Rugós váltó: Kőszeg felé nem biztos, hogy szerencsés. 80-as a pálya, pörgős fordával. Ide rendes bizber kell. Domino pl. Aztán távkezelve lenne Kőszegrőlvagy Szombathelyről. Vagy lenne hétköznap csúcsidőben egy osztott munkaidős fszt. Mondjuk 5:00-8:00 és 13:00-18:00, amikor két szerelvény pörögne. Az állomás sem lenne annyira elhanyagolt, ha van gazdája, és jegyet is árulna. Nem előnyös lenne, ha nem csak km-es kocsmapénztár (ami inkább vegyesbolt) lenne.
- bizonyítod is ?...........mert különben hamis vád............:-)))
Tudom, és bizonyítani is tudom. Maga a polgármester jelentette ki, néhány hónappal ezelőtt, amikor a községben járt a miniszterelnök. Meg is jelent az újságban. És ez nem a közönséges újságírói melléfogás, mert ennek az újságnak a polgármester a főszerkesztője :-)
Életveszélyes és baromi időigényes manapság a közúti közlekedés. De ebbe már megint ne menjünk bele, mert tegnapelőtt miután fölhoztam a témát, egész nap erről beszélgettünk. :-))
De nekem nagyon tanulságos volt olvasni a topictársak véleményét.
Sajnos nem tudom, mert én is csak közben kapcsolódtam be.
Off, de ehhez tartozik, amelyik miniszter busszal ment, Ő és a kísérői nyugodtan ültek, amíg a kismamák és gyerekekkel utazók és az idősek álltak. Ezt a riporter jegyezte meg, kellő élccel a hangjában.
Hát ez tényleg az lesz ma. Ritkán szokott előfordulni ilyen esemény.Bezzeg ilyenkor jut eszembe a jó kis 2301-es :( . Remélem Hármasbakter topictárs is olvassa a fórumot vagy a helyszinen van. :)
A 818-as nemzetközi vonat(Pécs-Magyarbóly)mozdonya kuriózum lesz ma az M47-2032 személyében.A kiszemelt csörgő M41- 2195 elhasalt regulátor hibával,a felmentő sereg,az M41-2150 meg elvérzett,vagyis inkább az olaja folyt el.
Ja. Mint júniusban. Elvitték az összes műanyag fényvisszaverős jellegtáblát. (Csak tudnám, hogy minek.) Nem baj, kib*szunk velük, le lesz festve alatta az árboc! ;-)
Huh, pedig tegnap voltam arra, igaz, kocsival, festékért, ugyanis Városligeti elágról ellopták az összes vörös-fehér jelzőárboc jellegtáblát, úgyhogy most lehet az árbocot festeni.
Gratulálok Peti! De, ha nem háromsorosakat írnál (egymás után), akkor egy kicsit később kellett volna ünnepelnünk. Egyébként én tényleg örülök sikerednek, ez a fórum nagyon jó, tényleg pörög, sok ( nem fogod elhinni, de még nekem is) ismeretet kínál. További jó egészséget kívánok, sokáig olvashassunk itt a fórumon! Üdv.: lojo