A NESN sportcsatornan a helyi baseball guruk szerint Lowell, mint free agent a nagy penz utan es minimum 3-4 eves garantalt szerzodesre hajt, amit a Jenkiktol meg is fog kapni. Kulonosen Arod elveszitese utan o egy "bargain" lesz. A Red Sox filozofiaja nem teszi lehetove a 30as eveik kozepe fele jaro jatekosok tobb eves ujraszerzodeset. Mike is valoszinuleg max. 2 evet kapna egy nagyon bizonytalan klub opcioval a 3. evre. O mar nyert 2 WS-t - tehat elvileg a penzen kivul mar mas nem nagyon motivalhatja -, iden kimagaslo szezont produkalt, free agent lett, annak idejen a - ha jol emlekszem - a Jenkiknel jatszott, Steinbrennerrek szerintem visszautasithatatlan ajanlattal allnak majd elo. Bar ne lenne igazam.
Hat, ma meg a csapbol is a Rolling Rally folyt. Barhova kapcsolgattam, a TV csatornakon szinte mindenhol a gyozelmi felvonulast mutattak a Duck Tours keteltu torzoin. Na meg a "Resign Lowell" feliratu tablakat. :-) Tartok tole, hogy o a Bronxban kot ki.
...mellesleg en Januar 4. -en lettem 30 (77.01.04.) ;)
Hat azt hiszem nagyszeru ajandekot kaptunk a Red Sox -tol:)))
stero: a 42es -be jartam alltalanosba, utana Herman Gimi ......ja es nem kizart hogy en kotottem veled a chello szerzodest anno, na merthogy a UPC-nel meloztam:)))
Boston polgarmestere Tom Menino (jobbra) tartja a 2004 World Series trophy-t, Jon Henry (balra) a Red Sox tulajdonosa tartja a 2007 World Series trophy-t.
Varitek a Bostoni paraden. ...hogy milyen feliratu tablat tart a kezeben, azt hiszem ez megnyugtato;) (Resign LOWELL, ha nem lehet elolvasni)
Boston Red Sox Fan -ok unnepelnek Boston belvarosaban. (Remelem azert Ahotnyik csak megtekintette;)
Mintha egy igazi Diosgyor drukker lenne.... ugye stero ?;)
na akkor jooooo -topikrombolo- hosszusaggal ALCS/WS temaban reszemrol.
17-en hajnalban utaztam el "nyaralni", masfel het net nelkul, talan nem a legjobb idozites, de igy sikerult :DDDD
17-en meg indulas elott beleneztem az eppen folyo 4. meccsbe... nem rossz, Wake dob, szoros eredmeny... pakolasztam, terultem-fordultam, mar MDC dob, bumm hr... 7-0... szoval ez 3-1 lesz, kicsit letorten indultam a nyaralasra az 5. innningben. magamban lejatszottam a folytatast, felkeszultem, hogy bukjuk az ALCS-t, orultem, hogy nem vagyok itt, nem kell a jenkidrukkerekkel veszekedni a karorvendo hozzaszolasaik miatt (ami nyilvan nem irtak volna be amugy, mert ok egyaltalan nem olyanok, hogy karorovendjenek!!! dehogyis, ez csak a redsox drukerrekre jellemzo, ezt mar tavasszal megtanultam!!!)
aztan most hetfo hajnalban hazaertem, aludtam par orat, majd elszigeteltem magam a lakasban. semmi msn, semmi telefon nehogy vki elszolja magat vagy meglassak olyasmit, amit nem kellene :) mivel az mlb.tv sokat fejlodott tavaly ota abban, hogy aki utolag nez meccset az ne lassa meg egybol az eredmenyt a meccs inditasanal, igy eleg jo eselyekkel indultam neki a maratonnak :) azt meg indulas elott memorizaltam, hol kell kitakarni a kepernyot, hogy ne lassam hany meccset listaznak az ALCS-nel, es szepen inditottam a 4 meccset, az 5. inningtol, nem tul vidaman. de aztan vertunk ott hirtelen egy inningben 3 hr-t zsinorban es megint vigyorogtam mint a vadalma. valahogy nagyon erzodott ott, hogy kurva jo az idei csapat es ennek tenyleg nincsen vege, amig nincsen vege. kicsit meg el is hittem, hogy azt a meccset is megforditjuk, persze buktuk ugyan, de utana jott oh my josh beckett es tudtam, ha visszamegyunk fenway-be akkor mienk a szeria... ebben a hitemben megerositett egy felinfo is, ami - barhogy vedekeztem is - csak eljutott hozzam :D szetvertuk az indianokat... kicsit meg sajnaltam is oket, ettol azert jobbak, es komolyan, meg nyaralas alatt magyaraztam is magamnak, hogy nem is lenne baj, ha toluk kikapnank, mer szimpatikus banda, oszverestol, g-sizeostul a huje dobos szurkolojukkal egyutt, na mindegy, megszeditett a sok szerpentin, amin autoztam. adtunk nekik, ami belefert :D
aztan elkezdtem a WS-t, es sejtettem, hogy NL brigad mar nem lesz akadaly, plane, hogy egyszer minden szarnyalo csapat visszeter a foldre. ez is tortent a rox-al, aztan persze a masodik meccs inditasnal benaztam, es meglattam, hogy csak 4 meccset listaz az mlb.tv :DDDDDDDDDD szoval onnan mar hatradolve elvezkedtem vegig, es kovettem az itteni hozzaszolasokat, hogy szorakoztassam magam ;) kurvara sajnalom, hogy nem lehettem itt, hogy egyutt izguljunk, oromkodjunk, foleg, hogy pont a kibaszott 30. szuletesnapom nyerte meg a kedvenc kibaszott csapatom a 2. WS cimet 4 even belul. (az elozot pont a szulinapomon neztem meg egy nap kesessel felvetelrol :P)
a WS-ben legjobb volt latni a rakbol felepult Lestert kezdokent dobni!!!!!!!!!
es a tobbi ifjoncot paradezni, youk, pedroia hihetetlen. ellsbury melyvizbe be es gyonyorut jatszott, szerzett ingyen taco-t egesz amerikanak!! remelem elmentetek ma erte, kinn elo sracok :DDD
kiraly bullpen, mdc, okidoki, lopi, timlin... es persze gagne, aki 2x egymas utan is tudott 0-as inninget produkalni 10 pontos elonynel, johet jovore is :DDD
papelbon bazzzz. hallgatok is egy kis dropkick murphyst mindjart!!
schilling talan uccso meccse redsox mezben... remelem NEM. mondjuk o kijelentett, hogy nem lesz jenki, bar mas is mondott mar ilyet :DD
iron mike lowell, o meg nagyon remelem, hogy nem lesz jenki, ha nem egyezunk meg vele, i-mad-tam, amit muvelt iden.... manny being manny, bigpapi hihetetlen fulig ero vigyora. captain tek...
francona jooooo manager, csak gagne-t ne szerette volna annyira.
theo igazan "franco" csapatot pakolt ossze neki, es ez mar tenyleg az o csapata. lugo, drew ugyan alulteljesitettek alapszakaszban, de a vegen belelendultek, a legjobbkor :) beckett mekkoraaaaa szerzemeny, pedig tavaly hogy fikaztak a trade-t, merhogy hanley ramirez roy lett, meg a abidu jimenez-sanchez vagy hogyhijjak dobott egy nohittert, azota meg mondjuk azt se tudni mi van vele... kielty, 2 fontos hr a kispadostol. coco hmmmm, vajon marad meg jovore?? mint platoon a kis indiannal, remelem, mert igy vedekezni CF-en kevesen tudnak, de majd Jacoby eltanul tole minden trukkot :)
dice-k-tol kicsit tobbet vartam, nagyon ingadozott, tanuloev, jovore mar tarol remelem!!!!!!!!! lasd beckett peldaja ;)
becks, dice, wake, lester, buchholz, schill(?)
az onkentes forumrendoroknek vagy polgaroroknek vagy nem is tudom miknek meg uzenem hogy NEVETSEGES probalkozas volt, nincs most semmi kedvem visszekeresni, de sztem lehetne talalni korabban hasonlo kozvetitest jenki reszrol is ebben a topikban...... topicrombolas, hehe, es meg meg is magyarazzatok, hogy nem azert mert redsox, dehogggggynem. muahahah, jozanesz... haggyalma!!!!!!!!! azer mer ti mar golfkozvetitest neztetek.... :DDDDDDDDDD fogadni mernek, hogy John Buck a kedvenc sportriporteretek, aki ezt a kommentet doba be a WS utolso out utan:
"Well, they still haven't won one at home." grrrr, ezt a f@sssszt :DDDDDD
bocs, a hosszert... tom, topikrombolo az ilyen az essze, de kibaszottul fel vagyok porogve es boldog vagyok. a jozan eszem, ha volt is most biztos sehol sincs. johet a riverdance a szobaban par napos kesessel es a csemegezes a top playek-bol, vicces, videok, bulifotok :DDD
"Red Sox Nation is happy, girl."-- Julio Lugo to NESN's Tina Cervasio
Huuuuuuuu ha ennyi miskolci osszejon itt, meg a vegen hazamegyek es osszehozunk megint miskolcon egy baseball csapatot:))) pl. Miskolc Red Lobsters ? ;) Nincsen lehetettlen, csak tehetettlen... szol a mondas , csak en legkozelebb szeptemberben megyek haza (latogatoba)....de attol ti mar nekilathattok. Na de ennek uj topic kell ha komolyra fordulna a dolog...mert ez itt az MLB Topic, nem hiszem hogy orulnenek ha mi miskolciak itt szetzuznank a topicot.
Hajra Diosgyor, Hajra Miskolc !!!! " Acel varos, Miskolc mindig varni fog"...ugye ismeritek;)))
na alljon meg a menet, lassan kiderul, hogy mindenki borsodi a topikban??? :D
T3N4GLIA,
ki az ex-felhokarcolok dobo, aki kinn van? az alapito brigadbol vki? mert en is felhokarcoltam jo par evig, ott voltam az alakulasnal par edzesen, de akkor nem ragadtam ott, csak 2(-3?) evvel kesobb mentem vissza, 94-ben talan...bazi regen volt...es onnantol 5-6 ev :) szoval akar regi ismerosok lehetunk :)
Azért a Yankees széthullásáról nem igazán lehet beszélni. Sőt, amint már írtam róla, pont olyan évben volt a Yankees a legjobb, amikor sokkal kevésbé voltunk ekkora sztárokkal teletűzdelt csapat. :)
érdekes, hogy a Népszabadságban, ha csak a World Series idején is, de foglalkoznak a baseball-lal, egy közepesen hosszú cikket bírnak írni, az ún. sportnapilapban meg az egész szezonban összesen 6 sort (a maiban beírták, hogy a Red Sox a bajnok)
nem vagyok túl gyakori hozzászóló ebben a fórumban, úgyhogy nem is akarom befolyásolni a szokásokat, de akit zavar ez a scoreboardingolás, az ne nagyon nézzen be a sportfogadás fórumba, ami ott folyik, az már tényleg botrányos, 10 ember 10 féle meccsre fogad, és mindegyik közvetíti, hogy éppen nyerőben van e vagy bukóban, mindezt percenként, mindennap, és mivel az időeltolódás miatt szingapúrtól suriname-ig más-más időpontban vannak a meccsek, ez egy egész napos program, ehhez képest az inningenként 1 hozzászólással szerintem semmi gond nincs
The Los Angeles Dodgers are planning on firing manager Grady Little and replacing him with former New York Yankees manager Joe Torre, according to multiple reports.
Nekem a masodlagos csapatom az NL-nal a Cinncinati REDS;)
(kicsit OFF) stero Miskolcon semmi nem tortenik baseball csapat tekinteteben? Van itt egy miskolci haverom, o anno dobo volt a Felhokarcoknal (ez volt a vizum kerelmi urugye is anno, marmint hogy jatszani akar az allamokban):). Emlekszem mielott meg kijottem, rengeteg avasi haverrall ertettem meg a baseball lenyeget / szabalyat meg az MLB Baseball EA sport altal krealt gameval, micsoda meccseket nyomtunk........ hat azokat sose felejtem el.
Na Ivanandras pont jo hasonlat a 2 nagy csapat rivalizalasara. ...ergo mindenkinek van kedvenc baseball csapata, de akkoris van egy un. "secondary" azaz masodlagos csapata...ami vagy a Red Sox, vagy Yankees.
Persze !!! avason nottem fel, eltem 28 eves koromig.... de mivel mar itt elek az allamokban, sajnos csak a sajtobol tudok ertesulni, meg a haveroktol (mondjuk neha feltoltenek nekem meccseket).
Ma olvastam eppen hogy a Soproni liga tesz be a Diosgyornek a Borsodi miatt, licence miatt:(