Kritizálni lehet Torghelét mert nem rúgott 10 gólt amihez azért kellett volna 10 helyzet legalább és hát ősszesen nem volt annyi helyzete a Válogatottnak és ezért nem torghele ahibás. Végsősoron nem igen volt helyzetünk úgy nagy általában.
Általánosítasz és összemosod a két csapatot. Vass konkrétan a szerbek elleni meccsről beszélt, ő sem közös bundáról beszélt, csak annyit mondott, hogy egy társát megkeresték. A Várhidi-féle szerbiai csapat és az olaszokat legyőző U21 között pontosan egy embernyi az átfedés. Nem akarlak megsérteni, de ezt kb Szöllösi is írhatta volna, annyira gyomorforgató volt.
Nem tudom, engem valahogy nem ráz meg a dolog. Mióta pénz van a fociban, azóta kőkeményen nyomják a bundát, és ebben mi magyarok az osztályelsők közé tartozunk. Számomra semmi meglepő nincs abban, hogy egy ilyen környezetben felnövő generáció ebből a szmpontból (is) ugyanolyan, mint az ezt megelőzők. Nem tudom, Vass milyen ember, de biztos vagyok benne, hogy nem üres vádaskodás, amit mond, mint ahogy abban is biztos vagyok, hogy itt nem csak egy-két "rákos daganatról" van szó.
Nemcsak az egyiptomi Vb-n látott húsz játékosról van szó, hanem az egész 1988-1990 között született korosztályről. Ők már 2006 óta, amióta Bajusztörp elkezdett koncepciózni, úgy vannak számontartva, mint a magyar futball jövője, akik végre játékosként és emberileg is különbek lesznek az elődeiktől.
Most viszont úgy tűnik, nemhogy különbek nem lesznek, de bizonyos szempontból még mélyebbre süllyedtek. Eddig ugyanis még nem fordult elő, hogy nemzetközi meccseket adtunk volna el. Kerül, amibe kerül, de ki kell vizsgálni a dolgot.
Ha kiderül, hogy csak Vass vádaskodott, akkor az a levonandó következtetés, hogy a Dárdai-utódként számontartott nagy tehetség egy utolsó kis görény.
Ha viszont Vass igazat mond, akkor az ifjú titánok között van minimum egy gazember. Egy rákos daganat, akit addig kell kioperálni, ameddig nem fertőzi meg a többi szervet is.
Úgy gondolom, hogy amennyiben Huszti harminc méteren keresztül poroszkálhat a labdával, majd miután ötször átgondolja, hogy lőjön-passzoljon, és még mindig csak egy kétségbeesetten visszarohanó, tíz métert csúszó védő van tőle cca öt méterre, akkor semmilyen esetre sem beszélhetünk "védő szorításáról".
Huszti beadását nem degradáltam le (egy szót sem írtam róla), csupán hülyeségnek tartom azt a megállapításod, miszerint Torghelléről kvázi bepattant a labda.
Ziccer volt mindkettő, az egyik kimaradt, a másik bement -nem tudom, mi zavaros és érthetetlen ezen számodra.
Te tudod egyálltalán Sanyi hány gólt lőt a válogatottban? Olyan mutatója van, hogy sokan csak álmodozhatnak róla. Engem tényleg nem szoktak izgalomba hozni barátságos meccsek, de Braziliának, Argentínának, Németországnak (valjuk be a világ 3 legerősebb válogatottja) nem lehet véletlenűl gólt lőni. Sanyi sosem fényezte magát, hanem szorgalmassan tette a dolgát, és a válogatottból szerintem ő volt aki tényleg minden meccsen hozta amit tud. Én ezért becsülöm Sanyit, és ne már ő legyen a hibás mert játszik a válogatottban.
Miért melyik volt az az időszak, amikor nem szartuk le, hogy bundáznak a kispestiek, újpestiek, fradisták, meg mindenki? Bezzeg az olaszok, kis túlzással akárhányszor robbantották a bundabombát, utána mindig nyertek egy vébét.
Próbáltam körülírni, hogy az első osztályú csapatukban sokszor jól, gólerősen játszó középpályásaink teljesítményét szerettem volna viszontlátni a válogatottban is.
Kurvára nem érdekel, hogy a PSV, BVB, stb szurkolóit mennyire teszi boldoggá az aktuális magyar aranylábú, engem kizárólag az érdekel, hogy mit produkálnak a válogatottban. Nyilván könnyebb lenne válogatni, ha mindenki úgy játszana külföldi csapatában, mint teszi azt Dzsudzsák,de ez mind mit sem ér, ha csak a Sport 1-en keresztül látom a gólörömét, és nem a Puskás Stadionban.
Szerencsére marha lassan jött be a válasz oldal, így csak szimplán azt kérem, hogy sorold a rengeteg helyzetet amit Torghelle Sándor kihagyott. Vagy mondj alternatívákat, akiket pl Hajnal gond nélkül helyzetbe hozhatott volna és még ráadásul be is lövik a labdát a hálóba. Vagy vedd le a szemellenzőt, és gondolj bele, hogy amíg a középpályás sor - akiket itt nem igazán szoktunk bántani - mélyen a tudása alatt teljesít, addig Sándor viszont többet mutat a válogatottban, mint klubcsapatában.
Magam részéről leszarom, ha eladták azt a meccset. Azt is, ha a szlovákok elleni U20-at passzolták el. Van egy VB-bronzunk, tűrhető esélyeink vannak az U21-es csoport első vagy második helyének megszerzésére, Maradona szavaival élve mindenki leszophat, aki beleköt ebbe. Pedig a buzi népsport nagyon erőlködik, h megint azokat sározza be, akiknek semmi köze az egészhez, meg dicsőséget szállítanak a focinknak, meglátjuk összejön-e a mocskos geciknek.
De egyszerűen nem emlékszem túl sok általa elrontott gólhelyzetre, pedig a selejtező összes meccsét láttam. Biztosan azért, mert nem is dúskáltunk a helyzetekben...
Talán ez azért (is) van így, mert képtelen (gyakran) helyzetbe kerülni: egyáltalán nem gólerős játékos ugyanis.
Semmivel sem utálom jobban "Sanyit", mint mások Dzsudzsákot, Husztit, Gerát, Vanczákot vagy Hajnalt. Míg azonban utóbbiakat itt bárminek el lehet mondani, összevissza lehet szidni, addig "Sanyit, Szandrót vagy Sanyát" tisztelni kell azért, mert fut a pályán és Máltának valamint Albániának még gólt is rúgott csatár létére. Szerintem ez nem túl igazságos. Ma itt például mindennek elmondták Dzsudzsákot, gúnyolták beadásait, játékát, pedig fél lábában több van, mint az "álomcsatárnak" és az egész csapatnak együtt nem volt annyi gúnyolható, nevetséges megoldása, mint "kiváló" csatárunknak.
Középpályásaink (Huszti, Gera, Hajnal, Dzsudzsák, Dárdai) azért épkézláb (1. osztályú) csapatokban játszanak, többnyire rendszeresen. Ez kedvenc "Szandrótokról" nem mondható el. Ő egy német másodosztályú középcsapat cserejátékosa, aki hol játszik, hol meg nem. A magyar válogatott leggyengébb csapatrésze a selejtezőkön egyértelműen a "csatársor" volt.
Eddig nem zavarta h az MLSZ eltusolta az ügyet? Nem zavarja h ezzel a nyilatkozattal x számú ártatlan csapattársára veti a csalás gyanúját? (egyelőre Ő a szerb meccsről beszélt konkrétan) a szlovák/wales meccseket asszem eddig az nso és az nb1hugy pedzegette
Ha valoban jelentette az ugyet, akkor nem o vedi a bundazot, hanem azok, akik nem tettek semmit.
En is ki lennek akadva, ha tudnam, hogy a szovetseg eltusolta az ugyet, de neveket akkor se mondhatnek, mert akkor kenytelen lennek birosag elott bizonyitani az allitasaimat, amit nyilvan nem tudnek.
A szerbek elleni "bundagyanús" csapat: Bogdán Ádám - Kiss Zoltán, Guzmics Richárd, Pintér Ádám, Völgyi Dániel - Vass Ádám - Demjén Gábor (Heffler Tibor, 60.), Filkor Attila (Merczel Zsolt, 75.), Zsidai László, Szakály Péter (Korcsmár Zsolt, 28.) - Feczesin Róbert
Az olaszokat legyőző csapat: Gulácsi - Lázár, Korcsmár, Szabó J., Kádár - Gosztonyi (Varga R., 82.), Varga J., Elek Á., Koman - Németh K. (Lencse, 21.), Simon A. (Szakály, 66.)
A két csapat között nem sok közös van. Te melyik agyonünnepelt tinisztárocskákra gondolsz konkrétan?