Keresés

Részletes keresés

L.L Creative Commons License 2007.03.18 0 0 1097
üdv mindenkinek ,rajongója vagyok ennek acsipet-csapat-nak köszi hogy vagytok
Előzmény: Törölt nick (1096)
Alfrédi Creative Commons License 2007.03.17 0 0 1092

Szevasz Pilóta!

 

 Kacagtató ez a kettősség, nem?  - Mikor rettegünk és félünk, hogy csak , "jaj be ne pisiljek, most mi lesz, csak birjam még ki hú, ez rettenetes".....

 Másfelől meg olyan izgi.... Nem?    A nyilvánosan megszégyenitő bepisilés küszöbén az ember egyszerre a pokolban és a menyországban érzi magát.  Nem igy van?

 Ha netán bepisilünk, az ott borzasztó szégyen lehet, de később visszagondolni rá mégi irtó jó lehet - gondolom én, aki nagy nyilvánosság előtt még sosem pisilt be.      - Vagy talán csak egyszer, de akkor sem totál, csak jó félig.

Előzmény: Törölt nick (1076)
Alfrédi Creative Commons License 2007.03.17 0 0 1091

 Légy üdvözőlve minálunk, kedves Mriya!

 

   - Örökké azt lesem (azt lessük) , mikor bukkan fel ismét  a színen egy új (vagy egy régi )lány, aki a rejtett pisis dolgairól lazán és önfeledtem  mesél nekünk úgy, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Elmond mindent, minden kicsi részletet, ahogy eszébe jút, mert a részletekben ott lapúl a lényeg. Mindig abban bújnak meg az izgató finomságok. Nem kell mást tenni, csak írni egyszerüen, ahogy jön és kész.

 Vagyis jól jön, ha az ember laza és szókimondó, - amilyennek Te is igégkezel Mriya!

 

 Végre válaszolhatok gondolataidra:

 

 -  Ne aggódj! Itt a 100%.os férfiak túlsúlyban vannak, egy-egy -mondjuk-  27 vagy 54%-os férfivel szemben.    - És ne feledkezzünk meg a 100%-osan nőkről sem, mert itt ilyenek is vannak, nem is akármilyenek...!  - Apropó. - Mriya, mire gondolsz olyankor, ha egy nő bepisil?

 

 - A történeted olyan hatással volt rám, hogy olvasás közben egyszerüen előugrasztottam kukit, és óvatosan bántam vele, hogy ne midjárt egy perc alatt menjek el, hanem élvezkedjek is előtte legalább 8-10 percet, mialatt az esetedet elképzelem.

Kérdésem Hozzád: -hogyan csináljátok Ti lányok azt a kunsztot, hogy mikor pisilni kell, combokat pedig zárjátok, hogy a csikló olyan ingerlést kap, hogy el tudtok élvezni. Ehhez pisi inger is kell, vagy csak elég a szoritás?

 

 - Jó, hogy őszinte vagy, valóságot irsz. Ez a legfontosabb! Persze lehet fantázia is, csak tudjunk róla.

 

 - Mi az, hogy "több, mint 7dl" vagy a Pilótának irott több mintegy 1 literes pisilési fantáziálás ??????? Én érzékeny vagyok az ilyen adatokra.  Ezeket légből kaptad vagy.... - Csak neem!!  - Megmérted egyszer netán??  -  Honnan tudod megtippelni.....?

 

 Egyszóval őrülők Neked!!  Biztosan van soknéhány bepisilős kalandod - mert mindenkinek van. Írd meg, az nagyon kell!

 Ja, és bárcsak lenne egy nő, aki nem engedne ki pisilni, bárhogy rimánkodok is neki... De ilyen nő nincs.   Vagy mégis?  Neked mi járna a fejecskédben, ha a szemed láttára pisilném őssze magam, mert már nem bírnám visszatartani??,

 

 Kérdezd ami eszedbe jut!

 

 Jó, hogy itt vagy!! Remélem maradsz is!

 

 Alfrédi.



pee wee Creative Commons License 2007.03.14 0 0 1077

Szia Mriya!

Végre egy újabb nőnemű egyén, aki remélhetőleg megosztja majd velünk nedves élményeit. Nagyon örülök Neked, és szerintem itt mindenki! Mesélj magadról és vágyaidról bátran, mi tátott szájjal hallgatunk!

 

Elnézést, félreérthető voltam, vagyis hülyeséget írtam. Én is a combjára gondoltam, nem a lábára, szóval a neki a combján csurgott le.. Kár, hogy nem én voltam az, aki letörölte...:(((

 

Tudom, hogy ritkán, és keveset írok ide, ezért elnézéseteket kérem, de a "tudjátokmivel" is sok időm elmegy.

Előzmény: Törölt nick (1074)
pee wee Creative Commons License 2007.03.13 0 0 1071

Nem akarlak kiábrándítani, de PISISTIMI fiú. Bár attól még lehet, hogy felizgat téged, csak gondoltam, szólok...Amit írtál, az nagyon izgi, csak kár hogy nem lány vagy:(

Egy kérdés a lányokhoz:

Ex-barátnőmmel egyszer nyaralni voltunk. Elég olcsó apartmanban száltunk meg, de viszonylag eléggé tiszta volt, a bnőm mégsem akart ráülni a wc-ülőkére, hanem fölé guggolt, és úgy pisilt. Teljesen simára volt borotvávla, és pisilés közben azért panaszkodott, hogy a lábán folyik le e pisinek egy része, mert nincsen szőr, ami elvezesse a pisit. Legszívesebben bementem volna, és megnéztem volna, ahogy csorog le a lába szárán a meleg pisi, de sajnos nem láthattam.

Ez minden lánynak így van? Csupasz puncival nehéz félig-guggolva pisilni??

Előzmény: libresz (1070)
libresz Creative Commons License 2007.03.13 0 0 1070
PISISTIMI-nek drága Timi olvasom a történeteid és be vallom rettenetesen tetszik már csak azért is mert én szilveszterkor kétszer is igy jártam!sokat táncoltunk mulattunk és ugyan éreztem hogy kell pisilnem de azt hittem hogy ki birom az uj évi pezsgő bontásig de nem igy történt!az az hogy ki is birtam volna de miután meg ittuk a pezsgőt már futottam is a wc re de ott egy másik csaj volt, és elaludt az ülőkénn {mondanom sem kell a nadrágja csorgott a pisitől}másnap be vallotta hogy nem birta kioldani az ővét és igy legalább a csempe tiszta maradt hogy gyorsan ráült az ülőkére!szoltam a barátnőmnek hogy nagybajban vagyok mert picit már is becseppent az alsomba a pisi mondta hogy szakadjak ki az udvarra,amit meg is tettem,te nemmertem elő venni mert megláttam az anyukáját aki nézte a szomszéd srácok rakéta bemutatóját! észre vett és intett hogy menjek nézni én is a tüzi játékot!majd kicsuszott a számon istenem összefogom magam pisilni! a néni meghallotta és azt mondta elém áll és guggoljak le igy nem fognak meglátni,és pisiljek ugy mint a lányok!nemvolt választásom mertmár csorgott az alsomba igy is! kpkodtam és le guggoltam de ilyedtemben csak a nadrágot toltam le a gatyám fent marad és már zuhogott is az arany nedü!bele a hófehér kis gatyába! mikor észre vettem már majdnem sirtam ,de a néni is meglátta a bajt és azt mondta menjek az alagsorba hoz majd tiszta alsót+törülközőt!mkor vissza ért igazánn meg lepődtem,mert az alsó nem volt más mint egy csodálatos napsárga telesegges bugyi!azt mondta nyugodtan vegyem fel ugysem látja senki és száraz ami igaz is volt igy mentünk vissza a lakásba. a lány gyengéden a fülembe sugta tud mindent és ne szégyeljem magam mert rajta is sárga bugyikavan, de az övé tanga és tetszik neki hogy egyforma bugyink van!hajnalig még mulatoztunk mikor el indult az elsö busz!elköszöntm tőlük de a kapuban még inni kelett bucsu piát bár netettem volna mert a busz hátsorészében ugyelkapott a pisilhetnék hogy felhuztam a térdeim a mellkasom ig és már ömlött is apezsgő illatu láva!igy megint csak az alsom és a fenekemlett pisis!nagyon élvezetes volt nőibugyiban bepisilni! szivesen meg tenném veled is ha benne volnál!csabamurancsik@freemail.hu
Előzmény: pisistimi (636)
pipi pisti Creative Commons License 2007.03.12 0 0 1069
Szevasztok!!!
Hát megvolt a szuper nőnap!
Volt 140 igen részeg nő!!!
De bepisilést nem láttam.
Bezzeg én qurván eláztam,ezuttal csak kivölröl azt hiszem,legalábis nem voltam pisis.
De jól összetörtrem magam.
4 öltés a térdemben,2 a homlokomon.
Hát igen ezt már el sem hiszem.
Épp,hogy kibékültem itthon a multkori bepisilésünkért és most itt az ujjab.
Hát nem éppen ez a szerencse időszakom.
Na de nem bajj én úgyis csak egy pisis kis hülye vagyok!!!
De nem akarok megválltozi.
Jó lenne valakivel beszélgetni a bepisilésről.
Lili már sajna vissza ment a koleszba.
ő volt az eggyetlen akivel személyesen is beszéltem.
Van kedve valakinek msn.ezni?
Ha valakit érdekel irjatok és megadom
Ha kell be is pisilek.
Mindenkinek ott legyen pisis aholszereti?
Szevasztok

gabriella28 Creative Commons License 2007.03.11 0 0 1068

Ez a Nőnap emlékezetes marad mármint a bepisilés szempontjából.

Egyébként szeretem tartogatni és az utolsó pillanatig élvezem az érzést de egyszer kétszer már sikerült szépen becsorgatni, többek között most is márc 8-án. Rengetegen jöttek az üzletbe. egymás után kötöttük a csokrokat reggeli ebéd elmaradt az egyik hölgy alkalmazott egyszer csak, nem bírom letette a csokrot amit éppen kötött és kiszaladt majd megkönnyebbülve felszabadultan folytatta a munkát. Én is éreztem már akkor hogy nem sokáig bírom tartogatni de én nem mentem el, bár a virágüzlet egyébként sem túlfűtött úgy 18-20 fok szokott lenni, nomeg állandóan a víz is jelen van ami csak fokozza az ingert. Én férfi létemre de a többi alkalmazott Hölgy is harisnyanadrágot viselünk, melegíti a derekat lábat, ez itt kellemes viselet és talán kevesebbet is kell kimenni, mert melegen tartja a vesét derekat stb, de azért már nekem sem az első eset hogy becsorgattam, többek között az idén is. Addig húztam halasztottam mig éreztem hogy már nedvesedik combomon a harisnya. Nem tudtam mit csinálni gyorsan egy vázát úgy fogtam meg hogy az jócskán rámlöttyent. Bár a pisilést nem tudtam utána már befejezni csodálatos érzés bepisiltem totál, csak annyi időm volt hogy farmert cseréljek, de a pisis cucctól csak este tudtam megszabadulni, de csodálatos érzés volt a lucskos harinaciban, fázni nem volt idő, nagy volt a hajtás, de kellemesen hűsített és estig még vagy háromszor rácsorgattam.

Alfrédi Creative Commons License 2007.03.10 0 0 1067

 Örülök kérdésednek, ezek szerint Téged is érdekelnek ilyenkor a részletek. Én épp ilyen vagyok és a pisis események után elmélázok egy kicsit, és megpróbálom összerakni a részleteket. A következőkre emlékszem: a két nő csaknem pontosan ugyanannyi folyadékot ivott. - Reggel Bp-en egy- egy kávét, azután ebédkor 5dl- es üditőket, majd a "tanyán" is ugyanannyit, mert az ales egyforma poharakba tőltögetett nekik egyforma sebességgel, amit ők egyformán ittak is meg. A másik nő valóban nem pisilt be, ő egészen a kocsmáig "húzta", miután újabb fél óra elteltével elevickéltünk el odáig. Ott azonban első dolga volt, hogy felkeresse a wc-t.

 Az ales jót mulatott azon, hogy az egyik "beosztottnak" pisis lett az egyenruhája, nekem azonban, mint "mezei" honvédnek természetesen semmiféle megjegyzéssel nem lett volna illő előrukkolnom a történtekkel kapcsolatban.

 Újabb bepisilés nem történt, csak egyszer meg kellett még állni hazáig..

 

 - Hogy miért csak egyikőjük pisilt be, mikor az elfogyasztott folyadék mennyisége azonos volt? - Talán, mert nem azonos gyorsasággal választotta ki a veséjük a vizeletet, ugyanis ennek sebessége nemcsak az ivástól, hanem pl. idegi hatásoktól is függ.

 Sokkal valószínűbb azonban ennél az, hogy inkább kettejük hólyagkapacitása volt különböző, ugyanis e téren óriási egyéni eltérések léteznek ám ..!

 - És akkor helyben vagyunk. - Ugyanis a bepisilésen, pisilésen stb. kívül másik nagy perverzióm, hogy kifürkésszem vajon mekkora is egy adott nő hólyagkapacitása, -azaz- , hogy mennyit is tud pisilni. Ha sikerül ezt megtudnom egy adott nőről, repűlni tudnék a boldogságtól.    (Mint egy Peelóta.)

 - Hogy nem vagyok normális...?  - Hát persze, hogy nem!

 De vannak rajtam kívül mások is, akiket a perverziónak eme "alfaja" érdekel.

 (Aki kiváncsi erre, üsse be pl. ,hogy: mister poll bladder capacity over 2000ml, és vszeg. megjelenik az az oldal, ahol mindenki regisztráció nélkül megadhatja, hogy a saját hólyagkapacitása milyen tartományba esik. Eddig kb. 1600 fiú, és 500 lány adta meg..  Folyik a nemek harca: Az egészen kis hólyagúaknál, -250ml- alatt a lányok sokkal többen vannak, tehát vesztésre állnak. Ellenben a 2000ml-nél is többet pisilni tudók kategóriájában éppen, hogy a lányok állnak nyerésre, mert 23%-uk képes erre, míg a fiúknál az arány jóval kissebb. Vannak érdekes cikkek is pl. Trina elmeséli, hogyan "fejlődött  fel" 4 év alatt 550-ről 1450 ml-re, stb.

   Még elmondom, hogy a saját rekordom 1680 ml, Viki legjobbja pont 1500 ml volt, egy 21 éves lány 630 ml-t produkált, és egy 39 éves szingli doktornő -akivel leveleztem- 780 ml-t tudott pisilni.)

  - Bocsi attól, akit ez nem annyira érdekel, és lehet, hogy inkább nyitok a "pisiméricskélésről "egy új topicot.

  - Aki pedig úgy dönt, hogy -egy élete, egy halála, - kiváncsiságból csak megméri, -ne felejtsen el beszámolni az eredményről, akár fiú, akár lány.....

  ( Legalább tisztában leszel vele, hogy olykor- olykor ha bepisilsz, mennyi megy a nadrágba. ?  Nemde?)

 

 Peelóta, szerinted ez a dolog mennyire ciki?  - És szóljon hozzá bárki..!  - Ez a perverzió, ez már nagyon gáz... !?    Ugye?

Előzmény: Törölt nick (1066)
Alfrédi Creative Commons License 2007.03.09 0 0 1064
Nekem is az tetszik jobban. Szerinted eléggé kell már nekik? Szerintem még nem szenvednek eléggé..       ?
Előzmény: Törölt nick (1062)
Alfrédi Creative Commons License 2007.03.09 0 0 1063

                Csak katonadolog .

 

 - Ugye? - Mert mi mást lehet mondani arra, ha egy katonanőnek kicsit pisis lesz a katona nadrágja?

  - Bizony pisis lett, én láttam mindent! Két település között történt az országúton este, erős hóesésben. Négyen utaztunk az autóban. Én, -mint sorkatona- voltam a sofőr, és egy alezredest valamint két kb. főhadnagy nőt szállitottam vidékre. A szolgálati ügyük végeztével, hazaindulás előtt az ales azt javasolta a hőlgyeknek, hogy térjenek be röpke villámlátogatásra az ő egyik közeli hétvégi vityillójába.

 A házban majd' meg lehetett fagyni, ezért begyújtott a tűzhelybe, a nőket pedig sőrrel, borral kinálta. A villámlátogatásból 2 óra lett. Ők mindhárman beszívtak kissé. A házban a hideg miatt el volt zárva a víz, igy a wc-t nem lehetett használni. Indulás előtt az ales még kiment pisálni a kerti budi környékére. Követték volna a példáját a nők is, ám a budi sőtétje, meg a pókok miatt inkább elálltak a dolgtól. Az egyik nő, -akinek már nagyon kellett,- meg is jegyezte, hogy  jó lesz indulni, hogy elérjünk a szomszéd városig, ahol útba esik egy kocsma...  Mikor elindultunk hirtelen havazni kezdett, erős szél támadt, a mezőről a hófúvás az országútra hordta a havat. Előbb 60- ra lassultunk, majd 40-re, végül az előttünk haladók már majdnem megálltak. Előzni nem lehetett, mert szembe is jöttek, meg csúszott minden...

 Fél óra után a sürgetőbb helyzetben levő nő mondta, hogy akkor álljunk inkább meg..  Igen ám, de hol..? - Mert az út szélén végig fél méteres hófal volt a régebben félretolt hó miatt. Az út közepén meg mégsem állhatunk meg...   A nő mondogatni kezdte, hogy akkor baj lesz...  ....nem bírja már, valahol álljunk meg!

 Öt perc múlva végre feltünt egy bekötőút és ő kiabálta, hogy: - itt, itt, állj, állj!

 Félig az árokba csúsztunk. Az ő oldalán nem nyilt az ajtó a hótorlasz miatt, ezért kérte a kolléganőjét, hogy úgorjon ki azonnal. Ott meg a teherautók jöttek közel, úgyhogy, nem mert kiszállni. - Igyekezz, csúrgok már! - nyafogta. Majd végül csak kijutottak, a nő azonnal kezdte letólni a nadrágját, közben még lépegetett 3-at, 4-et, ezután leguggolt és pisilni kezdett. A helyezkedésre már nem volt idő, igy a rálátás tőkéletes volt, és a közlekedők sem maradtak le semmiről. Miközben guggolva pisilt, még próbált kicsit kijjebb csoszogni, hogy legalább némileg fedezve legyen az autó által.

 Mikor visszaért, a nadrágja a sliccnél és a száraknál pisis volt. Ő erre azt mondta, hogy az odébbcsoszogás közben lett olyan.  Szerintem viszont már a kiszállás alatt kezdett el becsurogni....

 De hát istenem!  Egy kis folt .. . az katonadolog!

 

 Ez az egész olyan izgi volt nekem.....

    (Jobb, mint a laktanyában fogkefével wc-t pucolni. Nemde?)

Alfrédi Creative Commons License 2007.03.08 0 0 1060
  Éljenek a Nők!!!   Óriás puszi minden Nőnek és Lánynak!!!!!!
Alfrédi Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1059

  Pilóta!

 - Ajánlom figyelmedbe a könyvesboltokat...   Akár órákat tölthetsz ott, böngészheted a könyveket, művelődhetsz, még a repülési ismereteidet is mélyítheted! Közben pedig lépten- nyomon lányokba botlasz. Ha pedig nagy a gáz, még mindig bemenekülhetsz szégyenszemre a vásárlói wc-be. (legalábbis pl: a Rákóczi úti 2 boltban vagy a könyvpalotában stb.)

 Mikor néha könyvesboltba megyek össze szoktam kötni a kellemeset a hasznossal: jól feltankolva megyek be, mikor pedig már nagyon kell, nyugalmat erőltetek magamra, sorra veszem le egymás után a könyveket és böngészgetem, mint aki ráér és köszöni, jól van...  Esetleg odaülök az olvasóasztalhoz egy nő mellé, ha egyedül van, és kiváncsian lapozgatok, miközben szoritgatom addig, mig végül apránként be-becsurog a pisi.   Vagy a végső pillanatokban megyek oda az eladónőhöz, hogy XY könyv van-e, és merre találom?  Úgy fél óráig csúrgatgatok be, mikor pedig eléggé kezd látszani a folt, végül a wc-ben kötök ki, mert......

 .....Mert egy GYÁVA KUKAC vagyok!!!!

 

 Csak egyszer pisiltem be igazán...   ....Vikivel a ligetben.

(Annek a sztorinak a befejezésével még adós vagyok. Majd legközelebb....)

Előzmény: Törölt nick (1051)
pipi pisti Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1057
Ez nem magyarázza,hogy elmenekültem!
A mostni állást tekintve már be is kakáltunk.
Tom,hogy ez nem sok mindenkit izgat a fórumon de minket most igen.
Én többé illyet nem csinálok!!! (Már mint a bekakit)
Lili oly sebeszhetönek érzett mikor össze csináltuk magunkat.
Lehet,hogy ez betegség?
DE kössz a jótanácsot aki igaz barát ollyanak fogad el amillyen vagyok.
Persze ez a titok a spanok előtt 7pecsétes titok marad!!!!
Előzmény: Törölt nick (1056)
pipi pisti Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1055
ez már mesébe illő!!!
DE EZ VAN
pipi pisti Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1054
úúú!!!!
Mindennek vége!!!
Kelletetek ti a lebukásról irni.
Hát ma én is lebuktam.
Lili kiröl már irtam nektek ma átt jött,söt most is itt melletem ül.
Szoval egyedül voltam itthon átt jött Lili és üvegeztünk ketesben:közös zuhanyzás, kinyalás és végül bepisilés.
De eközben váratlanul hazajött édesanyám,és mi ott áltunk csupa pisisen!
Hát nem tok mit mondani.
Ezt nem lehet meg magyarázni,hát a fejét fogta és...
Az alázotságtól félre vonulva. Lili (talán megijedt) De bepisilt és én követtem.
Nem vártam meg mit mond, Apám. és itt Lilinél vagyok.
De sajna apám a társ a barátom vállalkozásában igy max: pénteken szembe kell néznem vele.
Teljesen kétségbe vagyok esve!!!
ITT nincs semmi ruhám csupa pisi vagyok és abban a ruhában kell ücsörögnöm.
Lili csak barát igy semmi komolyat nem akarok vele.
Mit mondanak a szüleim???
Végem 19 évesen még bepisilek.
Na két pisis!!!
Hogy magyarázom ezt???
Ha a barátaink megtudják,hogy 17, és 19 évesen bepisilünk hát.
Bizti kiröhögnek
Hogy nézek a szüleim szemébe??
Tudtok segiteni? SÜRGÖŐS!!!
pipi pisti Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1052
na Most aztán mindenek vége!!!!
Alfrédi Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1050

Hurrá!!!!

Előzmény: zsanettka07 (1048)
Alfrédi Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1049

....azonkívűl a bepisilésnek káros hatása sincs, mint pl. a dohányzásnak

 Sőt! - A bepisilés akár egészséges is lehet, ugyanis egy kényszerbetegségekkel foglalkozó könyvben azt olvastam (belenéztem, sejtettem, hogy pisi is lesz benne), hogy egy pszihés eredetü, váratlanul fellépő erős vizelési ingerrel küszködő nőnek azt a tanácsot adta a pszihiátere, hogy mikor legközelebb egy forgalmi dugóban, vagy sorbanálláskor vizelési ingert érez, ne essen pánikba, ne próbálja meg görcsösen visszatartani, hanem - ellenkezőleg-  szándékosan pisiljen be.  Az orvos álláspontja szerint ugyanis a bevizelés szándékolt akarása blokkolni képes a bepisiléstől való félelem kiváltó okát, vagyis a szorongást.A doktor ugyanakkor hozzátette azt, hogy a nyilvános megszégyenülés élkerülése végett javasolt a jelzett "terápiát " csak mérsékelt hólyagteltség mellett végezni.

 A paciens megfogadva az orvosi útasitást az első bevizelést egy élelmiszerboltban szerette volna megejteni akkor amikor elkapta az ismert váratlanul fellépő vizelési inger. Mikor azonban a hölgy szerette volna meginditani a vizeletét az inger azonnal elmúlt, és a késztetésből gátlás lett. A terápia tehát a jelek szerint már az első alkalommal használni kezdett. Néhány nappal később a paciens a postán való sorbanállás kőzben ismét sürgető vizelési ingert érzett, ami a vizelet szándékos meginditásának gondolatára ezúttal is elcsendesült. A hőlgy megpróbálkozott a bepisiléssel - sikertelenül. Majd úgy döntött, hogy kimegy az épületből és megpróbál ott bevizelni. Behúzódott két parkírozó autó kőzé, és ott végre, bizonyos idő eltelte útán sikerült akaratlagosan ősszevizelnie magát.

 A páciens életében - néhány további szándékolt bevizelést követően- a kezdeti panaszok végleg elmúltak, emiatt gyógyúltnak lehetett tekinteni.

 

A bepisilésnek tehát gyógyitó hatása is van!

 

Előzmény: pamall (1043)
zsanettka07 Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1048
Eldöntöttem, hogy ki fogok találni pisis történeteket és majd fel fogom rakni a honlapra. Ha minden jól megy, már szombaton fent lesznek.
WetFun Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1046

Sziasztok!

 A munkámban beindult a szezon, így csak futólagos látogasásokra van időm. Olvasni rendszeresen olvaslak Titeket, meg kell mondjam kellemesen :)

Az ágybapisilésről lesz egy rövid történetem, de csak később, mert sajna (vagy szerencsére) sietnem kell. Addig is hali üdv Tibi

pipi pisti Creative Commons License 2007.03.06 0 0 1045
hát paradicsomnak nem nevezném,de most szerintem át fog változni.
Nönapi buli lesz 2 pénteken és2 szombaton.
Én csak ezen a héten dolgozom de majd jövő héten vendég ként megyek.
Utána pedig megint dolgozok.
Még pedig énekelnem kell,de ezt már meg szoktam és szeretem is csinálni.
Járunk faluhelyekre is zenélni és higgyétek el láttam már részeg nőt.
Főleg ilyenkor nőnap táján és búcsúkkor jopár lányt láttam már hány ni de bepisilöset csak egyszer. őt is pont egy rendörautóba tették be.
Shunt kérdésére függővé lehet-e vállni??
Szerintem igen
Nekem már elvonási tüneteim is szoktak lenni:D:D:D
Ha pár hétig nem pisilek be.
Olyankor egy napig persze ha egyedül vagyok mint most.minden pisiláskor be pisilek
Remélem hétvégén össze jövök valami csajjal.
Az sem baj ha nem pisil be csak szeressük egymást na meg persze a szex.
Holnap megint egyedül leszek majd csinálgatok dolgokat.
Minden jót .
csáó
Előzmény: Alfrédi (1041)
shunt Creative Commons License 2007.03.06 0 0 1044
Meggyőztél!  Kár, hogy nem hamarabb láttam meg a topicot.  38 vok. :-(   Az én koromban már lassan megint természetes lesz. :-)
pamall Creative Commons License 2007.03.06 0 0 1043
IGEN!!!

Ettől viszont ne ijedj meg, mert
- nem fáj,
- nem leszel tőle másnapos,
- nem kell rá egyre több és több pénzt szerezni,
- egy nedves ruhadarab még nyilvánosan is kevésbé visszataszító, mint a terpeszben álló rókázó,
- itt jobb a társaság, mint a drog-ambulancián,
- megismered önmagad korlátait és gondolataid határait,
- megtanulsz uralkodni saját testeden,
- ha párt is találsz, a bepisilés tuti bizalom- és szeretetmérő,
- gyakorlatilag bárhol és bármikor gyakorolhatod (kis csöppeket szülő kellő önkontrollal)
- stb.

Aki tudja, folytassa!


Többiek!

Nem vesztem el, csak dolgozat-dolgozatot követ. Itthon ki sem látszom a tanulásból, a suliban meg úgy megizzasztanak, hogy folyik a hátamon a víz. Igen, jól látjátok, A HÁTAMON! :(

A hétvégém viszont - annak ellenére, hogy egyedül voltam - megint elég kellemesen telt. Vasárnap este nem tudták az őseim, mi történt velem, hogy kimostam a ruháimat. Azt hitték, önzetlen segítségről van szó! :)


Pusz: Pam
Előzmény: shunt (1042)
shunt Creative Commons License 2007.03.06 0 0 1042
Hi! Na kipróbáltam. Előbb csak itthon. Majd a postán is. Szépen lassan, visszatartva. Éppen csak cseppenként. Még így is meglátszott a nadrágomon. A gatyám meg tiszta pisi lett. Irtó jó volt. Most itthon éppen megint ezt játszom. Gyerekek függővé lehet válni?
Alfrédi Creative Commons License 2007.03.06 0 0 1041
 140 nővel leszel ősszezárva?!   Hát hol dolgozol Te, a paradicsomban?
Előzmény: pipi pisti (1039)
Alfrédi Creative Commons License 2007.03.06 0 0 1040

    Elárulom a megoldást, de akkor a fődíjat már nem viheted el, Pilóta! De előtte kérdezek még egyet, ha erre tudsz válaszolni akkor Tiéd lehet legalább még a vígaszdíj.

Kérdés: - Voltál már sőrfesztiválon? - Lehet ott majdnem bepisilő nőket látni?

Én még nem voltam soha, mert nem szeretem a sőrt, de úgy képzelem, hogy a literes korsók előtt űcsörgő, trécselő, helyüket csak a legútolsó pillanatban elhagyni akaró nőkre valószínüleg vár még a wc előtt is egy kis megpróbáltatás...

 Jól sejtem a dolgot?  - Vagy a wc-k számát a csapolt sőr mennyiségéhez igazitják?   

- Á, nem hiszem.... - Nem gondoskodnak ők elég wc kihelyezéséről...    - És milyen lehet az Oktoberfest, ami vagy százszor akkora, mint a mi fesztiválunk? A német nők meg isznak mint a gődény....  Milyen jelenetek zajlódhatnak le ott a wc-k előtt?? - Hát, ezt csak tippelni tudom.....

 

  - Tehát, hol van az a hely, ahol tutira lehet majdnem bepisilő nőket látni?  -

  A válasz: - A terhességi ultrahangvizsgáló előtti váróban. - Miért? - Mert az első vizsgálatra a nőknek abszolut telt hólyaggal kell menniük, egy órával előtte legalább 1 litert meg kell inniuk, és erre pedig azért van szükség, mert az ultrahang valóban csak az igazán full hólyagon keresztűl látja tisztán a méhet akkor, ha a kismama már majdnem bepisil! Erről tájékoztatják is őket előre, elmondják, hogy a vizsgálat időpontjára -mondjuk 2 órára- úgy érkezzen, hogy eléggé kelljen már pisilnie.  Arra azonban elfelejtik felhívni a figyelmet, hogy csúszás miatt a vizsgálat esetleg késni fog...  - Na nem sokat, csak -úgy- fél, vagy egy órát. Szegény kismamáknak erről sejtelmük sincs, ők pontosan érkeznek, jól időzitenek és telt hólyaggal mennének is már be egyenesen a vizsgálatra, csakhogy ....    .

  - Csakhogy könnyen kiderülhet, hogy előttük is várnak még feszengő nők, hogy végre szólitsák őket. Nincs mit tenni tehát, le kell ülni és várni, esetleg sétálgatni...   

(Egyszer egy órán át figyeltem a folyosón várakozókat egy büféből, ahonnan jó volt a rálátás, és úgy láttam, hogy akiknek még nem kellett eléggé pisilni és ezért még ásványvizet iszogattak azok ültek, akiknek láthatóan nagyon kellett és már nem iszogattak, inkább álltak, toporogtak, sétálgattak.)

  Ha a kismamákat sokáig várakoztatják az kínos szituációkat teremthet, hiszen wc-re nem mehetnek ki, mert akkor lőttek a vizsgálatnak és meg kell ismételni ...stb.

 Ezért inkább várnak és -bármi áron- de visszatartják....    ....ha tudják.

 

 Pilóta! Ha ilyen helyre vetne a sors vigyázz, mert egy idő után valaki megkérdezheti Tőled, hogy: - Mondja, kire vár úram?

   De az is lehet, hogy behívnak egy ultrahangra...

Előzmény: Törölt nick (1035)
pipi pisti Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1039
Sajna nem hiszem ,hogy még csinálná velem.
Ezért azeggyért is egy csomot kellet füzögetnem.
Persze a legelejétöl keztem aztán fokozatosan belevezettem az én kis titkomba.
Persze most már 2 titka.
Pénteken.140.növel leszek összezárva (munka)
Nönapi buli lesz zártkörü rendezvény.4 ffi és 140 nö idösebb fiatalabb.
Remélem találok magamnak valót:D:D:D
Már az sem gond ha nem pisil be.
még jövök bye!
Előzmény: Törölt nick (1037)
dipstick Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1038
Üdv mindenkinek!

Örülök, hogy létezik egy ilyen fórum, ahol ezekről a témákról is eszmét lehet cserélni. Nekem is van néhány furcsa vágyam, ezeknek egy jelentős része a pisivel és a pisiléssel kapcsolatos. Ugyan én nem szoktam bepisilni, de lányok efféle akciói rendkívül fel tudnak izgatni, ahogy a "hagyományos", akadálymentes női pislantások is. Számomra a legizgatóbb dolgok egyike egy szép, kívánatos, amolyan "nyalnivaló" puncival rendelkező hölgyeményt minél közelebbről szemlélni, ahogy az arany színű, vagy épp áttetszőbb nedűnek szabad folyást enged. Ha netán még rám is jut belőle, az mégjobb. Persze azért az ilyen témájú filmek, fotók is megbizsergetnek. Régóta vonz a pisis téma, így számos játékot kieszeltem már arra az esetre, ha egy hasonló érdeklődési körű leányzót az utamba sodor a szél.

Párosban még nem volt alkalmam ilyesféle élvezetekhez, viszont egyszer annyira elfogott a vágy, hogy valami perverz dolgot csináljak, hogy az egyik zuhanyzás alkalmával egy tálkába pisiltem, majd alaposan bekentem vele magam tetőtől talpig. Azt játszottam, hogy egy gyönyörű, izgató lány pisilt le, ill. kent be, és úgy, csupa pisisen kell magamat kielégítenem előtte. Jó nagyot élveztem, de természetesen közelébe sem ért egy valódi, páros móka élvezeti értékének. Ahogy látom, jönnek-mennek az ötletek, tanácsok a témában, ezért is írtam ezt le, hátha valaki kedvet kap kipróbálni.
pipi pisti Creative Commons License 2007.03.04 0 0 1036
Na végre ujjra rá érek.
Most folytatnám a történet nem épp fényes végét.
Nos hát kegyetlenül sokat ittunk ezért persze nem is nagyon tudtam hol vagyok.
új öltözék:lili:feszülös farmer és valami rövid naci -féle, na meg persze a bugyi.
Rajtam melegitö naci és alsó nadrág(nem bokszer).
Ami az egyik szomorú dolog,hogy lili elszivott egy f. cigit. sajna
És közben óriásiakat nevetünk.
Nem is nagyon emlékszem rá ,hogy volt de valahogy az ágy lábához kötözöt és azt mondta addig nem szabadulok míg be nem pisilek.
Hát kis idő múlva meg tetem amit kért és össze pisiltem magam
Mire ő valami maszirzózoval elkezte izgatni a farkam ,aminek a hatására el is mentem.
És ö ezután magát kezdte el izgatni és kis idő múlva csupa pisi lett a farmer és a rövidnacja.

ő pár percig vizsgálgatott ,és el oldozott.
beszélgetünk és képeket néztünk , úgy pisisen mikor egyszer csak csengetett a pizza futár.
És Lili úgy pisisen ment ki hozzá .( mert hát nem is nagyon foglalkozott a dologgal).
Persze a futár nagyon zavarba jött.
Meg ettük a pizzát s már csak arra emlékszem,hogy csurom pisisen megyek haza és eléggé fázom.
Mostantól kezdve minden nap be pisilek mert egyedül leszek 1 álló hétig.
Adjatok tanácsot hogyan miképp.
köszi
pussz a nedves...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!