Keresés

Részletes keresés

Küklopsz Béla Creative Commons License 2002.06.04 0 0 269
oke, vegul rajottem hogyan kell csinalni.
eleg erdekes a logikaja, nem eleg ecceruen a tulajdonsagok opcioban beloni a kivant kodot: a nezet menupont alatt is ki kell valasztani a kodot, majd igy kell bezarni a bongeszot. Ezutan mar yol muxik.
Előzmény: crockl (268)
crockl Creative Commons License 2002.06.04 0 0 268
ha a html-ben meg van adva hogy:
meta http-equiv='Content-Type' content='text/html; charset=valami_charset' akkor a valami_charset-et fogja hasznalni.
Előzmény: Küklopsz Béla (267)
Küklopsz Béla Creative Commons License 2002.06.04 0 0 267
Thx, de ha a customban beallitom iso-8859-2, es visszavonom a 8859-1-et, akkor, ha legkozelebb nezem, ujra ket aktiv karakter kod van benne :(
persze az egyik a kedvencem, a 8859-1.

jah, es persze alapertelmezettnek a 8859-2 adtam :)

Előzmény: Floriol (266)
Floriol Creative Commons License 2002.06.04 0 0 266
Ne azt használd, hanem az iso-8859-2 latint, ezt kell mindenhol beállítani.+ a view character coding/customize itt is add iso-8859-2 és töröl iso 8859-1.

Ebben az esetben nincs kalapos őű betű és elvétve akad 1-5 oldal ami nincs rendben.(az oldal hibájából)pl: CIB bank

Előzmény: Küklopsz Béla (265)
Küklopsz Béla Creative Commons License 2002.06.04 0 0 265
Tudja valaki, hogyan lehet fix karaktar kódolást beállítani? Mert hiába állítom Közép-Euorópai 1250-re, 'veletlenszerűen' egyes ablakokban, vagy tabokban visszaáll westernre, vagy unicodera.
Vandorr Creative Commons License 2002.05.26 0 0 264
Mozilla 1. 0 RC3 - 2002-05-23!
crockl Creative Commons License 2002.05.19 0 0 263
nalam ok, igaz rc2.
Előzmény: Filburt (262)
Filburt Creative Commons License 2002.05.18 0 0 262
Par napja 1.0-s RC1-es Mozilla alatt nem latszanak az index-en a kepek a fejlecben. Ha properties-t kerek, akkor azt mondja:

The image “http://forum.index.hu/img/new/fejlec_logo.gif” cannot be displayed, because it contains errors.

Nalatok minden OK?

Filburt

crockl Creative Commons License 2002.05.17 0 0 261
Ha meg nem ajanlottam volna itt, akkor ajanlom :))
Hidden Mozilla Prefs
crockl Creative Commons License 2002.05.17 0 0 260
1) Be van kapcsolva a edit-preferences-mail and newsgroups->When message arrive: x x ?

2) meglehet, kicsit bonyolultabb.
a) bezarod mozillat.
b) pref.js-be beleirod:
user_pref("general.useragent.override", "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE5.5; Windows 98;");
vagy ami tetszik, azaz egy ie azonosito-t:)
c)a plugins dir-bol kitorolod a java plugin-eket (amugy ha nem indulasnal szol is majd)
d)hasznalod:) Ajanlom csinalj 1 kulon profile-t es akkor nem kell mindig irogatni a pref.js-t (amugy sem egeszseges ie-nek hazudni, mert csak leertekeled:) ), max a pluginokat kell mozgatni neha. Igy a mozilla a feltett m$ java-t fogja hasznalni, mar ha van fent a gepen.

Előzmény: ggaabboo (259)
ggaabboo Creative Commons License 2002.05.17 0 0 259
Sziasztok!

Tovabbra sem jelzi az e-mail erkezeset magatol. Be van jelolve, hogy 1 percenkent nezze a leveleket, toltse le azonnal stb. Win2000-alatt hasznalom a munkahelyen.
Lenne egy masodik kerdesem is:)

2. Hogyan lehet ravenni a Mozillat/Netscape6-ot, hogy az Explorer javajat hasznalja. Erre azert van szukseg, mert van egy ceges adatbazis program, aminek nem jo a sun javaja. IE-vel megy csak. Viszont a gepemen az IE-nem mukodik rendesen:) Nem segitett semmi windows uptade stb...

Elore is koszi,

Gabo

DINGO Creative Commons License 2002.05.17 0 0 258
én meg download express-t használnék, HA... :-( na mindegy.
Előzmény: crockl (255)
crockl Creative Commons License 2002.05.16 0 0 257
nekem teljesen jol jelszi, nezd meg a mail and news preferences-be be van-e allitva. (when message arrives ...)
Előzmény: ggaabboo (256)
ggaabboo Creative Commons License 2002.05.16 0 0 256
Sziasztok!

Az a gondom, hogy mar a rc1-nel sem mutatta, ha levelem erkezett. A 0.9X-eseknel ezt mar jelezte.
Tudtok valami megoldast?

Udv: Gabo

crockl Creative Commons License 2002.05.16 0 0 255
Amugy en flashget-et hasznalok, ha windoz alatt vagyok, es azzal nagyon jol osszemuzsikal :) Igaz nincs ott a jobb klick-be hogy save with flash-get (bar bele lehetne irni a crome-ba), de flashget erzekeli a vagolap ( de szep szo:) ) tartalmat, ha az url akkor intezkedig, ha be van allitva, nelehuzhatod linkeket stb stb :)
Előzmény: DINGO (250)
DINGO Creative Commons License 2002.05.16 0 0 254
?Dehat ido, amig megirjak tesztelik, irjak tesztelik :)?

ez így van. jó munkához idő kell! :-)

Előzmény: crockl (252)
crockl Creative Commons License 2002.05.16 0 0 253
hihi, hat remelem, hogy: "Es meg sokan masok" :))
Előzmény: jinjang (251)
crockl Creative Commons License 2002.05.16 0 0 252
igazad van ezt meg nem tudja, hiszen az egeszet nemreg kezdtek el beepiteni. De a vegso cel, ami nem is oly sokara, hogy rendes letoltes kezelo legyen :) Tehat tudja azokat is amiket irtal meg meg sokkal tobbet. Dehat ido, amig megirjak tesztelik, irjak tesztelik :)
Előzmény: DINGO (250)
jinjang Creative Commons License 2002.05.16 0 0 251
Csak nem gondoltad, hogy abbahagyom a Mozilla használatát! :-) Hisz ez még bugosan is magasan veri az összes többi böngészőt!! Egyszerűen beleszerettem! :-))
Előzmény: crockl (247)
DINGO Creative Commons License 2002.05.16 0 0 250
valoban van benne letoltes kezelo, de az csak annyit tud(?), hogy mutatja az aktualis illetve a letolttott cuccokat. vagy vmit elfelejtettem meglatni? olyasmire gondoltam ami az operaban van. az tudja folytatni a letoltest ha vmi tortenik vele. (mielott meg kerdezne vki miert nem hasznalom akkor az operat annak elarulom azert mert nekem eleg gyakran megadja magat. bongeszbongesz - putty -es maris indithatom ujra a nyavajast. na ez az egyetlen amiert nem szimpi az opera. eddig ilyen szempontbol meg a mozilla volt a legmegbizhatobb az emlitett kis hibaval. (nem epulnek be a letoltes vezerlok -vagy csak nekem nem? :-) )

na mindegy. azert kocike! .-)

dingo

Előzmény: szines (232)
crockl Creative Commons License 2002.05.15 0 0 249
ezt mar csak Ok tudjak :)), amugy regebben rosz volt, de tenyleg megjavult.
Előzmény: rumci (248)
rumci Creative Commons License 2002.05.15 0 0 248
Az Index fejléce eddig Netscape 6.2-vel szétesett két sorra. Most valami miatt (nem elemeztem a forráskódot) rendbejött, és egy sorban van. Csak nálam? Vagy rájöttek valamire, és javították?
crockl Creative Commons License 2002.05.15 0 0 247
Nem is kell a linkeket figyelned, nyugodtan hasznald:) Az csak arra irtam es azoknak akiket behatobban erdekel ha esetleg szembetalalkoznak hibakkal. Vagy peldaul te ha kiprobalod es esetleg talalsz vmit ami nem ugy mukodik, ahogy kellene, akkor azert jo tudni ezeket a bugokat hogy hol vannal es hol lehet megnezni mert ott beszelgetnek az emberek es leirjak mikeppen all a megoldasa a dolognak :) Tehat egeszen interaktiv a dolog, akar te is barmikor segithetsz. De persze ezt nem kell, hiszen az egesz azert van, hogy aki akarja hasznalja :) Igy ne varj, hasznald, ha hibat talalsz akkor arra lehet fog kelleni varni amig kijavitjak.
Előzmény: jinjang (244)
crockl Creative Commons License 2002.05.15 0 0 246
egyenlore meg nincs teljesen vegleges az rc2-hoz, igy kicsit varni kell.
Előzmény: szines (245)
szines Creative Commons License 2002.05.15 0 0 245
Az RC2-es verzóhoz nem igazán jó még a mozilla.fsf.hu-n lévő magyarítás. Az rc1-nél minden teljesen magyar volt, most csak a program fele....
Pl. a menüsor: Fájl, szerkesztés, Nézet, Go, Bookmarks, Feladatok, Ablak, Súgó, Debug, QA
Szerintetek ez egy ilyen build, vagy csak nálam nem jó a magyarítás?
Ötlet, tipp?
jinjang Creative Commons License 2002.05.15 0 0 244
Khm. Hát izé. A CTRL+PgUp és tsa tényleg logikus. :-)
De hát én csak egy láma uzer vagyok és angolból is még csak az I am, you are-t tanultuk (a bug a [valamelyik :-)] következő lecke lesz), és ugyan megnéztem a linkjeid, de nem tudtam vele mit kezdeni. Azt, hogy bugos, vagyis gond van vele, addig értem. No de ezzel mire megyek? Várjak türelmesen az újabb verziókra és majd megjavul?
Előzmény: crockl (243)
crockl Creative Commons License 2002.05.15 0 0 243
Ami valoban a logikus, az a CTRL+PAGEUp CTRL+PAGEDown :) le-fel lepegetesre a tabok kozott.
A link behuzasa mar eleg jol megy, egy bibi van, neha mikor hogy, a personal toolbar dir-jeibe es azon beluli dir-be nem lehet belerakni mert nem nyilik ki. De siman pt-ra, vagy benne levo dir-be nekem legalabbis siman belhuzodik:), sot neha (nemtom mitol, de igaz hogy bugos).
A tabed bookmark bugjai meg: 134853 ,144238
Előzmény: jinjang (240)
jinjang Creative Commons License 2002.05.15 0 0 242
Azzal próbáltam én is először. Aztán minden más eszembejutóval. Néztem a súgót is persze, de az még nem teljes, ahogy felfogtam.
Előzmény: _paha_ (241)
_paha_ Creative Commons License 2002.05.15 0 0 241
sajnos a CTRL+TAB kombináció (ami logikus lenne) nem működik. )-:

Előzmény: jinjang (240)
jinjang Creative Commons License 2002.05.15 0 0 240
Kipróbáltam, tök király!

Viszont nekem meg most az nem működik, hogy a bookmarkjaimból behúzhassam a linket a toolbarra. Nekem is eltűnik a devnull-ba, mint írta itt alant valaki. Próbáltam a Manage Bookmarks/View/Beállítás Personal Toolbar Folder-ként módszerrel is, de úgy se megy, bár a Bookmarkok között ott vannak a linkek a PTF-ben, de a toolbaron semmi sincs.
Ami az érdekes az, hogy a 0.9.9-el ment, aztán egy Netscape-el való összeakadás miatti reinstall után már nem ment. Most 1.0 RC2 van, de ezzel se megy. Vagyis többszöri próbálkozás után sikerült, de másnapra eltüntek a linkek a toolbarból, és azóta nem megy.

Na most még azt szeretném tudni, hogy a tabok között lehet-e lépkedni billentyűkombinációval?

Előzmény: crockl (238)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!