Keresés

Részletes keresés

lujo2 Creative Commons License 2010.09.05 0 0 1459
te írtad, h nem lesz hős, mert lebuktatta őket
én meg erre megjeygeztem epésen, talán azok hősök, akik ismeretleneket csak úgy lelőttek
Előzmény: Törölt nick (1458)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.05 0 0 1458
Idézzed már lécci-lécci,hol írtam ilyet?

Egyébként:kikre gondolsz?Ki gyilkolt és hol?

Mesélj már!
Előzmény: lujo2 (1452)
lujo2 Creative Commons License 2010.09.05 0 0 1457
persze. nézd meg a hírtv-t, egyik műsora épp velük foglalkozik, az egyik baráti körükből készült pasassal van egy interjú. (elejét nem láttam én sem.) nézd meg! de lelövöm a poént, nem szoci szeánszokra jártak. :-)
Előzmény: Törölt nick (1456)
lujo2 Creative Commons License 2010.09.05 0 0 1455
Biztos Gyurcsány volt. :D
Előzmény: Törölt nick (1453)
lujo2 Creative Commons License 2010.09.04 0 0 1452
ja, hősök a gyilkosok, akik orvul lövöldöztek
Előzmény: Törölt nick (1451)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.04 0 0 1451
Gyuri,értsed már meg végre,ahogy többen is itt írták,a spicliket egyik oldal sem szereti,csak használja!

Hős nem lesz belőled!

Egyébként azt sem értem,milyen örömöt okoz neked itt hadakozni,vagy a médiákat teleharsogni....

A hősök,Gyuri,nem ilyenek!
Előzmény: benkoo (1448)
benkoo Creative Commons License 2010.09.03 0 0 1449
ti teljesen betegek vagytok....
Előzmény: Törölt nick (1444)
benkoo Creative Commons License 2010.09.03 0 0 1448

Ez egy kitaláció.... Ki az a rab? nem véletlen , hogy nincs neve, sem arca... MERT KAMU!Sajnos engem nehéz lesz ilyenekkel bemocskolni, mert soha nem voltam bűnöző sem egyéb... max gyorshajtásért fizettem eddig is bírságot... az meg nem hiszem, hogy főben járó bűn.....

Gyenge ügyvédi próbálkozás....

Előzmény: égigérőfa (1440)
égigérőfa Creative Commons License 2010.09.02 0 0 1445
Most, hogy finisébe fordul a választási kampány, megint fel lesz melegítve ez az ügy. Majd figyeld csak meg!

Ez a kis kérészéletű senki meg még nem tudja, hogy úgy fogják dobni azok, akik most felhasználták, mint egy lyukas, büdös zoknit. De megérdemli, sőt !!!
Előzmény: Törölt nick (1444)
égigérőfa Creative Commons License 2010.09.02 0 0 1442
Próbálkozik a kis fizetett vamzer, mint kiskutya az ugatással.
De szánalmas hazugságai visszaszállnak a fejére.
Remélem olyan pert kap a nyakába, hogy az utolsó vonalkódos gatyáját is elveszti! :)))
Előzmény: Törölt nick (1441)
égigérőfa Creative Commons License 2010.09.02 0 0 1440

„Benkő urat régóta ismerem, tőlem körülbelül hét-nyolc millió forint értékben vett át bűncselekményekből származó árut. Ezek főleg műszaki cikkek, telefonok és arany ékszerek voltak. Tudomásom szerint emiatt ellene büntetőeljárás is indult, de azt megszüntették.

Ismerőseimtől tudom, hogy Benkő úr a Budaházyról és másokról készült hangfelvételekről beszélt nekik. Azt mondta nekik, hogy azokat a hangfelvételeket, amelyek a robbantásról szólnak, rendőrségi megbízásból csinálta, mert ezért összesen kb. tizenhárommillió forint jutalmat kapott a rendőrségtől. Azzal dicsekedett, hogy őmiatta van bent Budaházy György.”

Na ennyit erről a hazudós vamzerről!

A többit itt:

http://szentkoronaradio.com/belfold/2010_08_03_13-milliot-kapott-benko-a-telefonos-felvetelekert
benkoo Creative Commons License 2010.09.02 0 0 1439

Te figyi!

Várjuk már meg a tágyalást, csak mert NEM ÁRTATLANOK és minden bizonyíték megvan hozzá, hogy jogosan sitten maradjanak. El kéne ezt fogadni...

Egyébként meg azt látom, hogy ti akkor is ártatlannak mondanátok őket, ha a te házadra lőttek volna,vagy a te ajtód,kocsid lett volna célpont. Ennyi...

Ilyen magatartást nem lehet megengedni egy országban.

Tudod nekem az jut eszembe, amkor itt volt egy újságíró Ausztriából és láttad volna az arcát amikor pl. a lábtörlő gyújtáshoz értem. Ennyit kérdezett: '' ezért még nem kaptak 10 évet''? Csak mert náluk már ezért is járhat ennyi... főleg ha olyan szervezetten követik el mint a butaházyék.

Egyébként meg nem hiszem, hogy 25000 oldalt bárki is poénból,koncepcióból, összeírogatna. Fegyvert,robbanóanyagot, stb. tenne valaki lakásába hónapokkal elöbb...Ne éljetek már Hollywoodban.........

Előzmény: égigérőfa (1431)
benkoo Creative Commons License 2010.09.02 0 0 1438

Nem vagyok jegyes, csak a rendőrségi feljelentésben hülyén nézett volna ki a csajom megnevezés.

Előzmény: magyar lyány (1430)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.01 0 0 1437
Hú, nem volt fárasztó ennyi nicket regelni az oldalon?
Előzmény: égigérőfa (1420)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.01 0 0 1436
Ilyened van már?

http://subba.blog.hu/2010/09/01/magyar_garda_baba
Előzmény: égigérőfa (1431)
égigérőfa Creative Commons License 2010.09.01 0 0 1435
Benkő György újabb hangfelvétele

http://szentkoronaradio.com/belfold/2010_03_02_benko-gyorgy-ujabb-hangfelvetele
magyar lyány Creative Commons License 2010.09.01 0 0 1434

csak akkor lehetsz ilyen biztos a dolgodban, ha ott voltál

én amúgy nem beszéltem veled így

Előzmény: égigérőfa (1432)
égigérőfa Creative Commons License 2010.09.01 0 0 1433
Érdemes ezt a figyelő net-en megjelent írást is tanulmányozni. Még egy ilyen oldalon is sok-sok kérdőjellel kezelik ezt a benkő féle kamut . Na aztán természetesen amolyan ballibsisen jól belehúznak és a jövő hetet is Budaházy Gyuri nyakába varrnák, ha tehetnék.
Ezeknél már meg van a legépetl ítélet egyik változata is, az tuti.
Na nézzük csak:

"A Fideszre és az MDF-re is vadászott Budaházy? "

http://www.fn.hu/belfold/20100226/fideszre_mdf/

Közröhej! :D
égigérőfa Creative Commons License 2010.09.01 0 0 1432
Na egy utolsó hsz, aztán hanyagoljuk egymást!

Soha nem fordulhat elő velem, hogy korpa közé keveredjek, mert még megennének a disznók! :)))

Amit meg tudásnak vélsz, az nem más mint lázálom, fordulj orvoshoz, talán még van remény! Bár kb. pont teszek rá! :)))

...és akkor innentől Kedves Magyar Lyány, tirhulj!!!
Előzmény: magyar lyány (1430)
égigérőfa Creative Commons License 2010.09.01 0 0 1431
Eszemben sincs szóba állni, mindössze nem tűröm, hogy egy ilyen hazug kis senki miatt valaki súlyos éveket töltsön börtönben.
Mert Budaházy Gyuri olyan amilyen. Forrófejű, néha meggondolatlan is lehet akár, de igaz hazafi és soha senkinek nem törne az életére!!!

Azért álljon már meg a menet! Milyen országban élünk mi itt???
Mert ha ilyen egyszerű valakiről ilyen súlyos vádat akár megalapozott gyanúvá is tenni, akkor egyikőnk sincs biztonságban. Csak egy ilyen benkő féle "jóakaró" kell hozzá és máris visznek az áristomba. Még az sem boldogít, hogy ha ez ilyen egyszerű, akkor bizony a fagyi bármikor vissza is nyalhat.

De mondjuk Gyuri esetében ez nem ilyen egyszerű, hisz a saját maga által is bevallott "bűneiért" már megkapta a büntetését, viszont a hatalom mocskainak ez még mindig kevés. Simán el tehették volna láb alól, ami amúgy meg is fordult a fejükben, de végül ezt elvetették, nem akartak belőle mártírt faragni. Inkább ezt a mocskos forgatókönyvet eszelték ki, mert így sokáig láthatják, hogy szenved . A tipikus komcsi-bolsi tempó, ezek ennyit tudnak, soha sem változnak.

Előzmény: Genosse (1427)
magyar lyány Creative Commons License 2010.09.01 0 0 1430
Kedves Égigérőfa!

Sajnos ez nem lehetséges, mivel Benkő György jegyes. De ha egyszer mégis mi kelnénk egybe, téged feltétlenül meghívunk az esküvőre, megígérem. De szigorúan csak egy biztonsági ember kíséretében vehetsz részt rajta, nehogy vm galibát csinálj.

A viccet félretéve, ne nézz akkora balgának, hogy csupán azért hiszek ennek az embernek, mert vonzó férfinak tartom. (Általában amúgy a férfiak szoktak leragadni a külsőnél, nem a nők.) Tudom, hogy nem hazudik. Majd egyszer azt is elmondom, hogy honnan tudom.

Előzmény: égigérőfa (1419)
Genosse Creative Commons License 2010.09.01 0 0 1427
Miért állsz ezekkel szóba?
Előzmény: égigérőfa (1421)
benkoo Creative Commons License 2010.09.01 0 0 1424

lesz következménye... legalább 5 év fejenként remélem butaházyéknak.

Elkövették ezt ők sem cáfolják sehol....

Előzmény: égigérőfa (1421)
benkoo Creative Commons License 2010.09.01 0 0 1423
te sem vagy százas az tuti....
Előzmény: égigérőfa (1419)
benkoo Creative Commons License 2010.09.01 0 0 1422

Ezzel az a gond, hogy azért neveznek hazugnak, mert nem beszéltem pl. Lapajról.

De azt meg sem említik, hogy ők nem követtek el semmit, hanem inkább megbocsátható, hazafias cselekedetnek állítják be amit a haza népéért tettek csak azt tudnám , hogy a pár ezer birkán kívül ki kérte meg rá őket?

Előzmény: égigérőfa (1417)
égigérőfa Creative Commons License 2010.09.01 0 0 1421
"Mese a terrorizmusról"

http://hetivalasz.hu/vegjatek/mese-a-terrorizmusrol-27651/

( a kommentekből:Bizony kell a hülyéknek a cirkusz. Mint az UD ügyben. Itt is kezd borulni minden. A hangfelvétel tanusága szerint - amugy semmit nem bizonyít, hogy két ember beszélget másokról, ez legfeljebb kamaradráma lehetne egy színházban - R.Krisztián jobbikos is részt vett Hiller házlövésénél. Az ügyészség nyílvánosan cáfolta. Nem is tudott mást tenni. R.Krisztiánt abban az időben szoros figyelés alatt tartották a "szervek" és minden percében volt rajta valaki.tehát hivatalos papír van arról, hogy máshol járt.
Na ennyit a hangfelvétel megbízhatóságáról! )

Kamu ez az egész, bizony nagyon gusztustalan kamu.
Remélem kemény jogi következményei lesznek annak, hogy ez a beépített vamzer valakit ilyen súlyos vádakkal bemocskolt!!!

égigérőfa Creative Commons License 2010.09.01 0 0 1420
Egy kérdés és a válaszok.
Milyen érdekes, hogy mindenkinek egyértelmű a dolog. :)))

"Eredeti a Benkő György által nyilvánosságra hozott hangfelvétel?"

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__710286-eredeti-a-benko-gyorgy-altal-nyilvanossagra-hozott-hangfelvetel
égigérőfa Creative Commons License 2010.09.01 0 0 1419
Ugye neked van kivel beszélgetni "emberi életekről", meg egyéb benkői hazugságokról?
Na akkor tedd azt, legyetek boldogok egymással. Bár egy ilyennel én nem kötnék szorosabb "barátságot", mert a gazdáinak minden lépéséről be kell számolnia, aztán hogy az éppen aktuális balhéi után mentse a bőrét, egy ilyen bárkiről bármit kitálalhat, ha éppen nincs más a tarsolyában.

De még egyszer legyetek boldogok egymással!
( ja és nyugi, normális ember egy ilyennel nem piszkítja be a kezét, max. köp egy hegyeset, amúgy betyárosan :)) )
Na bakfitty.
Előzmény: magyar lyány (1418)
magyar lyány Creative Commons License 2010.08.31 0 0 1418
Ha te így, én is így.

Kedves Égigérőfa! Nem Ablonczy Bálintnak akarom feltenni a kérdést, hanem neked.

Hiszen azért tetted ide fel ezt a hivatkozást, mert egyetértesz vele. Nem?

Köszi, de a SoDI interjút már hallottam anno. Nekem egy kicsit fárasztó volt a srác. Minden elismerésem Benkő Györgyé, hogy mindenféle emberrel türelmesen leül és elbeszélget, fogadja a hülyébbnél hülyébb hívásokat, és türelmesen újra és újra elmondja, amiket már százszor elmondott. Szinte nagyobb az „utómunka” ezzel a lebuktatási üggyel, mint maga a lebuktatás volt. És a tárgyalások még csak most jönnek.

Az Ellenkultúrás írásra csak annyit:

Mit is mondanak magukról a betyárok a honlapjukon:

„Hiszünk Istenben és a legősibb íratlan törvényekben, tiszteljük a betyárbecsület-kódexet, soha egymást el nem áruljuk. Szeretünk élni, szeretjük a jó bort, pálinkát, a szép nőket, de a harcot, a férfias küzdelmet is. S mindenekelőtt szeretjük a hazánkat, gyönyörű, nagy Magyarországot.”

A betyárbecsületbe beletartozik az is, hogy ha bűnt követ el a barátod, elfedezed, mert a barátod? Milyen betyár az, aki ilyet tesz? Mi a fontosabb? Az igazság vagy a barátod?

Főleg, ha emberi életekről van szó.

Hány meg hány bűncselekményt meg lehetne akadályozni, vagy fényt lehetne rá deríteni, ha a bűnt elkövetők környezetében nem asszisztálnának hozzá mások, vagy nem néznék végig közömbösen. Nos, Benkő György nem volt közömbös.

De állítom neked, ha ez a bizonyos S. József egy idő után abbahagyta volna az edzéseken való dumálást (most azért fáj a vállam, mert a legutóbbi tüntetésen nekem jött egy rendőr stb.), Benkő György sem foglalkozott volna tovább az üggyel. De ezt is elmondta már egy párszor (nem akarok a magyarhangja lenni), hogy mivel elkezdte idegesíteni a dolog, elkezdte felvenni a beszélgetéseket. És aztán derült ki számára, hogy itt komolyabb dolgokról van szó. Amúgy egy ilyen bárgyú barmot, mint az S. József, be lehetett venni a Magyarok Nyilai közé?, aki kibeszél mindenféle dolgot. Elég amatőr.

És nem borjúfejű! Határozottan tiltakozom! Tök jó, ha valaki jóképű, meg az is tök jó, ha valaki helyes, de a kettő együtt az igazi! :) Szóval, szerény véleményem szerint, ez a srác nemcsak hogy jóképű, de még kedves is az arca. Ok, ok, tudom, én női szemmel nézem. De akkor is! Természetesen egy férfitől nem várom el, hogy így lássa, gyanús is lenne, ha így látná …

Amúgy Magyarnyilas harcos csak baltaarcú ember lehet? Én mondjuk, nem ismerem őket, de betyárokat ismerek. Itt vannak pl. ezek a híres mai bátyárok (forrás: betyarsereg.hu): Budaházy, Toroczkai és Tyirityán. Ha megengedsz nekem egy rendhagyó női elemzést:

Tudod, mikor először láttam Budaházyt, ledöbbentem, hogy milyen szelíd szemei vannak. Aztán megszólalt. Bár ne tette volna. Ha Tyirityán Zsoltot nézem, hát nekem nem jön be. Bár az egyik kedvenc nevem a Zsolt, bevallom őszintén. Aztán itt van ez a Toroczkai. Ő még talán jól is nézne ki (hármójuk közül amúgy neki áll legjobban a betyáröltözet), de hát ugye neki meg felesége van. És hát tisztességes magyar lyány házas emberre nem tekint.

A viccet félretéve, természetesen a külső csak egy dolog: akár betyár az illető, akár superman.

Amúgy az, hogy ennyi ember hitetlen atekintetben, hogy Benkő György tényleg hazaszeretetből és emberbaráti szeretetből tette, amit tett, és nem elmebetegség miatt vállalta a nyilvánosságot, az csak őket minősíti. Ők valószínűleg sosem tették volna meg ezt.

Abba pedig végképp bele se gondolnak, hogy mit kockáztat ezzel, napi 24 órában kell figyelnie a biztonságára (ez valóban nem ajánlott gyenge idegzetűeknek), vagy hogy pl. hogy fog így családot alapítani stb. stb. stb. Nem lehet, hogy tényleg igazat mond?

Amúgy egyetértek a szerzővel: Ne bántsuk/bántsátok Benkő Györgyöt, mert pórul jártok! (vagy ezt a betyárok szokták mondani?)

De én is küldök neked egy ajándékot, ugyanonnan:

http://ellenkultura.info/betyarhumor.html

Előzmény: égigérőfa (1414)
égigérőfa Creative Commons License 2010.08.31 0 0 1417
" Bizonyíthatóan hazudik Benkő György (dokumentumok) "

http://lt.szentkoronaradio.com/belfold/2010_08_17_bizonyithatoan-hazudik-benko-gyorgy

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!