20548-ast dobtam fel Nekem gyári kipuff van rajta és K&N légszűrő valamint a légszűrőházban megnyitottam a gumicső jobb oldalát is! Ja és kikapcsoltam a lamda szondát. Az új térkép az ABS-t is finomabban szabályozza. Teljesen más lett a motor!
Köszönöm sikerült beszereznem a kábelt és feltölteni az új gyújtástérképet. Össze se lehet hasonlítani a motort a feltöltés előtti állapotával: finomabb gázvétel, finomabb átmenet gázadás/motorfék üzemmód között, alacsony fordulatnál konstans gázkarállásnál nincs rángatás, nagyobb nyomaték alul, villanymotorszerű gyorsulás, egyenletesebb alapjárat stb.
Egy Tiger 1050-esem van, amire új gyújtástérképet szeretnék feltölteni. Ki tud nekem abban segíteni, hogy hol tudok venni ehhez USB/OBD kábelt, vagy ki tud nekem esetleg kölcsönadni ilyent. Előre is köszi a segítségeteket!
Inkább legyek őszinte "köcsög", semmint mások háta mögött kavarógép vagy fikázó kétszínű, mint a 200 forintos. :-) Nekem nem jött be a sárga, lehet te meg a kéket utálod - mások vagyunk. Mondjuk egy féllengőkaros "British racing green"-re én is szíííííívesen elcserélném a gépet (az évjárát, típus, minden maradhat)... ;-)
Ez igazából a piactól és a pénztől függ.Új is jöhet de az fele hiteles lenne amit nem igen szeretnék.Használtpiac nem túlságosan van tele olcsó és jó triple-el így első körben ha eladtam az SV-t körbenézek a németeknél meg a freanciáknál egy kellemes keveset használt példány után.Osztok-szorzok és ha jól járok elhozom onnan,ha nem akkor van még a triumphbudapestnél két régebbi kereklámpás 2,2 millióért.Ha addigra megmaradnak mire összeszedem magam.
Nos ez jóhír..............konkrét meghibásodásról,ne adj isten tipushibáról akkor senki sem tud beszámolni.Alakul ez,alakul.Mostmár csak pénzkérdés.Köszi mindenkinek.
Nekem volt egy cbf500, cb600f, gsx650f...mindet újként vettem és nem volt velük gond. Csak 1. Sok hasonló motor rohangált körülöttem. Megvettem a kerekszeműt és nincs olyan nap, hogy az autósok vagy mototrosok ne biccentenének elismerően... :-)
A technikával sincs gond bár nekem egyszer seszó-sebeszéd megállt. Mondjuk azóta nem és 8600 km van benne. Ne vegyél ilyen mocit ha el akarsz tünni a tömegben, mert ezzel nem lehet :-)
IGEN! Valóban ez az én saram!!! Sajnos a céges telómat tudja Géza is és ezért sokszor elvesznek a magánhívásaim.... Tudom, hogy egyszer üzenetet váltottunk csak én , akkor már nagyon "el voltam fáradva". Mire rendbe jöttem sajnos elfelejtettem. Legközelebb megadom Nektek a másik számom és akkor nem fordulhat elő ez...
Nemrég minden tipusét le lehetett tölteni a gyári oldalról - www.triumphmotorcycles.co.uk/ - valamelyik almenüben angol nyelven. Próbáld megkeresni! Magyar nyelvűt még nem láttam, és nem is hallottam róla.