Keresés

Részletes keresés

Tiffany2006 Creative Commons License 2008.05.08 0 0 469
Szerintem ne fáraszd magad Évike, ez csak kötözködés. Puszi!
Előzmény: Eve Tatto (467)
Tiffany2006 Creative Commons License 2008.05.08 0 0 468
Ne haragudj, de Te mit akarsz????
Előzmény: Szisszó (466)
Eve Tatto Creative Commons License 2008.05.08 0 0 467
Nem vettem egyáltalán magamra!
Kellet volna?
Én nem futtatom magam, olvastál tőlem egy levelet is amibe reklámozom magam?
Hogy az én gépem a legjobb?, hogy én kit tartok jónak?...
Én semmi ilyet nem irtam!
Szerinted most én bizonyítani akarok azzal hogy erre az üzire reagálok?
Gondoltam megvédem a szakma bélieket és helyeselek az igazadra!
Tudom nem kell senkit sem megvédeni, csak gondoltam irok!

Sajnos sokszor a tapasztalat csere vitába torkollik, mert most ez egy levél, nem szemtől szembe hozzuk fel az érveket, és a levél miatt félre érthetőek lehetnek a dolgok.
De melyik fórumon nincs ilyen?
Na mind1.
Jó éjt

Ui:én is tanulni és segítséget adni léptem fel erre a fórumra, de néha előfordul hogy olyat irnak ami nem tetszik és arra reagálok,
Előzmény: Szisszó (466)
Szisszó Creative Commons License 2008.05.08 0 0 466

Itt most marhára nem arról van szó, hogy senki nem lehet ügyes...

 

Ha te ezt magadra vetted, sajnálom... Pont erről beszéltem, hogy ez a fórum ez ilyen, itt mindenki futtatja magát, vagy az ismerősét, mindenki bizonyítani akar, csak nem tudom minek...Mindenkinek full full gépe van, és minden nagyon szép és jó.

 

 

Igen, én is logikusabbnak találnám, ha mindenki inkább megosztaná a tapasztalatait, nem pedig oltana másokat, hogy ő legyen az okosabb. Sajnos szinte háttérbe szorulnak a tetkós-tetkós ellen viták miatt azok, akiknek tényleg szükségük lenne segítségre, vagy választ várnak valamilyen kérdésükre.

 

 

Előzmény: Eve Tatto (465)
Eve Tatto Creative Commons License 2008.05.08 0 0 465
Szia!
Nem értem hogy miért mondod hogy nincs jó sminktetováló!
Miért ne lehetne egy kozmetikus űgyes és miért ne tetoválhatna jól!
Honnan tudod hogy honnan tanult??
(Mert mindenki valahol elkezdi!)

Most leirok egy érdekes dolgot!
Én kozmetikus vagyok, sminktetoválok és testtetoválással foglakozom, és testtetováló gépem van.

A lényeg hogy jó pár éve harcolnak a tetoválók a kozmetikusokkal, hogy kikopik vagy nem kopik és igen sajnos sok kozmetikus beválal olyan munkát emihez nem ért.
Én is sminktetováló géppel kezdetem az első testtetkómat, de az első után rájöttem hogy a sminktetováló gépek erre nem jók!
Ezért gépet váltottam!
Mivel egyre többen érdeklődnek a tetkó miatt ezért megkérdezi tőlem hogy a régi testtetkóját átütném-e?
Én kérdezem hogy hol csinálták és sajnos az a sok rossz válasz jön hogy nem is tetováló és nem is kozmetikus áll neki egy-egy tetoválásnak , hanem valakinek kipattan az agyából hogy ő házilag szerkeszt egy gépet és azzal csinálja meg a spanokat!
Valaki a rotring hegyén keresztül vezeti át a tűt, meg ehez hasonló hülyeségeket csinálnak!
Ahelyett hogy egy tetováló boltba elmenne és 25.000-Ft ért már kap egy komoly gépet, pár száz Ft ért tűt és markolatot!
Na ezeket kell szerintem fikázni!,mert Ők még ennyire se értenek ehhez, sztem!

A lényeg hogy aki tetoválást akar csináltatni, teljessen mindegy hogy miett, egy tiszta szalonba menjen, sterill tűkkel dolgozzanak, megfelelő higiéniás körülmények legyenek.
Én kokrétan papírt iratok a vendéggel hogy megfelelőnek találta a fertőtlenítéseket, le van irva mit nem csinálhat tetoválás elött, mit kell csinálnia utána stb.
Mindenről teljes tájékoztatást kap.

Abban egyett értek Veled hogy járjon utána és hallgason meg sok véleményt, mert nem egy becsületes világba élünk és ez nem csak erre a szakmára vonatkozik.

Igen sajnos mennek a viták, de azért szerintem nem vészes a dolog aki kérdez annak válszolunk, lehet hogy ahány ember annyi válasz, de nem lehetünk egyformák!
Kicsit inkább egymás megértése lenne talán fontosabb, vagy legalábis tapasztalat csere, mert ebből lehet tanulni.

Na mára befejeztem :-)
Jó munkát mindenkinek, sok elégedett vendéget.


Üdv

Előzmény: Szisszó (464)
Szisszó Creative Commons License 2008.05.07 0 0 464

Sziasztok,

 

Én is arra számítottam, hogy ez egy értelmes fórum, de tévedtem. Így, hogy végigolvasgatom a hozzászólásokat, mindenki futtatja a saját "tetoválóját" és fikázza a másikét. Aminek semmi értelme nincs, mert olyan, hogy "legjobb tetováló" magyarországon kevés létezik, és aki létezik, az pedig nem sminktetováló.

 

Egy biztos, aki ku...vajól tetovál, az nem hirdeti magát mert nem kell, és nem futtatja magát mert nem kell, valamint nem kell bizonygatnia azt, hogy megfelelően dolgozik.

 

Aki valóban jól tetovál, az sohasem fogja azt mondani magáról, hogy "jól tetoválok".

 

Tapasztalatból mondom: Nem a legdrágább tetoválás a jó, és nem az dolgozik a legjobban, aki a legdrágábban tetovál!!!!!

 

(Előfordul, hogy csak a kényelmet fizettetik meg veled, azt hogy egy nívós szalonba tetted be a lábad, de maga a tetoválás kb. 10e Ft anyagksg+munkadíjból kihozható, viszont 28-38-48e Ft-ot kifizet valaki érte.)

 

Nem beszélve arról, hogy mindegyik tetováló bemeséli, hogy milyen jó gépe van, milyen krémeket használj stb.

 

Mielőtt valaki tetováltat, javaslom, hogy először olyan embereket kérdezzen meg, aki nem csak sminktetoválást, hanem rendes tetoválást is készít. Több helyről, több infó, és lehet szelektálni, hogy ki hazudik és ki mond igazat.

 

Egy biztos, hogy én 15-20e Ft-on felül nem fizettem és nem is fogok fizetni egy sminktetoválásért, mert tisztában vagyok az anyagksgekkel és a bele fektetett munkával. Az pedig, hogy milyen szalonban vagyok, azt le...rom, nem az a lényeg, hogy van ülőgarnitúra. Az a lényeg, hogy hogy fogsz kinézni...

 

Üdv

 

Tiffany2006 Creative Commons License 2008.05.04 0 0 463
Szia! Én ajánlom neked Liqustrumot mert láttam a weboldalát és igényes, vagy nézd meg a www.sminktetovalas.hu oldalt.
Előzmény: Spielzeug (460)
$ummerGirl Creative Commons License 2008.05.03 0 0 462

Fogalmam nincs hogy olvastam a szemöldököt szemhéjnak...! Így az ár korrekt.  A többit már leírtam :)

üdv

Előzmény: Spielzeug (460)
$ummerGirl Creative Commons License 2008.05.03 0 0 461

Szia!

Én is néztem azt a weboldalt amikor keresgéltem...sztem az nem LTL, csak kidobja a kereső. És elég érdekes az is, hogy fekete színnel tetovál...és a 28000 is sok szemhéjnak, még ha LTL lenne akkor is.

Előzmény: Spielzeug (460)
Spielzeug Creative Commons License 2008.05.02 0 0 460
Sziasztok!

Szemtelenül fiatal vagyok :D
De azért nagyon sok korombeli lány tetováltatta már a szemöldökét :)
Ez a topic valami katasztrófa :) Mindenki egymást fikázza :D De azért teszek egy próbát... Hosszasan böngésztem a neten ebben a témában. Egyértelműen eldöntöttem hogy ezt az LTL-es dolgot akarom. Az árakkal is tisztában vagyok, 28.000 alatt nem találtam, de ez szimpatikusabb. Találtam egy Pilát Erika nevű hölgyet, az ő weboldala/weboldalán látottak volt az egyik, amire azt mondtam, hogy nem lehet rossz :) Ha valaki tud valami infót róla, vagy esetleg tud mást ajánlani, azt szívesen venném :D Előre is köszi!
P. Barbi Creative Commons License 2008.04.27 0 0 459
Sziasztok!

Ezt 2007.05.30-án írtam:

Én tegnap csináltattam a szemöldököm. Naon jó lett, csak még sötét, de majd halványodik. Ha valaki debreceni tudok egy jó kozmetikust és olcsó is. Írj a mailemre ha szeretnéd tudni.

Ma:
Néhány nap alatt rendbe jött és azóta is nagyon szép. Ha van kérdésed csak mailbe írhatsz. Azóta másik 2 lány is ment hozzá, akik tőlem kértek tanácsot és ők se bánták meg.
Eve Tatto Creative Commons License 2008.04.23 0 0 458
Szia!
Irtam mailt!
Előzmény: Tiffany2006 (456)
Christin76 Creative Commons License 2008.04.22 0 0 457

Sziasztok!

 Most igy elolvastam az utolsó 10-15 üzenetet, és azt látom, hogy mindenki fikázza a másikat, és cinikus üzenetet irtok egymásnak.... Én mondjuk már megtaláltam azt a kozmit aki engem tetovál, de ha nem lenne, sem mennék hozzátok, mert ez olyan sokat elárul az emberről.... és nem tetszik amit olvasok és az sem ami mögötte van...

Ez a véleményem! Szerintem ennek az oldalról valami olyasmiről kéne szólnia, hogy ha az ember lányának van kérdése a tetoválásról, akkor azt szakemberek megválaszolják, és esetleg ajánlják magukat és referencia munkákat raknak fel, amiből a vendég eltudja dönteni, hogy kit választ....

Ehhez képest marakodtok mint a kiskutyák egy csonton...

Most lehet felmerül bennetek, hogy mi közöm van hozzá...igazából semmi, csak láttam amit láttam és leirtam a véleményemet...hisz szabad országban élünk :)

De egyébként teljesen őszintén: tök jó amit csináltok (tetoválás) és sok- sok vendéget kívánok nektek! Szerintem kreatív munka és nagyon látványos és sok embert boldoggá lehet vele tenni! Szóval csak így tovább , és jó munkát nektek! És zsörtölődés nélküli forumozást! :)  CH

Tiffany2006 Creative Commons License 2008.04.21 0 0 456
Bocsi nem akarok beleszólni, de szerintem tudja és nem azt akarta kifejezni az üzenetével amire Te gondolsz. Láttam a weboldalat, nagyon színvonalas és igényes és a munkádat tükrözi minden bizonnyal. Szerintem fölösleges ez a cívódás, úgy is a vendég dönti el, hogy melyik módszert választja, mi csak ajánlhatjuk magunkat. Szia!
Előzmény: ligustrum (455)
ligustrum Creative Commons License 2008.04.21 0 0 455

Mivel úgy tűnik ezen  fórumon hozzászólói között csak én dolgozom LTL-el, gondolom nekem szólt az üzi. De elárulom neked, hogy NEM anyuci és apuci dolgozott meg a gépemért, hanem én, sőt képzeld a lakásomat is én fizetem! ...van ilyen.

Arra meg nem tudok mit mondani, hogy nem tudod mit jelent a LTL Technika. Ezen a fórumon csak én leírtam 100x. De ha a keresőbe beírod pillanatok alatt kiadja a választ neked. Távol álljon tőlem, hogy tanácsokat adjak neked, de ha ismered a konkurenciát, az már fél siker!!!

Előzmény: Eve Tatto (454)
Eve Tatto Creative Commons License 2008.04.21 0 0 454
Sziasztok!

Valaki Mesélje el nekem Mi az az LTL Technika!
LTL=Long Time Liner, ez oké
De mi az a technika?
Én nagyon butus vagyok ehhez!:-)
Az nagy gáz ha minden kozmetikus másképp tanulja a sminktetoválást, holott ez egy szakma és mindenkinek jól kéne csinálnia!
Csak az anyagiakban van különbség!De ezt má valamikor egyszer talán irtam!
Persze hogy milliós gépe van annak akinek az anyucija és apucija megdolgozott érte!
Aztán lehet hogy nem.
Eve Tatto Creative Commons License 2008.04.21 0 0 453
Szia!
Na látod ez jó volt!
De én se akarok senkit sem megbántani!
:-)
de ezen az oldalon senki nem bánt meg senkit!Vagy igen?
Előzmény: Tiffany2006 (452)
Tiffany2006 Creative Commons License 2008.04.20 0 0 452
Még senkit nem zaklattam, az ilyen "intelligens" lányoktól meg mentsen meg az Isten! Viszont szép napot és minden jót!
Előzmény: katus/katus (449)
Tiffany2006 Creative Commons License 2008.04.20 0 0 451
Szia! Bocsánat én nem mondtam senkinek hogy ne válassza az LTL-t, de nem kell lehúzni az olcsóbb megoldásokat sem, mivel nincs mindenki olyan anyagi körülmények között, még akkor sem ha nem dohányzik, vagy nem internetezik. Ha pedig ez itt a reklám helye, hát itt vagyok, elnézést mindenkitől, akit zavarok. És igen jelent valamit, hogy valaki LTL-rel dolgozik, annyit biztos, hogy volt 2 millió forintja a gépre és a tanfolyamra, de az még közel sem biztos, hogy annyira ügyes is, mert azt a kézi egységet is fogni kell valakinek, hiszen az csak egy eszköz. Több LTL-es lánnyal tartom a kapcsolatot, akik gyönyörűen dolgoznak és ajánlom őket azoknak a lányoknak, akik ezzel a módszerrel szeretnék kitetováltatni magukat, sőt nekem is az a célom, hogy ezzel a módszerrel tetováljak, hiszen nagyon nagyon jónak tartom. De én hiszek magamban még akkor is ha nem LTL-rel tetoválok egyenlőre, mert tudom hogy dolgozom. Még annyit szeretnék mondani, hogy az én vendégeim nem erről a fórumról jönnek, mióta itt vagyok, 1 lányt tetováltam innen mégis van munkám bőven ezt hidd el nekem, de mivel 3 gyermekemet egyedül nevelem minden lehetőséget ki kell használnom akkor is ha ez valakinek esetleg nem tetszik. Nem akartam senkit megbántani, minden jót! Üdv.
Előzmény: Neophrone (448)
katus/katus Creative Commons License 2008.04.19 0 0 450


Végre valaki több ésszel mint egy dinnyemag...
Írhattad volna Caps Lock-kal a hsz-od, talán több fejecskébe belemenne. Így sincs eszünk nekünk nőknek:-), hogy ilyesminek kitesszük magunkat mint sminktetoválás... Akkor legalább a lehető legjobb legyen (sok-sok évig).
Előzmény: Neophrone (448)
katus/katus Creative Commons License 2008.04.19 0 0 449

Nem hirdeted magad??? Lepkehálóval fogdosod össze a kuncsaftokat, jobb híján itt a fórumon. Ha valaki beír ide, annak tuti elsők között válaszolsz és nyomod neki az emailcímedet.
(Ha idetévedek, néha félek is, hogy kinyúl egy kéz a monitorból, beránt és már le is vagyok szíjazva egy székbe:-)

Szerintem erre csak a szakma legalja van rászorulva... Én is jó munkát és szép napot kívánok!
Előzmény: Tiffany2006 (447)
Neophrone Creative Commons License 2008.04.19 0 0 448

"Nem hirdetem magam és csak szájról-szájra terjedő reklámom van"

 

Minimum 20x olvastam az emailcímedet a saját hozzászólásodban...

 

Nekem is az a véleményem, hogy nem érdemes 10ezret spórolni egy tetováláson. Ha valaki ennyire ki van számolva anyagilag, az inkább várjon még egy kicsit, (szokjon le a cigiről, vagy mondja le egy-két hónapra az internet előfizetését :-)) és ha megvan a pénz akkor a minőséget válassza. Ha pedig végképp nem jön össze az a pár tízezer, akkor még mindig kap olcsóbban egy rúzst, vagy szemceruzát minthogy egy életre elcsúfítsa magát valami olcsó vacakkal. (Nem a te munkádat kritizálom, azt nem ismerem, csak általánosságban mondom...)

 

Egyetértek egy korábbi hozzászólással: nyilván van vacak LTL tetoválás is. De ha vki. 1,5M-t fizet ki a gépért amivel dolgozik, az már vmit jelent...

Előzmény: Tiffany2006 (447)
Tiffany2006 Creative Commons License 2008.04.19 0 0 447
Aki hozzám jön az engem választ, mivel látta a munkáimat. Nem hirdetem magam és csak szájról-szájra terjedő reklámom van, 11 éve. Az egész ország területén dolgozom, de még Németországban is és még senki nem sértődött meg azért mert nem 70 ezerért tetováltam ki a száját, ezt hidd el nekem. Nem én hívom a vendégeimet, hanem ők engem és ha bárkit megbántottam volna itt a fórumon elnézést kérek. De ezt már személyesen is megtettem az érintettel, ha elolvastad. Üdv. Jó munkát és szép napot!
Előzmény: ligustrum (446)
ligustrum Creative Commons License 2008.04.18 0 0 446
Nekem rosszul esne  pl. egy boltba belépve, ha az eladó csak az olcsó ruhákat mutatná meg, feltételezve, hogy az 1-2 ezerrel drágábbat úgysem tudom megfizetni. Szerintem a kozmetikában is kell olcsóbb és drágább kezelés is, felvázolni a  vendégnek, hogy melyik miért jó, és rábízni a döntést. Nem szabad más pénztárcájában turkálni, és sértőnek tartom, valakiről azt feltételezni, hogy úgysem tudja kifizetni. Bízd rá a döntést, biztos több vendéged lenne így.
Előzmény: Tiffany2006 (445)
Tiffany2006 Creative Commons License 2008.04.17 0 0 445
Nem is érted? Nahát! Akkor neked biztos nem probléma - hozzá teszem, hála Istennek - hogy 20 ezret vagy több mint dupláját adjál ki valamiért. De sajnos a mai tendencia azt mutatja, hogy nagyon sok embernek számít az ár. Tisztelem a munkádat a gépedet és az anyagodat is, de valószínűleg azért még akad jó anyag ezen kívül is a világon, még akkor is ha nem annyira drága és ha Te ezt nem így gondolod, igényes munkát lehet végezni mással is, de láttam én már igénytelent LTL-rel is. Örülünk hogy visszaértél Budapestre és szeretettel köszöntünk. Üdv.
Előzmény: ligustrum (444)
ligustrum Creative Commons License 2008.04.17 0 0 444

Sziasztok!

 

Nemrég értem vissza BPestre, és most olvasom a topicot. Komolyan mondom, nem is értem miért téma az ár??

Azt gondolnám, legalább a kozmetikusok tisztában vannak vele, hogy mennyi egy ilyen gép, és miért, + a festékek is hasonlóképp.

Miért baj ha egy kozmetikus igényes dolgokkal szeretne dolgozni? Nem beszélve arról, hogy mi a helyzet ha a vendég is szeretne minőségi festéket és technikát?

Senki nem mondta, hogy ez olcsó, és egy vendég sem lett arra kényszerítve, hogy ezt válassza.

 

$ummerGirl Creative Commons License 2008.04.16 0 0 443

Oké!

És te is LTL tecnnológiával tetoválsz?

Előzmény: Tiffany2006 (442)
Tiffany2006 Creative Commons License 2008.04.16 0 0 442
Szia! Ha ahhoz mész vissza aki tetoválta elsőre, akkor valószínűleg elég a korrekció, mert ugyan azzal a festékkel csinálja. De nagyon sokféle festék van és pl. én biztos nem olyannal dolgozom mint ahol először voltál. Az első tetoválás után derül ki, holgy elég-e egyszer, de ez több mindentől is függ. Azt már Te is látod magadnak 1 hét múlva, hogy teljesen befogta az előző színt és egyforma lett-e. Írj az emailemre és küldök képeket ahol meg tudod nézni a munkáimat. erga56@freemail.hu
Előzmény: $ummerGirl (441)
$ummerGirl Creative Commons License 2008.04.15 0 0 441

Azért gondoltam, hogy talán elég lenne a korrekció, mert liqustrum írta, hogy menjek vissza ahhoz aki csinálta még 1szer, mert más kozmetikusnál ez biztos beleférne az árba. Csak igazából én nem szeretnék oda visszamenni, akkor se ha ingyen lenne, mert már nem bízom benne. De itt a fórumon ő lett ajánlva, igaz.

Egyébként neked mi a véleményed, színt lehet egyszeri korrekcióval javítani, vagy azt is kétszeri tetoválással javítanád? Mert nekem az ami sztem már egy év alatt is nagyon sokat fakult. Vagyis sztem nem látszik hogy barna. Ha mindenképpen kétszer kell, akkor úgy is az lesz (csak a tetoválás után két napig nem mehetek utcára, mert úgy nézek ki mint akinek bevertek :) és ezt az állapotot szeretném minimalizálni ha lehet )

Előzmény: Tiffany2006 (440)
Tiffany2006 Creative Commons License 2008.04.15 0 0 440
Szia! Ne haragudj én nem akartalak ledegradálni, csak azt hittem a 15 ezret soknak tartottad. A helyzet az, hogy én pl. másnak a munkáját nem szoktam csak ugy javítgatni, hanem újra tetoválom, de rendesen, az pedig új árban van, de ha nagyon el van rontva nehezebb megcsinálni mintha én kezdtem volna. Minden jót neked!
Előzmény: $ummerGirl (438)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!