünk a ligetbe, az állatkert körüli árnyas részen leraktuk az autót, majd megbeszéltük a haditervet: romantikus séta a liget árnyas fái alatt, asványvíz szapora kortyolgatása, kis megpihenés egy padon,majd újabb séta...

Megállapodtunk, hogy "nem ér" a bepisilést irányitani, előbbre hozni csak azért, hogy ne a legcikisebb pillanatban érjen útól. Nem sportszerü továbbá végelkeseredésben félreeső bokorban oltalmat keresni. Nem! A végsőkig kell kitartani, kivárni mígnem a természet győz!

 Még legalább egy-másfél óra volt sötétedésig és úgy döntöttünk,hogy azt  még megvárjuk,mert verőfényben azért mégiscsak meredek lenne.. Viki viszza is fogta a vízivást, mert már amúgy is kellett neki, hiszen reggel óta nem volt (szándékosan). Nekem ezzel szemben nem kellett, igy elég gyakran néztem az üveg aljára , hogy behozzam a lemaradást annak érdekében, hogy nagyjából egyszerre érjen útól bennünket a "végzet".

 Besötétedésig kószáltunk fel- s alá, besétáltunk a Vajdahúnyad-Várába  és nézelődtünk akár a túristák. Majd körbesétáltuk a csónakázó tavat és megetettük a kacsákat.

 Kezdett besötétedni. Kidobtam az üres 1,5l-es flakont és újat bontottam. Viki csak félig jútott a sajátjával. Ekkor már éreztem az ingert és megkérdeztem, hogy neki mennyire kell?  -Hát eléggé. Majdnem, hogy nagyon- felelte.

(Vikire egyébként jellemző volt, hogy a pisi ingernek semmilyen külső látható nyoma nem volt nála, kivéve ha már nagyon a végét járta.)

 Aztán Viki a következőket mondta: -Itt már rém uncsis. Sétáljunk inkább ki a Hősök-Terére! Esetleg bemehetnénk a Szépművészeti Múzeumba..

-Miii? Ott akarsz bepisilni? -csodálkoztam rajta.

-Jaj már, bármikor visszajöhetünk a ligetbe. Két perc...

 Egészen felvillanyozott az elszántsága annál is inkább,mert nem ilyennek ismertem. Még nem értettem a dolgot, de mondtam, hogy ok.  Elindultunk a tér irányába, én pedig közben rémképekkel próbáltam borzolni az idegeit, hogy mi is vár rá odabent, ha... Menés közben éreztem, hogy kezdek mindjobban megtelni. Hát igen, a 2l ásványvíz...Szóltam is Vikinek,hogy kapcsoljon rá az ivással, mert nekem 10 perce még alig kellett, most meg.....Ezen nevetett, majd azután hosszukat kezdett kortyolgatni..... Lassan odaértünk a múzeumhoz.

-Viki,úgye nem azért akarsz ide bemenni,hogy esetleg wc-re mehess...? Mert ez nem ér! Ez nem jó hely, még a végén kisértésbe esel. El innét.!

-Jó, rendben. Akkor menjünk az Andrásy út felé! Kitaláltam valamit. Száljunk fel a földalattira.

Ahogy ezt mondta, elkezdtem röhögni, ő meg miattam röhögött. Ekkor tette előszőr keresztbe a lábát.

-Földalattira? Hu, de nekem már nagyon kell!

-Ne izgulj, nekem is! Gyere már, menjünk!

folyt.

Előzmény: Törölt nick (911)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.12 0 0 913
Én is voltam már így, hogy hiányoltam a társaságot, de senki sem írt napokig.
Most sok az egyéb tennivaló, bár sok közülük száraz téma, de fontosak. Kezdem érteni, néha miért kihalt a topic.
Csak azért szólok h figyelek és éppen pisilnem is kell eléggé.
Lányoknak pussszy ki hova kéri, fiúknak pacsi a tenyerükbe!
:):)
Előzmény: Törölt nick (912)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.12 0 0 911

Hát Alfrédi, most nagyon felizgattál. Mármint nem te, hanem amit írtál... Erdőbén tényleg fantasztikus élmény lehet.. ha hív a természet.. Annyira jó ötletnek tartom, hogy legközelebbi bepisilésemet biztos erdőben fogom véghez vinni!

Nagyon szerencsés vagy, hogy olyan barátnőd van, aki nyitott a bepisilés felé. Mesélnél róla egy kicsit, hogy hogyan sikerült találnod ilyen lányt? Mármint hogyan hozdtad fel neki a témát? (ha egyáltalán te voltál a kezdeményező) Tudtad biztosra, vagy majdnem biztosra, hogy őt valószínűleg izgatja a bepisilés, és ezért mertél vele előhozakodni, vagy csak próba szerencse alapon dobtad fel neki a témát?

 

Az Városligetes folytatást is nagyon várom!

 

 

Előzmény: Alfrédi (910)
Alfrédi Creative Commons License 2007.02.12 0 0 910

Hello two!

Még sosem pisiltél be lánnyal erdőben? Az őtlet kitűnő,el ne szalaszd majd  a kinálkozó alkalmat! Ne feledd, az erdő a bepisilések legősibb szintere! Őseink életüket erdőkben élték, a bepisilés mint vágy pedig nem újkeletű, hanem egyidős az emberiséggel. Vagyis soha, sehol nem pisiltek még be annyit, és annyian, mint az erdőben. A helyszinválasztással nem lehet "ráfázni".

Annál is inkább, mert a lányok (is) szeretik az erdőt, a természet lágy őlét, ami úgyebár még biztonságot is nyújt az embernek....a túl kiváncsi szemek elől.

 Én,úgy két évvel ezelőtt hasonló őtlettől vezérelve vetettem fel lelkesen akkori barátnőmnek Vikinek(akivel már túl voltunk seregnyi otthon művelhető pisis játékon,miről még mesélek),hogy izgi volna máshol is bepisilni. Máshol?- Mire gondolsz, kint az útcán?- nézett szép nagy szemeivel.- A körúton....?  Azt akarod, hogy mindenki előtt....      És erre elkezdett csikizni,mert ilyenkor mindig azt csinálta.

- Én a Hősök- terére gondoltam, nyúgis, kihalt hely szombat délben....-hecceltem őt.

-Tudod kivel...         Segitségért kiáltottam, úgy csikizett.  Majd előadtam, hogy arra gondoltam, ha hétvégén megyünk kirándulni az erdőbe, akkor...  Ez úgy látszik hatott, láttam rajta. Az erdő az mégis csak más..    A dolog sinen volt. Mindjobban kezdett tetszeni neki a dolog és már lázasan vártuk a hétvégét. Osszecsomagoltuk a cuccokat váltásruhát (naná) meg miegymást. Beérett várakozásunk gyümőlcse, elérkezett a szombat reggel,de jött vele más is. Egy nagy országos eső. Na ennek lőttek,csurom vizesek leszünk...Csakhogy mi nem az esőtől szeretnénk elázni.. Lefújtuk. Délutánra Pesten kitisztúlt az idő, és támadt egy őtletem:

 -Múltkor mit is mondtam, Hősök- tere. Viki, menjünk a Hősök-terére bepisilni! Ott van a Városliget, majdnem olyan,mint egy erdő.  Szerencsére ő is eléggé be volt indulva, ezért belement, bár megint megcsikizett..

 Délútán 6-kor mentünk ki a ligetbe, betárazva a szükséges kellékekkel és 4-5 flakon ásványvizzel, hogy a müvelet sikere semmiképpen ne a szerencsén muljon...

folyt. holnap.

Előzmény: Törölt nick (906)
oldman2 Creative Commons License 2007.02.11 0 0 909

Mások mit mondanak?

- Az aranyszőrű kantestvér: csak irígyelnélek, ha megtörténne.

 

- A lélekbúvár: ez a hozzászólásod felhívás keringőre lányoknak.

 

- A drukker: Bátran megteheted, a természet lágy ölén, mindentől távol a gátlások, a párkapcsolatod béklyói is messze tűnnek, felszabadul az ember a kötöttségek alól, már csak a hatalmas boldogságot kell utána otthon valahogy palástolni. 

 

- Egy nő: Megcsalás, ha más nőt nézel, más nőre gondolsz, más nővel pisilsz, vagy bármi, amiben más nő ott van, pl JeNŐ.

 

 Úgyis Te döntesz.

 

Előzmény: Törölt nick (906)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.11 0 0 908
Hát volt egy jó honlap ami nagyrésze ingyenes volt. és igazi jó bepisilős filmeket lehetett letölteni. Ez volt a www.maxiecam.co.uk Most mindent lekódoltak hogy száradjon le a fasza aki ezt tette. Szerencsére én letöltöttem ami csak letölthető volt, sőt ki is írtam dvd-re. Ha valaki tudná hogy miként lehetne ezt feltörni, annak a hekkernek megköszönném. hoaloan@citromail.hu
Alfrédi Creative Commons License 2007.02.11 0 0 907

Tartsd vissza ameddig tudod,majd mérd meg a produktumodat ml-ben! Statisztikai adat lesz belőle, melyet majd a lányokéval fogunk összehasonlitani.

 

Erdőben bepisilés....?   Mindjárt jön..

Előzmény: Törölt nick (905)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.11 0 0 906
Nehéz meghúzni a határt. Asszem egy kis játékos élvezkedés néha belefér. Egy csajjal egy erdőben jól bepisilni, urambocsá' szexuális indíttatásból.
Mások mit mondanak?
Előzmény: Törölt nick (902)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.11 0 0 905
Nekem most nagyon kell, de jól esik. Mit tegyek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!