Nagyon nagyon köszönöm a hasznos infókat!!!! Mivel karácsonyra lenne, lehet, hogy inkább az itthoni kínálatban nézelődnék, az ár is kicsit változott (5-10ezer) között. Esetleg ilyen paraméterekkel is tudnál valamit javasolni? Még egyszer köszönöm, ez most hatalmas segítség nekem!
Az STN-13-ast tudom ajánlani. Ez bluetooth-os (fiatalok ezt jobban preferálják, mint a vezetékes meghajtást), fiatalok számára is emészthető kivitelben és színekben készül és a hangja sem rossz. Elég sokáig megy egy feltöltéssel, 2 napot kibír.
Ha ezt nagynak találod a gyerek fejére, akkor szóba jöhet a kisebb méretű, szintén bluetooth-os S460 típus, ez kisebb, de kicsit gyengébben is szól és kicsit rövidebb az üzemideje is.
Ha jobb hangminőségűt szeretnél, akkor 10 eFt környékén ajánlott lehet a Takstar HD2000, ez vezetékes, nagyon jó hangminőségű (Sennheiserekkel összemérhető), de a színe nem éppen kamasz-kompatibilis :-(
Nem vagyok benne biztos, hogy kompatibilis, de emlékezetem szerint - volt a kezemben már a HDR 120-as is valamikor régen - a fülpárna teljesen megegyezik.
szerintem van létjogosultsága a trolin, villamoson való zenehallgatásnak, ha bele gondolunk a walkman-ek is ennek köszönhetik felemelkedésüket, az egész hordozható zenesztori innen indult. ketté kell választani, van az otthol nyugiban odafigyelős zene hallgatás és van a közlekedés közbeni (és egy autó rádió is ide tartozik szerintem). más igények, más elmélyültség stb..
igen, ezért maradok én a hd600asomnál (kihagyon a ath-dsr7bt-t), viszont a kölköknek végül bt-s füleseket veszek, egyszerűen elegem lett a folyton elszakadó füles kábelekből, ők főleg jövés menés közben hallgatnak zenét telefonról, ha gép elé ülnek ott vannak a sennheiser-eik (bár nem hd600asok, de szerintem sims4-hez jók a kissebb sennheiser modellek is).
Először írok a fórumba, aminek az az oka, hogy szeretnék venni egy fejhallgatót, de gyakorlatilag 20 éve kazettás walkmanhoz használtam utoljára ilyen eszközt, azóta meg volt 1-2 változás.
A felhasználási terület: elsősorban a PC-n munka közben, hogy ne zavarjam a környezetem, meg ők se nagyon engem.
Zene: "mindenevő" vagyok
Ár: Nem szeretnék rá túl sokat költeni, eredeti terv a 10 -20 ezer Ft, de ha ennyiért nincs normális akkor költök többet.
Jó a vezetékes is, mivel a gép előtt ülök, de vezeték nélküli nagyobb mobilitást ad, viszont nem tudom, hogy mennyi a felár azonos "teljesítmény" esetében.
Sennheiser-re emlékszemint legendás márka, ez még most is igaz vagy már sokan tudják ezt a minőséget a piacon?
Nem a "Made in China" miatt szarok. Az AKG K612 Pro is ott készül egy ideje, mégis ár-érték bajnok fejes a kategóriájában. A Takstar pedig egy kínai gyártó és nagyon jó fejhallgatókat csinál fillérekért.
Összefoglalnám a lényeget: ha egy tót megláttya a médincsájna feliratot, szomorú lesz. Ezen állapotának rövid, ám frappáns érzékeltetésére a XXi század kárpátaljai magyar szlengje megalkotta a"blútót" kifejezést :o))