Keresés

Részletes keresés

oldman2 Creative Commons License 2007.05.26 0 0 1446
Ja, üdv kiscsávó! Aztat ám én is láttam, v. oldalon egy egész fotósorozat volt róla, kisfoltal kezdödőt, aztán egyre nőtt, de nem nézett ki jól a muff, meg oszt meg se ismertem, ki az a finnyás repedtsarkú a bazinagy napszemüvegben, persze ha tudtam volna hogy őnagysága, mentem a repertoárt, de így csak egy képet nyomtam. üdv hekker 
Előzmény: Törölt nick (1445)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 1442
Szia!Hát tesókám,,,,, én csak lesek!Ez a cuna.... nagyonn ott van!Ő maga nem igazán bepisilős,és be is vallotta,hogy csak engem,akart bátoritani,azzal hogy ő is bepisil,de igazándiból,ő azt élvezi ha engem bepisiltethet,ill hogy én megteszem neki,amit kér,és,ettöl,szinte extázisba esik!Én még ilyet,nem láttam!Úgy is irhatnám,mint a Rejtő regényekben,hogy: kedves fijjúg!esz a nő egy bosszorgán!!szal megvan őrülve,ha látja,hogy csorog a pisim!Állok ülök,vagy fekszem,teljesen begőzöl ha szólok,hogy ,figyelj kicsikém,most jön!Kimentünk a népligetbe.[vittünk váltás ruhát]kerestünk egy klassz helyet,ahol sétálgattunk,és azt kérte,hogy járás közbe,pisiljek be!Mikor már nem birtam,tartogatni tovább,szóltam neki hogy nézzen a lábaimközé,mert jön a pisim!Erre ő szinre térdre esett és áhitattal várta,hogy elő bukkanjon a nacimból az első nedves cseppecske,amire nem is kellett sokat várnia,mert a két liter ásványviz megtette a magáét!A folt egyre nagyobb lett és fokozatosan öntötte el a fenekem ,és a combjaim!A szája remegett,aszeme meg szinte meg meredt.azthittem valami baja lett!Tudnod kell hogy az egéssz nő még nekem is elég uj, ki kell ismernem!Szinte el kattant a látványtól,mert mikor benyultam a bugyijába,az szinte úszott!csupa ragacslett, a kezem,és ha nem vigyáztam volna,állitom, tök könnyedén felnyulhattan volma talánn a méhéig!A vége persze mindég egy hatalmas szeretkezés.Annyit el árult hogy a következő randinkra is kitalált már egy jó kis játékot,de azt szobában kell,majd,és még azt is oda súgta ,hogy már be is szerzett egy klassz gumi lepedöt,de a többi titok!Irtó jó sorom van,mert nem is nekem kell ki találni a történéseket hanem ő már kész forgató könyvel vár.Nekem csak eleget kell tennem a kéréseinek,és élveznem kell a dolgokat,meg csodálkoznom hogy ő mennyire oda van!Ha majd túl leszünk a gumilepedős játékonn,azt is megírom!Addig is szia szia ,és játszatok ti is!Egyedül,vagy társaságban,teszitek teljesen mindegy csak élvezzétek,és ha meg érdemeljük irjátok le ti is!Szép napot,és nagyonn klassz hétvégét kivánok,minden kedves fórumozó társamnak!
Előzmény: Törölt nick (1440)
oldman2 Creative Commons License 2007.05.24 0 0 1441

 Világos.  Értjük.  Régebben érdekes volt a dolog, mostanában már nem, van más, ami sokkal jobban leköt, vagy megfog. Kinőtted. És most búcsúzol tőlünk?

   

Előzmény: zsanettka07 (1437)


zsanettka07 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 1437
Van külömbség a pisiszex és a szimpla bepisilés között... LÉNYYEGES külömbség... csak az a gond, hogy már egyik sem érdekel.
Előzmény: oldman2 (1434)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.22 0 0 1436
Hát szia szia mindenkinek!! Full aranyosak vagytok!Már töbször is irtam,nektek,hogy én nagyonn nagyonn,szeretem e fórumot!Azért szeretem,mert ti tettétek szeretetreméltónak!Kedves Mriya szeretnélek meg nyugtatni nem ment el a kedvem,és nem is fog!Zsani,a kritikát elfogadom,mert mindég is elfogadtam,ugyan is én ebből épitkezem,és ha hiszed hanem,ez mindég is segitett nekem a továbbjutásban.[értsd:személyiség fejlődés komunikációkészség emberekközti viselkedés stb stb]Azt kérdeztem tőled mi bajod vele?Bogark00 leis irta!![tagoltabban és szellősebben]Azt is kértem tőled hogy ird át dolgozd fel te is!Itt pedig arra gondoltam,hogy pl Máté Péter dalait,vagy a Demjén számokat irtósokann feldolgozták,elő adták,és a maganemében,mindeggyik jól is sikerült!Tehát,ülsz a gépnél olvasgatsz,fel izgulsz bepisilsz,el is élvezel, magadhoz szoritod, és az illatok,egyvelege,meg az a légkör,ami épp akkor körül vesz,mithoz ki belőled!?Viszont,ere csak ugy tudnál válaszolni[tudtálvolna]Ha te magad is pisiszex kedvelő vagy,de mivel nem vagy az,igy át élnisem tudod ezt,és nem is várom eltőled,hogy akaratod ellenére megtedd!Mindég csak annyit adj nekünk magadból amennyi,jól esik!Az számomra is irtónagy meglepődést okozott,hogy le irtad,nemvagy pisiszex kedvelő!A rengereg hozzászólásod nem erről tanuskodik!Félre értettünk volna valamit?Szóval nekem szimpi vagy tetszenek az irásaid,és ha ugy érzed megbántódtam volna, mára már az is elmult,és meg is gyujtottam a békepipát!Drága Mriya!Te aztán a szivem közepébe látsz!![hogy csináltad?]Valóban boldog és felszabadult lettem!A műtét jól sikerült,és amire álmombansem gondoltam volna,találkoztam egy pisi kedvelő nővérkével!Valóban a föld felett lebegek,immáron duplánn is,mert amilyen kedves levelet irtál nekem,az csak emelt rajtam!Köszi neked, köszi nektek!Annyit azért higyjetek el,hogy a dicsérőszavak jobban esnek mint a kritika,de,abbólmeg épitkezni lehet!Egy picit mindenkinek igazavan,aki hozzászólt e témához,és szeretném leirni,hogy Zsaninélkül,sokkal szegényebb volna e topik.és én nagyon is kedvelem őt!Nehéz ám meg érteni sokszor hogy mit is akar mondani egyegy kedves hozzászóló,mert ezek a szegény gépek ugye lélektelen forditásban adják vissza a dolgokat,de mi itt egy kedves jól össze szokott társaság vagyunk,és ha időnként félre is siklanak a dolgok,igyekszunk gyorsan helyre állitani azt!Azt viszont tényleg nem tudom,hogy a jövőben hogy fogok tagoltann és szellősebben irni,de majd meg próbálom!Irjon valaki egy ilyent,hátha tanulok belőle!
oldman2 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 1434

Szia, Zsani!

 Pedig az előző 70 hozzászólásod alapján azt hittük, pisiszex IMÁDÓ vagy... :-(

Előzmény: zsanettka07 (1433)
zsanettka07 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 1433
Libresz, olvasd már vissza azt, amit írtál... KB egy sértődött győzikére hasonlítasz! Meg kell tanulnod a kritikát ugyanúgy elfogadnod, mint a dícséretet. Nem lehet, hogy ilyen kis apróságokon kiakadj. Képzeld, nekem is mondták már, hogy szarok a dolgok, amiket csináltam (pl. írás, éneklés, rajz, stb.), de egyszerűen csak lenyeltem és léptem tovább. Amúgy is, azzal, hogy azt mondtam, hogy nem vagy normális, nem azt mondtam, hogy szar, amit csinálsz, hanem azt, hogy nekem ez, amit írtál nem jön be... Bocccccccccccccccs! Jah, és még valami. Nem vagyok pisiszex kedvelő.
Előzmény: Törölt nick (1424)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.22 0 0 1432
Ne haragudj, hogy ilyennel baszogatlak, de nem tudnál egy kicsit tagoltabban, szellősebben írni? Én már régóta el sem olvasom a hozzászólásaidat, annyira nehezen áttekinthetőek...
Előzmény: Törölt nick (1427)
pisispasi Creative Commons License 2007.05.22 0 0 1431
Megnyugtatlak Mriya Te a legjobbik fajtából vagy. Kár hogy nincs több ilyen nő. Akkor legalább lenne rá esély, hogy kifogok magamnak egy ilyen társat. Jó lenne már egy nő elött összepisilni magam. Most is csak én látom ahogy a nedves folt növekedik a farmeromon. Remélem ez nem lesz mindig igy. Meg kell szervezni a nagy találkozást pisis barátaim. Rám számithattok.
pisispasi Creative Commons License 2007.05.22 0 0 1429
Szia Mriya74!
Olyan jó olvasni a hozzászolásaidat. Már rég óta figyelem amiket irsz. Izgató és bátoritó. Nagyon remélem hogy Te valóban NŐ vagy mert ritka szerencse ilyen nővel találkozni. Várom a hozzászolásaidat és tartsd mindig nedvesen a bugyidat. pussz!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.22 0 0 1427
Igy már sokkal jobb!-és kössz,mindenkinek!Majd irok még,de most rohanok a kórházba,a fő dokihoz, controll-ra!remélem,ott lessz a növérke is akivel kölcsönösenn bepisiltünk!Szal igazándiból,nem sértődtem meg,és hogy meg érts picit az esett rosszul ,hogy ugye mindjáann,egy jó kis szaftos pisis történetekért áhitozunk,és mikor végre valaki szül egyet,neki esünk és elkezdjük kritizálni!kb olyan a dolog,mint amikor a koldus már majd éhen hal,és mikor végre valakitől kap egy szelet süteményt,elkezdi,kritizálni,hogy:picit lehetne édesebbb itt meg meg égett a sarka,sok benne az élesztő, stb stb!De még egyszer mondom,[irom,] igy már meg értem a dolgot,és jól esik,[kinek nem, ] hogy a töbségnek tetszik,az irományom!Az éretségi előtt,alatt felett,állóknak pedig sok sikert,és szerencsés vizsgát kivánok,és ha valaki,nem olyan érdem jegyet kapott,mint várt,hát netörődjön vele, a lényeg az hogy görbüljön!!
Előzmény: Törölt nick (1425)
un uomo onesto Creative Commons License 2007.05.21 0 0 1426
Sziasztok! Én sem szándékozok az "egyhozzászólásosok" közé tartozni, csak hát érettségi, évvége, miegymás, örülök, hogy lyuk van a seggemen, ahogy mondani szokás... libressz, amit írtál az tök jó. nekem tetszik. én is gyakran átélem azt, amit te, csak nem tudom ilyen egyszerűen megfogalmazni. túl "irodalmiasan" akarom leírni, és úgy elvész az élvezet, ezért inkább csak annyit mondok, szívemből szóltál, barátom!
Én nem hiszem, hogy bárki is bántani akart volna Téged. De ahogy megmondjuk, ha valami tetszik, ugyanúgy azt is megmondjuk, ha valami nem. És ez így szép. mert ez is azt bizonyítja, hogy nem vagyunk egyformák. mert teszem azt, ha az egész világon minden egyes ember élvezné azt, amit mi itt mindnyájn, akkor számunkra már nem is volna olyan izgató. teljesen átlagos volna. szóval csak azt akarom ebből kihozni, hogy azt, hogy valakinek nem tetszik, még nem azt jelenti, hogy senkinek nem tetszik... nekem pl. nagyon is. szóval küldj még ilyeneket!
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.21 0 0 1424
Merthogy??? mibajod,vele?[azthittem tetszeni fog]Azthittem ez egy olyan hely ahol az ember leirhatja,a fantáziával,és valósággal ötvözött,gondolatait.Még is mit kellene irnom? talán ezt : "sziasztok! szép a reggel!jól bepisiltem! irjátok meg ti is!,, Ez igy talán tetszene?De szivesen veszem ha leirod mi a hiba!Mitöbb dolgozd át és ird le teis a magad szemszögéböl!De le is vehetd a fejem,ha te ezt szereted.vagy lépj tovább és olvasgass másik sztorit!Még valamit,hátha segit,bár nem akarok magyarázkodni,De... A "mocsok,,szócskát próbálld meg,müvészi uton értelmezni,hátha más nézetet ad!Meg sugom neked,hogy egyamerikai,irónő,regényéből vettem,Ő olyan érdekesen alkalmazta soraiban,hogy nekem is megtetszett!Sajnálom,neharagudj hogy igy el rontottam a kedved,és csak ilyen csekély kritikával illetted a reggeli fantáziám!Mentségemre legyen mondva, nem rég leirtam,hogyha regény iró volnék nem igy fogalmaznék,és azt hiszem szerinted éhen is halnék!De csak müszerész vagyok és pisi szex kedvelő,mint pl te is, és minden szándékom az volt,hogy irásommal meg szinezzem-e topikot,mint ahogy te is teszed ezt,[ezekszerint,nagyobb sikerrel mint én!!]Végül is sajnálom hogy müvem csak ennyit ért,és merem remélni lessz akinek teszik is!SZIA és neharagudj!!
Előzmény: zsanettka07 (1423)
zsanettka07 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 1423
Te nem vagy normális...
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.21 0 0 1422
Szia mindenpisis lánynak és fiunak!Mióta kórházban voltam,már jól kipihentem magam,és koránkelő lettem!Igy van ez most is!Elővettem a kedvenc pelenkám,[egy klassz,bolyhostürcsi],és ide ültem a gép elé,olvasgatni,bepisilni,és fel izgulni!Szal olvasom a történeteiteket,és pisilek,egy klassz fehérnemübe.Krémszinü.Lassan teszem,mert élvezem,ahogy cseppenként árasztja el a heréim,és a fenekem,ez a mesés illatu aranysárga,forró nedü,amely mindjáónkat megmagyarázhatatlan,és leirhatatlan élményekbenrepit,már születésünk óta!pisilek,és élvezek!Élvezve pisilek!Át ázott a fehérnemüm,nembaj!engedekmég egypicit!Elönt a forróság.Elönt a kéj vágy!A pelenkám is át ázott!Magamhoz szoritom!Hagyom engedem,hogy körbe öleljen a lágy a bolyhos és forró,illatos nedüm,amely belölem csorog!Ugy csordogáll,ahogy én szeretném!llllaaaassssaaannn,cseeeppeennkkééénnnttAz én nedveim,az én élvezetem!Az én forró,és illatos kéj nedvem!Most én irányitok!!! végre én irányitom,a szervezetem.és nem ő engem!oly sokszor ő a testem, a bensőm irányit,engem,és nekem engedelmeskednem kell mert meg büntet!Meg fájditja pl a fejem,vagy éhes lessz mikormég nincs rá időm,vagy fel állitja a cerkám,mikor utazom a villamosonn,és mindenki sejti mibajom van!végre revansot veszekÉn szabályozom milyen ütemben élvezzen !A saját nedvem,a saját pisim,ugy csepeg ahogy szeretném, ahogy akarom! jézusom!Szerelmes lettem a saját nedveimbe? csak neeem??De igen!igen is szeretem, a pisim!Szeretem az illatát,a melegségét,szeretem a szinét.Szeretem hogy nem nyugszik,és meg állithatatlanul is utat tör magának!Mát át ázott a bugyim, át ázott a pelenkám!Afenekem és a heréim öröm mámorban tocsognak a forrópisis holmim alatt!Nem nyugszom,és pisilek!Bepisilek!Bepisiltem!Mert élvezem,mert megtehetem,mert beakartam pisilni,mert imádokélvezvebepisilni,mert imádom,hogy a pisim önállo életet él,és nyugtalanul tör elö fogságábol,és csak folyik folydogáll.és nem áll meg a pisis holmijaimban hanem csordogáll lefelé a combjaimon,végig simogatja a lábam,a talpam,és lassutócsát hozva alattam gyülekezik.és vár valamire!De mire?vagy kire?Ó már tudom is!! A társát várja!A szintén forró de sürübb édes tej illatu ragacsos társát,amivel együtt még hatalmasabb a kéjj még mocskosabb leszek,még ragacsosabb de kit érdekel ez most?Kitörődik a ragaccsal a mocsokkal mikor feltartózhatatlanul tör utat magának,és össze ránditja az izmaim,a szivem a lelkemés elárasztja a fenekem!pisilek és élvezekÉlvezek és bepisilek!Akét nedü összekeveredik a bugyimba!benyulok és játszom vele!szétkenem magamonn.szét a heréimenn a combomon,és élvezem hogy talán már ettől mocskosabb nem is lehetek ma reggel,de kitörődik most ezzel mikor csupa pisi vagyok,és ragadok az ondómtól?Ragadok a mocskomtól,de ez a mocsok kielégitett meg nyugtatott,és el lazitott,és boldogvagyok,hogy a ma reggeli élvezetem leirhattam nektek! irjatok ti is!
zsanettka07 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 1421
Az egyetlen dolog, amiket olvasgattam(/olvasok) a tételek (voltak).  Most kicsit visszamentem pár oldalt, csak nem volt kedvem olvasni... nem t'om mi ütött belém, de nem ragadtam oda a képernyőhöz  a sok pisis kép láttán és nem olvastam izgatottan a sok pisis sztorit... Talán az érettségi??????? :S
zsanettka07 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 1419
Helló-belló! Bocsesz a több hónapos kimaradsért, csak az érettségi, meg a minden... Remélem nem maradtam le sok mindenről... :S
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.19 0 0 1418
Szevasz!ssssszevasztok mindenkinek!Nagyon kedves tőled hogy igy,reagáltál a levelemre!Egy okkaltöbb hogy szeretem ezt a fórumot! nagyon kedves emberlehetsz,akár fiúvagy,akár hölgy!Szót fogadok neked,és pihengetek+olvasgatok!Hála nektek!sajna még elég kába vagyok,mert erős gyógyszereket,kell szednem,és ettöl olyan agyon kokózott,fejemvan!Leirom egy titkom! Azért ara nem voltam ám beteg,hogy ne hódoljak a kedvenc játékomnak!A kórházban,össze jöttem,egy nagyon kedvesés picit dundi nővérrel!beszélgettünk,erről arról,mikor elhivták tölem,hogy egy néni bepisilt és tisztábakell tenni.Mikor vissza jött,mondtam neki,ó teszegényke,naponta milyensokat kell pisis dolgokat cserélgetned,mire ő Á Nesajnálj!Megsugom neked én ezt még élvezem is,mert,tetszik a pisis nőket fiukat tisztába tenni!Azt hittem ott a helyszinen bele élvezek a pizsimbe!Innentől kezdve,szinte semmi másról nem akartam beszélni vele,csak a bepisilésről!Persze én tettem a butát!Hét közepén,a két betegtársam,haza engedték, és egyedülmaradtam a kórterembe!Mondtam neki,mostmár,a szobában is maradhatunk ugysem halja senki!Bejött,a számitásom,és teljesen szabadon dumcsiztunk,mikor délutánelhúznak haza a dokoik,meg a főnővérek!Persze a fő témám mindég a bepisilés volt!Egyszer csak megszólalt,hogy "figyi,ha ennyire tetszik,miértnem próbálod ki,,?Azt hittem azonnal bepisilek,de még mindég tettem a butát,és mondtam hogy azértnem mert biztosann ki nevetnél,és nincs is mibe össze pisilni magam!Azt mondta,ha ő is bepisil megteszem!Akkora igent mondtam hogy mégtalán a prof is meghallota!Meg beszéltük hogy másnap össze hozzuk a dolgot,és hozni fog jósok bugyit hogy legyen mibe pisilni!másnap még több beteget engedtek haza,igy aztán maradt jósok időnk a szórakázásra!először azt játszottuk,hogy ő mint nővér majd meghőmérőz,és rendbe teszi az ágyam,de már nagyonkell pisilnie,énpedig mindég kitalálok valami nyafognivalót és már nemtud kimenni hanem összepisilimagát előttem,és meg kér hogy vegyemle a pisis bugyiját,törölgessem meg,majd ő kezd el vizsgálgatni engem,énpedig nyafogok hogy jaj nővérke engedjen ki mert össze pisilem az ágyat,mire ő nem enged ki,mert bekell fejezni a vizsgálatot,én pedig bepisilek az ágyamba!Mondanom sem kell,egy vagon bugyit pisiltünk össze három kórházi matracot,és rengeteg felnőtt pelenkát![töbször szeretkeztünk is,és jópárszor magömlésem volt,amit egy picit szégyeltem,hogy nem tudok uralkodni magamonn,]de gyerekek azt az élményt leirnisem tudom,milyen csodálatos látvány volt a hogy egyre nagyobb folt terjeszkedett a nővét egyenruhája alól,és folyt végig a feszes combjain,vagy ahogy a rövid szoknyája alol ki bugyant az elsö pisi csepp!mikor el köszöntem tel számot cseréltünk,megdumcsiztuk,hogy nálam folytatódik a dolog,és büszkén mondhatom, hogy végre nekem is van kivel pisis dolgokat játszani!Ha lessz folytatása,azt is meg irom nektekRemélem tetszett a kicsit hosszura sikerült irásom,és köszi nektek,hogy igyel fogadtok,és hogy ilyen kedvesen vártatok vissza!
Előzmény: oldman2 (1417)
oldman2 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 1417

Szevasz libressz! Örülök, hogy meggyógyultál! Jó, hogy jólérzed magadat köztünk, de ne végy magadra olyan dolgokat, amik nem neked lettek címezve. Peelótának kétségei támadtak, csak az érdekelne, miféle. Ennek semmi köze hozzád. Vagy például az egy hozzászólásos kérdést sem neked tettem fel. Tehát nyugalom, sok pihenést, olvasgatást.

 Szevasz! o2

 

Előzmény: Törölt nick (1416)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.19 0 0 1416
Szia,mindenkinek!Én is itt vagyok,nem tüntem el.Kórházban voltam![homlok üreg+arcüreg mütétem volt]Nemtudom kiket tartotok kezdőknek[valaki azt irta három évesek],mint ahogy aztsem tudom,kik a nagy ágyúk[jóvolna közéjük tartozni]és kik a kis ágyúk!?Csak azt tudom hogymár irtó hiányoztatok,és mikor hazaértem a kórházból,az elsőutam a géphezhozott,és olyanjóérzés fogott el,ahogy kezdtem olvasgatni az irásaitokat,hogy még a fájdalmaim is elmultak!Szoval,nemis az érdekel hogy itt ki milyen rangsort ért el,hanem az a jó hogy ismét köztetek lehetek,és irhatok is meg olvashatok is.Ami egy kicsit rosszul esik vagy furcsán érint,az a KÉTELKEDÉSE EGYKÉT TAG TÁRSAMNAK!!! Az tény hogy én mindég őszintén ,és a saját élményeim irom le!! [ha kitudnék találni történeteket,regény iró volnék,és nem elektro müszerész] Nem egyszer elő fordult már velem,hogy leirtam egy bepisilős,történetem,és ugy reagáltrá valaki,hogy :jó a történeted,+tetszik is nagyon,de nem hiszem el,,! végül is már ez is siker hogy tetszett amit irtam,és hogy ki,hiszi kinem,csak a gyermek korimeséim végét,tudnám idézni"akinem hiszi járjon utána,,Szoval nem sértődöm meg,továbrasem, ha valaki nem hisznekem,és van is ismét bepisilős sztorim,amit nemsoká leis irok,csak az igazsághoz tartozik,hogy valóban össze kell szednem a gondolataim,mert nagyon nagyon jól esik ha vissza irtok,hogy tetszett az irományom![a mai napig is büszkeséggel tölt el,hogy pl : Mryia-t is én beszéltem rá hogy maradjon,és maradt is!!]Tehát nem eltünésről van szó és nem sértődésről,[a jelszavamsem felejtettem el]hanem ,egyszerüen csak az van hogy sok a dolga egyeseknek,és ahoz is ihlet,meg idő kell hogy össze jöjjön egyszaftos pisis történet,amit nagyörömmel osztok meg veletek,és azért is hálás vagyok amit ti irtok nekem,[nekünk]mindenkinek!Az Erátot,pl én is olvastam,és mikr ahoz a részhez értem,hogy "milenne ha.... akratlanul is összepisiltem az ágyat!másodéves voltam,és a nagyinál laktam,és emlékszemrá,hogy még ő vigasztalt,hogy ez másokkal is megesik.Tehát,itt vagyok,kórházban voltam,meggyógyultam,és irni fogok nektek,mert nagyon nagyon örülök hogy közétek tarozhatom,bepisilősökközé!!
oldman2 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 1415

Szevasz peelóta! "...itt sok minden igaz lehet. "  Mire gondolsz pontosan? Hogy a hozzászólók neveket, helyszíneket, esetleg körülményeket megváltoztatnak, az érthetö , ezzel biztosan egyetértessz. Valami súlyosabb csúsztatásra  gyanakszol? Én magam elég naív vagyok, hiszem, hogy mindannyian többé-kevésbé őszintén írunk a dolgainkról. Ha nem ilyesmire gondoltál, akkor csak félreértés a részemről.

 

 Más. Végigolvastam a pisis fórumok hozzászólásait, és az a szörnyű gyanúm, hogy a női hozzászólók aránya a valós arányt tükrözi pisiszex imádó férfiak és nők között. Feltételezve persze, hogy ugyanannyi százalék nő nem keres  rá az interneten, mint férfi. Mert nem hiszem, hogy van olyan nő, aki idetalál, érdekli a dolog, és mégis csak anonym olvasó marad. Az sem számít, aki megtalálta pisis párját, hiszen ő egy pisis hapsit lefoglak. Az arány ugyanaz.

 Vígasz a számunkra, hogy egy bizonyos, hagyományos szexet  "népszerűsítő ", eléggé kultúrált és széles látókörű magazinban olvastam: a perverziók között a pisiszexnek van a legnagyobb rajongótábora

  Csakhát jó férfitársaságban vagányabb elmesélni azt, hogy húztam a haját a ribancnak, miközben szopattam, mint azt, hogy nyalás közben lepisilt, és élveztem.

    

Előzmény: Törölt nick (1414)
pisispasi Creative Commons License 2007.05.19 0 0 1413
szevasztok pisisek. már rég óta olvasom amit irtok ha a fele igaz már akkor is nagyon jo. de remélem minden igaz még a lányok is. szeretnék csatlakozni a csapathoz, bár én is pasi vagyok ugy 40 körül. elég sokszor cserélek nadrágot mert amikor tehetem becsurgatok. élvezem beereszteni és azt is ha mást látok bepisilni. remélem nem vok tul öreg hozzátok és befogadtok. pisis napokat!!!
oldman2 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 1411
Meg ezek is. Különösen a vízben állva, farmerba pisálva tetszik!
Előzmény: Törölt nick (1409)
oldman2 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 1410
Ezek tényleg jó képek...
Előzmény: Higgadtagyú (1408)
Higgadtagyú Creative Commons License 2007.05.17 0 0 1408
oldman2 Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1404
Hello bekaki! Tegnap érdekes dolog történt, két aktív női fórumozó is jutott EGY fiúra, persze ha az eltévedt hozzászólót nem számoljuk. De én az öröm mellett mégis megkérdem: hol vannak a nagyágyúk?
Előzmény: Törölt nick (1403)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1403
Szevasztok Tagtársak! Jókat írtok, én meg össze-vissza szégyenlem magam. Hetek óta olyan száraz gatyában járkálok (mindennap másikban) hogy az már borzalom...
hiába no, a körülmények!!!
oldman2 Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1402
oldman2 Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1401
   Ezt a tejes kúrát most írta fel az ismerősömnek az orvos.
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.15 0 0 1398
Időhiány is van, de inkább az "egyebek" az oka.:) Némelyik túl intim ahhoz egyelőre, hogy megosszam másokkal, de majd talán eljön ennek is az ideje. Meg őszintén szólva nem érzek mostanában nagy késztetést az írásra...
Előzmény: oldman2 (1396)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!