Ez nem film volt, hanem kabaré jelenet. Salamon Béla mondta, miután a főnökének a feleségét elvitte motorozni és elhagyta valahol.
Itt mondott többször ilyet is , hogy :"Kérem, én régi motoros vagyok.."
Nincs mit tenni, kinyírjuk Dezsőt.
A torkánál ragadta meg a kérdést.
Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának.
Kellő időben a kellő csapást.
Egyszer majd kérünk magától valamit.
Te már egy boldog, szabad világban fogsz élni.
Nincs idő egyéni sérelmeink dédelgetésére.
(A tanú)
Alacsonyan szállnak a stukkerek.
Benned egy agyrák éhen halna.
(Bujtor-Kern-párosok)
Csak semmi cicó, nálam van a slukker.
(Woody Allen: Fogd a pénzt és fuss)
sztem kabos mondta a hyppolitban. a naccsasszony kínosan érezte magát a lakáj előtt, hogy a kabos zabálja a hagymát. ő tett rá magasról, mert már egy csomó kispolgári hóbortjáról le kellett mondjon, és ekkor hangzott el az ominózus hagymás mondat. ha tévedek vki javítson!
Valami nagyon régi magyar fekete-fehér. A címére már nem emléxem, a tartalmára se nagyon, de az volt benne, hogy a nagyságosasszony még Lepsény előtt leesett a motorbicikliről, de ez a motorosnak nem tűnt fel, csak jóval Lepsény után vette észre, hogy hiányzik az utasa. Vissza is ment Lepsényig megkeresni, sőt, többször is végigjárta az útszakaszt, de nem találta meg. Aztán tárgyalás is volt, ahol nagyokat vitatkoztak. A lényegre nem emléxem, de a szállóigét azóta is használom én is, mások is.
Rambo? Az egy buzi! (Stallone: Tango & Cash)
Ideges! Felidegesítettem egy sorozatgyilkost! (M. Perry, Bérgyilkos a szomszédom)
American components, Russian components, all made in Taiwan! (Részeg orosz űrhajós, Armageddon)
Leeloo Dallas Multi Pass (Milla Jovovich, Ötödik elem)