Keresés

Részletes keresés

cimarosa Creative Commons License 2006.05.24 0 0 212
Bedőlt már ez a cég, minek taposol a romokon ? A forgalmazók döngölték be, te is hozzátettél, nem elég még ?
Előzmény: itelethozo (211)
itelethozo Creative Commons License 2006.05.24 0 0 211
Honnan szedted, hogy ez ócska? Honnan?
Láttam az előző hozzászólásaidat, és csak gratulálni tudok.:)

Képernyőn keresztül rájöttél, hogy ócska....

Ha pedig ócska, akkor te miért veszel ócska cuccokat? Vagy az nem számít?

Mindegy, lényegtelen, semmi értelme vitáznunk, egy olyan személynek, aki azt sem tudja miről beszél, nem lesz igaza..
Csak szeretné....

DE úgy látom, már nyilvánítottak neked véleményt, nem is 1 helyen... és nem hiába..
Előzmény: cimarosa (210)
cimarosa Creative Commons License 2006.05.24 0 0 210
Kiről beszélsz ? Hogy mások terméke ócska, ez feljogosít arra, hogy te is ócskát árulj ?
Előzmény: itelethozo (209)
itelethozo Creative Commons License 2006.05.24 0 0 209
Miért, talán Az Ariel, a Sony, a Nokia, a Libero, az Always vagy bármi célja nem ugyanez?
Menjenek be a kamrába.....

Intelligens mosópor, ami még be is foltozza a ruhát, ha szakadt....
És ezt millióan mégis milliók veszik meg.

Előzmény: cimarosa (208)
cimarosa Creative Commons License 2006.05.24 0 0 208
Elkábítják a pasikat és olyan lehetsz, mint egy tüzelő szuka a hatos villamoson.
Ez aztán életcél. Ha ez se jön be, "grillcsirke illatú" lesz majd a készlet.
Vagy "új ferrari" illatú. A lényeg, hogy menjetek be a karámba és vásároljatok.
Előzmény: itelethozo (207)
itelethozo Creative Commons License 2006.05.24 0 0 207
A feromon tartalmú parfümök jók valamire?

hiába vagyok FM tag, szerintem túl sok értelmük nincs, inkább hoztak volna be valami jó testápolót.:)
cimarosa Creative Commons License 2006.05.24 0 0 206
Igazad van. Nem kell ilyen mellékállás. Te magad határoltad be a kört, hogy kiknek való üzletelésre. Belátom, igazad van.
Előzmény: itelethozo (205)
itelethozo Creative Commons License 2006.05.24 0 0 205
Végigolvastam teljesen a fórumot.:)
Úgy látom, nem a megfelelő személyeknek válaszoltam mindig, de ennyi baj legyen.

Ennyi aggódást..:) Azért engem elcsodálkoztat, ha valaki vezető titkárnő, 2 nyelv, minden, akkor miért akar valami mellékállást? Szerintem ilyen beosztásban és ilyen tudással jól kellene keresni, vagy én tévedek?

Jah, arról a másik cégről most hallottam először én is, és valahol láttam szerintem egy 3. céget is, aki ferromonos parfümöket árul (asszem 5ml= 3000Ft körül van). Hogy most már ki másol kit, nem tudom, de érdekes.
Én maradok az FM mellett!:)

Töckéletes!:)
Előzmény: cimarosa (186)
itelethozo Creative Commons License 2006.05.24 0 0 204
Igen, maradok.:)

Köszi, neked is!:)

Üdv!
Előzmény: gma (203)
gma Creative Commons License 2006.05.24 0 0 203
Hi,

szerintem nem írtál semmi újat, de azt legalább jó hosszan :)
Viszont lelkileg készülj fel, hogy néhány "szakértő" nemsokára megjelenik és ízekre szed, imádják az egyhozzászólásos ninckeket. Remélem bírod a gyűrődést és maradsz.
Egyébként meg sikeres üzletépítést kívánok! ;)

Üdv,
gma
Előzmény: itelethozo (202)
itelethozo Creative Commons License 2006.05.24 0 0 202
Sziaztok!

Mivel én is FM tag vagyok, így gondoltam, hozzáfűzök 1-2 használható infot a témához, mert úgy látom, itt nagyon el vannak tévedve az emberek (sajnos a tagok is).
Először is, srácok, hiába van 750 tagos csoportotok, ha nem tudtok választ adni alapvető kérdésekre. Amint láttam, felmerült itt pár kérdés, esetleg kritika, és nem tudtok egyértelmű választ adni, egy mosollyal nincs megválaszolva semmi. Ezt azért írom, mert olyan nagyszerű üzetembereknek hangoztatjátok magatokat. Másrészt, ha reklámozzátok az oldalatokat, akkor lássátok el információval, ne egy szinte teljesen info nélküli oldalra hivatkozzatok (egyébként szerintem épp emiatt hiteles az oldalatok).

cimarosa: Az, hogy félreinformált néhány oldal, abban teljesen igazad van, ez az FM-nek a negatív oldalára írható, ugyanis még nem eléggé kiforrott a rendszer, de mindn kezdő mlm-nél így van ez. Júniustól változás történik e téren (remélem srácok, ti is tudjátok miért, mi lesz az, mert ugyebár sikeres üzletemberek vagytok..).
A minőségről: a minőség ezért az árért tökéletes, és senki ne higgye, hogy átverés! Mi jogon minősítesz olyan terméket, amit ki sem próbáltál? Mi jogon hasonlítod össze a piacival és a kimérősekkel? Az, hogy azt írják, azonosak az eredetivel, az nem azért van, mert midnenki végigszaglássza őket, hanem a sok tízezres tapasztalatból! Ettől függetlenül vannak eltérések, de ha olyan rossz minőség lenne, mint itt egyesek (akik azt sem tudják, mi ez) állítják, akkor nem fogyna ennyi belőle... Nemde?
Az én vevőim is elégedettek, van egy kis %, aki nem teljesen elégedett (én mindenkitől visszajelzést kértem!), de egyetlen üzletben sincs 100% elégedettség. Egyetértünk?
Az átverésről, rábeszélésről.... Megint nem tudom cimarosa miről beszélsz... Mi nem próbálunk meg rábeszélni senkit, sem átverni semmire, semmivel! Az Fm azon réteget célozza meg, akik a drága parfümöket nem tudják megvenni, alternatív illatként az FM-től megvehetik töredék áron. A boltban nem 6000Ft, tévedés ne essék! Előbb tájékozódj, utána írj számokat. Ugyanis a boltban van 3000Ft-os parfüm is, de nem mindegy, miről beszélünk. A parfümolaj a DROM-tól van, valóban onnan, ahonnan a nagy márkák is veszik. Erről van hivatalos doksi, de kérd ki nyugodtan az FM-től, de látogasd meg nyugodtan a gyárat, majd rájössz az igazadra... vagy nem...
Mi nem erőltetünk senkire semmit, és nem gagyit kap, ugyanis kipróbálja előtte az illatot, a minőséget! Akinek nem tetszik, megveszi a boltban, ennyi. A kimérős, a piaci parfümökkel ne hasonlítsd össze az FM-et. Kettőnk közt annyi a különbség, hogy én tudom, milyen a piaci, a kimérős, az FM, és az eredeti. Tehát én megtehetem, hogy összehasonlítom, de a piaci labdába sem rúghat mellette...
Szerinted ha a Hugo Boss-t a piacon 600Ft-ért árulnák ugyanazon minőségen, akkor az eredetit ki venné meg 10 ezerért? Ez nem kínai termék, nem balek senki aki megveszi, nincs ráerőltetve senkire.
Kicsit csodálkozom azon, hogy olyanok támadják, akiknek se közük, se érdekük nincs az egészhez... Ha a Marion.. támadna, meg is érteném, de hiába.
AKi gazdag, úgyis megveszi az eredetit, aki eddig nem tudott parfümöt venni, és tetszik neki, az megveszi az FM-et. Egyébként sokan áttértek az eredetiről erre, és tehetősebbek is. Tehát ez szerinted jogsértés lenne? A motorola V3-as telefont szinte egy az egyben lemásolta a Samsung a Motorola engedélye nélkül. Ez majdnem olyan, mint az Fm, csak azért hoztam fel példának! Ez jogsértés? Szerinted meg kell kérdezni? Elárulom, azért van 1-2 összetevő megváltoztatva a parfümökben, hogy ne legyen jogsértés. A Samsung sem sért semmit, ha 1mm-el rövidebb a teló, akkor máris elkerülték a jogsértést, és másként eladható. De ez csak egy példa volt, szerintem te is észreveszel ilyeneket a környezetedben (ha nem, küldök pár példát), ez ugyanolyan, mint az Fm, ezt továbbra se felejtsük el!
Azért azon is elgondolkozhatnál, hogy mennyibe kerülne ezeket a parfümolajakat az FM-nek legyártani vagy más illatokat.... Ugye senki nem gondolja, hogy a Hugo Boss saját maga gyártja a parfümöt? Hogy csak a minimális eladás miatt nyit egy gyárat a Hugo...:) Uraim, hölgyeim, kicsit gondolkozzunk, mielőtt feltételezünk, állítunk valamit!
A számok: Valaki itt arról beszélt, hogy ugyanazt a nevet használja az Fm, nem saját nevet. Akkor most elárulom, hogy: Federico Mahora Nr.52 (Hugo Boss - Boss). Azt hiszem, a Federico Mahora Nr.52 egy saját név, nem? Hol itt a baj? A szám azért van, mert az Fm így azonosít. Még mielőtt valaki támadásba kezdene, látogasson el az FM oldalára, és olvasson el részletesen mindent, ugyanis MINDEN oldalon megtallható, hogy az illatok mellett található elnevezések.. olvassatok csak!
cimarosa: azt hiszem, megválaszoltam a kérdéseidet.
Mi a szegényebb réteget célozzuk meg, és Magyarország nem a gazdagságról híres. A legnagyobb balek pedig az, aki pl. egy Levis farmert megvesz több tízezerét, csak azért, mert boltban van, és rajta a márka, amit egyébként ugyanúgy Kínában gyártanak a többi farmerrel együtt, csak ráraknak egy matricát és némi árrést....
Egyébként megkérdezném, hogy tudja itt valaki, egy ilyen farmernek mennyi az előállítási költsége? Vagy egy cipőnek, háztartási cikknek?
Kicsit meglepődnétek, ha megtudnátok, de biztos vagyok benne, hogy van itt olyan, aki tudja. Csak hogy sűrű tévedésbe ne essetek, a brutto ár (amennyiért te megveszed) felét meg sem közelíti az előállítási ár! Sőt!::::)
Nem véletlenül lehet min. 50%-al olcsóbban hozzájutni ezekhez a termékekhez bolton kívül (NEM A KÍNAI PIACON!).
A parfümjeink ára pedig jóvala piaci ár alatt vannak, de eddig bárki beléphetett ingyen, és még kedvezményesebben vehette meg a termékeket.
Az pedig, hogy az FM tagok 60%-a ki fog esni, az igaz! Olvassatok bele a szabályzatba!
Itt megjegyzem, hogy néhol sikeres üzletemberek azzal dicsekednek, hány tagjuk van, és büszkeségből még elérhetővé is teszik a regszámokat. Én mertem utána nézni egy sikeres szponzor pár tagjának, de sajnos 90%-ban inaktív tagokkal találkoztam. Regisztráltak pár tagot, de mindenki inaktív. Tehát a 60%-al még talán keveset is mondok.
Én soha nem szóltam bele olyan dologba, amihez nem értettem, halvány fogalmam sem volt, mi az. Nem értem, egyes emberek miért teszik ezt? Szerintem ez nem is tudom hogy fejezzem ki magam mi....

Örülnünk kellene, hogy van egy lehetőség, mely arra hivatott, hogy a kedvenc illatunkat a bolt árnál (amit nem tudunk kifizetni) lényegesen olcsóbban megvásárolhatjuk, nem pedig támadnunk mindenféle nem valós butaságokkal!

Akinek nem tetszik a minőség, az illat, úgyis megveszi az eredetit, vagy ha nincs rá pénze a piacit, vagy semmit. Senki nem veszik össze rajta, mi nem bántódunk meg, nem erőltetünk senkire semmit. Ez egy lehetőség!

További szép napot!
gma Creative Commons License 2006.05.19 0 0 201
Wow, ez jóóóó volt :))))
Előzmény: Zottjoghurt (200)
Zottjoghurt Creative Commons License 2006.05.19 0 0 200
minket kemény joghurtból faragtak.:)
Előzmény: gma (198)
Zottjoghurt Creative Commons License 2006.05.19 0 0 199
jajj, ne is mondd, a múltkor megpróbáltam egyet, háát olyan volt, mintha liszt lenne benne, már Zotték sem tudják követni a honi inflációt, cementtel dúsitják a lágy joghurtjukat.
Előzmény: salesguy (197)
gma Creative Commons License 2006.05.18 0 0 198
Te is egyből a kakára asszociálsz a joghurtokról? Vajon miért? :DDDD

Bocs ez vicc volt, nehogy megsértődjön a mimóza lelketek.... :)
Előzmény: salesguy (197)
salesguy Creative Commons License 2006.05.18 0 0 197

kulonben te miattad nem eszunk Zott termekeket:))))

 

Előzmény: Zottjoghurt (195)
gma Creative Commons License 2006.05.18 0 0 196
Aki ilyen stílusban adja elő magát, az szvsz a nőket sem ismeri, sőt ami súlyosabb, talán még saját magát sem.
Előzmény: Zottjoghurt (195)
Zottjoghurt Creative Commons License 2006.05.18 0 0 195

Kétségtelen.. ráadásul ha ilyen jól ismeri a nőket, akkor miért pont egy női fórumon toboroz? :) Sosem tudjuk meg.

Előzmény: gma (194)
gma Creative Commons License 2006.05.18 0 0 194
Ez egy idióta, aki FM-mel foglalkozik. Nem az FM-től lett ilyen, így született. Ennyi.
Előzmény: Zottjoghurt (191)
lamlenge Creative Commons License 2006.05.18 0 0 193
semmi értelme... ;))
Előzmény: salesguy (169)
rci Creative Commons License 2006.05.18 0 0 192
Hát ez tényleg ciki ,de nem lehet minden hülyeség mellé közlekedési rendőrt állítani.Sok tag önállósítja magát ,és nem vesz figyelembe különböző etikai ,szakmai normát.Mindenkinek figyelembe kellene venni hogy aki egy cég nevében megszólal,az némi felelőséggel tartozik mivel nemcsak magát képviseli.Magánemberként mindenki azt mond amit akar.
Előzmény: Zottjoghurt (191)
Zottjoghurt Creative Commons License 2006.05.18 0 0 191

Azért érdemes még megörökíteni evko FM csúcsügynök toborzóbeszédét: :))

 

Szerintem az agyatok nem működik, de mindegy.
A nőket soha nem tartottam értelmesnek, szerintem nekik megvan a helyük, egy

valamiből meg tudnak élni.... Az utcán.
Attól, hogy ti életetekben nem láttok együtt több százezer forintot, attól nem kell

azt hinni, hogy ez nem működik. Ha ki sem próbáltad, akkor mi a faszért mondod, hogy

szar minőség? Baj, ha valakinek bejött valami? Ez olyan rohadt nagy baj? Bazzeg,

kíváncsi lennék, te mit csinálsz, mivel keresed a pénzed, de eszed az nem sok van!

 

 

 

Előzmény: rci (190)
rci Creative Commons License 2006.05.17 0 0 190
Igaz,lehet valódi is,én csak ezt a néhány sort analizáltam.Mindenesetre így is elég sötét a tag .
Előzmény: gma (189)
gma Creative Commons License 2006.05.17 0 0 189
Ja, 20 hozzászólással...
Előzmény: rci (188)
rci Creative Commons License 2006.05.17 0 0 188
Ha létezik egyáltalán ,nekem úgy tűnik a helyesírást elemezve hogy itt szándékos helyesírási hibák vannak,nem kizárt hogy ez egy pseudo-nick,provokatőr.
Előzmény: gma (187)
gma Creative Commons License 2006.05.17 0 0 187
Na az ilyen evko-któl határolódom el teljesen az egész csoportommal együtt. Az ilyeneket kellene kirúgni az FM klubból.
Előzmény: cimarosa (186)
cimarosa Creative Commons License 2006.05.17 0 0 186

Szervusztok.

Íme evko (FM forgalmazó) hozzászólása (részlet) a nők lapja fórumról:

 

"Teljesen meg vagytok boldonulva, de kibaszottul nem érdekel.
Inkább menjtetek az utcára, és ott járjon a szátok, keressetek ott pénzt, ahhoz értetek!

És most már remélem telhes körűen kitiltanak, kitörölnek innen, nem akarok ilyen IQ Fighteerek közé tartozni tovább....

Utolsó állásajánlat, csak nőknek, azaz nektek: Menjetek az utcára, és áruljátok magatokat, azzal legalább kerestek valamit, mert más az eszetekből biztosan nem telik...
Közhely... Hülye sötét alakok...."

 

Úgy vélem, nincs miről beszélgetni.
Rövid itteni részvételemet befejezem. Előtte elmondom, hogy nem vagyok sunyiskodó senki, 34 éves vagyok, egy külker cégnél vezető titkárnőként dolgozom, két idegen nyelven beszélek és két gyermekem van. Mivel érdekelt az itt folyó beszélgetés, utánaolvastam, megismertem az üzletet és elmondtam a véleményemet. Belátom hogy itt ezt nem tolerálják, csak durvaságokkal illetik az embert. Aki emberi hangon szólt hozzám (Zottjoghurt) annak köszönöm a beszélgetést. További jó eszmecserét.

rózsa

gma Creative Commons License 2006.05.17 0 0 185
Persze, hogy nem érdekelt, ilyen árakon??? Nem is használtam előtte parfümöt. Most már van lehetőségem legalább.
Egyébként miért ne válaszolnék? Én nem vagyok ez a sunyiskodó kis senki, aki csak "szakért" és ostobaságokat beszél de nem vállalja magát. Te ismersz ilyeneket? Mondjuk innen a fórumról?
Előzmény: Zottjoghurt (183)
gma Creative Commons License 2006.05.17 0 0 184
A következő van: mivel tudom, hogy elfogult lennék, mert üzletileg érdekelt vagyok, ezért olyan embereket kérdezek meg, akik évek óta parfümöket használnak és kipróbálják az FM-et. FOgadok, ez fel sem merült benned.
Előzmény: Zottjoghurt (182)
Zottjoghurt Creative Commons License 2006.05.17 0 0 183

Nagy "parfümistát" inkább úgy értettem, hogy valószinűleg az fm indulása előtt nem nagyon érdekelt a parfümpiac, nekem inkább úgy tűnik, csak az mlm lehetőség miatt "hevültél" bele a parfümökbe. (Nem fontos válaszolni, csak elmerengtem..)

Az mlm-es termékszakértelem meg egyenes arányban nő az elért szintek számával, ahogy eddig észrevettem, pedig egy induló mlm-nél pont a kezdeteknél van a legkevesebb munka, főleg az internet korában. Gondolom beleszakadtál a 36 lábad összeszedésébe. Jogos a pálmafa.

Előzmény: gma (179)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!