Mint Bmw-sből is, hondásból is többféle van. Egyik sztereotípia pont az általad említett kör....
A civices külön állatfaj, elég ritka a normális....
És figyelted, hány civic okád kék füstöt? Nagy része versenyautónak képzeli magát.
Accordosok (általában) normálisak pl. Nekem 3 accordom is volt.
Nyilván a civices fentiek miatt voltak az elsővel (accord kupé - ritka modell) utcai harcok. Sztem aszitték 1,4-es civic kupé, és mindenféle rönyó kilók, és F astrák próbáltak alázni, de emebben 2,2-es (valóban nyomatékos, még non vtec) motor volt.....
A helyi Honda őrültekből már kezd elegem lenni (semmi baj a márkával) , de ,hogy minden 1,4-es autóra hulladék kipufogót kell föltenni és bömböltetni .
Némelyik olyan mint a Riga volt anno , hangos de nem megy, csak a tűréshatárt érintgeti . .
egy alapos magasnyomásos mosás után leengedtem a még vizes jobb 1 elektr. ablakot, visszafele már csak a hátsó része jött. Kézzel nyomva az elejét visszahúztam fentre, de tisztán látszik hogy az üveg elejét már nem emeli.
Holnap szétszedem a kárpitot, mivel érdemes készüljek? Egy kis műanyag bizbasz eltörhetett, vagy csak kicsúszott valami?
Mindig is kell mennie.Állítsd le a motort,és próbáld meg tekerni a lapátot,ha jól ellenáll akkor jó,ha simán el tudod tekerni akkor nem jó.Én így tudom.Majd megírja valaki,ha nem jól tudom...
Úgy birom az egyik kollégát.Lepukkant lerúgott bontószökevényvből(vectra a ) szidja a suzukit,az e36 -ot volt egy gondolat hogy azért a kombi ugye-mert rájött a kisgyerek,hogy ne nekem szidja már- és nem vesz francia szart. de azért puntón gondolkozik.Nó komment.