Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.05.15 0 0 1398
Időhiány is van, de inkább az "egyebek" az oka.:) Némelyik túl intim ahhoz egyelőre, hogy megosszam másokkal, de majd talán eljön ennek is az ideje. Meg őszintén szólva nem érzek mostanában nagy késztetést az írásra...
Előzmény: oldman2 (1396)
Creative Commons License 2007.05.15 0 0 1397
micsoda elképzelt kép ....
Előzmény: Törölt nick (1096)
oldman2 Creative Commons License 2007.05.15 0 0 1396

 Na végre! Már nagyon hiányoztál! Köszönöm a történetet, ez is egy gyöngyszem, mint a többi. A kitaláltaktól eltérően minden sallang nélkül , pontosan adod vissza az eseményeket. Bánom, hogy ilyenkor nem lehetek ott...

 Egyik volt - kitiltott - tagtársunk készített egy honlapot hasonló címmel, és Bogarak ott látott rólam fotót. Ha publikus lenne a címed, nem kéne így virágnyelven körülírni. Persze nem egészen úgy nézek ki, ekkora kockázatot nem vállaltam, ezért poszterizáltam. Ez némileg fiatalított rajtam,  eltüntette az Élet és az éjszakázások árkait.

  Bogarak. A többiek nem is tudják, mekkora veszteség, hogy időhiány meg egyebek miatt nem publikálja átélt, és kitalált pisis történeteit! Azt hittem eddig, túlfűtött határtalan erotikus fantáziám van, de a azóta közel sem vagyok benne ennyire biztos.

  Mégegyszer köszönöm, hogy vagy nekünk!

Előzmény: Törölt nick (1395)


oldman2 Creative Commons License 2007.05.15 0 0 1393
Egyébként is ez PISIS topic.
Előzmény: oldman2 (1392)
oldman2 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 1392
Az jó hogy itt vagy, de pssszt! Jómultkor valami ilyesmi irányba történt elhajlás miatt töröltek, tiltottak, moderáltak, ész nélkül.
Előzmény: un uomo onesto (1390)
oldman2 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 1391

Az ERATO, azóta megszűnt magazin '89 év hetedik számában fedeztem fel anno ezt a kis novellát Bíró Farkas tollából, amiből egy részt idéznék. Orsolya a főszereplőnk neve...

 

 ..."intett az ablakban álló srácnak, aztán vagy húsz lépéssel odább befordult egy sötét, üres mellékutcába, és csak úgy vaktában igyekezett tovább. A fenekét , az ölét a nedves bugyi konokul csiklandozta. Érezte, hogy az öle sajogni kezd és a hasa elnehezül. A szorongató pisilhetnék elbizonytalanította. Valamiféle egymást kiegészítő érzésekből összetett szokatlan állapotba került. A rendszertelenül gyengülő-erősödő lüktetés a combjai között, amit a gondolatai meg a szűk farmer ütemes dörzsölései fokoztak - és a pisilési inger hideglelős feszültsége - sürgette, hogy csináljon végre valamit.

 

  Megállt és alaposan körülnézett. Sehol egy lelket sem látott. A kerítések mögött húzódó, zsinóregyenesre nyírt sövények megbízhatóan őrizték az utcácska csendjét. Ezzüstszín holdfény pergett a háztetőkről, alattuk mély árnyékba merültek a falak. Orsolya érezte, hogy egyedülléte most bármi másnál megfoghatóbb és súlyosabb is.

   Még egyszer körülnézett, alkalmas helyet keresve, ahová leguggolhatna. Közben átmelegedett és elgyöngült. Úgy érezte, egy lépést sem bír menni tovább. Izgalom fogta el és őrült kíváncsiság, mi lenne, ha...? Előfordult már máskor is, hogy a nevetéstől vagy egyszerűen a saját lustasága miatt, randevún ácsorgás, csókolózás vagy tánc közben félig-meddig összepisilte magát. Olyankor a mostanihoz egészen hasonló gyengeséget és nemtörődömséget érzett. Néha meg elég volt rágondolni, vízcsobogást hallani vagy meglátni egy jókora tócsát a padlón, hogy kis híján elengedje magát.

 

 Különben a bugyim amúgy is csurom nedves, gondolta. Érdemes ezért levetkőzni, leguggolni, közben idegbajosan figyelni, mikor vetődik erre valami elkésett járókelő? Mert hogy épp a legrosszabb pillanatban érkezne, az holtbiztos. Egy pillanatra kiengedett, aztán újra erőlködve visszatartotta. Még egyszer körbepillantott, hogy lássa, egyedül van-e. Az utca üres volt. Orsolya érezte, akárhogyan is, de muszáj megadnia magát. Majdhogynem azt kívánta, legyen mellette valaki, akivel ezt a titkos elhatározást is megoszthatja. Aki ránéz és csak annyit mond: "nyugodtan ereszd el" .

  Ettől még maradék ellenállása is megszűnt. Szorongása abbamaradt, öle viharos megkönnyebbüléssel kioldott. Olyan gyorsan, mintha zápor csapott volna le, összepisilte magát. Egy percig sem tartott az egész. De neki ijesztően hosszadalmasnak tűnt. Végül is régóta először történt vele ilyesmi. Közben mindvégig szégyellős, hideglelős gyönyörűség futkározott rajta. Azokban a pillanatokban úgy érezte, most már ha akarná, sem tudná abbahagyni. Állatság... de megérte - tűnődött. Ujjait végighúzta a szorosan rátapadó, csuromvizes farmeron. Még valami halvány, alig  érzékelhető utolsó élvezethullám öntötte el, majd az is elmúlt. Csak ázott holmijai emlékeztették arra, hogy tényleg bepisilt...."

 

  Hát nem gyönyörű? Ennél csak Mriya saját történetei szebbek. amik Vele estek meg...   

un uomo onesto Creative Commons License 2007.05.14 0 0 1390
oldman2, nem felejtettem el a jelszót, csak érettségiztem, és ez meglehetősen sok felkészülési időt vett igénybe. Olyannyira, hogy sajnos a bepisilés is egy kicsit háttérbeszorult. De most már újra itt vagyok.
Más. Mi van ezekkel a háromévesekkel? Ez mégis miféle vallás? Miköze ehhez a Sábesz deklinek? Izgalmas vallás lehet...
oldman2 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 1389

Talány számomra az egyhozzászólálásos új tagok örökre eltűnése. Talán a jelszót felejtitek el? Frusztráló, esetleg ijesztő, ha senki sem / vagy valaki / reagál, netán meggondolatanságból születtek a halott nickek? Választ várok......

 

oldman2 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 1388

11 nap.

 Tizenegy napja nem jelentkeztél... :(

Törölt nick Creative Commons License 2007.05.11 0 0 1387
Sajnos ez igaz, Pelóta barátom. Van róla egy hosszúcska dokumentum filmem. DVD-n. Bárkinek szívesen lemásolom. Dühítő. Mire az ember végignézi legszívesebben kimenne az utcára és kitekerné a nyakát az első szembe jövő sábesz deklinek...De ez itt nem az az oldal, ahol erről esik szó. más: a potilikai fórumokról ki vagyok tiltva. Legalábbis megvonták a hozzászólási jogomat. Hogy össze ne hugyozzam magam...vagyis hogy igen....
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.10 0 0 1386
Ragyogó ötlet![még tag dijjat is fizetnék csak legyen meg a Club!
Előzmény: Törölt nick (1370)
mrjoe77 Creative Commons License 2007.05.10 0 0 1384


Sziasztok!!

Most talaltam ra erre az oldalra es igazan tetszik:-)
Majd este fele viszanezek hatha lesz itt valaki:-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.10 0 0 1383
Van egy népcsoport, akiket mindig, mindenhol üldöztek-üldöznek. Az ő mélyen elhallgatott alap vallási iratukban már a 3 éves lánnyal történő szexuális kapcsoltaról vitatkoznak, hogy mikor megengedett, mikor nem. Ilyen is van.
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.09 0 0 1382
Ezeknek a szerencsétlen lúzereknek az agyában valószínűleg egy olyan kép él az ún. "perverzekről", hogy koszos ballonkabátban, micisapkában, kommersz szeszesitalok társaságában véreres szemekkel őgyelgünk egész nap mocskos perverzióinkat hajszolva nyilvános wc-k körül.:D Ez a majom is ezért ijedt meg ennyire tőled.:D
Amúgyis korszak függvénye, hogy mi szexuális aberráció. A viktoriánus korszakban az orális szex is beteges, tiltott dolognak számított. Freud szerint a csak csiklói úton kielégülő nők infantilis, visszamaradott állapotban vannak, tehát aberráltaknak számítanak. A Biblia szerint nem szabad dugni menstruáló nővel, különben irgumburgum van. Tehát ez az egész "szexuális aberráció" kérdéskör lószart nem számít egészen addig, amíg valakinek kára nem származik belőle (pl. pedofília).
Előzmény: pipi pisti (1376)
pamall Creative Commons License 2007.05.09 0 0 1381
Nem tűntem el, csak ÉRETTSÉGI!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.09 0 0 1380
Volt egy jó cimborám régebben. Nála voltam egyszer egy délelőtti vendégségben. Lehet, hogy valamelyikőtök az. A nevek alapján nem tudom eldönteni. Ő mondta az ide is érvényes bölcsességet: Nagy az isten állatkertje, mi is elférünk benne. El! Bőven van még hely.....
oldman2 Creative Commons License 2007.05.08 0 0 1378
Itt eltűnt egy hsz-om???
Előzmény: pipi pisti (1376)
oldman2 Creative Commons License 2007.05.08 0 0 1377
 Hozzám viszonylag Bogarak00 lakik közel. Gyakrabban összejárjunk? Én benne vagyok, rajtam ne múljon. :)))
Előzmény: Törölt nick (1370)
pipi pisti Creative Commons License 2007.05.08 0 0 1376
Sziasztok!!!
Sajna most ismét nem vidám témákat irok.
CSináltam egy másik e-mail cimet ,és irtam egy szexologusnak mit gondol a mi kis bepisilös játékainkról.
A következöt irta:

Kedves Ismeretlen!
Sajnos nem vidám dolgokat fogok írni. Ez, amiről ír, szexuális abberáció. Egyetlen mód van, amit javasolni tudok, az elfojtás, a nem engedés, a letiltás. Infantilis perverz szexuális késztetését Ön felfogja, de keresi a titkos kielégülését, ahelyett, hogy megbeszélné magával, hogy na ezt nem!
Javaslom, ha nem sikerül önmgát megakadályoznia ebben a kiélési formában, forduljon pszichiáterhez.
Üdvözlettel:
Hát ez azt se tudja miröl van szó csak folyatja a nyálát
Közben + lehet ö is ezt csinálja
Hát én nem válltozom és nem megyek semmilyen dokihoz se.
Én igy szeretem magam és persze mindenkit aki bepisil

CSak kiváncsi voltam mit mond az orvostudomány erre az ártatlan játékra.
(amugy a pisis ruháinkat mi szoktuk kimosni)

Várom a véleményeteket!
Sziasztok


Törölt nick Creative Commons License 2007.05.08 0 0 1375
olmann kolléga! A fotóverseny nagyon jó ötlet. készítek, beküldöm...
oldman2 Creative Commons License 2007.05.07 0 0 1374
 De fel vagyok dobódva, és különben sem szabta meg senki, hogyan kell kinézned, és milyen legyen a stílusod. Imádod, amit én, más nem érdekel.
Előzmény: Törölt nick (1369)
oldman2 Creative Commons License 2007.05.07 0 0 1373

Elnézést kérek, mert nem fogalmaztam világosan. Én a foltszépségversenyről beszéltem. Persze a találkát is várom!

 Vagy én is félreértettem? Én úgy értelmeztem, mindenki, aki tud fotózni és képet feltölteni, néhány "foltos" fotót küld magáról. Persze sajnos kimaradnak mindazok, akik digigéppel nem rendelkeznek, vagy nincs otthon internet. Attól félek, hölgytagjainkat sem fogjuk tudni megcsodálni.

 1. Lehetne tól-ig határidő, mondjuk 1 hét.

 2. Feltüntetni, kit ábrázol? (saját vagy ismerős)

 3. Esetleg méret v. darabszám limitálás.

 4. Pontozni a minőséget, pl: életlen, sötét, nem kivehető, stb. Peelóta nagyon jó képeket készít, komoly kihívás lesz túlszárnyalni.  

     Ezek az ötleteim.

Előzmény: Törölt nick (1370)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.07 0 0 1372
Természetesen mindenképpen hétvége kéne, legjobb lenne egy egész szombati napot rászánni erre. Én a Balatont támogatom, mert Bp-ről is egyértelmű és könnyű odajutni vonattal is, és mert ott talán lehet rosszalkodni is.:) Szerintem a június jó lenne, akkor még talán nem mennek sokan nyaralni stb. Ennél szűkebben meg csak akkor lehet tervezni, ha mindenki elmondja, mik azok az időpontok neki, amik biztosan nem lesznek jók júniusban.
Ellenvetés...?
Előzmény: Törölt nick (1370)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.07 0 0 1371
De te jó hapsi vagy, megnéztem az arcképedet.:)
Előzmény: oldman2 (1368)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.07 0 0 1369
Ne legyél feldobódva, nem tudod, hogy nézek ki és milyen a stílusom...
Előzmény: oldman2 (1364)
oldman2 Creative Commons License 2007.05.06 0 0 1368
Csak annyit pontosítanék, hogy:" mindenki hozzon magával még egy barátNŐT, aki szeret v. LEGALÁBB HAJLANDÓ bepisilni." Barátok gondolom leszünk elegen.
Előzmény: Törölt nick (1365)
csabilaci Creative Commons License 2007.05.05 0 0 1367

videjót csináljatok.....a foltokról feltétlen.....szivesen megnézném....

 

:))

 

Törölt nick Creative Commons License 2007.05.05 0 0 1366
Szia! én nagyon jó ötletnek tartanék egy ilyen össze jövetelt!Na de ennyi ásvány vizet? talán még életemben nem ittam meg ilyen sokat!Szal benne volnék,a buliban,de én bevallom neked őszintén,én nem fogom kinozni magam,a vissza tartással!!! Örülök hogy végre pisilnem kell,és ha van rá lehetőség, ill hol.már be is pisiltem!persze jó vele játszadozni,és húzni halogatni a teljes ki ürülést,minélhosszab ideig,mint pl a szeretkezést sem kapkodja el,a bölcs férfi!Már rég szerettem volna meg kérdezni tőletek,kinek mit jelent,a bepisilés?Hogy mit érzünk előtte az ugye érthetö,és közös,de.... ki mit érez alatta,ill utána,és milyen a hangulata mikor már elmult,a varázs?Le irjátok?igérem én is le fogom,bár korábbi irásaimban már utaltam rá.de megteszem mégegyszer,a kedvetekért!
Előzmény: Törölt nick (1362)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.05 0 0 1365
Egy minket figyelők,társaságáról,én is tudok!! Hogy kik ök?Nem is érdekel!Szerintük -e rovat tagjai,egytől egyig,férfiak,de van köztünk olyan aki nőnek adja ki,magát!Szerin tem,van köztünk lány,nem is egy![bár lehetnének többen is,]de aki itt van,és meg osztja velünk az élményeit,annak nagyon hálásak vagyunk!Ateljes igazságot persze énsem tudhatom,mert nem vagyok ott mikor be regisztrállnak,és csak biztatni tudom azt aki itt van,hogy maradjon is itt sokáig,és mint ahogy,O. V. mondta a nagy gyűlésen,mindenki hozzon magával még egy barátját,[aki szeret bepisilni]hogy minél többen legyünk,és ha mindenki csak egy pici élményét irná le,ez a topik irtó izgalmas,és szines lenne!
Előzmény: Törölt nick (1358)
oldman2 Creative Commons License 2007.05.05 0 0 1364

Jó ötlet! De mivel a tiéd, Téged ér a megtiszteltetés, hogy a részleteket kidolgozd!

 Fel vagyok dobódva, Bogarak azt írja a másik topikon, hogy eljönne a pisis találkára.

Előzmény: Törölt nick (1362)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!