Javaslom, hogy vidd el szervizbe, mielőtt 1 éves lesz. Ekkor rendesen nézesd át és ha valamit találnak, ki fogják cserélni. Az átvizsgálás nagyságrendileg 5000 Ft. Szerintem ennyit megér...
Az érdi péta kft. szerintem is jó választás. Én ott vettem a pug-om és szervizbe is oda szoktam vinni. Nagyon korrektek és végig ott lehetsz az autód mellett.
Beszéltem a fogyasztóvédelmi főfelögyelettel és azt mondták hogy érvényesítsem a szavatosságot ami ugye 3év.
És ha bevizsgálják és télnyleg rossz és mivel 2 hónapja lett cserélve ezért kötelessek kicserélni.
Fogyasztóvédelmis nöci nagyon rendes volt mondta hogy semmilyen alkuba ne menjek bele ha rossz akkor cserélniük kell.
krisz szerintem is vidd el most.
Én mindig saját olajat viszek soha nem ott veszem, csak az olajszűröt adják ők és a maradék olajat vissza. Mert volt már olyan akitöl lenyulták, én az egész szerviz alatt ott vagyok az autó mellett hogy örülhetne nekem, de nem érdekel.
szerintem vidd el előtte, szó nélkül megcsinálják (duma: pont kint fog átfordulni, és jobban szeretném inkább előtte), nekem asszem 35 -40 körül volt 8ebből az olaj azért elég jelentős tétel volt:-(((.
Az enyém aug végén lesz 1 éves. Most van benne 26500 km. Szeptember közepén megyünk vele Olaszországba. Kb mire visszaérünk akkor lesz meg ugye a 30 e km. Csakhogy akkor már nem lesz gari.
Most elvigyem előtte, vagy utána? Szerintetek?
Egyébként kb. mennyibe kerül a 30 ezres szervíz???
Ugy látom itt nem az oroszlánokkal van a baj hanem a szervizekkel.
Nekem se volt semmi bajom soha jött az 1 éves szerviz gar lejárta elött, legnőkar csere. Azt mondták hogy ezek szoktak elromlani igy még gariba kicserélik, hu milyen rendessek, na pesze most ezekbe a lengőkarokba van 2000km -er és ugy kopog mintha a bal leső kerék kiesne a helyéröl.
Na ennyi a segitek neked, hogy jo legyen és ne keljen fizetned. Persze visszamentem hogy akkor most ezt is kicsrélik gariva vagy sem, mondták hogy sorry lejárt a gari már az nem számit hogy ezt ők cserélték gariba és hogy 2 hónapja és 2000km-el ezelött igy már nem garis, és most megkérdeztem hogy akkor most mit lehet tenni mondták hogy adok nekik 45e ft-ot és megoldják a problémámat tehát kicserélik a cserélt lengőkaromat. Hu de jó bolt ez. És mi a garancia arra hogy amit 2 hónapja beraktak az uj volt ???
Lehet hogy azért rakták be hogy hátha visszamegyek és kifizetek nekik 45eret egy másikért.
Utálom a szervizeket!!!
nekem is csak annyi a bajom a kocsimmal (az újak kedvéért CC), hogy hülye a szerviz és 2 hónapja nem bírják összerakni....most éppen hátsó féktárcsára várunk...grrr...amúgy soha semmi baja nem volt, pedig 11 hónap alatt beletekertem közel 30e km-t, és nem mindig kíméletesen, a sebességhatráokat betartva (na jó, nem ütöttem-vágtam, csak arra használtam, amire való:-)))
azt hiszem, én vagyok a másik kivétel, akinek szinte semmi gondja nincs a pug-jával. Az enyém is 1.4 presence, 1 év 1 hónapos és 23500km-t nyomtam bele. a topspeed 3 fővel, Horvátországban full csomaggal 175 fölött egy kicsivel. Nem bírt többet, de ezt a tempót kb 25 percig tartottam, de aztán kezdtem megsajnálni...
A fék nekem akkor csikorog, ha tolatva állok be a parkolómba és fékezek. Tudom, hogy kicsit hülyén hangzik, de így van.
Most így visszaolvasgatva a fórumot elképesztően szerencsésnek érzem magam.
Én a Pug-ommal még nem voltam garis szervíben. Csak a kötelező 10 ezresen.
Most lesz 1 éves és 26500 km van benne. Jó a gumitartó bak az elkezdett most kopogni és a fék is csikorog, de semmi különös. Ezt még túlélem.
Együttérzésem azoknak akiknek nem sikerült ilyet kifogniuk.
Egyébként a múltkor kihúzattam (1.4 Presence) 4 személlyel a 4-s főúton. 170-ig ment amikor is utolértünk egy teherautót. Szerintem ment volna még, jó lehet hogy nem sokat, de ment volna.
:))))))))))
Na sziasztok!Nekem is van 206-om.Kellene nekem egy csomitartó!Valaki ha tudna ilyenről szólna nekem?Meg kellene még 1-2 dolog!pl:Wrc spoilerek,lámpák,oldalküszöb,sárvédő-szélesítő.
Van egy eladó 14-es gyári felnim gumikkal,ha valakit érdekelne.Előre is köszi.
Csá
Ui:clubstar@mailbox.hu
Ezzel nem is lenne probléma ha tudnánk, hogy hányan megyünk és hogy ki szeretne bobozni, a peulapra is még csak egy pár ember iratkozott csak fel.
Semmiho jött neked visszajelzék a kör e-mailokkal kapcsolatba?
Eddig 10-en iratkoztak fel.
Hogy lesz ez 30-40?
Emberek 48 tulajdonos van és csak 10 iratkozott fel???
Akkor aug.31-én 9-kor találkozzunk a Hősök terén.
A bob-verseny tök jó ötlet. Esetleg nem kéne felvenni a kapcsolatot az üzemeltetővel? (arra gondolok, ha odaállít 30-40 ember lehet, hogy jó, ha tud róla előre)
Meg esetleg valami ottani étterembe lehetne kaját csináltatni időre... Szerintem még csoportos kedvezményt is ki lehet csikarni... :-))))))
Van 206 osra valo AutoLook protector kezifek-sebvalto zaram elado. Bolti ara: 14500Ft korul van, nalam 6000Ft-ert lehet megkapni, origin.
Hogy miert adom el? 20 honapot hasznaltam a 206-osom, es el kellet adnom.
Van egy konyv is elado a 206-oshoz, cime:
Peugeot 206 1998 to 2001 (S to X registration) Petrol & Diesel
Haynes Service and Repair Manual.
A konyv angol nyelvu. Minden benne van!
Tartalom:
LIVING WITH YOUR PEUGEOT 206
Roadside Rapair
Weekly checks
Lubricants and fluids
Tyre pressures
MAINTANANCE
Routine maintanance and servicing
Peugeot 206 Petrol models
Servicing specification
Maintanance schedule
Maintanance procedures
Peugeot 206 diesel models
Servicing specification
Maintanance schedule
1.9 litre engine models
2.0 litre engine models
Maintanance schedule
REPAIRS & OVERHAUL
Engine and associated systems
Petrol engine in car repair procedures
Diesel engine in car repair procedures
Engine removal and overhaul procedures
Cooling, heating and ventilation systems
Fuel/exhaust systems - petrol engine
Fuel/exhaust systems - diesel engine
Emission control systems
Starting and charging systems
Ignition systems - petrol engine
Ignition systems - diesel engine
Transmission
Clutch
Manual transmission
Automatic transmission
Driveshafts
Brakes, Suspension and Steering
Braking system
Suspension and steering
Vody Equipment
Boodywork and fittings
Boody electrical systems
Wireing Diagram
REFERENCE
Dimension and weights
Conversion factors
Buying spare parts
Vehicle identification
General repair procedures
Jacking and vehicle support
Audio unit anti-theft system
MOT test checks
Fault finding
Engine
Cooling systems
Fuel / exhaust systems
Clutch
Manual transmission
Automatic transmission
Driveshafts
Braking systems
Suspension and steering
Electrical systems
A konyvben jelolve van 5 kategoriaban, hogy az egyes szerviz eljarasokhoz milyen feltetelek szuksegesek. Igy mindenki egyerterlmuen latja minden szervizeljaras, (pl. ECU, vagy dugo csere) hogy mi az amit - akar otthon is el tud vegezni!
A Fault finding egy tuti fejezet, leirja a tuneteket, es megmondja mik okozhatjak,
A konyv bolti ara 14 Font a Westend-ben 8000Ft korul adjak, en 5000Ft. ert.
Valamit elnéztél:) én javitottam ki azt a hülyeséget...a száguldást, és a 206os replikát, azért a kettöt ne tegyük egy kalap alá, ha kérhetem:))Még megsértődnek, az igazi autók, ha megtudják, hogy a replika a király!!:))
Mit irígykedsz Ember a száguldó koporsóra? Akinek van pug206-osa,csak az érezheti a kipufogós feelinget!!!Aki meg csak "illetékes elvtárs",az ne írjon hüljeségeket vagy lapozzon!:)
Hali.
A Hondásokkal nem vagyok együtt sokat, ezért még jössz egy sörrel becsületsértés miatt :) Nem a CARtársak című topicra gondolsz? Ott erős Citroenizmus uralkodik, és ez így van jól :)
A pugot egy rokonom fejre tette kétszer :)
Totálkár, de kipofozta a biztosító, és eladta.
Jelenleg egy Citroen Xantia HDi és egy Off Opel Kadett GSi On van alattam, ez utóbbin éppen változtatni szeretnék :)
Ez a Hondás dolog tényleg fájt :)
Na sziasztok, egy hét múlva jövök :)
50 embert akarok látni addig a tali-listán. Ha nem, fejek fognak a porba hullani :)