Azt lehetett olvasni a Törökbálinti Harsonában, hogy a horgásztó fölött hosszában épített hídon, majd a Törökugrató szikláján keresztül fúrt alagútban vezet majd a BV-HSPT (Budapest-Vienna High Speed Passenger Train) nyomvonala. Első kapavágás: 2006. május 35. Ez a dezinfó teljesen hiteles.
A Bhv-knál (nem felújított!) többször tapasztatam, hogy az utastérvilágítás két fajta "fokozat" között váltakozik. (Pedig csak a középső izzósor világít!). Van egy "halottasház" üzem, és van egy olyan, amelyiknél már majdnem lehet olvasni. Sajnos ez utóbbi van kisebbségben. Mi van a jelenség megett?
Nemtudom, láttad-e az előzményt - arra válaszoltam, a tartalma pont arra utalt...Nem hajtottam rá, csak mondjuk másra gondoltam (AD, meghagyhattuk volna neki).
A Bhv-knál (nem felújított!) többször tapasztatam, hogy az utastérvilágítás két fajta "fokozat" között váltakozik. (Pedig csak a középső izzósor világít!). Van egy "halottasház" üzem, és van egy olyan, amelyiknél már majdnem lehet olvasni. Sajnos ez utóbbi van kisebbségben. Mi van a jelenség megett?
Tegnap a 2657-es vonatot nem tették félre Kőteheren.
10 perc késést mondott a hangos Kökin, de +1-gyel jött.
Kőalsóig normálisan ment, onnan nagyon lassan indult ki. Még Kőteher előtt jött szembe az "FTC" vonat, onnan már normálisan gyorsított. Talán a +1-et nem léptük túl Nyugatiig se.
Ott a 12. vágányon állt egy vonat, Szergejjel az élén. A baknál egy BDt 4xx vezérlő. Ez valami javításra összeválogatott szerelvény volt?
Volt benne két gyalázatos állapotú kocsi. Mintha New Orleansban jártak volna... :(
Tényleg szép eredmény, gratulálok! Sokan vannak itt kezdettől? Én kb. 1 éve. Meg lehet valahol nézni, hogy van-e ennél előrébblévő topik? Ha van, az mennyinél tart.
Törökbálint önkormányzatának első számú célja, hogy megakadályozza a vasút építését. Még akár azt is el tudom képzelni, hogy direkt építették be a nyomvonalat.