Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Ha alkalom adódik rá (pénztárca) és az ára is úgy alakul, időközönként veszek egyet... jövőre a brittek definitive kilépnek a sza... akarom mondani az únióból, szóval ha még akkor is be lehet szerezni, már többe fog kerülni ... vám, adó, anyja neve ...
A hazai árakat meg már ismerjük.
Nem tudom mennyi az annyi, én a diopter részét nem szoktam tekergetni, hála ... 😆
Imi ennek már lassan raktár kinézete van! Nagyon bejön neked ez a sorozat. Jók is csak sajnos én nem tudom használni mivel a szemlencse nem tud 2,5 D-nál többet, vagy még annyit se ha jól emlékszem, csak 2-őt, nekem meg az ócseny málenykíj.
Szuper köszönöm a tippeket mindenkinek.ha esetleg elakadok jeletkezem ismét.remele. mihamarabb lesz rá időm.Amugy vélemény róla? Volt regebben egy 630as Slaviam úgyhogy sok viszonyítási alapom nincs,😁
Én nagy kedvelője vagyok a Hawke távcsövekenek,jelenleg is van 2 db-om és volt már több is.Viszont ezt nem ajánlanám.Ez a tipus volt eddig a leggyengébb.Én a helyedben 40 vagy 44-es lencsével keresnék.Sokkal jobbak.
A Hawke céltávcsövek kínai, de nagyon jóminőségű távcsövek mind képminőségben, szálkeresztben, klikkelésben és tartósságban is. Tiszta éles képet adnak, vékony szálkereszt jellemző rájuk, határozottan kattan a klikkeléskor és azonnal be is áll. A legtöbb bírja a rugóst is. Különösen jók a Hawke Panorama sorozat a Sidewinderes szálkereszttel. Igaz drágább, de igazán jók. Sajnos a múlt évben befejezték a Panorámák gyártását már csak a Sidewinder maradt ami húzós árban, azt túlárazaottnak tartom. Az olcsóbb kisebb tudású sorozatok sem okoznak csalódást, nyugodt szívvel megveheted.
szia, nekem is van egy ilyen ipari műemlékem, amiből sajnos hiányzik az elsütőbillentyű. tudnál esetleg segiteni? szükségem lenne egy mintára amiről legyárthatnám a szóban forgó alkatrészt természetesen nem ingyen kérem, van sok magyar légpuska alkatrészem ha érdekel küldenék képeket róluk cserébe. miklos.nemeth611204@gmail.com köszönettel : mike
Eladó egy Falcon 4-18x44 sfp. Pcp puskán volt. Makulátlan új állapot. Max 1000 lövéssel. Alacsony hawke szerelékkel. Szemgumival. Ára. 75.000.ft. Előre utalás esetén posta az árba. Mail publikus. 204998906.