Eladó egy egyedileg épített 36V 20Ah Li-ION akkupakk. Én készítettem ICR18650J minőségi ipari cellákból, 10s9p konfiguráció. Velox mini bicajban használtam, rendszeresen használt-felügyelt, kapacitása bemérve, rendben, személyes garanciát vállalok rá. A BMS 15/30A-es. Az akku a Velox mini dobozába lett építve (az egyik legkisebb akkudoboz) ezért áttehető gond nélkül szinte akár melyik kerékpár akkudobozba.
Valami fura dolog történik ott, ha a korlátozó széthúzásával csökken a sebesség!
Jönnek a rossz idők; ha gondolod, küldd el a vezérlődet (legjobb lenne a kerékkel együtt), s megnézhetem, mitől lesz gyorsabb! Biztos, hogy tudok segíteni, de lehet, hogy ehhez valamit cserélni is kell!
Az jó megoldás már kaptam tippnek,hogy 36V os kefenélküli motort tennék a 48V -os rendszerü TRD 016 ba akkor emelne a sebességen állitólag minimum 10km/h-t plusszban.Gondolkodok egy 36V, 300W-os BLDC motor, 16" kerék beszerzésén.JÓ ötlet ez?Segit nekem ez?
Nálam a TRD09-nél nem a vezérlő korlátoz le, hanem ennyi akkumulátorfeszültségről ennyit forog a motor. A fordulatszámot növelni csak az akkumulátorfeszültség növelésével lehetne (+1 akkumulátor beiktatásával) Gondolom ugyanez a helyzet a TRD016-nál is.
Érdeklödnék hozzá értő emberektől,hogy mit kellene csinálnom,hogy a nemrég vásárolt Tornádó TRD016 robogóm 25KM/h sebességét növelni tudjam?Milyen beavatkozást igényelne ez?Nagyon keveslem a végsebességet hiába van széthuzva a vezérlő limitje akkor meg csak 15 KM
Kár, hogy ehhez már kell jogsi, biztosítás, stb. Ugye alapból 50 ccm-es volt. Ha azt villamosítom akkor is marad a kategória. Egyébként tényleg egy nagyon jó donor.
Ha valaki veszi a fáradságot és ír a közlekedés felügyeletnek a pedállal kapcsolatba ezen az oldalon megtalálja a helyileg illetékes kormányhívatal címét: http://www.nkh.hu/Kapcsolat/Lapok/default.aspx
Az sem volna rossz, ha több megyéből is meg lennének keresve, ugyan egyeféleképpen mondják e?
Ezt a fajtát én inkább üvegszálerősítésú műanyagból (műgyanta) készíteném el. Abból a súly elhanyagolható. De vastagabb műanyaglapból hegesztve is meglehet csinálni a dobozt pláne, ha valaki ért a műanyaghegesztéshez és van is hozzá cucca.
engem már tucadszor igazoltattak,a pédál kérdése nem merült fel.
de nem is merülhet fel mivel a kresz nem definiàlja az emberi hajtàst.
és ha fel is jelentenek,akkor a bíróságon el is bukik az egész pont ennek
a definíciónak a hiánya miatt.
na heló!!! a binyó 36 voltos 300 wattos új vezérlőt kapott a nevét nem tom valami kinai!!! a bicikli neve scooner de szerintem inkább scooter lenne el van irva gondolom!!! mikor teljes gázon megyek vele 1 idő után a motor ilyen morgó hangot ad ki, vissza engedem a gázt akkor megszünik!!! a biztosíték meg olvadtt de nem old ki!!! csere és megy tovább!!! rem tudsz segíteni köszi!!!
Most vagy az index a bolond, vagy az Opera böngészők. Opera Next és Dev alatt mindig visszakaptam az üres ablakot és nem jelent meg a hsz. Eltelt pár perc és most egyszerre minden próbálkozás megjött.