Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.04.23 0 0 1309
igazad van Libressz barátom az apró adagokban való bepisiléssel kapcsolatban. amikor hazafelé megyek és tömeg van, akkor ugyebár nem lehet elengedni a cuccot egyben, csak apró adgokban. de annál jobb az egész.
Az alsógatyában egy bármilyen betét nagyon sokat elbír. otthon már csak a végét kell beengedni és jöhet a maszti...
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.23 0 0 1308
Kedves Alfrédi! Neked is köszönöm,a kedves ,és el ismerö,szavakat,igazán jól esik,és nagyon nagyonn boldog vagyok,hogyMriya itt maradt,és nem csak hogy itt maradt velünk,hanem már irt is!Azért csak vigyázz,magadra és,azt tudom neked mondani [irni] hogy van abban valami amiről,Mriya ir!Sajna azért a leg több intelemmel rendelkező,orvosi könyveksem véletlenül iródtak!Azaz igazság,hogy sajna ninden árthat,éspedig nem is kicsit,amit túlzásba viszünk!ilyen élvezet pl a dohány,az ital, a kokó,stb stb.De persze ezt mindenki maga tudja hogy e játékban ki mennyire megy bele!Nem is be folyásolni szeretnénk mink téged,csak egy picit ovatosságra inteni,és ha elfogadsz tőlünk egy jó tanácsot,inkáb légy nagyon bepisilősebb mint nagyonn visszatartósabb!Jó magam,gyakran játszom olyanokat is hogy pl időnként ki engedek egy adgot,és meg állitom,ismét egy adag,és ismét meg állitom,ezt,olyankor teszem,amikor pl nem tudom magam,teljesen őssze pisilni,de játszani mégis csak van kedvem.Pl most levél irás közben is ezt teszem! magam alá teszek egy klassz pelust,felhuzok egy szép fehérneműt,és mehet ,ill jöhet a pisim!Mire végzek a levél irással,már csupa pisi vagyok,és olyankor valóban az hiányzik,hogy pl Mriya aztmondja,ó de kis drága vagy,bepisikéltél szivem? Nembaj,gyere majd tisztábateszlek,és hogy ne szégyeld magad, nézd csak,én is be pisilek a kedvedért!Ez a gondolat,olyannyira fel izgatott,hogy teljesen ki engedtem magambol az összes pisim,és nem csak hogy idepisiltem,de bele is élveztem a pisis nadrágomba!Most bucsuzom! muszáj tisztába tenni magam,sajna ma még csak egyedül,de dolgozom rajta hogy legyen egy Mriya hoz hasonló társam a jövőben,akivel együtt játszhatunk ill kölcsönösen tisztába tehetjük egymást!Mese szépnapot,és nagyon jó hetet kivánok mindenkinek!!
Előzmény: Alfrédi (1306)
Pee35 Creative Commons License 2007.04.23 0 0 1307
Sziasztok,

Pasi, de nagy bepisilés-kedvelő vagyok :)


Szívesen olvasgatlak benneteket, gyűjtögetem a képeket, filmeket, és a linkeket amiket itt írtok....

Talán a don-des a legjobb filmgyűjtőhely eddig.


Alfrédi Creative Commons License 2007.04.22 0 0 1306

Drága Mriya!

 

Ó, el sem tudod képzelni, micsoda kő esett le a szívünkről abban a minutumban, mikor kiderült, maradsz velünk mégis. Ezt Te el sem tudod képzelni!

Mert bizony akkor fehérek lettünk mint a fal, mikor olvastuk bucsúleveledet. Annyira szépen köszöntél el akkor tőlünk, döntésed oly végérvényesnek és visszavonhatatlannak tünt, hogy úgy is hittük ez itt már a vég. Tudtuk, Mriya neve már nem bukkan fel többé a fórum hasábjain....  - Nem, Ő itthagyott bennünket, elment. Örömünket többé, már sosem lelhetjük benne. Ettől nagyon szomorúak lettünk.

Én bevallom, ekkor úgy éreztem nincs mit tenni, úgy sincs már remény. Mások nem adták ily könnyedén...  Láttam, hogy Libressz és Pilóta barátaink tettek még egy elszánt kisérletet, hogy maradásra bírjanak. Gondoltam szép-szép Tőlük, ez a gesztus és becsülendő a kitartásuk, de, hogy Ők - vagy bárki más - az elszánt döntéseden változtatni tudnának, ezt sosem hittem volna. 

Hál'Istennek tévedtem. Libressz a hozzászólásában oly finoman pengette a húrjait, hogy ez úgy tűnik telibe talált, és visszatéritett a helyes útra Téged.     Bravó Libressz!!! 

Most már úgye velünk maradsz, és sosem hozod a frászt többé ránk??! :-)))  Úgye, megígéred??????   Jó?!

 

Na, örömömben majd elfelejtettem, hogy bemásoltál egy angol cikket a pisivisszatartásról, ami engem különösen is érdekel, abban pedig személyesen is érintettnek érzem magam, mivel a reggel 6-tól éjfélig nempisilésről is irsz. Tudom milyen jót akarsz, és nagyon aranyos vagy, hogy igy figyelmeztetsz, viszont megnyugtatásodra hadd mondjak el egy-két dolgot.

Előszőr is ez az angol cikk, (vagy levél) nagyjából ugyanazt mondja, mint amit a szakkönyvek egy része is szokott szajkózni a vizeletvisszatartás különböző hatásait illetően. Én nem tehetek mást, egyszerűen csak nevetek rajtuk. Úgy nem igaz ez, mint mikor még 100-150 évvel ezelőtt azt mondták tekintélyes tudósok, hogy csak semmi testmozgás, mert az árt a szervezetnek, tönkreteszi azt. Ma már tudjuk, hogy mozogni sokat az mégis csak egészséges. 50 éve azt mondták, káros a testépítés az izomzatra, ma kiderült, hogy csak edzi, erősíti azt. 20 éve tudjuk, hogy az intim izmokat is érdemes tornáztatni. És 10 éve már azt is elhisszük, hogy kell egy kis piszok, meg baktérium a szervezetnek, mert eddzi az immunrendszert, meg stb stb.

 

Nagyon helyesen mondtad, hogy a hólyag az egy izomzat tulajdonképpen, amit (még) a MAI ÁLLÁSPONTUNK SZERINT nem kell, sőt nem is szabad eddzeni. Eddzeni - vagyis visszatartani, kinyújtani.  A nyújtás-összehúzás éppen, hogy az izom edzés, erősítés alapelve.

Nyugodj meg! Nekem nincsenek sem a pisivisszatartással, sem a pisiléssel semilyen gondjaim.... Sőt! Ezek éppen az erősségeim közé tartoznak.

Másfelől meg talán annyit, hogy vannak, akiknek a hólyagja eleve olyan nagy kapacitású, hogy minden visszatartás nélkül is simán kibírják akármeddig is. :-)))

 

Ok, tudom Mriya nem igazándiból visszatartani szereti, hanem rosszaságból bepisilni.  Óóó, Te kissz rossszassszág!!!  :-)))   Tudd meg, hogy Alfrédi is szeret bepisilni!

Köztünk csak egyetlen különbség van.  - Az, hogy Te nagyon szeretsz bepisilni, én pedig nagyon szeretem visszatartani - és mikor már nem bírom - akkor úgy szeretek nagyon bepisilni is.

 

Mriya, kívánok Neked sok egészséges bepisilést.

Hidd el, hogy nagyon szeretném olyankor megsimogatni a buksidat füledbe sugva, hogy: jól van Mriya, nincsen semmi baj, bárkivel előfordulhat az ilyesmi, nyugodj meg ....   :-)))))))

 - Hát, igen...!

Ugye még látunk??!!!!!!!!!!!!!!

 

Szia Kedves Mriya!

Előzmény: Törölt nick (1302)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.21 0 0 1304
Köszönöm szépen a gratulációd,kedvesPeelóta![remélem jól irtam a neved]igen boldog vagyok hogyigy sikerült,az irományom![bevallom ekkora sikerre,nem is számitottam!]Mriya nak üzenem ha máskor is tanácstalanná válna irjon ide ,ill kérdezzen meg bátran,hátha ismét tudunk neki ugy segiteni,hogy le irjuk a dologról a véleményeinket, ő pedig épitkezzen belőle!Azért hizik ám a májam!Sikerült meg tartani egy ilyen édeskis pisis cunát,mint amilyen te is vagy![bocsánat]Kedves Peelóta! Ha ezt sport nyelven irnám akkor azt is irhatnám,hogy CSAPATMUNKA VOLT!!Ami igaz is!Tegnap irtam nektek egy aranyos kis levélkét,ami nem ment el!Azthittem szét verem a gépem,de nem ez történt.türelmet parancsoltam,az idegeimnek és kitaláltam egy klassz játékot![biztos tudjátok mit]Irtó érdekes ha bepisilek, a pisimmel együtt ki folyik belölem minden ami rossz ,minden feszültségem ami egéssznap felgyülemlett bennem,és szinte teljesen át változom!Számomra többet ér ezer aszpirintöl,ami ráadásuk még kemikália is tehát van mellék hatása!Igaz a be pisilésnek is!még pedig jóóó hatása!gyakran el is élvezek,és akkor pisi illatom is van meg,tejeskukorica illatom is ami olyan klassz hogy egésznap ezt szaglásznám!Egyszer azértmentem továb a metróval mert az egyik csajnak olyan klassz pisi illata volt,hogy azthittem meg kérem a kezét!szal számomra a pisinek illata van,és ez nem ugyan az,mint a húgy szag!Attol hányingerem volna,de mi pisi illatuak vagyunk ami külön egy feromon!Én nem szoktam magam "kinozni,, csak addig tartogatom,amég nem találok egy olyan helyet alkalmat ahol megtehetem!valami be inditja az agyam,és meg szólal bennem,hogy itt és most,és már csorog is az aranysárga nedü!Azt élvezem benne ,ha idegen helyenteszem,hogy ugy pisilem össze magam ,hogy nem veszik észre,mint pl a vonat,a busz metró stb-stb.nem untatlak tovább benneteket,és még egyszer köszi a gratulációt,és köszi neked édesem hogy ittmaradtál és irkálgatsz nekünk továbra is!
Előzmény: Törölt nick (1303)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1299
Értelek is meg nem is!Kivánok nektek minden jót amit csak lehet,de.... Nem igazán értem miért -e bucsú!hisz ahogy irtad,meg találtad életed fontos személyét! Edddddig ok ! de miértnem tarthatnád a "kapcsolatot,, azokkal a barátaiddal akik eddig is,[tehát ő előtte is] meg voltak neked???? Ahogy irtad,a társad találtad meg,és nem az uralkodód aki innentől kezdve meg mondja a frankót !A magyarázata talán az lenne -e dolognak hogy meg untál minket és valahogy elkell[inteligensen] bucsuznod tőlünk!Ám én érzem ez nem igy van!Ha te tiszteled őt, ő is tisztelje a te szokásaid,is és a te titkos játékaid is,amelyet nem kötöttél minden ismerősöd nózijára!Hagyj meg magadnak mindent ami eddig jó volt,végyfel uj dolgokat ami neki jó, de továbra is légy ön magad,ésha néha ahoz van kedved hogy bepisilj,hát teddmeg!Atársa vagy nem a tulajdona! ha kedved van ,és meg érdemli avasd be!pisiljetekbe együtt.Ám ha ugylátod hogy ő erenem vevő,hát teddmeg nélküle.Ettől őmég nincs meg csalva,és csak annak a szenvedélyednek hódolsz amit már eddig is kedveltél!Légy ügyes,hozd be őt közénk,növelve ezzel is a bepisilősök táborát!Ám ha valóba ugy döntessz,hogy végleg el búcsuzol,hát bucsuzom én is tőled, és tudd,sajnálom....nem kellene!okát sem látom!Azt azért meg sugom neked hogy nem fogsz tudni leszokni -e meg magyarázhatatlan élvezetről soha,mert ez igy épült be a génjeinkbe,mi ezt élvezzük ugy mint mások a piát v a kokót,vagy a kukkolást,ésmég sorolhatnám az idők végeztéig az érveket,és a sokszor miáltalunksem megértett szokásokat,de nem teszem,mert aki nem értimeg hogy miért szeretünk bepisilni,az mást sem értmeg ,és én nem is szeretném elmagyarázni neki!esetleg talán egy szóval ide irom az egyik leg érthetőbb érvet:talán ilyennek születtünk,és aki minket választ,fogadjon is el ilyennek,és ha tetszik álljon be közénk!SZIA NEKTEK?SZIA NEKED?ÉS KÉRLEK NE MENJ ELL!!! Ámha még is hát jó utat az ismeretlenbe!BÁRHOVÁ IS MENJ TE ÖRÖKKÉ IDE FOGSZ TARTOZNI?ÉS MI VISSZA VÁRUNK!!
Előzmény: Törölt nick (1295)
oldman2 Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1296

Gratulálok, boldog és nedves párkapcsolatot kivánok.

 És néha látogass meg minket. SOKSZOR!!!

Előzmény: Törölt nick (1295)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1294


Ezeket a www.picbar.com oldalon, a watersport alrovatban találtam.
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1293
Igazad van Pilóta kolléga, nehogy bemelegedjen a buli. Pl: a diaperclub.hungary egyik fényképsorozatán fiúk keresik egymás gumigatyájában a fricit...
Nekik sem sikerült egy szem lányt sem odacsalogatni. Pedig volt ám köztük, Pisorska, Jolánka...meg hasonlók.
pee_fox Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1292
Nem mentek a fotok .... :o( ... de tovabra is probalok !
pee_fox Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1290
Sziasztok. Tudok Magyarul, de nem vagyok Magyar ... ugy hogy ne'ze'tek el a magyaromat (plane a helyesirasomat :o) ). Ele'g re'g o'ta bene vagyok a pisis buliban ... egy baratnom hozot bele ... U:dvo:zlok mindenkit es legyetek nedvessek ! Tetszik a Pamall-nak a sztorikban megjeleno: "gondolatai". Csak igy tovab Pamall ! Igazad van ! Probalok par fotot felteni .... 
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1287
Nem akartam az első képet ennyiszer föltenni. így sikerütl.
Kezdem magam "zseninek érezni" a gép terén...
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1286
Az oldal neve:
http://www.norskwetting.com/peedesp/

Megpróbálok pár képet föltenni. Vannak férfiakról készült képek is , de azok nem érdekesek...
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1285
Úgy látom Te is csak azt hitted, hogy sikerült föltenni a képet. többször jártam így én is. Aztán csak a kísérőszöveg jelent meg. Ez tragédia...
Előzmény: peegab (1284)
peegab Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1284

Szisztok!

Itt egy kép magamról.

Mikor lesz valami a pisis találkozóból?

 

Törölt nick Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1283
Ha az én lábaimról van szó, bogarak, akkor köszönöm. szerencsémre vékony alkatú vagyok.
Az előzményeket nem ismertem, nem tudtam szerepelt-e már ez a link.
Had újságoljam el, hogy tegnap bepisiltem, de piszokul ám..
Harisnyanadrágot vettem föl és beletettem egy nedvszívó betéte. Alulra törülköző aztán ahogy jött. nem erőltetve, hanem csak spontán. Utána az eljárás a szokásos volt...
(mint a viccben: a szokásos ungi-bungi...)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1282
Szépek a lábaid egyébként.
Előzmény: Törölt nick (1263)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1281
Én már nagyon régen betettem ezt is, meg kb. az összes ide beírt linkedet.:P Szerintem azóta rendszeresen nézegetik a többiek is.:)
Előzmény: Törölt nick (1280)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1280
szevasztok! Nagyon sok fénykép és link van ezen az oldalon:

http://members.easyshag.com/femaledesperation/main.html
Megpróbálom alul a link feltöltőben is idetenni, hogy megnyíljon.
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.16 0 0 1279
Szép képek,tetszenek,hálásvagyok aki feltette,majd én is töltök fel sokat-sokat!Már dolgozom a mikéntjén!Lilinek üzenem,örülök hogy már jobban vagytok,de azért jól esett volna egy köszönöm,hisz meg szerettelek volna látogatni igy ismeretlenül is,hiszen itt még is csak egyhajóban evezünk,ill [pisilünk],vittem volna csere pelust,amit titokban át is adtam volna,+üditö+narancs+ilyenek!Remélem találkozunk majd egy bepisilősők részére összehozott partin,és majd kitárgyaljuk a dolgokat!Továbi gyógyulást nektek,és irj majd nekünk sok sok szórakoztató pisis történeteket!!
E27 Creative Commons License 2007.04.16 0 0 1277
E27 Creative Commons License 2007.04.16 0 0 1276
pipi pisti Creative Commons License 2007.04.15 0 0 1273
Üdvözlök mindenki Lili vagyok
Pisti köszöni a jókivánságokat!!!!
Már egész jól van hétvégén lehet haza is jöhet (remélem)
Azt üzeni amig itthon lesz rengeteget fogunk szexelni és bepisilni!
Hallot valami pisis találkozoról és nagyon szeretne elmenni már ha lesz.
Ja és üzeni,hogy már nem kell pelenkát viselnie ezt az egyet nagyon sajnájja .
De már tegnap sem birt magával,és "véletlenül" bepisilt
szegény növérek takarithattak!
Mindenkit pusziltat,és nedves kalandokat kiván nektek.


Sziasztok
Alfrédi Creative Commons License 2007.04.15 0 0 1272

Pilóta! - Honnét akasztod le rendszeresen ezeket a képeket???  

- Na jó, ne kerteljünk már annyit! Valld be őszintén, hogy Te szoktad készíteni ezeket! Csak azt áruld még el, hogy a charmos vonzerőd, vagy csupán a vakmerő repülési stílusod váltja ki a hölgyekből ezeket a visszafordíthatatlan folyamatokat?

 Hátha mi is tanulunk valamit.

Előzmény: Törölt nick (1271)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.12 0 0 1269
Te jóságos ÉGGGG!!!!! fogadjátok minden féle együtt érzésem,és gyógyuljon meg mindenki!!!! Teljes mértékben át tudon érezni a problémátokat,ill csak meg próbálom át érezni,hisz ezt csak az érzi,aki benne van!Tesssééék azonnal meg gyógyulni!Ez Parancs!Isten bizony ha nem veszitek tolakodásnak,és megirjátok hol vagytok,melyik kórházban,én nagyon szivesen,és önzetlenűl , meg látogatnálak titeket!!
pipi pisti Creative Commons License 2007.04.12 0 0 1267
hello !!!


Lili vagyok, pisti most korházban van!
Sulyos autó balasetünk volt de én már kijöhettem a korházból. ö még sajnos ott lesz egy darabig tegnap már beszéltem vele a másik srác tomi ö sajna deréktöl lefele megbénult és uj vese is kell neki. pistinek fej sérülése van de már semmi baja nincs csak a csontja forrnak még össze a lába,a medencéjje és 5 bordájja tört el és a feje sérült. Nekem a karom és a lábam tört el. A humor a azért a régi maradt.
kb 1 óra mulva már elö is hozakodott a bepisilésével ,szerinte most könnyeben megy a dolog föleg mivel kb 1 hétig pelenkázták.
Tomi pedig teljesen maga alatt van mivel lehet örökre székbe kerül.
bocsi.hogy összecsaptam igy mindent de,ennyit diohéjban a többit majd jövöhéten elmondja pisti

puszika meg minden sziasztok
oldman2 Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1266

Szia Mriya74!

 A 1261. számú hozzászólásodban az arab ill. indiai erotikus kultúrát nem ismerő számára megválaszolhatatlan kérdéseket tettél fel -Én sokkal egyszerűbbet kérdezek Tőled: a párodat tesztelted már? Várom az élvezetes élménybeszámolódat! 

Előzmény: Törölt nick (1261)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1263
Sziasztok! szerintem az arab világban a nők azt sem merik saját maguknak beismerni, hogy nemi vágyaik vannak. nem veszik őket emberszámba. Aztán lassan kiölődik belőlük az utolsó szikre is.
Az indiai és egyéb ázsiai kultúrákban viszont komoly hagyományai vannak a bepisilésnek és a lepisilésnek.
Az arab forrófejű és hülye. Az ázsiai nyugodt és mélyen gondolkodó. igen nagy külömbség.

más: libressz, ez jó történet volt. nem hiszem el, de nagyon jó történet.
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1260
Nedves lányok fiuk! szal a vége az lett,hogy"csúnyán,,összepisiltem magam!sokkal több pisi jött mint amire számitottam!már csak pár vendég maradt,ám azok is indulófélben voltak,mikor az egyik csaj meg kért,hagymenjen már be a wc re.Ez csak természetes,mondtam!Félhangon odasugtam a másik csajnak,nem hinném hogy sürgösebb volna mint nekem, mert már azt hiszem látható jele is van,és ha nem szégyelném, meg is mutatnám!Ere azt mondja a csaj:ugyan mit szégyelsz,gyere közelebb picit.Kérte ő Beléptünk a konyhába,és felrántotta a szoknyáját!! türkizkék bugyi volt rajta,és Lycra tip harisnya nadrág! mondanom sem kell csepegett a pisitől!Azt hittemott helyben tele élvezem a bordo bugyim!Csak lihegtem,és remegtem!Fantasztikus szép látvány volt!Ő tötrte meg a csendetNa mire rt várszmég?Azthiszed nem látom rajtad mennyire élvezed![közben a másik csaj kiment a kocsihoz!Azthitte bucsuzkodunk!] Mit kivánsz mit tegyek?kérdeztem.Jajde buta fiúvagy! hát pisild össze magad előttem,és én is kiengedem amit még fogvatart puncikám!Nem hiszem hogy a józan eszem irányitott,mert rám borult egy rózsaszinü köd,és az tötrént amire alig találok szavakat! akaratom ellenére,[vagy akarva?] nemtudom!az agyam kioldott minden gátlásom és elkezdtem pisilni és csak jött csak jött és már mindketten az aranysárga,pezsgő illatu nedűben tocsogtunk, mikor ő is ki engedte azt a csodálatos nedűt, ami számomra a leg finomabb illarú feromon!csorgott ki a kék bugyijábol rá aharisnya nadrágjára,amely mint egy irányito készülék végig vezette a formás combjain le ,a kövezetre ahol a két pisi tócsa összekeveredve hömpölygött,ki tudja hová!de nem is érdekelt merre folydogált,merthirtelen elé térdeltem,és egedtem és ittam azt a csodálatos izű aranyló folyadékot,amelyet én a világ leg finomabb nedűjének tartok!Nincs finomabb pija mint apezsgővel+bombával kevert, női pisi! mindenem át ázott,a bordo bugyim csupa ondo+pisi lett, a nyakkenőm,és sárgaingem fel ismerhetetlengyürött és pisis,dehát kitörődött ezzel,hisz husvét napja volt, és most végre,beigazolódott a régi mondás,miszerint:délután a lányok locsolkodnak!Ne kisérj ki szólt ő! majd ki mentelek a többiek előtt,aztmondom Levert a pia alábadról!ami igaz is csak ez az itóka finomabb és veszélyesebb mint bármelyik alkohol!kiváncsi vagyok hányan pisiltünk be direkt-E nemes ünnepenn,és hány lány áztatta el bugyiját,titokban,vagy a be avatotja előtt!Köszi hogy el olvastátok az irományom,melynek minden szava igaz,és megtörtént dologból született! legyen szép és sikeres a napotok!
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1259

hétfő reggeli önlocsolás...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!