Nem kellene előre szólni? Vagy attól fosnak, hogy ügyfél meggondolja magát?
Különben meg az időszakos szerviznek alapból nem része a vizsgálat? Elég fura...
Kb mintha azt mondanám, hogy oké, tervezek neked házat, de a cerkát csak külön díj ellenében veszem kézbe vagy csak külön díj ellenében fogom lerajzolni.
Aki dícsérte Szabóékat, az a saját tapasztalata alapján írta, amit írt. Garanciát mi nem vállalhatunk az általános elégedettségre.
Ahogy látom, a néro olcsóbb a csupasz olajcserében, róluk nekem egyéb problémákat jeleztek, ami miatt nagyon haragszom rájuk. De ez az én személyes problémám. :-)
Az examineres viszgálat 3500Ft. Nekem is volt,h csak a viszgálat után mondták de mivel ezt mindig meg kell tenniük amikor szervízbe viszed a kocsit ezért ez nem érdekelt.
Én a 60e szerviz-t csináltattam velük. Megegyeztünk olyan 13-14e körüli összegben, majd felhívtak - épp Vinjoval kajáltunk - hogy akkor még plusz az examineres vizsgálat is hozzájön (valami 9e körüli összeg rémlik). 20e fölött fizettem érte.
Az ilyet nem tartom korrektnek. Vagy mondja meg előre vagy csinálja ingyé. Elismerem, hogy van költsége - na de ennyi?Az egész pár perc alatt megvan. Már ha tudja az ember, hogy mit kell csinálni.
Aztán megesküszöm, hogy a pollenszűrőt fordítva rakták be - itthon kivettem pár héttel később. Nagy nehezen kijött, de volt mellette annyi hely, hogy mindeféle szeméttel telemehetett a rendszer.
És pitiáner módon kicserélték a rendszámtábla keretemet - és még pitiánerebb módon még csak nem is szóltak róla...
Először dicsérték itt a Nérót, utána meg leszarozták. Fiat Szabót mindenki csak dicsérte, ezért gondoltam hogy akkor náluk intézem inkább. Én is vinjo pakkal tervezem a dolgot.
Nagyon igazad van!!! Bnőm régi szerelme egy kereklámpás Zsiga, jó hangos kipuffal és általános dögösítéssel. Ha elmegy előttünk egy ilyen pl versenyen, mindig vigyorog! Előbb-utóbb lesz neki egy.....
Köszi, a szine zavar még mindig, de egyszerűen ezt a konkrét autót kellett megvennünk, mert jó ajánlat volt.Igazából egy nagyon szerencsés vétel volt.
Most egyenlőre kivárunk, ha tetszik az Ozinak, akkor marad ez, ha nem, akkor elmegy a háztól a valós értékén és abból a pénzből már lehet sokkal fiatalabb/kisebb/gömbölyűbb/szögletesebb...stb. autót venni.Mindezek ellenére úgy látom, hogy erről egyenlőre szó sincs, mert mindig nagy a mosoly amikor közelít a kocsija felé és én ennek örülök igazán.Az teljesen mindegy, hogy nekem tetszik-e a színe, avagy sem.
Volt már Osram nightbreaker, de már kiégtek. Igazából ennél nem vettem észre semmi javulást. A projektor átka. Sima foncsoros lámpánál lehet, hogy látszik vmi.