Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

SzaboZE Creative Commons License 2001.10.16 0 0 899
Nyugi Caris, neked még szebb lesz előbb-utóbb! :) A pénzügyi része nem olyan vidám mint a birtoklása! :) Szóval most zsiroskenyér+paprika :). Dél-Buda... Hmmm, hol van ott jó nagy hely a sok-sok Mazdásnak? Budaörs? :)

SzaboZE

GangstaBoy Creative Commons License 2001.10.16 0 0 898
Megfejthetem?? Nem? Akkor is! :-)

Nem! Ugyanazzal a lanyzoval jovok, ha eljon!
Ugy nez ki ez most egy "kicsit" hosszabb lesz! Remelem! :-)

GangstaBoy

Előzmény: Caris (896)
Caris Creative Commons License 2001.10.16 0 0 897
SzaboZE:

gratuálok, nagyon szép az autó, irigykedem is rendesen... :)

Caris

Caris Creative Commons License 2001.10.16 0 0 896
Tali kérdés:

szerintetek a GangstaBoy ismét új nôvel jelenik meg? :)))

Caris

sirk Creative Commons License 2001.10.16 0 0 895
SzaboZE: gratula

Talalkozo:
OK, legyen del pesten :)

Mikor?

Irjatok at a Wankel topikba is, meg esetleg a Miatasokhoz is, nem?

SzaboZE Creative Commons License 2001.10.16 0 0 894
2 milla vót kereken. 1.2 az indulónk, 800e a hitel. 3 éves időtartamra szól, nem lízing. Szóval most elkezdjük nyögni. A cascoja havi 11e :( . Ugye milyen szép szine van? :) Most még koszos a kicsi, meg egy polir ráférne, van egy pár apró karc a fényezésen.

SzaboZE

GangstaBoy Creative Commons License 2001.10.16 0 0 893
SzaboZE: Gratulalok a szep AUTODhoz... Olyan szep, elegansan sportos, gyonyoru mulykek, es ez a felszereltseg, stb. Bar ezek a parameterek az en Macimra is raillenek!! :o)
Meselj: Ar? Hitel? Konstrukcio? Stb.

GangstaBoy

Előzmény: SzaboZE (890)
SzaboZE Creative Commons License 2001.10.16 0 0 892
Na ezért is nem adjuk el a régi jó BD-t! :) Asszony huga fogja használni, szóval azt is terelgethetem majd nosztalgiából! :)

SzaboZE

Törölt nick Creative Commons License 2001.10.16 0 0 891
balticsek,

az enyim is megsiratta a '82-es Mazdamat, eloszor nem is tetszett neki a '84-es, de most meg azt fogja megsiratni :)) Meg en is. De a '88-as meg megjobb. Majd azt is megsiratjuk eccer :)) Csak nehogy tul hamar...

Pigmy

Előzmény: balticsek (888)
SzaboZE Creative Commons License 2001.10.16 0 0 890
Bemutatom az új AUTÓM.

97.11 havi 323F 1.5, 2 airbag, elektromos ablak, tükör, szervókormány, légkondi, nyári garnitura alufelnin + téli garnitúra acélon. Ezt sikerült beszerezni. 83.145 km van benne.

SzaboZE

GangstaBoy Creative Commons License 2001.10.16 0 0 889
SzaboZE: Kiraly! Gratula! (Remelem mar lehet!!) :-)

Tali: Hat ha az ido ilyen marad addig (??), akkor siman lehet hiper-parkolos-tali. Vagy esetleg valami zold-ovezetben, ahol azert az autok mellett tudunk maradni. Persze olyan hely kellene, ahol van valami "ovohely"! Tanulva a legutobbi tali-bol... :-) Meg aztan egy kis eves/ivas is jol johet!! ;-)

Pigmy: A 323F-re tenyleg buknak a csajszik! Kis sportos, dogos auto - igaz nem megy ugy, mint egy 626, de a lanyoknak nem is ez a lenyeg! Nem a "meret" a lenyeg, hanem a minoseg! ;-))

GangstaBoy

Előzmény: SzaboZE (887)
balticsek Creative Commons License 2001.10.16 0 0 888
Hát igazság szerint én is szövöm már a haditervet, hogy azzal a szöveggel "hogy csak próbából üljön már bele"(na nem "abba", hanem a 626-osba) kiábrándíthatom a 323-ból - remélem nem kell sokat győzködni, hogy a nagyobb az jobb(nem a puha és pici azért, hogy ne fájjon). A helyzet az hogy amikor eladtam Jessy-t(Mazda 626 '82) akkor biza megsiratta, azóta sem volt olyan jó autóm, pedig sokat próbálkoztam.
Előzmény: Törölt nick (885)
SzaboZE Creative Commons License 2001.10.16 0 0 887
Na szavazzunk hol legyen a tali! Ismét hiperparty lesz vagy mi? :) Budapest és környéke lenne nekem ideális.
Gangsta: persze-persze, mintát vettem a múltkori találkozón! Megvolt az alap.
Koriel: segitek, a Punto csak illusztráció. :)))) Szerintem lesz akinek ismerős a hölgy az autóban!

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2001.10.16 0 0 886
Mindent mondok a maga idejében! :)

SzaboZE

Törölt nick Creative Commons License 2001.10.16 0 0 885
Ezek a nok nagyon buknak a 323F-re :)) Enyim is abba van belezugva, de hat be kell ernie egy 626 coupe-val :)
Előzmény: balticsek (884)
balticsek Creative Commons License 2001.10.16 0 0 884
Koriel
hát igen, rátapintottál a dolog lényegére, tényleg ott rohadt el, le(fel) is szakadt a hátsó teleszkóp, egyenesen be a csomagtérbe, hát mit mondjak nem örvendtem túlságosan, - probáltam javítatni, de annyira érdekes profilja van, hogy sehogy sem lett jó, jó allapotú bontós darabot pedig nem találtam, sajna alkalmazni kelett a "ne taknyolj, drótozd meg" módszert s továbbadni rajta bagóért.(nem is lettem a vevő legjobb barátja)
Amúgy tényleg újabb tipust akarok('88-'91), de "sajnos" amíg kutakodtam a német autókereskedőknél, a "zasszony" meglátott egy 323F-et, s lehet hogy felsőbb nyomásnak engedelmeskedve az lesz belőle.
Előzmény: Koriel (883)
Koriel Creative Commons License 2001.10.15 0 0 883
Balticsek:

Már lehet,hogy tag vagy,csak te még nem tudsz róla! :)

Ennyire szétrohadt a 626-os?Gondolom akkor a hátsó felfüg.nél is rozsdásodott:( kár érte...
Az új 626-os akkor már a fiatalabb(GD) generáció lenne?

Előzmény: balticsek (876)
Koriel Creative Commons License 2001.10.15 0 0 882
Hmm...hát ez nagyon sejtelmes SzaboZE!!
Veszel egy Punto I-est? :)) De akkor már mér' pont pirosat?

Találkozó jó lenne,de hol legyen?Bejátszon megint egy fasza hipermarket parkoló?Abban erősek vagyunk! :) Lehetne dél Pesten/Budán,csak úgy halkan megjegyzem...remélem autó is akarja,hogy elmenjünk,mostanában nem a legfittebb.Pl. mostanában leáll kanyarban.Király volt,az Ikarus meg pont jött a seggembe :(,de azért még ki tudott kerülni.Hát ennyi...

Sziasztok!

Előzmény: SzaboZE (874)
GangstaBoy Creative Commons License 2001.10.15 0 0 881
Pigmy:

>> u.i.: mennyit erhet?:)
Egy fabatkat sem... :-D

Najo, tenyleg egyben van a bringa, tanusithatom! :-)

GangstaBoy

Előzmény: Törölt nick (879)
GangstaBoy Creative Commons License 2001.10.15 0 0 880
Haliho!

SzaboZE: Jol latom??! Ennek meg a szine is olyan, mint az enyem??! Csak aztan ossze ne keverjuk majd oket!!! ;-)
Nagyon hallgatsz, remelem azert mert jol mennek a dolgok! Ne is kiabald el! Szoritunk, igaz?!!

GangstaBoy

Előzmény: SzaboZE (877)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.15 0 0 879
Ugy neznek ki a dolgok, hogy hetvegetol az enyim lesz Maxygas baratom '88-as Mazda626 coupe-ja :) (kep1, kep2)

Elvileg ez is 140 lovas, de gyakorlatilag valamivel tobb.

Viszont egy nagy gondom van. Mit csinaljak a regivel? (kep1, kep2) Nem kell valakinek? Annyit rakoltottem mar penzt meg idot meg energiat, inkabb valami Mazdafannak adnam el szivesen. Vagy talan a csaladon belul marad, de ez csak egy otlet. Ha kell valakinek, szoljon :)

Adatok: Svajcbol szarmazo 1984-es Mazda626GLX 2.0B, 101loero, benzin + gazuzem, elektromos ablakok + tetoablak + tukrok, lampamoso, meg a szokasos Mazda-kutyuk (allithato kormany, ossze-vissza varialhato ulesek), szinte teljesen felujitott motor + elektromos rendszer, olajzabalas kizarva, egy eves gumik, stb-stb... Korat meghazudtolo allapotban :)

Pigmy

u.i.: mennyit erhet?:)

Musty Creative Commons License 2001.10.15 0 0 878
SzaboZE

vettel egy fel autot??
osszedobjuk a masik felet ha gondolod:-))
eddig amugy formas a picike

SzaboZE Creative Commons License 2001.10.15 0 0 877
Caris: Igen is meg nem is! :)

SzaboZE

balticsek Creative Commons License 2001.10.15 0 0 876
Szóval most pillanatnyilag mazdátlan vagyok, de ha minden igaz akkor kora tavasszal szeretnék venni egy 626 coupé-t lehetoleg a 140 pacist. Apropopó csak akkor lehet beszállni a klubba ha már az ember fia (újra) lemazdásodott? amúgy egy '82-es 626-os boldog tulajdonosa voltam amíg a rozsda ki nem kényszerített belőle.
Előzmény: Koriel (869)
Caris Creative Commons License 2001.10.15 0 0 875
SzaboZE:

megvan? Megvan? MEGVAN?

Előzmény: SzaboZE (874)
SzaboZE Creative Commons License 2001.10.15 0 0 874
Szóval pénteken történt valami....

Coming soon...

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2001.10.15 0 0 873
Ijjj, vigyázni, mert Mazda tali nov 3!

SzaboZE

Caris Creative Commons License 2001.10.15 0 0 872
Hali mindenkinek,

Megvan az aksi, Bosch 55Ah Silver, tegnp sikerült be is kötni, még megy az autó, tehát smmit sem kötöttem félre :). Ennek örömére majdnem csattantam is tegnap egyet, elbembultam az Andrássyn és az asszony szólt, hogy fékezni kellene már rég:) Szerencsére szembe nem jöttek, így az ABS-szel sikerült átterelni oda a gépet... :)

Caris

SzaboZE Creative Commons License 2001.10.14 0 0 871
Autókiállításra én is kitolnám az arcom, nem tudom hogy tudom megoldani, de 99% hogy megyek. Azt hogy mikor az alacool.

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2001.10.14 0 0 870
Caris, az akkunál az Ah a terhelhetőség mértéke. Tehát az nem baj ha nagyobb a terhelhetősége. Inkább a méreteket figyuzd, meg hogy a pólusok jó helyen legyenek. Szóval nézd meg a pozitiv sarok hova esik, mert ciki keresztülkábelezni az akkut a fordított saruk miatt... Nekem Varta van 3 évvel... Most ment ki a garból, minden tél előtt kap egy töltést ha kell, ha nem. Eddig nem volt gond vele.

SzaboZE

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!