Keresés

Részletes keresés

bicol Creative Commons License 2007.02.21 0 0 956
Sziasztok

Egy történet ami éppen most esett meg velem!
Már két órája jövök haza a belvárosból autóval egyre jobban kell pisilni ,
végre autópálya padlógáz hazáig be álok a kertbe szorítom a lábaimat össze a vécéig már tuti nem jutok el csövelek a kertben de már nem birtam kicsomagolni magam és az utolsó pillanatában csörepedés folyik a pisi a harisnyámba végig a combomon a lábszáramon de jó ,hogy nem látott senki.
Alfrédi Creative Commons License 2007.02.21 0 0 955

Pilóta! Hát mégis, úgye!?  Pilóta, mielőtt Pamallt olvasod, kősd de jól a biztonsági ővedet, meglehet, hogy zuhanórepülésbe kezdesz!   Ej- ej elkéstem.

   (tegnap nem kaptál 1 levelet véletlenül)

Előzmény: Törölt nick (950)
Alfrédi Creative Commons License 2007.02.21 0 0 954
 Óh drága Pamall! Éppen most, mikor mennem kell vissza dolgozni? Igy is elkések! Igy hogy menjek be???  Fúú, teljesen kész vagyok!
Előzmény: pamall (952)


Alfrédi Creative Commons License 2007.02.21 0 0 953

 Azért gondoljunk two-ra is!.....aki úgyebár monitor előtt ül, lát mindent, de nem válaszolhat. De figyel minket odafentről (oh, bocs hülye elszólás volt, ne haragudj) ,szóval inkább csak fentről egy függőleges energia sík mentén, tehát semmilyen esetben sem vizszintes vonatkozásban. Inkább felülről, de azért nem a világűrből vagy ilyesmi, inkább mintha kőzvetlenül fölöttem lebegne az aurája, energia gömbje - ha értitek mire gondolok?! Egyébként azért beszélek ilyen sületlenségeket mert jól leittam magam, lehet be is fogok pisilni. Ha igen megírom.

 Sziasztok!

pamall Creative Commons License 2007.02.21 0 0 952
Halihó Mindenki (beleértve a letiltottakat is)!


Nem tűntem el, de…

… tényleg tanulok, mint a güzü.

… írtam nektek, de a nagy tisztogató hadműveletben azt is törölték. Nem igazán értem, miért. Nem volt benne semmi különleges, provokatív, vagy politikai.

… valóban néhányan közületek kicsit közelebb áll a szívemhez (köztük Two is), de azért nem kell mindjárt rosszra gondolni. :))))

Különben a tanulás valóban nem kizáró ok!

Az ember lánya ül az asztalánál, elmélyed a tudomány – olykor érthetetlen – bugyrában. Érzi, hogy lassan abba kellene hagyni a szótárazást és elvégezni az élettani szükségleteket, de mindig közbejön valami. Ennek következtében jön a combszorítás, a lábkulcsolás, végül a görnyedés.

Hoppá! Azonnal ki kell menni a wc-re!!!

A megfelelő neveltetésben részesült lánykák fel is pattannak és kirobognak, mielőtt baj lenne. Nem így az elvetemült, perverz szöszik. Ők még tovább feszítik a húrt – no meg a hólyagot. Már-már kitörnek az első cseppecskék, mire elhatározza: indulás. Természetesen ekkor csörren meg a telefon. Természetesen nem a mobil, hanem a vezetékes. Az osztály legprűdebb és legeminensebb tanulója hív, hogy mi a 15/B feladat megoldása. Hang remeg, görcs fokozódik! A lábak már nem keresztben, inkább összecsomózva, de ennek a hülyének válaszolni kell, mert különben megsértődik, ami nem lenne jó, mert néha segít a dolgozatoknál.

Érzem, hogy lassan átnedvesedik a bugyim és a nacim. Mivel családom nagyja itthon van, nem engedhetem el magam. Fogom a telefont, rángatom a zsinórt. Elég hosszú a madzagja, hogy kiérjen a wc-ig, de valahol megakadt. Állok, vagy inkább görcsösen hajladozok a szobaajtóban, mint egy igazhitű mohamedán imaidőben. Még egy erőteljes rántás, amitől kiszabadul a zsinór, de ezzel együtt kiszabadul ismét néhány csepp. Oó, nem is csak néhány. Már valahol a combom közepénél kergetőznek, egyre feltűnőbb nyomokat hagyva. Még három lépés a fürdőszobáig. Minden lépésnél újabb és újabb spriccelések. Egy végső ugrás és bent vagyok! Ráfordítom a kulcsot. Eddig OK, de most jön a neheze. Egyik kezemben a telefon, a másikkal próbálom letépni magamról a nacit és a bugyit. A naci még csak megy, de az átázott, bugyi rámtapadt. Nincs már tovább! Bugyi marad, pisi jön. Mit jön? Ömlik, zuhog, spriccel! Az a vékony kis anyag, ami az útjában van, meg se kottyan neki. „Mint őrült, ki eltépte láncát…” … zúg a selymen át. Megkönnyebbülés, sóhaj.

Mi történt? – kérdez a „kedves” osztálytárs. Á, semmi, csak kiborult a kancsó, mondom – miközben fulladozok a röhögéstől. Ha tudná mi történt, még a telefont is csak gumikesztyűvel fogná meg.
Ő az, aki pisilés előtt is kezet mos, elhasznál 4-5 pzs-t a törölgetéshez és a legvastagabb intimbetétet ragasztgatja a bugyójába. Utána ismét alapos, szappanos, kézmosás + kéztörlés kis előre csomagolt fertőtlenítő kendőcskével. (Ez nem vicc, már többször láttam.) Szerintem – ha lesz neki – a pasija szerszámát is csak gumiruhába öltözve, saválló kesztyűben fogja meg. Természetesen nem közvetlenül, hanem fogóval. :)

Megkönnyebbülés a köbön és még a feladatmegoldást is sikerül elrebegni. Leteszem a telefont és végig nézek magamon. Nekem tetszik. A nadrág kicsit foltosabb, mint azt gondoltam, a kis kék selyemkedvencem szinte áttetsző, az ülőkén és a környezetemben apró cseppek csillognak. Sajnos nem bírom megállni, muszáj megsimogatni magam. Érzem a pár milliméteres, frissen kinőtt, de már puha szőrszálakat, érzem a jól ismert forró lüktetést. Pár perc alatt a csúcson vagyok! Szinte kirobban belőlem a napok óta feszítő szenvedély. Most érzem csak, hogy mennyire elfáradtam az elmúlt napokban. Ma már nem lesz több tanulás! Rendet rakok, eltüntetem a nyomokat és visszamegyek a szobámba. Olvasgatok és rákészülök az estére: forró fürdő, egy kis fantáziálgatás és újabb – sajnos csak önkezű – gyönyör.

No, most megyek vissza a könyveimhez!

Pusz: Pam
pee wee Creative Commons License 2007.02.21 0 0 951

Remélem hamarosan visszajönnek mindketten, nekem persze főleg pamall hiányzik, de csak annyival jobban, amennyire jobban lány, mint two. Úgyhogy kedves pamall, írj, ha van időd, mert two biztos örülne neki, mint ahogy mindenki!

Alfrédi! Hol van a folytatás? Ha jól emlékszem, még nem fejezted be a sztoridat... izgatottan várjuk!

 

Előzmény: Törölt nick (950)
Alfrédi Creative Commons License 2007.02.20 0 0 949

 Helló Pilóta!

 Őrülök annak, hogy beszálsz közénk, mint újdonsűlt fórumozó! Hozzászólásodból azt sejtem, hogy már régóta figyelemmel kiséred a topic életét és szereplőit.

 Igazad van, Zsanettka tényleg jó sztorikat szokott irni, ritkán rukkol elő, és megbeszélt sok mindent...  De szerinted azért nem válaszol nekem, mert most a ritka előrukkolás szünetében vagyunk, vagy mert már nagyon megbeszélte...

Azért örülnék, ha írna valamit.

 És mi a véleményed Pamall eltünéséről? Nem lehet valami ősszefüggés az ő távolmaradása és two eltiltása között? Mert Pamall eléggé kedvelte two-t, és mióta nincs two, Pamall sem annyira motivált már.? Vagy csak sokat kell tanulnia? Nem tudom, de nekem hiányzik, hogy nem ir legalább egy pár sort.

 Mi a meglátásod, Pilóta?

 

Előzmény: Törölt nick (945)
klezmer Creative Commons License 2007.02.20 0 0 948

Sziasztok!

 

 Én inkább csak olvasója vagyok a fórumnak de egy kérdéssel/kéréssel fordulok hozzátok!Mégpedig arról lenne szó hogy fétisem a kord vagy bársony nadrág/szoknya ezért arra kérnélek titeket ha valaki tud olyan oldalt a neten ahol esetleg ilyenbe pisilnek vagy esetleg valahonnan van neki ilyen képe az írja meg nekem.Ha esetleg képetek van és azt elküldenétek annak nagyon örülnék cserébe küldenék én is sajátot!A képek nőkről férfiakról lehetnek egyaránt!Előre is köszi!

pee wee Creative Commons License 2007.02.20 0 0 947

Sziasztok!

Még új vagyok itt, remélem sokat hozzá tudok majd szólni a témához, mivel engem már nagyon régóta izgat a bepisilés.

 

Alfrédi! Az a Holding On, amit említettél nincs meg neked véletlenül? Vannak videóim, de sztem az éppen nincs meg, bár sok hasonló cíművel találkoztam már.

Előzmény: Alfrédi (946)
Alfrédi Creative Commons License 2007.02.19 0 0 946

 luv2pee !

 Gratulálok kedves kolléga!  Meglátogattalak odaát és minden elismerésem! Biztosan sokat dolgoztál rajta. Az a 3 új történet amit olvastam, az állati jó. (nem tudom honnan szedted?)  A videók is jók, de nem mindet sikerűlt megnyitni. Viszont mondd el légyszi, mi a véleményed arról, hogy mennyire őszinték ezek a "pipitáncok"? Számomra ezeknél a videóknál ez a legfontosabb kérdés. Persze izgi az is, ha egy lány élethűen el tudja játszani azt, hogy már nem bírja, és végül bepisil. Ilyenkor megpróbálok hinni neki, hogy nekem igy is izgi legyen. A videóknál (amiket láttam) egyedűl Snuppán láttam úgy, hogy tényleg iszonyúan kell neki, de szerintem még ő is jó darabig tudta volna tartani.

 Igazi bepisilős video (mikor előtte igazából a végletekig visszatartják) nagyon kevés van. Én eddig eggyel találkoztam, annak cime: Holding on.(talán hallottál róla)   Itt két 20 körüli lány egy szállodaszobában egyforma sebességgel kezd nagyon sok folyadékot meginni, aztán abból csinálnak presztizskérdést, hogy ki tudja tovább visszatartani. És egyikük sem akar vesziteni. Az útolsó 40 percet vágatlanúl láthatod szinte "élőben".  Óriási! Van benne úgy 5 igazi bepisilés, az egyik New York útcáin...

 Ezen kívül csak(?) olyanom van, ami itthon készült rólam meg Vikiről, mint "igazi" bepisilősökről. Ebből viszont van , úgy 8-9 órány. Most irom át dvd-re.

 De sajna, Ti azokat nem láthatjátok.

 

 Ha tudsz "igazibepisilőst" szólj légyszi!

Előzmény: Törölt nick (911)
Alfrédi Creative Commons License 2007.02.19 0 0 944

 Óó,hát nem csak two szereti ezeket, hanem pl. én is.

(two egyébként lát mindent és dühöng a monitor előtt, csak válaszolni nem tud)

 

 Az anyuka története volt a legizgisebb. Szegénynek, ha nem kellett volna annyit bíbelődnie a gyerekkel, talán nem pisilt volna be az ajtó előtt.

 Tényleg Zsani, szerinted miért van az, hogy olyan sokan éppen a bejárati ajtó előtt pisilik össze magukat és nem -mondjuk- 1 percel előtte?  Miért pont az ajtóban?

 Zsani, olvastam az összes sztoridat és az iskolábol hazamenős például úgy tetszett, hogy még rá is fáztam, mert olvasás közben annyira belefeledkeztem a kínos helyzeted átélésébe, hogy kicsit későn jött a p.zs. -s segitség és hát...

a 3 napos melegitő nacim "olyan" lett. Paff. Mosni kellett.  Kár, hogy nem pisiltem is még bele előtte.

 Zsani, ha van még a tarsolyodban bepisilős vagy sokáig tartogatós történetecske, akkor............léci leci!

 Alfrédi

   

 ja, és Juli 34 évés.

Előzmény: zsanettka07 (937)
fan_fan Creative Commons License 2007.02.19 0 0 943

Részegen ? Meghívlak X városba kilátástalan munkanélkülinek, a pszichikai zavaroktól garantáltan ágybavizelsz, minden szexuális töltet nélkül.

Moderátoroknak: Ez nem politikai bejegyzés volt.

Előzmény: Törölt nick (942)
gangbang78 Creative Commons License 2007.02.19 0 0 941
Legkirályabb, ha a csaj kontrollvesztve, részegen összehugyozza magát :-)
Előzmény: Törölt nick (940)
gangbang78 Creative Commons License 2007.02.18 0 0 939

Hányós sztorim rengeteg van, de bepisálós csak 1...:-)

 

Semmi extra, a bige csúnyán elázott, úgy támogattam ki, térdre esve okádott a csészébe, utána beájult és összehugyozta magát, jókora folt lett a trendi naciján :-)

 

Muszáj volt tisztába rakni...

Előzmény: zsanettka07 (937)
zsanettka07 Creative Commons License 2007.02.18 0 0 938
zsanettka07 Creative Commons License 2007.02.18 0 0 937

Gangbag, meséld el

 

Alfrédi, ezeket a nettről másoltam, nem az én sztorijaim. Kérlek továbbítsd őket Twonek, ő imádja ezeket

gangbang78 Creative Commons License 2007.02.18 0 0 936
Volt már olyan, hogy egy seggrészeg bula összehugyozta magát, beájulván a WC-fülkébe...
Alfrédi Creative Commons License 2007.02.18 0 0 935

    two él!....és üzeni, hogy a moderátorok letiltották nem tudja meddig, de visszajön és bepótól mindent, viszont mi addig is cseveghetnénk ám...!

 

 

    Miért, lehet, hogy még visszaengednek?    (nem értek hozzá)

 Vársz még egy kicsit és azútán.......     .......   ?

Alfrédi Creative Commons License 2007.02.17 0 0 934

 Szia Drága Zsani!

Segits kérlek,mert valamit nem értek. Ezeket a történetek olyan ismerősek nekem, mintha már olvastam volna valahol, nekem úgy rémlik..

 

 Amúgy Téged megbüntettek azért, mert bepisiltél kicsi korodban? Akkor az nagyon rosszúl eshetett neked.. Nem szabad.....,mármint nem szabad egy kicsi gyereket bántani vagy megverni csak azért, mert bepisil!  Erről ő nem tehet, hiszen ő még pici.

Óóó, hát nem kell pityeregn, no!!  Nincsen semmi baj!  Nekünk bátran elmondhatod, ha bepisiltél, nem fogunk megszidni vagy megdorgálni érte. Meséld el bátran, mondd el mi a szivedet nyomja! Nincsen mitől félned.  No, csak bátran....... 

Előzmény: zsanettka07 (933)
zsanettka07 Creative Commons License 2007.02.17 0 0 933
Ágyamban fekszem.
Pityergek.
Megszidtak, mert bepisiltem.
Most benne kell ülnöm, ez büntetésem.
S amúgy félek a sötétben.


 
zsanettka07 Creative Commons License 2007.02.17 0 0 932

Szia Kati!
Mással is már megtörtént hogy „berottyantott“ pl. velem is. Mivel épp babát várok valahogy ide keverettem a fórumra, és a Te storydat is elolvastam. Látam hogy sokan eddig nem reagáltak pedig biztos vagyok benne hogy nem csak 2 vagyunk akik hozzászolhatnának a témához. Én szlovákiai vagyok és kb. 1,5 évvel ezelőtt a munkából 1 hónapig Budapesten voltam. Egyik este egy uzleti partyn voltam ahol mindenfélit ittun ettünk, ami tobb mint valószinű nem tett jót a gyomromnak vagy inkább a hasamnak. Másnap reggel munka előtt nem volt időm WC-re menni, picit elaludtam, ami végül nagy hiba volt, az utcán erős hasfájás kapott el, a várost még nem ismertem annyira hogy tudtam volna hol találok „menedéket“, lent a metróba a WC nem működött. Az irodám 8 megállóra volt, az utat ahogy úgy végig szenvadtem de amikor jottem fel a lépcsön megtörtént az amit talán soha nem felejtek el, az előző napi vacsora hasmenés formájában a bugyimba ment. Azt a megalázó érzést és szégyent a legnagyobb ellenségemnek se kivánom. Szoknya volt rajtam, azt hogy hogy néztem ki inkább nem részletezem. Mivel mukába így nem mehettem, a következő metróval vissza kellet mennem a lakásra. Az emberek a metróba megbámultak, még hozzá teszem hogy le „ugye“ nem ülhettem, tehát a 8 megállót végig áltam. Az valami pokoli volt, a szag elég gyorsan terjedt, és kis idő múlva mindenki számára világos volt hogy tőlem jött. Ott áltam 26 évesen egy kosztümben teljessen osszecsinálva. Amint kiszáltam elsírtam magam. Az nap beteget jelentettem. Az eset nem kis lelki traumát okozott de azóta már túltedtem magam rajta.

Üdvözlettel,
Andrea

zsanettka07 Creative Commons License 2007.02.17 0 0 931
Szasztok!
Valóban megesett már mással is ilyen "baleset" Sajnos velem is.
Tavaly májusban történt. Egész napom ügyek intézésvel, rohangálással telt és gondolni sem tudtam a WC-re nemhogy elmenni.Nyílvános WC-be egyébként sem megyek.Délután mielőtt haza indultam volna, elmentem a lányomért az óvodába. A kocsiban az úton már nagyon kellett pisilni. Az oviból hazafelé dugóba kerültünk, ami nem tett jót a helyzetemnek.A combjaimat összeszorítva vezettem. Amikor végre megindult a sor éreztem,hogy melegszik a bugyim.De ez kb.2 másodpercig tartott. Egy kevés becsorgott.
Amikor a házunk előtti parkolóba értünk már szinte biztos voltam benne,hogy be fogok pisilni.Keresztbe rakott lábakkal vettem ki a gyereket a gyerekülésből és összeszorított lábakkal elindultam a lift felé.A kislányom látta a járásomat és Meg is kérdezte, hogy:"anya pisilni kell"? Csak annyit mondtam,hogy nagyon. A liftre várni kellett és éreztem, hogy a nyomás egyre nagyobb.A liftben már "táncoltam"és amikor kiszálltunk a lépcsőházban nem tudtam tovább tartani.A lányom előtt bepisiltem. Életemben először fenőttként 28-évesen.Senkinek nem kívánom azt az érzést. Nagyon roszz volt azt érezni, hogy akaratom ellenére pisilek, látni,hogy terpesztett lábaim között folyik a lépcsőház padlójára.Majd bepisilve hazamenni.
zsanettka07 Creative Commons License 2007.02.17 0 0 930
Sziasztol, Kati a nevem, szeretnek inditani egy uj temat ahova olyan lanyok, nok irnanak akikkel mar megtortent az hogy bepisiltek vagy bekakiltak utazas kozben vagy mas nyilvanos helyen. Velem ez sajnos megtortent, 19 eves lany vagyok, egyetemista, mar regota keresek olyan forumot ahova mas lanyok is irhatnanak de eddig sajnos nem talaltam.
Mult evben majusban tortent a dolog amikor az egyetemrol hazafele jottem busszal, vizsgat csinaltam azon a nap. 2 nappal azelott nem voltam WC-en es azt hiszem a stressz "jo" hatassal volt ram. Mar a vizsga alatt is elegge fajt a hasam, de nem volt semmi gond. Aztan amikor megindultam a buszmegallora jelentekzni kezdett az inger. Sajnos WC-re nem mehettem mivel a buszomat el kellett ernem, es amugy sem kedvelem a nyilvanos WC-t. Ez eleg nagy hiba volt, a buszban mar nagyon kellet a fajdalomtol fogtam a hasam az egesz uton a bekakilastol csak az ulles valasztott el. Meg sikerult kiszalnom de par lepes utan teljessen osszekakaltam magam. Elsotetedett a szemem elott es azt hittem elsulok a szegyentol. Ez eletem legszornyubb pillanata volt, ekkora szegyent es megalazast soha nem ereztem. A megallo tele volt emberekkel, nehany fiatal elkezdett hangossan nevetni. Mivel meleg volt egy bluzt meg vilagos vekony nadragot viseltem amin keresztul az egesz balesetem nagyon jol lathato volt mindenki szamara. Maig nem tudtam feldolgozni a tortenteket. Han van itt valaki akivel hasonlo tortent hat irjon.
Udvozlettel Kati
oldman2 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 929
 Köszi az infót!!!
Előzmény: LesWam (928)
LesWam Creative Commons License 2007.02.15 0 0 928
Írj neki e-mailt. Kattints rá a nickjére.
(Többet nem merek írni ebben az őrült világban, mert még engem is leszednek...)
Előzmény: oldman2 (927)
oldman2 Creative Commons License 2007.02.15 0 0 927
Hello luv2pee ! Hogy jelentkezzek tagnak?
Előzmény: Törölt nick (911)
Alfrédi Creative Commons License 2007.02.15 0 0 926

 Nem politizálunk, nem!  Nem és nem! Bár two már bőségesen rászolgált, hogy kinevezzék őt minimum, a: pisi -ügyekért felelős tárcanélküli miniszterré!

 Sose tudni..érdemes vele jóban lenni..     Jút eszembe...  Visszadugtátok már azt az izét...??

Alfrédi Creative Commons License 2007.02.15 0 0 925

 Szia Pam!    Az igazság az, hogy rosszat sejtek.. Az előzményekről annyit tudok, hogy leszedtek néhány írást, amiért aztán two tegnap irt egy heves hangvételű levelet bizonyos(maradjunk annyiban, hogy politikai)szinezettel, amire én reagáltam úgy, hogy nem vitatkoztam vele. Mindkettőt leszedték. De most megigérjük, hogy soha többé... és, hogy jók leszünk(úgye two) és bűnbocsánatot kérünk....

 De most two-t dugjátok vissza a konnektorba!  Ok srácok...

Előzmény: pamall (923)
Alfrédi Creative Commons License 2007.02.15 0 0 924
 two! Ha sikeresen partot értél, okvetlen adj életjelet valamilyen formában pl. fényjelzésekkel: S.O.S. !!!Vagy próbálj tüzet gyújtani stb. -hogy a nyomodra bukkanjunk !!
pamall Creative Commons License 2007.02.15 0 0 923
Hová tűntek a levelek és miért?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!