Keresés

Részletes keresés

Fellows Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1258
Libress!
Csodálatos délutánod lehetett!
Én a kertben locsoltam a virágokat!
A harmadik locsolónál már nagyon kellett pisilnem és elkezdett csurogni. Melegítő és bugyi volt rajtam.
Csodálatos érzés volt a szétáradó forró pisi!
Hogy menjek be pisisen a lakásba ahol a feleségem tv-t néz?
Leöntöttem magam egy fél locsolónyi vízzel!
Meglettem dícsérve milyen ügyetlen vagyok!
Előzmény: Törölt nick (1257)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.09 0 0 1257
Ur isten!!! őssze fogom pisilni magam!! annyira kell pisilnem hogy mindjárt sirok ugy fáj az ölem!A vendégek már készülődnek !Sokan már el is húzták a csíkot.! öltöny nadrág,napsárgaing,és Bordóbugyiban vagyok!Gondoltam fel avatom e bugyim,amelyben még sosem pisiltem be!Itt az ideje! Meg várom még mindenki el megy,és direkt nem vetkőzök le!Rámolás ,ill elpakolásközben szeretném magam el áztatni!Már alig birom visszatartani as arany folyamot,de méd egykét vendég, mindég ki tart,én meg alig várom hogy hódoljak eme ünnepi kedvtelésemnek![megsugom nektek a bugyim már igy is csupa pisi,mert cseppenként azért engedem magam!]hogy mi lett a vége? igérem még ma meg irom,kivéve ha nem csiccsantok be annyira,hogy el alszom,és hagyom a takaritást másnapra!
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.08 0 0 1256
Tuti be fogok holnap pisilni, és ráfogom,hogy a diló haverom oda irányitotta a szódás szifon csövét!


Törölt nick Creative Commons License 2007.04.08 0 0 1255
kellemes Husvétot kivánok minden nedves [kedves] fórumozó társamnak,a hölgyek most ne saját maguk végezzék ma az ön locsolást,hanem ma engedjék át akit erre a célra be avatnak!
Fellows Creative Commons License 2007.04.08 0 0 1253
Nem sikerült :-(
Fellows Creative Commons License 2007.04.08 0 0 1252
Megpróbálom a képet mégegyszer!
Fellows Creative Commons License 2007.04.08 0 0 1251
Kellemes Húsvétot Kívánok minden psikedvelő Úrnak és Hölgynek!
Végre sikerült regisztrálnom magam!
Sokat nézegetem a pisis képeket és nagyon szeretném már kipróbálni nem csak egyedül!
Csongrád megyéből várom olyan hölgy esetleg fiú jelentkezését aki szívessen eltöltene egy délutánt bepisiléssel és fotózással videózással!
hepphecc Creative Commons License 2007.04.08 0 0 1250
Az összes kedves pisiskedő hölgynek azt kívánom, hogy holnap kedve szerint legyen meglocsolva (mert, ugye nem tévedek, hogy szimplán kölnivel, az szerintetek is snassz egy cseppet :-))!
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.07 0 0 1249
nemkell az ujság!megy ugy is ha picit összéb teszed a combjaid. ha pedig fiú vagy tedd jobra v. balra a slagot,attól függ melyik csizmát akarod meg tölteni!
Előzmény: E27 (1248)
E27 Creative Commons License 2007.04.07 0 0 1248

Sziasztok!

 

Mi lenne, hogy magas sarkú csizmába és összetekert újsággal bepisilnétek. :) Az nagyon izgi lenne, és felraknátok a képet ide!

Törölt nick Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1247
Azt hittem ki lehet majd nagyítani. Kidolgozom ám én ezt jobban is. Nem igazság, hogy annyi faxa képet csinálok és nem tudom közreadni.
oldman2 Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1246
Ez tényleg kicsi.
Előzmény: Törölt nick (1245)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1245
Na akkor próba szerencsebepisilés
Kanis Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1244
Külön topik van erre: Képfeltöltésről topik. De azért rövid útmutató: A hozzászólás ablak alatt "Új kép". Mellette űrlap, "Feltöltés": ott keresd meg a fájlt. Adj neki megejelnítendő címet (A kép felirata sor). Ha kész, "Feltölt" Utána alul megjelenik a "beszúrás", "törlés" két szó. Ahol a szövegbe be akarod szúrni a képet, ott a "beszúrás". Több kép feltöltése esetén mindegyik mellett ott a "beszúrás" szó, nem kell az összeset be is szúrni (ha a hozzászólás szerkesztésekor jössz rá, hogy valamelyik fölösleges). A fájl méret tudomásom szerint korlátozott, pár száz kilobájt lehet a határ; így a digitális fényképezőgépből kikerülő képek méretét, felbontását csökkenteni kell!
Előzmény: Törölt nick (1242)
oldman2 Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1243
Nekem is csak ennyi szokott látszani a képeimből- többnyire.
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.05 0 0 1242
képfeltötltés
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.05 0 0 1241
Megint megpróbálok föltenni egy képet. Ha nem megy, valaki mondja el, milyen formátumu képek alkalmazhatóak?
Azt egyszer én is kpróbáltam, hogy rövidnadrágban ráültem a suzuki első lökhárítójára (nem lehet rendesen, mert nem derékszügű) és az ölembe ült, háttal a barát-prosti. Lassan bepisilt és átáztatott emgem is. közben én is bepisiltem.
Aztán a rövidgatyákat eldobtuk, mert azokat én vittem. jól összefagytunk és visszabújtunk az autóba kufircolni. Nem volt igazi élmány, mert pénzért vettem.
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.05 0 0 1236
Nem aggódom én annyira, csak fent vagyok egy egészen más oldalon is, a rendes nevemmel és ott már nagyon sok álreges buznyákot lebuktattam. A nevem azért lett ez a gyönyörű, költői bekaki, mert amit használok már kb 7-8 éve, azt nagyon sokan ismerik. Semmi különös jelentősége nincs. Én nem akartan dezsőfi piroska lenni, nem akartam jolánka lenni, csak valami egyedi, szívhezszóló nevet akartam választani.
annyit nem mesélek magamról, hogy bekopogjanak holnap az ajtómon, mondván: meghoztuk a csere gumigatyát....
Ugyanúgy szeretem a bepisilést (is) mint ti.
Próbáltam egyébként képeket is föltenni, de csak a kísérő szöveg jelent meg, a fotó nem. neki is búsultam a világnak egyből....
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.04 0 0 1230
Én nő vagyok, max. nem írok ide rendszeresen, csak akkor, ha valami valós élményem van. Attól még, hogy valakinek női nickje van, nem feltétlenül nő, és attól még, hogy valakinek semleges nickje van, még lehet nő.
Előzmény: Törölt nick (1217)
Alfrédi Creative Commons License 2007.04.04 0 0 1228
Ó, nem Pamallra gondoltam.      Pamall tényleg nagyszerü.  Igy OK?
Előzmény: Alfrédi (1227)
Alfrédi Creative Commons License 2007.04.04 0 0 1227
Lásd milyen nagyvonalú vagyok!      - Egyezzünk ki egy döntetlenben!
Előzmény: Törölt nick (1226)
Alfrédi Creative Commons License 2007.04.04 0 0 1225

Oh, Te Drága Mriya, Te ízig-vérig igazi NŐ !

 

- Hogy mit tettél velem azzal Mriya, amiket irtál nekem?  - Hogy "örömet okoztál" ez talán ide nem a legjobb kifejezés....  Annyiban persze igaz, hogy okoztál örömet is, de ezen kívül még ajándékoztál nekem annyi minden mást is:  Előbb meghökkentettél és elkápráztattál, majd elgondolkoztattál, azután felizgattál, végül pedig.....  - Hát igen.  Kielégitésre itéltél. - Tegnap késő este egyszer, ma kétszer. Kb 11.10-kor, majd 10 percel később még egyszer. A tegnapit még kutyafuttában kellett intéznem, mert még rohannom kellett el (képzelheted, milyen elgyötőrt lehettem),  de máma már a történethez illő, méltó körülmények között is örömet okozhattam magamnak. És nem kicsit volt jó..!  - Képzeld, hatalmasakat élveztem. Én is pontosan elképzeltem a sztoridat, lassan olvastam, nem kapkodtam, hogy megfelelően áthasson a vágy, hogy úgy érezzem, ahogy elképzelted. Helyenként azért akarva-akaratlanúl új apró részeket szőttem bele, és az ölembe csücsülős végkifejletet jócskán elnyújtottam.

 Mriya, úgy örülök, hogy ebbe az intim fantáziaképedbe belehelyeztél engem. Ez kedves és megtisztelő gesztus volt részedről. Gondom pusztán annyi, hogy ezentúl agyalni fogok a dolgon. Ez a sztori sosem vész már köddé, örökké fog élni az emlékezetemben. Mint minden meg nem valósuló fantázia, úgy ez sem fog nyugtot hagyni nekem sohasem.Tudom, hogy fogja mindig birizálni a csőrömet. Jaj nekem! Mondd, most mi lesz velem, Mriya?

Most meg belegondolok abba amit írtál, mikor olvastad az én sztorimat és Te is beleélted magad, és felizgultál rajta, majd pedig pisi után masztiztál és .....  Óhh!  Mennyei és felemelő, hogy egy nő (egy 100%-ig nő:-)) éppen én általam megállmodott történetecskére élvezett el. Ez fantasztikus érzés!

 

Hadd szúrjak közbe egy mikro-sztorit, amit ma utazás közben ötlöttem ki. Kiváncsi vagyok, mit szólsz hozzá?

- Képzeld azt, hogy Afrikában vagyunk a Szerengeti-sikságon, és ragadozók életének tanulmányozásával foglalatoskodunk. Néhány napja, hogy együtt dolgozunk. Terepjáróval szeljük a sivatagot, meg-megállunk, fotózunk, számba vesszük a jeladóval ellátott egyedeket, figyeljük a  kölykök fejlődését stb. Munkánk csak abban az esetben veszélyes, ha valami okból el kell elhagynunk a teherautót. Pechünkre kifogy az üzemanyag, rádión szólunk egy bennszülőttnek, hogy hozzon benzint, ami időbe telik. Látjuk, hogy a terepjárótól 100m-re, a bokrok között néhány hím oroszlán vert tanyát. Egyikük meredten bámul minket. Már 3 órája, hogy kifogyott az üzemanyag és Te már azelőtt szóltál, hogy menjünk vissza a szállásra, mert pisilned kell. Mivel szégyenlős vagy, a természetben sosem szoktál pisilni, még ha azt mondom neked, hogy elfordulok, akkor sem. Most viszont már a sok várakozás után borzalmasan kell pisilned. Érzed nem bírod egy percig sem tovább. A hólyagod már elképesztően feszül, szinte szét akar repedni. Képtelenség, hogy tovább visszatartsd. Érzed, hogy most cselekedni kell, különben mindjárt megindúl a pisi....!  Szólsz, hogy mégis csak leszálsz, és elmész a 30m-re levő bokor mögé. Arra kérsz engem, hogy figyeljem az oroszlánokat, nehogy támadjanak és, ha megmozdulnak, azonnal űvőltsek... Figyelmeztetlek, hogy a puska nincs nálunk, ne távolodj el a kocsitól, itt pisilj, de Te mégis a bokorba akarsz menni.

Nagy-nehezen lekászálódsz, a megerőltetéstől kis híján bepisilsz, majd összeszoritott lábakkal sietsz a bokor felé. Mikor elérsz oda és kezded letólni a nadrágodat, szemem sarkából látom (mert úgy állok, hogy téged ne, csak az oroszlánt lásslak), hogy az egyik oroszlán felugrik és közepes tempóval egyenesen feléd veszi az irányt.

 - Vigyázz! Az egyik feléd tart! Gyere gyorsan siess vissza! - kiáltok rémülten.

Te visszarántod nadrágodat és próbálsz sietni a teherautó felé. De jaj!...  - Mert miközben mászól vissza a platóra, az oroszlán utolér, és úristen!..... A mancsával a nadrágszíjadba kapaszkodik. Én próbállak felhúzni, majd az oroszlán enged egy kicsit, és már majdnem fent vagy, mikor újra elkapja a lábadat és nem ereszt.... Hál Istennek, nem akar megőlni - azt már megtehette volna - inkább csak játszik, de bármikor komolyra fordulhat a helyzet. Majd szerencsére sikerül kiszabadulnod a mancsai fogságából, és fel tudlak segiteni a kocsira. Bár a lábad vérzik és a cipődet épp most tépi szét az oroszlán, Te szerencsére megmenekültél! Zokogni kezdesz a rémület hatására, én pedig  vígasztalni próbállak:  

 - Jól van, most már biztonságban vagy, ne félj! Gyere ülj az ölembe!  Neked vérzik a lábad?!  Júj!  Gyere ülj már ide az ölembe!! 

Majd beleülsz az ölembe. A félelem hatása miatt ebben a pillanatban most nem érzed, hogy a bepisilés küszöbén állsz. A feszültség kiszakad belőled, elkezdesz zokogni.

 - Jól van, jól van... Nem kell sírnod, nem történt semmi baj! - nyugtatgatlak. - Elmúlt a veszély. Látod elment már az oroszlán.

Az ölemben zokogsz, majd egyszeriben megérzed azt a borzalmas, visszatarthatatlan pisilési ingert, amalyet egy percre kikapcsolt a tudatod, de most meglep, és szinte bénitólag hat rád. Nem tudsz ellene tenni semmit.

 - Júúúúj, Szszszszszszsz....  - szenvedsz még egy picit.

 - Ennyire fáj a lábad? - kérdezem.

 - Ó, nem, nem... Nem a lábam. hanem.........

 - Akkor mi a baj?

 - Ó, nem, nem tudom visszatartani - mondod zokogva. - Már jön, ne haradudj, de én most pisilek!!  Én most bepisilek, ne haragudj!  Nagyon folyik, nem tudom elállítani. - majd egyre keservesebben kezdesz zokogni. - Ne haragudj, nem tudom abbahagyni!

Olyan erősen jön.... 

 - Jaj, te drága, nincs semmi baj.. Próbálj megnyugodni! - és közben simogatom a fejed búbját.

 - Nem akartalak lepisilni..  Te jó ég, még mindig jön!  Úgy szégyellem magam.... - suttogod szemlesütve.

 - Az a lényeg, hogy nem történt komoly bajod! Ne aggodj, túlélem, hogy egy kicsit pisis lettem. - válaszolom.

 - Nem kicsit, mert még mindig folyik egy kicsit..... Azért történt velem mindez, mert olyan sokáig vissza kellett tartanom, hogy a végén.......Nem akartalak ilyen rémes helyzetbe hozni.  Nem kellemetlen, hogy átázott a nadrágod?

 - Oh, dehogy, nem is ázott át annyira. - felelem.

Te erre megnézed a nadrágomat.

 - Oh, dehogy nincs átázva, ez csurom víz!  Le kéne vetned, mert még megfázol! - mondod figyelmesen.  - Kezd már lehűlni a levegő...

 

Vége??????????????       Vége.         Vége!!!                 De miért van vége?

 

Szia Te Drága Mriya!               

                                      (Ui. És arról sem feledkeztem meg. Talán reggel v este)         

Előzmény: Törölt nick (1216)
oldman2 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 1223
Peelótát már rég nem láttam. Randizol vagy letiltottak?
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.03 0 0 1222
Párszor már sikerült rávennem, hogy bepisiljen. Igaz, csak a lakásban. Rájött, hogy milyen jó érzés, amikor szétárad a meleg pisi. Egyszer véletlenül még tisztasági betét is volt a bugyijában, amiről megfeledkezett, s úgy pisilt be. Aztán, ahogy hűl rajta a nedves ruha, azonnal le is veszi. Aztán jó sok napig, hónapig, akár évig is semmi. Végülis tetszik neki, de magától sosem kezdeményezi, én meg inkább nem erőltetem. Szóval a legutóbbi (bal)eset már jórég volt. Már nem is emlékszem pontosan az idejére. :-(
Előzmény: Törölt nick (1214)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.03 0 0 1221
:-)
Azt még nem is írtam, hogy olyan tengerpartokon, ahol gyakran előfordulhat medúza csípés, az emberek tudják, hogy a csípett bőrt lepisilni a legjobb, mivel azonnal csillapítja a fájdalmat. És ez sem vicc.
Előzmény: Törölt nick (1213)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.03 0 0 1220
Nekem még az is "fura", hogy bizonyos nick-ek időben eléggé egyszerre tűnnek fel, s tűnnek el. Szóval szerintem van, aki úgy szórakoztat (beleértve magát is), hogy nick-ek közötti párbeszédet "csinál". Lehet, hogy nincs ám így, de néha kicsit gyanús, hogy beír egy régebbi nick sok napi topic leülés után, majd 30-60 percen belül hirtelen feltűnik egy vadi új 0 hozzászólásos nick, hogy ő lány, s mennyire szeret bepisilni. Kissé álomszerű...
Előzmény: Törölt nick (1217)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.03 0 0 1219
Már pár esetben ráfaragtam, amikor női névre rácsócsáltam gyanútlanul. aztán mikor kezdett gyanús lenni a dolog, nem azt mondta a tag, hogy fiú vagyok, hanem azt, hogy "igazad van, nem vagyok lány..."
A fene a pofáját...Egész rakással találtam belőlük a diaperclub.hungari nevezetű oldalon. Gumibugyis meleg lap.
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.03 0 0 1217
Nem vicceltem, amikor azt írtam, hogy ezeken a fórumokon nincsenek lányok.
Sajnos a régi idők rossz tapasztalatát nem tudom levetkőzni sehogy sem. mindenesetre minden szándék dícsérete, abban az esetben, ha a többiek szórakoztatása miatt történik.
Alfrédi Creative Commons License 2007.04.03 0 0 1215

Szia Drága!

 

Olyan örömöt okoztál, hogy el sem tudod képzelni! Este elmondom részletesebben is, és válaszolok itt is, ott is.

 

 - Hogyne tudtam volna mindjárt az elejétől, hogy Te IGAZI NŐ vagy??!!  Nő vagy igen, méghozzá MICSODA NŐ!!!!  :) :)

  - A MÁSIK nő nem volt valódi, aki az autót vezette. MI VALÓDIAK vagyunk Mriya, Te meg én!  Óóóóhhh, Te kiSSZ buta......!  :) :) :)

Késő este jövök.  

Pusz!

Előzmény: Törölt nick (1214)
tg5678 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 1211
Kérdeztem is!
Előzmény: Törölt nick (1210)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!