Keresés

Részletes keresés

pickk Creative Commons License 2007.03.29 0 0 1162
pickk Creative Commons License 2007.03.29 0 0 1161
Alfrédi Creative Commons License 2007.03.29 0 0 1160

 - Negyedéves zárás? - Ó, az tudom milyen...    Mostanában én is zárok reggeltől-estig, -igaz kicsit másképp- mert még pisilni sincs időm elmenni. Most értem haza éjfél után, idáig zártam, de most végre nyithattam...    Ha most sem nyithattam volna, akkor már magamtól nyíltam volna...   :)   Mriya, remélem Te nem viszed túlzásba a zárást, mert az megbosszulhatja magát...?!   :)

  A diliháznak majdcsak vége lesz egyszer, addig pedig pihenj, amikor csak tudsz!

Nálam is áll a bál, de ma talán normális időben végzek és akkor jövök... Alig várom! 

Szia!

Előzmény: Törölt nick (1148)


pipi pisti Creative Commons License 2007.03.28 0 0 1158
sziasztok pisiek!!!!
nem tüntem ám el csak összejötem Lilivel!!
Minden igen szuper pénteken ö is itt lesz .
Már 4 szer pisiltök teljesen össze magunkat,+ még egyszer szex közben elöbb ö majd én
Most sok a tanulás meg a többi és sok a lili minden nap gondolok rátok!!
Puszi nektek ahova akarjátok (lányoknyk bárhova adok)


Útóirat: Hallotam egy pisis buliról ami érdekelne. Tudtok erröl valamit?

Most már tényleg mesélek pénteken majd akkkor mindent eggyüt Lilivel

Pussssssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.28 0 0 1157
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2013972066
Előzmény: Törölt nick (1156)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.28 0 0 1156
Mit szóltok ehhez?
<a href="http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2013972066" target="_blank">Bepisiltek</a>
pamall Creative Commons License 2007.03.28 0 0 1155
Peelóta!

Most olvastam a leveled, válasz ment!

PaM
pamall Creative Commons License 2007.03.28 0 0 1154
Szia Peelóta!

Szerintem, ezt csak mi látjuk így.

Igazából a kollektív felizgulás elsődleges okai:

- alkohol (gátlások részbeni, vagy teljes elvesztése),
- fürdetős előjáték,
- egy szép női test kiszolgáltatottságának látványa,
- nyilvános maszti.

A bepisilés "csak" hab a tortán. Nem akkor szabadult el a pokol (menyország), amikor megláttuk Pussy bepisilését, hanem akkor, mikor magához nyúlt.

Ergo a következtetésed nem jó. Ezt támasztja alá, hogy a bepisilést hatból hárman inkább cikinek tartották, mint izgatónak. Bár az 50% sem rossz! :)))

Pussy írt levelet!!! Szerintem nagyon aranyos volt (pedig kicsit féltem), és úgy érzem, hamarosan a fórumon is jelentkezni fog.

Az utolsó bekezdésedhez:
Mint már írtam, nem csak a lányok érdekelnek, sőt...
A bosszúnkból ki fog derülni, hogy milyen hatással volt rám egy fiú bepisiltetése.

Pusz: PaM
Előzmény: Törölt nick (1147)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.28 0 0 1152
Megpróbáltam fényképet föltenni. Hosszú percekig vártam és nem történt semmi. Igy szokott lenni mással is?
Alfrédi Creative Commons License 2007.03.28 0 0 1150
Ó, hogyne, de még mennyire! -vmkor este, jó? E pici üzidtől, most boldog a kedv!Szia!
Előzmény: Törölt nick (1148)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.28 0 0 1149
Sziasztok! Azt hiszem, hogy normális férfit természetszerűleg izgat, ha egy lány pisil, vagy bepisil. Ha ugyanez a lányokat is izgatja, az már csak hab a tortán.
Volt egy eset, amikor nem váltott ki izgalmat a női bepisilés. Hazafelé tartottam és a kerületünk dicső hajléktalanjai éppen kőpárkányon "ülve csavarogtak". Volt köztük egy tablettás bortól agyatlanra részegedett koszos nő. Látszott, hogy néz, de nem lát. Bólogat, de nem érti amit mondanak neki. A mellette ülő hajléktalan fizikai huszár is le volt részegedve, de őbenne még dolgozott a nemi vágy. Nagyon rá volt indulva a szépségre. Buzerálta, csókolgatta, disznóságokat súgott az amúgy annak már nem működő fülébe. A nő meg valószínülewg nem is érezte, de elkezdett bepisilni. Boldogabb korában zöld színű nadrágja átázott a lába között. A pisi lefolyt a kőpárkányon és elindult a csík a járdán. Vitte a gravitáció lefelé, az úttest felé.
A buszmegállóban álló emberek megbotránkoztak. Én nem. Csodálkoztam, hogy kivételesen nem tudtam a dolog erotikus oldalát látni...
egyébként a hajléktalanok a legtöbb esetben elfexenek a tablettástól, aztán ahányszor kell nekik, ott helyben összehugyozzák magukat.
Gyönyörű világ....
Lehet, hogy nekik a mi világunk a szokatlan?
pamall Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1144
Szerintem hiába kérdezed, nem fog válaszolni. Ha véletlenül válaszolna, akkor sem fogja elmesélni az igazat, mivel Pusy-cica látens bepisilő. Valószínűleg meg nem jutott el arra a szintre, hogy saját magának bevallja a dolgokat. Az viszont biztos, hogy érdekli az aktus, hiszen – mint néhány „kedves” megjegyzéséből kiderül – rendszeresen látogatja fórumunkat. Gondolom, épp ilyen intenzitással figyeli a biszex és leszbikus lapokat is csak ott nem talált, vagy nem ismert fel ismerősöket.

Szóval, ha már Pussy olyan kedvesen mesél másokról, elmesélem helyette az osztálykirándulásunkat. Amennyiben ezt Ő nem így látja, majd kijavít, vagy rájön, hogy nem is olyan rettenetes, ha sikerül megszabadulnia néhány apró titkocskától.

A történet tavaly májusi. Negyedikesként (öt évfolyamos gimibe járunk) már elég szabadon értelmeztük az „erdei-iskolát”. Az egy hét alatt különböző feladatokat kellett megoldani. A tét elég nagy volt, mert a győztes csapat mehetett az angliai diákcsere utazásra. Én lettem a hat fős egységünk vezetője és elmésen a top-lesz nevet vettük fel. (Tanerőink úgy gondolták, hogy a „top-lesz” = „a legjobbak leszünk” megfelelője. Meg is dicsértek minket, az ötletes, előremutató és pozitív kicsengésű név választásáért. Ez talán érzékelteti az iskolánk prüdériával átitatott nevelési elveit.)

Azt tudni kell, hogy az osztályban egy fiúra négy lány jut. Ez talán nem volna baj, de a néhány kukimuki többsége olyan csenevész, hogy inkább ne is beszéljünk róluk. Összesen ketten vannak, akik elég bevállalósak. No, ezeket sikeresen be is szerveztük a csapatunkba.

Természetesen Pussy-cica is köztünk volt. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Pussy nagyon szép. Gyönyörű hosszú, természetes majdnem fekete haja van, kicsit egzotikus arcéllel és szemekkel. A cicije és a feneke kicsi, de formás, hasa lapos. Ha kicsit még nőtt volna, igazi modell alkat lehetne. Régebben nagyon sokat voltunk együtt, mert rendszeresen besurrantunk apám fotóstúdiójába, ahol rengeteg tanulmányképet készítettünk egymásról. (Ne kérjetek, mert nem küldök!) Azt hiszem, kicsit egymásba is szerettünk. Szívesen bújtunk össze, kényeztettük egymást. Az osztálykiránduláson még tartott a „nagyon baráti” kapcsolatunk. (Igazán csak nyáron - mikor kiderült, hogy elköltöznek és másik iskolába kerül - távolodtunk el. Valójában nem fejeztük be viszonyunkat, csak véget ért. Lehet, hogy ez az oka, a mostani hűvös pengeváltásoknak, amit őszintén bánok, mert tényleg nagyon jóban voltunk.)

No, de térjünk vissza a kirándulásra, mert nem szeretnélek untatni benneteket életem bajaival.

Első feladatként meg kellett találni a törzs-tábort. Ez nem jelentett túl nagy kihívást, mert az egyik csapattagunk anyukája intézte a foglalást, így pontosan tudtuk, hová kell mennünk. Természetesen, mire a tanárok és a többiek leértek, mi már túlestünk a szobafoglaláson és a zuhanyozáson is. Ez nagyon hasznosnak bizonyult, mert fürdés közben sikeresen beavattuk a fiúkat is. Előbb ruhástul állítottuk őket a víz alá, majd apránként lehámoztuk róluk a nedves göncöket, végül segítettünk nekik lemosakodni. Nagyon vicces volt, mert a fürdetés végére mindkettőt fogasnak is lehetett használni. Félszegen vigyorogtak, miközben próbálgattuk, melyikük szerszáma bír el több törülközőt. Nagyon érdekes, hogy eszünkbe sem jutott kisajátítani őket, inkább testvériesen megosztoztunk rajtuk.

A hivatalos ebéddel egybekötött tábornyitás után kiosztották a feladatokat.

Pihenésre nem volt idő, mert vonattal be kellett utazni Sopronba, ahol a város történelméről kellett anyagot gyűjteni. Ennek a hagyományos módja, hogy egy térkép segítségével végigloholsz a vastagbetűkkel szedett helyeken. Mint kiderült a többiek valóban ezt választották, de mi egy kissé lefáradtunk a fürdetési aktustól, ezért a lóti-futi helyett gondolkoztunk. Ennek eredményeként bevonultunk a főtértől nem messze lévő vendéglátó-ipari egységbe, ahol volt nyilvános e-pont. Szépen elhelyezkedtünk, kicsit ráncoltuk a homlokunkat, hogy idősebbnek nézzünk ki, kértünk néhány frissen csapolt sopronit, majd minden szükséges adatot lenyúltunk a netről. Egy óra alatt a fejünk megtelt a szükséges információkkal, a pocakunk pedig a habos nedűvel.

Mivel rengeteg időnk maradt még az ellenvonat indulásáig, úgy éreztük, nem ártana még néhány helyen ellenőrizni a sör és a kékfrankosból készített fröccs minőségét az állomás felé. Gond nélkül megúsztuk volna, ha az utolsó helyen nem időzünk túl sokat, aminek egy eszement rohanás lett a vége. Nem lehetett lemaradni, mert ez volt az utolsó vonat aznap este. Persze, hogy WC-re már nem jutottunk el. Gondolom tudjátok, milyen 2-3 liter folyadékkal töltött bendővel futkározni. Igen, pont olyan! Feszít, repeszt, hasogat, szivárog, görcsbe rándít minden mozdulatnál, de az utolsó pillanatban elértük a vonatot.

A fiúk udvariasan átengedték a mosdót és egyszerűen kiálltak a vagon ajtajába, ahol elintézték a dolgukat. Nekünk nehezebb volt. Egy WC és négy túltöltött lány! Ha azt akkor videóra veszi valaki, biztos kategória-győztes lett volna vele. Nagyon szenvedtünk, de sikerült baleset nélkül elvégezni a dolgunkat mindhármunknak. Hohó! Egy-kettő-három…, valaki hiányzik! Pussy!!! Lemaradt? Az nem lehet, mert pont előttem ringott a popsija, mikor felkapaszkodtam. Akkor hol lehet? Benéztünk az első fülkébe, ahol sápadtan, lábait maga alá húzva kucorgott a sarokban. Totálisan kikészült. Nyöszörgött, nyávogott, hogy nem bírja tovább, mindjárt bepisil. Mondtuk, hogy jöjjön gyorsan, segítünk kimenni, de nem engedte magát megmozdítani. Szabályosan hisztizett. Látszott, hogy nem csak a folyadék, hanem az alkoholmennyiség is túlteng benne. Mellé ültem, próbáltam lelket lehelni bele, mikor éreztem, hogy valamitől nedvesedik a fenekem. Lenéztem és láttam, amint a Pussy alatt benyomódott gödör megtelik pisivel és túlcsordulva utat talál felém. Gyorsan felálltam, így a kis szökevény patak ismét visszafolyt Pussy alá. Rajtam nem látszott meg a nyoma (különben sem bántam a dolgot), mert fekete farmerben voltam, de az ő világoskék vászonnacija lassan sötétlilába ment át. Már a lelógó pulcsija is kezdett átitatódni, mikor eljutott a tudatáig, mi is történt. Egy pillanatra elhallgatott, végignézett magán, kicsit szétnyitotta a combjait. Buddha-pózt vett fel, miközben ült a kis tavacska közepén. Lassan – mint akit hipnotizáltak – lenyúlt és a kezével elkezdte simogatni magát. Megdöbbenve néztük. A pisijét elkezdte az ölébe meregetni és minden merítésnél egyre erősebben dörzsölte a nuniját. Jó pár perc eltelt. Mi megbabonázva néztük, a fiúknak egyre nagyobb lett a zsebük és időnként végig simították a dudorodó csomagjukat. Én éreztem, hogy a hüvelyemet elönti a forró, síkos nedvesség. Pussy megfeledkezve a külvilágról, becsukott szemmel, nyilvánosan masztizott!!! Felsikított, rándult néhányat és lábait letéve kinyújtotta a testét. Ettől a mozdulattól a tavacska átalakult vízeséssé. A még mindig remegő combok által kiszabott mederben végigzubogó aranyfolyam az ülés szélén letoccsant a padlóra. Nem tudom mennyi lehetett, de nagyon-nagyon sok. Ekkor, mint aki álomból ébred, kinyitotta a szemét, végig nézett rajtunk és elmosolyodott. Már nyoma sem volt a hisztinek. Tetszett? – kérdezte, majd ismét lehunyta pilláit és elszunnyadt.

Egy árva szó sem hangzott el, de csönd az nem volt. Hallatszott a kerekek csattogása, a fiúk nadrágsurrogása, ahogy a másik két lány dörzsöli a farkukat az anyagon keresztül, és hallatszottak a halk sóhajok. Én egyszerűen benyúltam az övem mellet a bugyimba, és a középső ujjammal felnyúltam magamnak.

Nem tudom, meddig tartott volna a bűvölet, ha a folyosón nem hallunk kiabálást. Létszámellenőrzés!

Pillanatok alatt kiszakadtunk a mámorból. Pussy átázott ölére rádobtunk egy kiterített térképet, leültünk, mint aki a feladattal foglalkozik. Mire Kati néni benyitott, pont úgy néztünk ki, mint az eminensek.
- Mi van itt? Mi ez a tócsa? – kérdezte. Zoli volt a leggyorsabb, aki elkezdte szidni a sok trehány utast, akik mindenfélét kiöntögetnek.
- Miért nem mentek át a másik kocsiba? Szinte üres az egész szerelvény és ott vannak a többiek is.
- Ja, észre sem vettük! – feleltük, de látszott mindenkin, hogy megkönnyebbül, hiszen akkor nem valószínű, hogy valaki észrevette mi is történt.
- Később átmegyünk, de be szeretnénk fejezni a feladatot anélkül, hogy a többiek ellopnák a munkánkat.
- Jó-jó, de siessetek, mert 20 perc múlva leszállunk! – mondta Kati néni, majd visszadöcögött az osztályhoz.

Ezt megúsztuk, de mi legyen Pussyval. Fel kellett ébreszteni, ami elég nehezen ment. Az első pillanatokban nem is értette hol van és mi történt. Behúztuk a függönyöket, kizavartuk a két fiút és az egyik jó kézügyességű lányt – hátha szeretné befejezni az elkezdett műveleteket. (Tudjátok most jön a nagyi idevágó mondása: „Jányom, ha valamit elkezdesz, fejezd is be!”)

Pussy még kicsit kómás volt, de már lehetett aktivizálni. Elmondtam hogy kicsit becsurrant, de semmi gond. Nem ciki, nagyon sajnáljuk, de nincs oka szégyenkezni. Bármelyikünkkel megtörténhetett volna, tehát fel a fejjel, stb. Sikerült kissé megnyugtatni, és az egyebekre nem nagyon tértem ki. A következő gond, hogy mit adjunk rá, hiszen nem hoztunk pótcuccot magunkkal. Az egyik fiú felajánlotta a hátizsákjában lévő pulcsit, ami akkora, hogy bőven megfelel egy rövid ruhának is. Felállítottam Pussyt, lehúztam az átázott nadrágját és bugyiját. Nem volt idegen a teste, de megcsapott a forró illata, amitől már megint beindultam. Bal kezemet csészekén tartottam a puncija alá, miközben jobb kézzel törölgettem róla a nedvességet. Ahányszor kényesebb helyet érintettem, megrándult és aranycseppekkel vegyes nedűt spriccelt a markomba. Legszívesebben ott helyben kinyaltam volna, de nem voltunk egyedül. Így megelégedtem annyival, hogy titokban belelefetyeltem a tenyerembe. Ráadtuk az óriáspulcsit, ami tök jól állt neki, de egy kicsit azért rövid volt. Kellett volna egy bugyi is, de honnan? Rámnézett, és megkérdezte, oda adnám-e a bugyimat, amíg a táborig érünk. Ez tök ciki volt, hiszen az én bugyim is már tocsogott. Igaz, nem a pisitől, de azért bőven át volt ázva. Megsúgtam neki, hogy mi a baj, de akkor is kérte. Kiküldtük a másik lányt is. Levettem a farmert és lehúztam a bugyimat, amit fel is vett. Megfogta a kezem és az ujjaim segítségével teljesen benyomta magának a nedveimtől sikamlós tangát. Ott álltunk összesimulva, cirógattuk egymás punciját és csókolóztunk.

Hamar megérkeztünk. Vacsora után gyorsan megírtuk a feladatot és elvonultunk a szobánkba. Áthívtuk a fiúkat is beszélgetni és megsemmisíteni a piát.

Hajnal 3 körül, Zoli kikotyogta, hogy neki még soha ilyen élménye nem volt, mint amit Pussy látványa okozott. Ekkor Pussy is megtudta mi történt és teljesen kiborult. Én rohadtul dühös voltam, hogy lehet ilyen tapír valaki. (Minden fiú ilyen?) Elhatároztuk a lányokkal: ezt megbosszuljuk! Jaj neked Zoli!

Nem is sokat kellett várni, másnap eljött a bosszú ideje. Nyilvános helyen bepisiltettük Zolit!


Ha lesz időm, folytatom, bár örülnék, ha Pussy is hozzászólna, kiegészítené, vagy akár Ő is folytathatná!

PaM
Előzmény: Törölt nick (1139)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1142
Sziasztok! régi bepisi rajongó és gyakorló vagyok. más fórumokról vannak itt ismerős "arcok", kicsit átkeresztelve. A régebbi fórumokon már több történetet megírtam. mind olyanokat, amiket kipróbáltam.
elhaltak auok a topikok. Pl: Intim zóna..
volt olyan is, ahol beléptem, érdeklődtem, olvasgattam, aztán kiderült, hogy elsősorban homokos klub, csak mellékes a bepisilés. Na, onnan hamar megléptem.
Mindig fenntartással fogadtam a lányok levelét, mert sokszor kiderült, hogy valójában fiú írja, de a szándék így is dícséretes. a szórakoztatás.
Üdv. mindenkinek....
tomas69 Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1141

Szerintem is akkor nagyon izgató egy ilyen látvány, ha nem csak azt látod, hogy nedvesedik a farmer, bugyi, stb., hanem azzal együtt a nő arca is.

Ha látszik rajta az erőlködés, hogy visszatartsa, a szégyen, hogy ez vele megtörténik.

Előzmény: Törölt nick (1138)
oldman2 Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1140
Privát bepisi-party? Hm...És minket meg sem hívsz? ;-(
Előzmény: pamall (1135)
pee wee Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1137

Szia Pamall! Jó, hogy újra jelentkeztél! Nagyon izgi, amit pussyról írtál, remélem ha lesz időd, majd részletesen kifejted!

Jó tanulást!

Előzmény: pamall (1135)
pamall Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1135
Halihó kis Pletykafészek!

Ahelyett, hogy locsognál, inkább tocsogjál!

Ha a pletykán és a ...keverésen kívül mást nem tudsz virítani, akkor inkább dugulj el.

Írd meg inkább az osztálykirándulásos történetedet, amikor úgy beállítottad magad, hogy nekünk kellett téged tisztába tennünk. Az már nem is bepisilés volt, inkább totális elázás. Még szerencse, hogy a jó magyar vonatokon műbőr ülések vannak, mert különben még mindig átázna aki a helyedre ülne. Én ennek ellenére nem bántalak, mert kimondottan élveztem, amikor a behúzott függönyű kupéban cibáltam rólad az átázott nacit és bugyit. A legszebb az volt, hogy ahányszor hozzáértem a hasadhoz, mindig újabb és újabb aranycsöppeket eresztettél ki magadból a tenyerembe.

Ha tényleg érdekel a téma, és nem csak szenyózni jársz ide, akkor állok elébe!
Lehet, hogy csak az irígység beszél belőled?
Erre tudok megoldást és nagyon szívesen megpisiltetlek. Mióta másik suliba mentél, nem is jelentkeztél, pedig az én elérhetőségem még mindig a régi.

Itt és most nyilvánosan felajánlom, hogy a legközelebbi bepisi-partyra szeretettel meghívlak! Választhatsz, hogy
- csak velem,
- velem + még egy lánnyal,
- velem + még egy hapsival szeretnéd kipróbálni.


Többieknek:

Köszönöm, hogy még gondoltok rám, ígérem nem tűnök el örökre!
Pussy-liba híradásában van némi igazság, de nem az az oka eltűnésemnek. Idén érettségi + felvételi lesz és én nagyon szeretnék bekerülni az egyik jónevű angol művészeti fősulira. Ehhez viszont nagyon sokat kell tanulnom.

peelóta! Nagyon édes vagy, szívesen összenedveskednélek, de mint már többen felhívták rá a figyelmemet, sajnos foglalt vagy. :) Ennek ellenére, ha legközelebb szervizbe megyek, megpróbálok sokat inni és feltűnően toporogni, hátha ott vagy! :)))


Puszi mindenkinek: PAM
Előzmény: pussy17 (1114)
E27 Creative Commons License 2007.03.25 0 0 1132
E27 Creative Commons License 2007.03.25 0 0 1131
HY!
Alfrédi Creative Commons License 2007.03.23 0 0 1127

Offtopic

 Tegnap este irtam Mriyanak jó sokat és mikor katt, hogy mehet, minden eltünt, ez 4. eset, hogy ez történ. Szerencsére megőriztem hidegvéremet, igy meg sem fordult fejemben, hogy csukott ablakon dobom ki gépet úgy, hogy aszfalton essen szét. Hu..

Hol a hiba? Én vok béna?Lehet, úgy. hogy többé ne legyen igy?Bocs és kösz !Sziasz!

Alfrédi Creative Commons License 2007.03.22 0 0 1125

 Hali, Bogarak!

 

....hát, van abban valami, hogy egy fiú bepisilés az olyan kisfiús dolog...

- Mindenesetre engem izgat az, ha egy nő közelében vagyok, és éles helyzetben már azon küszködök, hogy nehogy bepisiljek az ő szeme láttára. Néha egy kicsit be is megy, és ez olyan izgi. Ha pedig a nő észre is veszi, az meg olyan ciki.....   De mégis...  Ez olyan,. jó...

 Természetesen mindez őssze sem hasonlitható azzal, ha egy nővel tőrténik ez, az én szemem láttára.  Ez az, amire mindig vágyom.., hogy egy nőnek nagyon kelljen és szorongassa, szenvedjen,  - majd végül - bepisiljen. Szeretnék egy nőt ilyen  helyzetbe hozni, szenvedni hagyni, sokáig nem kiengedni, bepisilni látni és kiélvezni ennek minden pillanatát.   - Legalábbis egyfelől igen.

 ....Mert másfelől, meg tudom, hogy erre képtelen lennék. - Igen kipróbáltam, kerültem olyan élethelyzetbe, hogy talán megtehettem volna, de nem voltam rá képes. Két nagy érzés viaskodik ilyenkor bennem. Az egyik a vágy, a másik meg a lekiismeretemnek az a furdalása...  És mindig ez győz, nem sokkal, de győz.

 

  Emlékszem egyszer (7éve), mikor cégnél dolgoztam, a főnök távollétében az volt a dolgom, hogy a titkárnői allásra jelentkezőket megfigyeljem, tájékoztassam stb. Egyszer elég sokan jöttek, igy kicsit várniuk kellett. Miközben a korábban érkezett lányokkal/ nőkkel beszéltem, arra lettem figyelmes, hogy az ajtón nemrég belépett két lány(főleg az egyik) ismerős táncikálásba kezdenek és egymásnak sugdolóznak valamit. - Hátha pisilniük kell!? - gondoltam, és kivert a veríték. Úgy 10 perc múlva került az egyikőjük sorra, és mindjárt azzal kezdte, hogy:  - Elnézést, én és a barátnőm elmehetnénk előbb a wc-re, mert már nagyon kell...?!    Húha, gondoltam, és verni kezdett a szívem.  Dilemmába kerültem, hogy mit feleljek, mikor előttem állt a szenvedő lány. Igazság szerint eleve nem is engedhetném ki, mert a főnököm kifejezetten megtiltotta, hogy bárki idegent wc-re engedjünk, és a főnök bármikor meg is jöhet. Tudtam, hogy valóban nagyon kell neki és - bár megtehettem volna, hogy azt mondom nem, - én mégis megmondtam, hogy hol a wc. Mindketten elmentek, és nagyon hálásak voltak ezért.  Utána csak fantáziáltam róla, mi lett volna, ha nem mehetnek ki, és úgy kell végigszenvedniük az 5-10 (vagy 20-30?) perces beszélgetést?   Lehet, ki se bírták volna................?

   De volt még hasonló eset,pl. egy maratoni futóverseny befutójánál, ahova elmentem, mert a rendezők ismerősők voltak, és mentem segiteni stb. Volt ott egy nő, akivel akkor találkoztam előszőr. Neki ott fontos dolga volt a célba beérkezésekkel kapcsolatban. Beszélgetni kezdtem vele és ő csodálkozásomra elmondta nekem, hogy mindjárt bepisil, már vagy 5 (öt!) órája kell neki, de itt nincs wc, és nem mehet el. Aztán a nő az én ismerősömnek mondta, hogy talán leguggol két kocsi közé...  Aztán elvetette az ötletet.  Gondolkoztam kivárjam-e mi lesz ennek a vége, aztán megsájnáltam őt.  Ők mind vidékiek voltak, de én ismertem a környéket és tudtam, hogy van itt 2 percnyire is wc egy épületben, annyi időre pedig megoldották az elmenését.

 

 - Csak egy eset van, amikor könyőrtelen tudnék lenni. - Ha a lány is benne lenne a játékban. De akkor viszont nem kegyelmeznék.

 

 - Megitatni, megkötözni, nem kiengedni egy lányt, mig be nem pisil?  - Na ez is az, amire mindig is vágytam, amiről sokat fantáziáltam.

 Te is (csak) fantáziálsz ilyesmiről?  És a barátod? - Ő nem dominál Téged  úgy, hogy bepisilj?  - Igaziból? - Volt ilyenben részed?

 Ja..., és élveznéd, ha egy lánnyal szemben szabad kezet kapnál??   Bepisiltetnéd? - Igen?  Mesélj, hogyan csinálnád vele?  - Vagy esetleg valaki más, hogyan csinálja vele?

   Mesélj!   Ja, és izgi, hogy biszex vagy! Ez igy jó! - Majdhogynem igy a természetes.

    Ha lány lennék, tutira én is biszex lennék.   Naná!!!

 

Előzmény: Törölt nick (1105)
oldman2 Creative Commons License 2007.03.22 0 0 1123
Ha újra szabad leszel, válassz Te is innen. Ekkora férfi túlkínálatban csodálkozom, hogy csak pamallnak jutott ez eszébe. Erre is való ez a fórum! Olyan romantikus...
Előzmény: Törölt nick (1117)
Alfrédi Creative Commons License 2007.03.22 0 0 1122
 Én kis híján megünnepeltem a világnapot ma az okmányirodában, mikor 2 és fél órát vártam arra, hogy szólitsanak. Mikor bementem már nagyon kellett, és előtte sokat is ittam. A legvégén a 15 perc az ügyintéző nővel már iszonyu volt.  Csak az utólsó pillanatban értem ki, egy kevés még be is ment. Huú...!   Majdnem olyan lettem, mint Te a képen.  Azt hiszem ilyen lehet a várakozás a nőknek a terhességi ultrahangon.
Előzmény: Törölt nick (1121)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.22 0 0 1117
Ha igaz, akkor eléggé szerencsés. Eleve, szerelmesnek lenni az ember életében olyan ritka, mint a fehér holló, és ha még innen is van a pasi... Utálom Pamall-t.:))
Előzmény: pussy17 (1114)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.22 0 0 1116
Hát azért annyira jól nem megy, kötetlen kapcsolat ez is, de legalább van.
Tegnap volt alkalmam rosszalkodni, ha lesz időm, leírom.:)
Előzmény: Törölt nick (1112)
pussy17 Creative Commons License 2007.03.22 0 0 1114
Sziasztok!

Kicsit pletykálok. Tájékoztatlak benneteket, hogy pamall miért tűnt el: SZERELMES LETT!!!

Közös barátnőnk szerint - akivel az ominózus estét is töltötte néhány hete - fülig belehabarodott valakibe. A legszebb, hogy olyan pasiról van szó, akit itt a bepisilős fórumon keresztül ismert meg. Úgy tűnik, azóta egymás örömére nedveskednek, miközben megfeledkeznek rólunk.

Hahó PAM!

Igazak a hírek, vagy nem?
pipi pisti Creative Commons License 2007.03.21 0 0 1113
Hello!
Nagyon lapos felém a hangulat.(bepisilés terén)
Ősszejötem egy csajjal és most azzal vagyok!
Meg dolgozok is egy csomot sok a túlóra.
De hétvégén biztos lessz valami
Majd iok addig is csá
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.19 0 0 1105
Sziasztok!
Egy ideje már nem nagyon hódolok ennek a szenvedélynek, van más helyette.:)
Viszont az újak kedvéért azért írok magamról pár szót.:)
Engem az nem nagyon izgat, ha egy pasi bepisil, az olyan "kisfiús", én meg a szexuálisan domináns, durva pasikra gerjedek. Viszont a lányok nagyon izgatnak, mivel kb. biszex vagyok, egy (illetve inkább több) lánnyal bármilyen pisis játékot el tudok képzelni. Az is izgat, ha egy nő (illetve én) élvezetből pisil be, és az is, ha egy férfi "megalázó" ténykedésének köszönhetően. Mostanában, mivel a szexuális életemben végre van valaki, aki dominál engem, és keményen, de szeretettel bánik velem, inkább a megalázó verzió jött elő. A kedvenc fajtáziám, hogy megkötöz, és mindenféléket csinál velem, amik offtopikságok főleg, de persze előtte jól megitat, és nem enged ki vécére. Én meg ugye egy idő után "kénytelen vagyok" bepisilni.:)
Hát ennyi volt a móka mára, még annyit akarok csak írni, hogy nagyon örülök, hogy felpörgött a topic, és hetente többször olvaslak titeket, mert az jó nekem.:)
Szép napokat mindenkinek, és még szebb bepisiléseket!:)
peegab Creative Commons License 2007.03.19 0 0 1104

Sziasztok!

 

Már szinte a kezdetektől figyelemmel kísérem a fórumot.

Most viszont vettem a bátorságot és szeretnék én is beszállni közétek.

Sok érdekes dologgal találkoztam itt, sajnos sokan eltüntek de mindig vannak újak és ez szerintem jó. Azt a lányok lehetnének többen, mert biztos vagyok benne hogy vannak szép számmall, csak talán maguknak sem merik bevallani az érdeklődésüket.

Egyenlőre talán ennyit majd legközelebb írok többet...

 

Addig is kellemes elázást és a többi...

 

Alfrédi Creative Commons License 2007.03.19 0 0 1103

 Drága Mriya!

  

 Olyan aranyos vagy, hogy minden apró kérdésemre is válaszolsz!

 

 Hogy felpiszkáljam a fantáziádat arról, hogy hogyan is képzelném el a szemed láttára történő bepisilésemet, most elmesélem az erről alkotott kis történetemet.

 - Vagy inkább majd a végén, és előbb hadd osszam meg két régebbi féltve őrzött bepisilős fantáziámat, melyeknek szemtanúja a nő, szenvedő alanya pedig én vagyok.

 Az első sztori arról szól, hogy bevisznek engem valamiért a fogdába, bezárnak és egy morcona foglárnő vigyáz rám a rácson kívűlről, zsebében a kulccsal. Rajtunk kívűl nincs más jelen. A nő nem hajlandó beszélni velem, csak újságot olvas, a helységben csend van. Néhány óra múlva megtőröm a csendet azzal, hogy legyen szíves kiengedni a wc-re, mert nagyon kell, és jogom van kimenni stb, stb. Ő erre azt feleli, hogy nem lehet, mert ez a parancs. - Tartsa vissza, és halgasson!

 - De nem tudom már visszatartani!  - Értse meg, mindjárt bepisilek! - könyörögtem.

 - Ez engem nem érdekel, akkor sem engedem ki.  - Tudja mit?...  - Pisiljen be!  

 És akkor a nő szeme láttára úgy pisilek be, hogy a padlón 2 méteres tócsa képződik a lábam alatt.

 

 A második fantáziámban messzi vidékre utazok egy nőismerőshöz, ám eltévedek, soká találok oda, közben már majd' bepisilek...   Mikor végre odaérek, a kaputelefonba könyőrgök, hogy nyisson gyorsan kaput, mert nagyon kell pisilnem! Mikor felérek az emeletre, a nő - tudva a problémámról - azonnal ajtót nyit, ám a vas

rács utamat állja, mert a nő ennek sehol sem találja a kulcsát.

 - Jajj, mindjárt bepisilek! - nyöszörgök.

 - Oh, tudom kedves. - Nem találom a kulcsot.  Vissza tudod még tartani?

 - Nem, nem tudom tovább szoritani, gyorsan be kéne jutnom a wc-be! - Nem lehet valahogy kinyitni ezt a zárat?

 - Találtam egy csomó tartalék kulcsot, valamelyik biztosan jó lesz. - mondja, és odajön a nő, és sorban belepróbálja a rengeteg kulcsot a zárba, miközben közvetlenül szemben áll velem és látja, amint keresztbe tett lábakkal szenvedek, hogy be ne pisiljek, és néha még a kezemet is a lábam közé szoritom...

 - Mindjárt meglesz a kulcs, tarts ki!

 - Jaj, már elkezd becsúrogni.....! - mondom elkeseredve. 

És ekkor nyílik a zár. Gyere, siess szaladj a wc-re! - nyitja a vasajtót.

 - Nem tudok megmozdulni, mert akkor teljesen be fogok pisilni, nem érek már el a wc-ig - mondom a kezemet a lábam közé szoritva. - Most mit csináljak?

 - Gyere indulj el, hátha mégis kibírod a wc-ig! - Ha mégsem, akkor sincs semmi baj.

És ekkor elindulok csoszogva, oh... de ömlik is már a rengeteg pisi.. Az előszobában megpróbálom még elállitani kezemet odaszoritva, - de hasztalan...  Mindent jól eláztatok. A nő megértően viseltetik a történtek miatt, mondja, hogy fürödjek le, majd tiszta ruhát ad. Ezután elmondom, hogy előtte sokáig kellett visszatartanom, ebből lett a baj, mire ő azt feleli, hogy nincs miért szégyenkezni, vele is történt már ilyen...

 

 És most jőn a vadi új, amelynek két virtuális főszereplője van: Te meg én.

 

Töténetünk egy hálószobában játszódik. Éppen szexeltünk és a szex részeként Te hozzábilincseltél az ágyhoz, mikor végre már arra kértelek, hogy engedj el, ki kell mennem pisilni, eszed ágában sincs, mert igy akarsz elégtételt venni azért, hogy egyszer meg én nem engedtelek ki wc-re.

 - Engedj el, nem tréfálok, nagyon kell! - kérlellek.

 - Tudom, és örülök neki. - Tudod, hogy most be fogsz pisilni?! Én sem tréfálok. Most éppen törlesztem a mult heti kirándulást, amikor te intéztél nekem egy bepisilést. Emlékszel?

 - Jó, emlékszem- válaszoltam. - De épp itt az ágyban akarod, hogy bepisiljek? Csupa pisi lesz az ágy! Neked a múltkor csak a ruhád lett pisis... Ez nem igazság!

 - Csak a ruhám? - Ok, akkor neked is a ruhád lesz pisis. Vedd fel a farmerodat! ...Ja, hogy nem tudod felvenni....  Akkor rád adom...

Ekkor odajössz, és nagy-nehezen megpróbálod rám felráncigálni a nadrágot.

 - Jajj, vigyázz, a kukim.....!  - Huú, és mindjárt be is pisilek! Nincs kegyelem?

 - Nincs!  - Hehe.

Ekkor Te lefekszel az ágyra, és meztelen lábújjaiddal ingerelni kezded a farmeron keresztül a farkamat, amitől az felállni próbálna, ha volna rá lehetősége. Ott simogatod hosszában, ahol kissé dudorodik..

 - Nee, a kukim belerokkan!   - Mi jöhet még..?  És tényleg bepisilek! Azt

 hiszed viccelek?

 De a szemem egyszeriben tágra nyílik, mert arra leszek figyelmes, hogy simogatni kezded a csiklódat.

 - Lásd milyen vajszívem van! - Meggondoltam magam. Csak addig kell kibírnod, amig el nem élvezek. Ha sikerül, elengedlek és megmenekülsz a bepisiléstől. Na milyen az ötlet?

 - Hát mit is mondjak?  - Fantasztikus - hebegem.

 Téged ott izgatna az én kiszolgáltatott helyzetem és az a tudat, hogy hamarosan bepisilhetek. Ahogy ott masztizol, menthetetlenül az orgazmus felé sodródsz, ugyanakkor titkon látni szeretnéd, azt is ahogy bepisilek, ezért úgy dőntesz, hogy fékezed magad, hogy ne élvezz még el.

 Közben még mindig cirógatod lábújjacskáiddal a farkamat, amitől az majdnem felrobban - csakúgy, mint a hólyagom. Egyre csak küzdök a bepisilés ellen a végsőkig elcsigázottan és a végsőkig felizgatva. Majd egyszerüen nem birom tovább.

A záróizmom megadja magát a túlnyomással szemben, a pisi előtőr és zubogni kezd, eláraszt mindent. A farmerom tocsog, a lábújjaid és a talpad is olyan lesz tőle. Na erre Neked se kell tőbb, hiszen elérted amit akartál. Néhány másodperc múlva már magával ragad a kéj, és élvezni kezdesz akkor, amikor én még mindig pisilek.

 

 A történetet úgy zárom, hogy - miután elégtételt vettél tőlem -  megsajnálsz és kiszabaditod az elázott nadrág fogságából az ágaskodó szegény farkincámat és nagyon kedvesen bánsz vele utána.

 

  - Természetesen csak virtuálisan képzelem mindezt. Mert fantáziálni szabad és álmodozni jó!

                         

Előzmény: Törölt nick (1093)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!