Drága szívem... pünkt most próbálok tájékozódni, hogy ugyanmár hova a fenébe tudnék menni klubéletet élni normálisan. 35 évvel ezelőtt a HA5KCF-ben toltam.
Ettől még nem kell kidobni az őreg Marost, Veszprémet, katonai lomot, lehet szimplexezni velük. Csak kicsit fura volt egy amúgy úttörő munkát végző amatőrtőlúgy beállítani a dolgot, mintha a világvége jönne.
Reméljük jól aludtál,kipihented magad ma sok meló lesz.Termoszba kávé,irány a magos hegy, mindent kössél maddzagra!!!holnap mÁR könnyebb lesz visznek a haverok, jó hangulatban telik a nap!114Hz mÁR a fülembe van, egész éjjel azt hallgattam!! ZzzzzZZzzzzzzzzzzzzzz. :-).
www.kolumbia.fi, ott is van egy, amit feltupíroztam. Bármilyen öreg vashoz jó, konkrétan cirillbetűs katonai lomhoz használom :-).
Aki meg kitalálta ezt a titkosításos dumát, olykor-olykor saját klubtársaiba is jól belerúg, ha olyanná van. Jó 20 éve nem gyártanak CTCSS nélküli adóvevőt, a jó örreg C528-ban is benne van.
Ilyen egyszerű egy CTCSS-generátor. Aki tudja, melyik végét lehet megfogni a forrasztópákának, az megépíti kivénhedt Maros Bélájához, és nem hablatyol az átjátszó ,,letitkosításáról".