Keresés

Részletes keresés

ccowboy Creative Commons License 2007.05.05 0 0 1363
 

Hmm, gondoltátok volna, hogy az ORTT 2006-os jelentésében (!!!) erről is van szó - igen naturálisan?

Jobb, mint a Popó Magazin vagy a Tutti Frutty Party... Csak tizennyolc éven felülieknek!

 

http://karculatterv.nolblog.hu/?post_id=24584

Törölt nick Creative Commons License 2007.05.03 0 0 1360
Imádlak,Imádlak,Imádlak. téged is és mindenkit!Tényleg áááámmm,hol vanPamall,és a többi pisis cuna?Majd irok valamit,de most értem haza,és rohanok a konyhába főzni,valami fincsit!Asssszzem reszteltmájat!Most,csak gyorsan el olvastalak,keresek egy,klasszbugyit,felkapom és megyek a birodalmamba,[ez a konyhám!] néha főzés ill mosogatásközben szépen be csurizom,és már csak a fürdőszoba marad hátra,és ha még lessz kedvem és nincs tul későn,leirom egy gyerek kori emlékem,és kivánom hogy jól szórakázzatok rajta,mert,meg érdemlitek! itrójó fej csapat vagytok ![vagyunk]És még valamit! Srácok ,az egyszem lányunkra nagyonn nagyon vigyázunk ugye??Imádom azt a jófej pisis cunid!Igy szeretlek ahogy vagy!
Előzmény: Törölt nick (1353)
oldman2 Creative Commons License 2007.05.03 0 0 1359
Egyszerű. Visszalapozol, visszalapozol, visszalapozol, stb, elolvasod Pamall hozzászólásait, visszalapozol, megnézed Pammallt a fotón, ha még nem vették le, visszalapozol...stb.  
Előzmény: Törölt nick (1354)


Törölt nick Creative Commons License 2007.05.03 0 0 1357
Én kívülről figyelemmel kísérlek, ne aggódj, nem maradtál itt az egyedüli csaj, de nincs kedvem és időm mostanában írogatni ide. Viszont te írhatnál sok sztorit, mert nagyon jók. Egyszer én is elkezdtem leírni egy fantáziámat, aztán nem tudtam befejezni, mert pár szó után maszti következett.:D
Előzmény: Törölt nick (1353)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.03 0 0 1354
Kár, hogy akkor még nem voltam itt, amikor Pamall és Zsani írtak. Így nem olvastam tőlük semmit. valószínüleg visszaalakultak fiúvá...
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1352
Vérig vagyok,sértve!! már látom ki a kedvenc!Szegény libressz már nem is számit,ugye? na persze egy pilótával szemben esélyem sincs!!Jómagan autómata mosógép elektronikákat,és a gépeket szerelem,[elég jó eredménnyel!] mások igy mondják a hátam megett,hál istennek!Tehát egy műszerész ,a közelében sem léphet egy peelótának ugye szivem?De azért megne bántódjatok ám,mert,csak mű hiszti az egész! panaszra semmi okom,hisz minden meg szólitásaitok ugy kezdődik,hogy aranyos vagyok,és az is szeretnék maradni,mert tiis azok vagytok számomra,és kivételnélkül,mindenki csupa-csupa jó fej!
Előzmény: Törölt nick (1351)
oldman2 Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1349
Mriya remek történeteit végigolvastam, de hogy melyik bambamukinak küldte a 1322 számút, csak most látom. Köszönöm!
oldman2 Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1348
Na igen... Én is így néztem ki anno...
Előzmény: Törölt nick (1345)
oldman2 Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1346
Közben akaratlanul válaszoltam Mriyának...  Két legyet egy csapásra! Puszi, Édes!
oldman2 Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1344

Szia! Üdvözöllek köztünk!

  Bemutatkozó írásod kellemes emlékeket idézett fel bennem. Ezek a nevek! Dunakeszi Alsó , Újpest... '82 forró nyarán gyakran túráztam gyalog egyedül Fótra a strandhoz, és vissza. Akkoriban még nem voltak autóutak, fűvel benőtt földutakon, elhagyott ösvényeken, erdőn-mezőn, vasút mentén, patakokban gyalogoltam.

  Egy különösen forró délután, miután Fótot már elhagytam, erős pisilési inger jött rám. Körülnéztem, hová húzódjak pisilni, mikor rájöttem, akárhol lehet, még nadrágba is, hisz kilométerekre nincs senki. A gondolat, hogy bepisiljek, egyre izgalmasabb volt. Még érvet sem találtam ellene, hisz sehol senki, a nadrágom pedig úgyis megszárad hazáig. Már teljes lelki izgalomban voltam, mégegyszer körülnéztem, aztán az országút közepén elengedtem magam. Igazad van, baromi jó érzés, bár engem senki sem látott, mégis izgi volt, hogy ezt már nem lehet visszacsinálni, a folt még órákig látszani fog, és mégis megláthatnak.

  Szoros farmer volt rajtam, a bal zsebemnél tenyérnyi folt jelezte a szerszámom helyzetét. Azonban a pisilésem abbamaradt, mert a szűk farmer húgycsövemet elszorította, az megtelt, és elkezdte izgatni a prosztatámat! Erre pedig a farkam ágaskodni kezdett, én gyorsan függőlegesbe igazítottam, és haspréssel kinyomtam a maradékot, míg volt szabad útja. Csodálatos volt. Míg pisiltem, folyamatos orgazmust éreztem. És közben forró zuhatag árasztott el a hasamtól a lábam száráig.

  Szerintem azért volt olyan izgalmas, mert a lebukás veszélye azzá tette. Téged ráadásul még láttak is. Ezt mindenki kipróbálhatja, otthon a kádba beállva bepisilni mindenkinek sikerül, de kint terepen...

  Ja, kerékpáros emlék. Szintén Fótról jöttünk haza két fiú, egy lány felálásban biciklivel, 2000valamikor nyarán, és megálltunk pisilni. A lány vagy 10m-re lemaradva állt meg, mi előkaptuk az út szélén, és a lánynak háttal pisilni kezdtünk. Pár pillanat múlva csobogást hallottam hátulról. Csodálkozva megfordultam, a lány még mindig a bicaj kormányát fogta, kis terpeszben állva, a világoskék shortján kersztül pisilt! Elvörösödött, de nem hagyta abba. Kérdem mit csinálsz?

 - Ti is pisiltek, én is pisilek. 

 - És miért nem húztad le a  nadrágodat? -kérdem 

 - Mert rögtön elindult, ahogy megálltam.

 Ránéztem a másik fiúra, még mindig a répát csavarta úgy 15m-rel arrébb, háttal nekünk.  Észre sem vette. Ha nincs ott... De ott volt, szólt, hogy tőle indulhatunk.

A lány mellé tekertem, mondtam neki halkan, hogy ülve semmi nem látszik, és kérdeztem, gyakran szokott ilyesmit? Mondta, hogy a sör miatt lehet. Ahogy a lábát letette, elindult, vissza sem bírta tartani. Kérdeztem még, hogy ha Fóton pirosat kapunk és megállunk, az utca közepén mit tett volna? Azt mondta lehet, hogy bement volna, de ott még nem kellett annyira. Láttam, hogy zavarja a dolog, békén is hagytam.      

Előzmény: un uomo onesto (1326)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1341
Nagyon nagyon kedves vagy,és irtó jól esik hogy igy reagálsz az irásomra!Nagy nagy követ vettél le a szivemről!Pontossan ezért vagyok itt e fórumban,mert én is azt vettem észre,amit te!sokan egy formán gondolkozunk,mi bepisilősök,ill ezt kedvelők!Ha felkináltam a lehetőséget,ez igy is van!élhetsz vele,és még sokan mások is,és ha semmisem történik,csak beszélgettünk egy jót,hát már az is valami,és volt egy klassz délutánunk a hozzámhasonló kedves emberekkel.Nézd!olyan sok gonosz és alattomos ember van !azt lesik hogy hogy lehet a másik embert ugy becsapni,hogy az az ő élvezetét,hasznát szolgálja!Ezért szabadkoztam,és ezért irtamle üzenetem felétek,nagyon óvatosan,hogy nelegyek félre érthető,és lássátok a szándékaim tiszták!Nagyon hálás vagyok neked hogy ugy is értetted,ahogy én gondoltam!
Előzmény: oldman2 (1339)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1340
Szia! nekem is tetszettek az irásai!Elszurtam őt,látod?kisiklott a kezeim közül, mint egy kis halacska!pedig láttam az ezüstösen csillógopikkelyeit,mint a kis halat a vizben,csak neki nem a pikkelye csillogott hanem a harisnya nadrágjánegy illatos és aranyló cseppecske!csak nem bepisilt ez a drága nő?nem baj kincsem majd adunk rád egy tiszta bugyikát,és combfix harit az hamar meg szárad ha ismér "baleset érne!,,
Előzmény: Törölt nick (1337)
oldman2 Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1339

 Kedves libressz!

  Ebbe a topicba általában ugye azok írnak, akik valamilyen szinten szeretik a pisiszexet. Rengeteg hozzászólás érkezik, amit én mind el szoktam olvasni, némelyiket többször is. Gyakran meglepődöm, mennyire egyformán gondolkodunk, hasonló problémákkal küzdünk, néha szó szerint saját gondolataimat olvasom mástól. De:

  Abból kiindulva, hogy más is úgy gondolkodik, mint én, szerintem többünk nevében mondhatom, hogy bármilyen lehetöséget meg kell ragadni, hogy társat vagy partnert találjunk. Akár itt is, vagy a BepisilQ lányt keresek... c. topicban, munkahelyen, utcán, bárhol. Ezért nem kell mentegetQznöd. (Q=hosszú ö) Az lenne az ideális, ha itt hemzsegnének a lányok, és midannyian párra találnánk.

  Mriya érdekes nQ, nálam is felcsillant a remény, hogy  végre hús-vér pisiszex imádó nQt láthatok egyszer az életben, de talán legközelebb.

  A felajánlott lehetQséget köszönöm, talán egyszer élek vele. 

  Üdv.   

Előzmény: Törölt nick (1327)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1338
gyere vissza gyere vissza legyél itt legyél itt,és fórumozzzzz velem picit!lécci lécci
Előzmény: Törölt nick (1333)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1337
Szevasztok fiúk! Alább jó történetek voltak.
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1336
ÓÓÓ dec szerettem volna végre veled egy picit dumcsizni!!! a francba hogy igy el szurtam! kinomban beis pisilek azonnal!
Előzmény: Törölt nick (1334)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1335
Először is engedd meg hogy gratuláljak ehez az irtó hosszu és kellemes irásaidhoz!Nekem nagyon tetszenek!Ha velem történni fog hasonló azonnal meg irom én is!Olvastam a nekem szánt üzeneted is, és megértem!Ha van kedved,jöhetsz a pároddal is természetesen!Az sztem nem baj ha meg ismerjük egy mást,[bepisilésnélkül is]és leg közelebb már azt is tudjuk kitöl olvasunk szórakoztató történeteket!Az is egy nagyon jó ötlet amit leirtál,én benne vagyok,csak kezd el,és ha senki sem folytatja,én biztos hogy kifogok találni valamilyen folytatást!Tehát a válaszom az az,hogy jóaz ötlet és légyszives és kezd el!
Előzmény: Törölt nick (1331)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1332
itt vagymég a gép előtt Mriya?
Előzmény: Törölt nick (1331)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.01 0 0 1327
KedvesMriya!Az irásaidban nagyon sokszor emlegeted,hogy jól esne,egy kis törődés,veled,ill vágysz rá hogy valaki megsimogassa a buksid,mikor bepisilsz,és azt mondja,nem baj kicsikém,előfordul az ilyesmi!Én azt hiszem,[ugy érzem]tudnék -e vágyadnak eleget tenni!Meg tudnám adni neked amire e témában,vágyakozol!De..... mielőtt bárki azt hinné hogy én-e rovatot,társkeresőnek nézem,vagy csak alattomos módon,nőt akarok fogni az nagyon téved!Egyszerüen csak arrol van szó,hogy olvasok egy nagyon kedves ember kivánságáról.és akaratlanul is meg fordul az ember fejében,a segiteni akarás!pláne ha még élvezzük is a dolgot,ugyan is e rovat hasábjain keresztül mi valahogy,vagy valahol,egy csapatban,[pisilünk] evezünk!Ilyenkor,mindég,az jár a fejemben,miértne tegyem meg vagy ajánljam fel,ha nem is olyan nagy dolog,és nem is oly nehéz e kérésnek eleget tenni!Vidéken élek,pest megyében egy klassz kertes házban!Szoval itt,hódolhatnál e szenvedélynek,és dolga végeztével,mehetnél utadra,a kutya nem zavarna minket,de szivesen fel ajánlanám e lehetőséget,más kedves bepisilni szeretö,társaimnak is,akikszeretnének bepisilni,de nem igen van rá lehetöségük,mert pl nincs hol megtenni,vagy tulsok az ismerős,stb stb! Azt gyorsan le szeretném fixálni,hogy fiuknak csak ugy ha lánnyal jönne,mertnem szeretném,ha meleg szagu volna a dolog![bocsánat]Elvált pasi vagyok ,és egyedül élek,tehát még csak a családom sem zavarna minket.Meg lehet fürödni,át lehet öltözni,sőtt,még ki is lehet mosni a "balesetet,, szenvedett ruhácskáitokat!Kérlek titeket,senkisem vegye tolakodásnak,vagy ócska partner fogó trükknek a dolgot,csupán csak egy jó ötlet volna,és miértne élnénk vele,hamár egyszer igy adódott!
Előzmény: Törölt nick (1323)
un uomo onesto Creative Commons License 2007.05.01 0 0 1326
Sziasztok. Új vagyok még errefelé, legalábbis ami az aktív részvételt illeti. Olvasni már régóta olvasom a Fórumot, és a bepisiltem.extra.hu-t is. Nagyon élvezem az oldalt, és most már hamarosan a honlapon is fönt leszek a tagok között.
Debütálásként szeretném elmesélni nektek a mai történetemet. Szóval, nagyon jó napom volt, reggel 10kor elindultunk Dunakesziről biciklizni pár barátommal. Göd felé vettük az irányt, ahol végülis megálltunk kajálni, inni, dumálni. Elég meleg volt, sokat ittunk, majd elindultunk visszafelé. Már éreztem, ki kellett volna mennem a WC-re, de elég messze voltunk az étteremtől, hát tartogattam. Egyik havernak Dunakeszin van telke, meghívott minket. Az ég küldte! - gondoltam. Bementünk, én meg elmehettem végre pisilni, ami már vagy jó 20 perce nagyon is esedékes lett volna. Utána még dumáltunk egy kicsit, meg iszogattunk (nem kicsit) és mivel én pesti vagyok, elindultam haza. Ma már másodszor követtem el azt a hibát, hogy nem mentem WCre induéás előtt, de ezúttal legalább egyedül voltam. Már Dunakeszi Alsónál komoly gondjaim voltak, néha igencsak fura fejeket vágtam a biciklin, de hősiesen küzdöttem tovább. Már Újpesten jártam, amikor vagy fél óra kínszenvedés után végül feladtam. Beálltam egy parkoló autó mögé (kicsit féltam a reakcióktól, ezért próbáltam elbújni), de ez csak egyik oldalról takart, és ott állva eleresztettem mindent. Baromi jó érzés volt fényes nappal, az utcán, miközben láttam, hogy mások látnak pisilni. Hatalmas erekcióm támadt, alig bírtam hazabiciklizni. Mikor hazaértem és leszálltam a bicikliről ért az újabb meglepetés. Az előbb nem ürültem ki teljesen, még a lépcsőházi padló is kapott valamit az aranyos nedűből, ami megintcsak nagyon kellemes volt számomra.
Kívánom, hogy Ti is próbáljátok majd ki, hogy az utcán (vagy más nyilvános helyen) nem csak cseppeket engedtek be, ahogy azt már írtátok, hanem teljesen eláztatjátok magatokat. A hatás csodálatos!
Sziasztok
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.01 0 0 1324
Igen van,kislányom,és olyan fantasztikusan aranyos,mint te tedrága,Mriya!tetszett a történeted,hamarosan én is irok,egyet,amely most történt, a Margit szigeten!Istenem,úgy örülök,hogy meg maradtál nekünk,és hogy hatott az irásom,és az érveim!ha van kérdésed tedd csak fel bátran!
Előzmény: Törölt nick (1323)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.30 0 0 1321
Szevasztok! Pipi Pist, örülök, hogy felépültél. Nehogy leszokj a bekakiról!!! mivel már ismered az élményt, tudom milyen hasznos tud lenni. Az viszont igaz, hogy nagyon sok meló van vele az esemény után. Kaki-pisi be, kuki kiránt, addig jó. Aztán utána....csak a subick...
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.29 0 0 1320
Na és hogyan folynak?Nekem speciál most,sehogy!Irtó érdekes,de szinte semmi sem jut eszembe,ill nincs uj ötletem,sem kifolyólag,sem befolyólag!ugy látszik van ilyen nap is!
Előzmény: Törölt nick (1319)
oldman2 Creative Commons License 2007.04.29 0 0 1318
Már megint NŐ nélkül maradtunk...
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.27 0 0 1315
Szia,és örülök hogy meg gyógyultál!Lilinek meg irtam,ha elárulta volna,holvagy,meglátogattalakvolna,igy ismeretlenül is,és vittemvolna,neked pelust,meg üditőt,meg narancsot,meg ilyeneket!De sajna mégcsak egy" köszönöm rendestőled,de negyere,,Üzenetresem futotta,neki!Meg is értem,hisz ilyenkor rengeteg dologra kell figyelni az embernek!A lényeg azomban az,hogy kifele lábaltok a bajból!Egyszer én is ki próbáltam,a bekakit,de nem nyert,igy aztán meg maradt a régiszokásom,és a picilányom mondta mikor ovis volt,hogy, :csak pisivan,kakinincs,,!sztem ezt most azért teszed,mert még ujdonságként hat,de ha meggyógyulsz szép lassan el is fogod hagyni e szokásod,bár ha nem, nekünk akkor is szimpi fogsz maradni,ahogy eddig is az voltálSzia neked, és gyógyulgass,irkálgassés pisilgess! :=}
Előzmény: pipi pisti (1314)
pipi pisti Creative Commons License 2007.04.26 0 0 1314
SZIASZTOK!!!!!
PISTI VAGYOK!!!!!!!
HAZAENGEDTEK A KORHÁZBÓL.
MÉG KICSIT FÁRADT VAGYOK MEG ÜLNI NEM IS NAGYON TUDOK dE AZÉRT MAJD LEIROK MINDENT!!!!
kÖSZÖNÖM A SOK JÓ KIVÁNSÁGOT LILI MONDTA MILLYEN RENDESEK VAGYTOK!


DE ASSZEM MÁR NEM CSAK IDE TARTOZOM!
MIVEL A KORHÁZBAN NEM KELL HETEM FEL EZÉRT OTT BE IS KELLET KAKILNOM,AMIT EGÉSZEN MEGSZERETTEM DE LE AKAROK RÓLA SZOKNI CSAK A BEPISILÉSRÖL NEM!
LILI MÉG NEM TUDJA,HOGY DIREKT IS BESZAROK DE EZ IS MAJD OLYAN JÓ ÉRZÉS MINT A PISIKE CSAK SOK VELE A MUNKA S MOST EGYEDÜL VAGYOK ITTHON ÉS AZÉRT MÜVELEK ILLYEN BAROMSÁGOKAT!
DE ÉN ELISMEREM BEPISILEK ÉS BEKAKILOK!!!!!!!!!!!!
MÉGEGYSZER KÖSZ MINDENT MAJD MEGIROM AZ ÉN KIS TÖRTÉNETEM


SZIASZTOK
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.26 0 0 1313
Fellows, mint a reklámban: tudom miről beszélsz!!!
Fellows Creative Commons License 2007.04.26 0 0 1312
Sziasztok!
Ma kezdem a három napos vizsgaidőszakomat és ülök a gép előőt és tanulok!
Pisilnem kell de nincs időm kimenni a wc-re!
Csöppenként szivárogtatom, gatyó és melegítő van rajtam.
egyre nedvesebb és már nem bírom becsorog az egész!
Isteni ez a meleg érzés!
Szívesen venném Csongrád megyei bepisilést kedvelő fiú vagy lány levelét!
Pussz! Sziasztok!
fellows@freemail.hu
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1311
Libressz barátom, akaratlanul is hülyeséget írtam. Nem kell abba konkrétan "betét", hanem valami amit bele teszünk. Tökéletes a vileda mosogatókendő, ha már egyszer érte víz és megszáradt. Én arra gondoltam. Az akkora lesz mint egy szivacs. Lassan azért átüt rajta a pisi, de nem csorog össze-vissza. Egyébként most tapasztalom, hogy bizonyos szavak mögé automatikusan reklám rejtőzik.
Én már régebben a fórumon (intim zóna) leírtam egy konkrét bepisilést hazáig, a 7-es illetve a 20-as buszon.
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.23 0 0 1310
Kössz az el ismerést!irtó jópofa srác vagy ám te is,és én is gratulálok a soksok feltöltött képhez! nagyon is nivósak,és tetszik a hozzászólásaid is,és a kedves vissza fogott humorod,csak tetőzi mind ezt!Bár eddig még nem próbáltam,de veszek betétet,és behelyezem az alsómba,majd szintén meg próbálom az apróadagos megoldást!Esküszöm neked leirom az élményem majd!Abban azért tudnál segiteni milyen betétet ,vásároljak,hol keressem,és mivan a boritóján??Előre is köszönöm!
Előzmény: Törölt nick (1309)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!