World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
ehhe...gondoltam megdobom a hely forgalmat, hadd kedveljek zka-kat ottan jobban szoval megittam 7 db 1dl vodka, 4 dl alma kombot. meg nehany kor felest, csak ugy kiseronek (pontosabban 2-t, mert Zka kidolt).
kerlek alassan en meg most is fejbol felmondom h a legutobbi alkalommal amikor egyutt ittunk te mibol mennyit ittal, en mennyit ittam, mennyi volt a szamlam, es hogy mirol beszelgettunk hugyozzas kozben.
nem lattal te meg engem reszegnek, csak spiccesnek.
CDGalaxisnál le lehet adni az LK rendelést. Egy guildtársam a BCt gamersloot.com-ról rendelte, ott csak a megvett termék kódját küldik ki emailben és helló :) Még nem tudom melyiket szeressem.
Ek megvolt...? Durva. De legalább látom, hogy nem lehetetlen. Tegnap unalmamban megcsináltam pár kimaradt területet.. Kalózokat Arathiban, STV-t fullra, Hinteren volt egy új dranei fickó, sőt találtam 1-2 tök egyszerű questet is a humán kezdő környékén. Ami tuti hogy hátravan, a két Plagueland, de ott szerintem nem lesz annyi, amennyire szükségem van, plusz 1-2 bugos quest, 1-2 kimaradt szivatós, meg insta questek... Nem tudom. Kalimdorban voltam tegnap Ratchett és környéke, meglepődtem hogy Durotarban is találtam 2 questet:-)) Wailing Caverns egy horror 4 questtel, de nagyon nem pörög a számláló.... Ráadásul a polip kezdő, a Mudspocket már készen van, jópár más területtel együtt. Összevetve elég kilátástalan... :-/
nana..azert a dps ciklus lenyegesen bonyeszebb mint az afk..bar ketsegkivul van ido kicsit slcakelni ha valoban nagyon fontos a mondani valo. de hat erre van a ventri...
ritka az a skill, ahol dps mellett megy a chat is :) Persze ez bármelyik AFK hunter racialja, én is magas szinten művelem :D Kis hiba, mikor pappal healelni kéne, de még nem fejeztem be megszokásból az aktuális négysorost...
hu, ez az adatbazis nagyon kemeny, nem is tudtam h ilyenek is vannak a wowheaden, koszonom a tippet
tobbieknek is kosz az otleteket, a ruhaleadast azt vagom, de az csak lvl 51tol jatszik ismetelhetoen, en meg addigra mar tigrisen akarom latni a samant:D
nem lesz egyszeru muvelet, de meg lehet csinalni, egyszer lattam lvl41 gnome lockokat tigriseken paradezni IFben, azota volt bennem egy ellenallhatatlan vagy h en is megcsinaljam alacsony szinten mar :)
csak ugy poenkeppen: tegnap nyomtunk SSC-t, felvettunk 1-2 pugot, az egyik rugo volt, folyamatosan pofazott, egesz addig amig belinkeltem neki egy dmg-listat, amin sajnos a 19.ik helyen allt - a tankok mogott
volt nagy rohoges, ki is rugtuk egybol
ti is ugy vettetek eszre h mindig a leghangosabbak a leggyengebb jatekosok?